Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Lens:
Piliszentlászló fõtér pont a kocsmával szemben. Isteni cuccok vannak ott. Van olyan finom mint a szentkereszti.

Sniper: Mi az a Békás kupa? Az a kerós megmozdulás?Mellesleg itt voltam végig csak olvasóként meg hát kevés idõm volt így nem tekertem szinte semmit ezért nem is volt mirõl irogatnom. Hülyeséget meg minek.

Cheesy:
Én valószínü hetedikén megyek de lehet, hogy 9-én. Ez kedvesemmel még egyeztetés alatt áll.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Roobi, naná, hogy nem bánjuk! A topiklakók közül bárki csatlakozhat.

Én a következôre gondoltam: tali az UVH-nál

Betonon:
1. hosszabbik: Szentendre -- Paprét -- P.sz. laci (cuki) -- Dömörkapui-út -- Kakashegyi -- Pilisszentkereszt (cuki)-- Pomáz -- esetleg még Római hazafelé

2. rövidebb: Szentendre -- Paprét -- P.laci (cuki) -- Dömörkapui -- Szentendre (cuki) -- esetleg még Római

Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy Pilisszentlacin hol a cuki, mert ha hiszitek, ha nem, én nem jártam még az ottani cukiban!

Ja, indulás valamikor 9kor lenne, ha jó ez nektek.

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hi,

Ezt kaptam.

HELLÓ BRINGÁSOK !

A BUDAPESTI SPORT KIÁLLÍTÁSON MEGTALÁLSZ BENNÜNKET :
HUNGEXPO , BUDAPEST X. KER , ALBERTIRSAI ÚT 10. BOVEBB INFO :
WWW.SPORT.HUNGEXPO.HU <http://www.SPORT.HUNGEXPO.HU>
NYITVATARTÁS : MÁRCIUS 6 - 9. / 10:00 - 18:00
HELY : A MERIDA STAND MELLETT : D ÉPÜLET 204/I, KERESD A MERID ZÁSZLÓT

SZÍVESEN NYÚJTUNK INFORMÁCIÓT A MARATON VERSENYEKROL, A
GRAZI MTB EURÓPABAJNOKSÁGRÓL, ALPOKÁTKELÉSEKROL, TRANSALP TÚRÁKRÓL,
VAGY CSAK SZIMPLÁN AUSZTRIAI BRINGÁS TÚRÁKRÓL, NYARALÁSOKRÓL, ...

SZERETETTEL VÁRUNK

Martin Huber

www.salzkammergut-trophy.at
www.bike03.at
www.alpentour.at
www.mbike.at
www.bike-holidays.com

1 kis info.

Ki jön ki 7-én?

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Bizony bizony. Alakul az idõ. :D Végre jön már a tavasz. 8)
Roobi jó megint hallani felõled. ;)
Jövõ vasárnapra pedig jó topicünneplést mindenkinek. ;)
Szívesen csatlakoznék ,de aznap Békás kupa lesz. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jó idõ tényleg volt,de a hegyekben hatalmas a lucsok...Ma voltunk 3man egy kicsit tekerészni,de a végén full aszfaltos "túra" lett belõle egy kis sörözéssel és lépcsõzéssel kombinálva (hiába,no,legyünk menõk ... ;D én még mindig parázok a komolyabb lépcsõktõl :-X )Szombatra,ha tudok venni elsõváltót és láncot,kész lesz a bringám,úgyhogy lehet,h megyek én is,kedves bringáslányok és fiúk!

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Ej ej az a jó kis szentkereszti cuki meg a szentlászlói az valami csuda.
Mellesleg ma gurultam egyet a Pilisben és éppen dobikövirõl zúzunk lefelé mikor látom ám, hogy a szentkereszti mûúton Thomey tekeri vadul felfelé. Na most lebuktál orvul és egyedül elmentél a szikrázó napsütésben kerékperonozni ;) ;D ;D
Egyébiránt szédületesen jó idõ volt az utak már egészen jól járhatóak csak nagy a latyak meg a sáros víz. Ha nem bánnnnnyátok és idõm engedi szívesen elmennék vasárnap én is csak én a cuki után talán egy forralt bõrt...õõõõ... izé..bort elfogyasztanék. Addig is dolgozni csak szépen, ahogy a ......tudjátok!
roobi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hoppáááá! A legfontosabb részt ki is felejtettem belôle! Szal, naná, hogy lesz cuki, hisz anélkül nem bringáslány túra a túra!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tyitó, hellyel kapcsolatosan ment neked foglalás priviben!

Helló Mellon, szép lehetett volna a Dolomitokban.

Findli: igen, igen!
Március 5-én inditottuk útnak a topikot, tehát szerdán lesz 1 éve!!! Mit szólnátok vasárnap egy ünnepi topikos tekeréshez?

Jövõvasárnap okés lenne nekem is! De csak ha cukrászda is lesz benne! ;) :) :D ;D

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Tényleg,melyik vasárnap?És hova mennétek?És lehet csatlakozni nem annyira aktív fórumosoknak is? :)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Melyik vasárnap? Holnap???? mert akkor nem tudok menni, de jövõvasárnap IGEN!!!!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Halihó!

Tekertünk egy jót ma a Bükkben. Sikerült két cimborámat is rávenni a túrára és így már jó volt.
A teljes táv 78,2 km,az útvonal:
Miskolc-Lillafüred-Savós tetõ- Jávor kút- Nagymezõ-Sugaró-Rejtek-Hollóstetõ-Lillafüred- Miskolc.
Tapasztalat: Még a Bükkben bazi nagy a tél. Több helyen csak tolva lehetett haladni.
A hõmérséklet +2 és +7 fok között volt, gyönyörû napsütéssel.
Képek: http://kep.tar.hu/lo...l?aid=27554689

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tyitó, hellyel kapcsolatosan ment neked foglalás priviben!

Helló Mellon, szép lehetett volna a Dolomitokban.

Findli: igen, igen!
Március 5-én inditottuk útnak a topikot, tehát szerdán lesz 1 éve!!! Mit szólnátok vasárnap egy ünnepi topikos tekeréshez?

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
PéeF: a pósteleki versenyrõl készült anyagot megkaptad? El tudod juttatni nekem? Mi van a keróddal?
vigyek egyet? ;D ;D (CSOB) :-[ :-[

Képrõl:
Kössz az elismerést! A telira nem viszem, mivel kényelmetlen a bugyogójában kerózni. ;D

Tali:
Szegedrõl ketten megyünk és Pesten PéeF csatlakozik hozzánk. Van még hely... úgy néz ki!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Miért ilkyen centralizált ez a R***dt ország?
Miért minden csak Pesten van?

Findli!
Mennék szívesen egy közöset tekerni, de nekem innen fel kéne hurcolnom a bicajt és utána még hazáig vezetni.

Eh csak bosszantom magam.

Itt meg nincs egy vállalkozó szellem, aki holnap átjönne velem Szilvásváradra. Ez egyszerûen undorító.
Sebaj, megyek egyedül, de MEGYEK!!!

Tudom, én is mehetek Para után a zárt osztályra. ;)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
HALI!!!!!!!!!!!!!!!

Nemsoká 1 éves lesz a topic!!!!
Szervezzünk tekerést az alkalomra!!!

Puszi

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Mellon!

Mi az hogy hamarosan?
Az én kerekeim és lábaim télen is kint pörögtek a hóban! ;D

És ma végre kipróbáltam a SRAM X.0 váltómat is és inkább nem részletezem. Egyszerûen: hibátlan. Pimasz erõs a rúgója, úgy dobálja a láncot, hogy meg se reccsen. Ha terhelés alatt kettõt föl, akkor kettõ föltéve. Nincs gondolkodás, nincs mellé kapcsolás. Kezdem érteni, miért kerül ennyibe!
És GYÖNYÖRÛ!!!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
üdv újra itt Mellon! :D
Viszont megint haragszom Katapajtira, met láttam, hogy itt volt valamelyik délután , d e megint nem írt semmi nagy futársztorit .>:(
Remélem szigorú nézésem meginditja és megint ír egy kisregényt a futárlány napjai címmel! ;D
Jön a tavasz megint elkezdünk gyûlni, mint méhek a virágokra!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Halihó Besózott Bringások!

Nem vesztem el, csak átalakultam síelõvé. :)
Én is megjártam a Dolomitokat a múlt héten, gyönyörû sun shine, egy darab felhõt nem lehetett látni a hihetetlen kék égen. Mindenütt volt hó, bár egy kicsit régi így kemény volt, de azért nagyon tuti sípályák vannak arrafelé, igazán sötét-fekete feketepályák is. Néhány helyen, különösen a Sella Ronda részeken iszonyat tömeg gyûlt össze egy két helyen, de ezenkívül semmi negatívumot nem tudok elmondani róla. Nagyon jó hely nyáron is, jókat lehet kirándulni/tekerni arrafelé.

Hazatérve várt egy kis hideg zuhany, &#8222;hivatalos irat érkezett a MH-tõl&#8221;
Ahhh, Grrr &#8230; >:( :-X
Miért pont két héttel az egyetemi beiratkozás után keres engem a sereg? Már elkönyveltem, hogy többet nem háborgatnak, így az elõzõ félévrõl nem szereztem semmi jegyet, békén hagytam az egyetemet.
Ezen a héten volt egy kis rohangászás, (a viszgaidõszak utáni 3. Héten vettem fel az indexem ::)), de kedd délutánra szereztem egy jegyet, és beiratkoztam a következõ félévre. Most elõször lett 5.0 átlagom&#8230; :-[

Munkába is volt némi lemaradásom, bulizni is kell ugye, így a fórumot nem nagyon tudtam olvasgatni, de most átfutottam pár oldalt egy-két topicból. (teljesítmény túrák, maratonok)
Biztos kimaradtam egy pár dologból, de talán majd elmesélitek IRL&#8230;
Látom jõ már a tavasz, mert kezdenek felpörögni a topicok.. :D Nagyon helyes! Remélem hamarosan a kerekek és a lábak is pörögnek.

Remélem hamarosan ismét tekerünk együtt.

Kicsit OFF de valaki nem tudja merre van most Mellon?
Hogy lehet õt elérni?

Mailt rendszeresen csak a munkahelyen olvasok, de ott szinte állandóan. Egyébként telefon.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ha már az ember a tévé elõtt ülve felveszi a sisakját, és szinte önkielégült állapotbban dülöngél, az rossz elõjel? ::) ;D ;D

;D ;D ;D Talán.
Ha nem tekerhetek akkor pucolom a picinyemet. Szétszed-összerak. ;)

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Tedd azt Para elvtárs,régi hûséges pacid biztosan kiszolgál még egy darabig... ;)