Lens!
Ez olyan szép volt, hogy :'( :'( :'( :'( :'( ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. március 05. - 18:00

Írta 2003. március 05. - 16:40

Gabi: A FELSÕTÁRKÁNYBA VEZETÕ ÚTON??
waaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
az egy elég forgalmas út... nem semmi...
idén talán végre megjátszom a téli bükki kiruccanásom, amit már évek óta megszeretnék ejteni...
és akkkkkkkkkkkkkkor.. 8)
Azt hiszem a topic köszöntések mellett én két :-* küldök a két leánzónak, hsz csak Õ nekik köszönhetjük ezt...
SZóval Nati :-* , és FIndli: :-*
Tsõváz gyerekek...
Písz, szeksz end banzááááááááááááááááááááááj...
waaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
az egy elég forgalmas út... nem semmi...
idén talán végre megjátszom a téli bükki kiruccanásom, amit már évek óta megszeretnék ejteni...
és akkkkkkkkkkkkkkor.. 8)
Azt hiszem a topic köszöntések mellett én két :-* küldök a két leánzónak, hsz csak Õ nekik köszönhetjük ezt...
SZóval Nati :-* , és FIndli: :-*
Tsõváz gyerekek...
Písz, szeksz end banzááááááááááááááááááááááj...
Írta 2003. március 05. - 16:26

Na ja, és én mennyi mindent köszönhetek ennek a topicnak.... ;D
Éljen soká a brigás lányok topic!
Éljen soká a brigás lányok topic!
Írta 2003. március 05. - 14:55

[move]Élj sokáig topik![/move]
Akkor egy kis történelem:
Történt egyszer - a 2002-es év elején - hogy findli barátnômmel eszünkbe jutott, hogy miért is ne kreálnánk a Szabadonfutóba egy "lányos" topikot! Végül 2002. március 5-én meg is született.
Az elsô verzió hamarosan már 35 lapból állt, igy megszületett a második verzió, utána meg az összes többi. 1 év alatt 6 verziója született a topiknak, és mindegyik verzió állt 30-35 lapból. Ez a mostani verzió csak azért akkora, amekkora, mert a megváltozott rendszer ezt lehetôvé teszi. Egyébként most kezdenénk bele a 8-asba.
Egyre többen beszélgettünk itt, majd megszerveztem az elsô "Bringás lányok topikos" túrát. Annyira jól sikerült, hogy ezután szinte minden héten csináltunk egyet. Maratonokra is kijártunk/kijárunk együtt, és azt hiszem, sokat köszönhetünk a fórumnak, amiért ez igy lett.
Elmondható, hogy a "Bringás lányok pedig vannak" topik túltesz bármely topikon a fórumon, és a legtöbb lappal, ill. beszólással van képviseltetve cyber-bringás internetfészkünkben.
Aki lemaradt vagy kiváncsi az elsô gondolatokra, hozzászólásokra, az megtalálhatja ezen a linken.
Élj még sokáig Topik, mélyitsd egymás iránti barátságunkat, s hozz össze nekünk még sok-sok fantasztikus bringatúrát!!! :-*
[move]Happy Birthday Topic !!!
[/move]
Boldog Szülinapot Topik!
Akkor egy kis történelem:
Történt egyszer - a 2002-es év elején - hogy findli barátnômmel eszünkbe jutott, hogy miért is ne kreálnánk a Szabadonfutóba egy "lányos" topikot! Végül 2002. március 5-én meg is született.
Az elsô verzió hamarosan már 35 lapból állt, igy megszületett a második verzió, utána meg az összes többi. 1 év alatt 6 verziója született a topiknak, és mindegyik verzió állt 30-35 lapból. Ez a mostani verzió csak azért akkora, amekkora, mert a megváltozott rendszer ezt lehetôvé teszi. Egyébként most kezdenénk bele a 8-asba.
Egyre többen beszélgettünk itt, majd megszerveztem az elsô "Bringás lányok topikos" túrát. Annyira jól sikerült, hogy ezután szinte minden héten csináltunk egyet. Maratonokra is kijártunk/kijárunk együtt, és azt hiszem, sokat köszönhetünk a fórumnak, amiért ez igy lett.
Elmondható, hogy a "Bringás lányok pedig vannak" topik túltesz bármely topikon a fórumon, és a legtöbb lappal, ill. beszólással van képviseltetve cyber-bringás internetfészkünkben.
Aki lemaradt vagy kiváncsi az elsô gondolatokra, hozzászólásokra, az megtalálhatja ezen a linken.
Élj még sokáig Topik, mélyitsd egymás iránti barátságunkat, s hozz össze nekünk még sok-sok fantasztikus bringatúrát!!! :-*
[move]Happy Birthday Topic !!!

Írta 2003. március 05. - 14:11

Boldog születésnapot!
Mellesleg nekem is volt torta a szülinapomon,vagyis a program mûve.
lensver:Ez csupa aszfalt túra lesz?
Mellesleg nekem is volt torta a szülinapomon,vagyis a program mûve.
lensver:Ez csupa aszfalt túra lesz?

Írta 2003. március 05. - 13:20

Picit off!
Ma ránéztem a saját profilomra változtatás végett és az életkorom mellet egy hatalmas tortát találtam. Tényleg ma van a szülinapom. Nem tudom, hogy kik és hogyan csinálják -vagy a program magától- de köszönöm nektek admin. vagy házigazda vagy bárkicsoda is legyél. Jól esett ezen apróság.
Köszi

on
roobi
Ma ránéztem a saját profilomra változtatás végett és az életkorom mellet egy hatalmas tortát találtam. Tényleg ma van a szülinapom. Nem tudom, hogy kik és hogyan csinálják -vagy a program magától- de köszönöm nektek admin. vagy házigazda vagy bárkicsoda is legyél. Jól esett ezen apróság.
Köszi

on
roobi
Írta 2003. március 04. - 22:28

Igen, közben tájékozadtam a neten így már sokkal többet tudok róla. Köszönöm a felvilágosításosot.
roobi
roobi
Írta 2003. március 04. - 22:14

roobi: A békás kupa több fordulós országúti verseny. A mostani elsõ egy idõfutam, ami 18 km-es. (Tahitótfalutól Kisorosziig)
A köv áprilisban lesz (2. forduló),ami két és fél kör pap-rét lesz. Plusz van még egy mezõnyverseny (3.) és egy dobogókõi idõfutam. (4.)
A köv áprilisban lesz (2. forduló),ami két és fél kör pap-rét lesz. Plusz van még egy mezõnyverseny (3.) és egy dobogókõi idõfutam. (4.)
Írta 2003. március 04. - 20:54

Para!
Nem!
Ez a tócsa a Lillafüred felõl Egerbe vezetõ úton volt, Rejtektõl még vagy 3 km-re!
Jégtörõk nem voltak, csak a víz alatt egy jókora jégborda.
Milán meg is tapasztalta!
Nem!
Ez a tócsa a Lillafüred felõl Egerbe vezetõ úton volt, Rejtektõl még vagy 3 km-re!
Jégtörõk nem voltak, csak a víz alatt egy jókora jégborda.
Milán meg is tapasztalta!
Írta 2003. március 04. - 19:33

Írta 2003. március 04. - 15:16

Gabi: ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh feljelentlek zaklatásért!

az a pocsolya nagyon nyerõ! az a fennsíkon (és a nagymezõn is) keresztül haladó úton volt?
nem semmi paraméterekkel rendelkezet... csoda, hogy jégtörõ hajókkal nem találkoztatok rajta...
AMúgy a sokatmegéltbroncom meg van... épp vasárnap hoztam fel gödöllõre... kisebb ápolást igényel, és ismét szól a hatlövetû... izé... ismét szól a 2.4es gumi ;D
TSõváz gyerekek....

az a pocsolya nagyon nyerõ! az a fennsíkon (és a nagymezõn is) keresztül haladó úton volt?
nem semmi paraméterekkel rendelkezet... csoda, hogy jégtörõ hajókkal nem találkoztatok rajta...
AMúgy a sokatmegéltbroncom meg van... épp vasárnap hoztam fel gödöllõre... kisebb ápolást igényel, és ismét szól a hatlövetû... izé... ismét szól a 2.4es gumi ;D
TSõváz gyerekek....
Írta 2003. március 04. - 12:47

koszimrc: jó a logód! ;D

igy jol szemmel tartok mindenkit akkor is, amikor nem vagyok itt 8)
mrc
Írta 2003. március 04. - 10:23

Baliman: igy pont hogy többet kéne mászni! P.sz.keresztre meredekebb, hosszabb mászás vezet föl mint Paprétre, ráadásul a gyûlöletes kocsik között! Csak ezért választottuk igy ki az útvonalat! Szentkeresztrôl már csak le kell csurogni, viszont ha az az elsô megálló, akkor tele hassal mászhatunk majd fölfele a Kakashegyiig a büdös országúton, majd föl jobbra, és P.sz. Laci felé is csak mászni kéne. És ott is, miután becukiztunk, megint mászni a szentendrei úton, ja nem is beszélve hogy utána Paprét felé is mászni kell.
Hidd el, okkal lett ez igy kitalálva!
Amikor Paprétre mászunk még nem lesz semmi a hasunkba
mrc: jó a logód! ;D
roobi: elvesztettem az ellenôrzômet!
Nem tudsz beirni semmit!
Hidd el, okkal lett ez igy kitalálva!
Amikor Paprétre mászunk még nem lesz semmi a hasunkba
mrc: jó a logód! ;D
roobi: elvesztettem az ellenôrzômet!

Írta 2003. március 03. - 23:18

Szia Lens!Részemrõl az 1. es számú túra tök jól hangzik,de nem mehetnénk visszafele??pomáz-p.szt.kereszt-erdei út-onnan meg csak gurulni,és gurulni... ;D
Írta 2003. március 03. - 17:23

Tõlem is Boldog Szülinapot!
Egyébként meg Para!
Ezt neked: http://kep.tar.hu/lo...l?aid=27554689
Mi van a Bronco-val? Leporoltad?
Egyébként meg Para!
Ezt neked: http://kep.tar.hu/lo...l?aid=27554689
Mi van a Bronco-val? Leporoltad?

Írta 2003. március 03. - 17:08

Írta 2003. március 03. - 15:55

Írta 2003. március 03. - 15:42

lens: koszi az esemest, jo alkalom lesz ez az evfordulo-tura, hogy eloszedjam a bringamat! (Meg hogy visszaterjek a f0rumra is..)
udv,
mrc
udv,
mrc
Írta 2003. március 03. - 15:12

A keze köszöni már jobban van. Az a túra nem igazán volt a kedvence mert gyenge kézzel nem tudott a hóban meg a jégen talponmaradni. Elhatározta, hogyha elolvad a hó és jobb idõ lesz csak akkor ül újra kerékpárra mert ezt most nem az õ kezének találták ki. Ezzel megválaszoltam a következõ kérdést is mert õ nem volt velünk a túrán csak három kan így hiányzott a " bringás lány"... ;D.
Jut eszembe könnyelmûen ígérkeztem a vsárnapi szülinapi túrára ugyanis vasárnap reggel találkozóm van a sportkiállításon és sajnos ezt nem tudom halasztani :-[
Lélekben veletek leszek hasban meg bepótolom valamelyik kürtöskalácsos stadnál
Lens: Te a hétvégére már meg fogsz gyógyulni vagy már most is jobban érzed magad? Egyébként hozd ki az ellenörzõdet mert "cuki helyismeretbõl" azonnal beírok egy karót. ;D ;D ;D
roobi
Jut eszembe könnyelmûen ígérkeztem a vsárnapi szülinapi túrára ugyanis vasárnap reggel találkozóm van a sportkiállításon és sajnos ezt nem tudom halasztani :-[

Lélekben veletek leszek hasban meg bepótolom valamelyik kürtöskalácsos stadnál

Lens: Te a hétvégére már meg fogsz gyógyulni vagy már most is jobban érzed magad? Egyébként hozd ki az ellenörzõdet mert "cuki helyismeretbõl" azonnal beírok egy karót. ;D ;D ;D
roobi
Írta 2003. március 03. - 14:42

Roobi: hogy van kedvesed keze? Hogy viselte azt a tekerést, amikor összefutottunk veletek az UVH-nál, és ti mentetek túrázni?