Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nos igen, elõször még mi is azt hittük,hogy valami nagy baj történt! :-\ De tényleg szerencsém volt.

Jövõ hét alatt mit értesz? Ezt a hétvégét? Mert ezen a hétvégén mi BMFT talin leszünk. Utánavaló hétvégén is van valami, de egyelõre nem jut eszembe, hogy mi.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szia Lensz!
Örömmel olvastam, hogy nem történt semmi komoly a cangáddal, bár a képek láttán az ember arra gondol, hogy nagybaj lehet a paripával, ha a hátunkon kell cipelnünk. :)

Jövõ hétvégén is mentek tekerni?
Én nagyon élveztem a dolgot, és rám is fér.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Klasszak a képek, de ez itt hihetetlen!
: http://kep.tar.hu/ex...165&pid=1990789

Bocsi, nem müködnek nekem a szmájlik. Mindenki irja be magának a fenti linket!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
A mai események vizuális dokumentációja: http://kep.tar.hu/ex...ml?aid=27556165

Sóvárogva nézegettem az éppen egy éve készült túrás képeimet, ahol egy szál melegítõben bringázunk a száraz hegyi utakon...

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
A mai események vizuális dokumentációja: http://kep.tar.hu/ex...ml?aid=27556165

Sóvárogva nézegettem az éppen egy éve készült túrás képeimet, ahol egy melegítõben bringázunk a száraz hegyi utakon...

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Lens, garatulálok a szerencsédhez... A te biciklid is mákkal megy biztos ;)

Éppen azért gonsdoltam a rendszeres dologra, hogy ne kelljen tervezni.. annyi mindent szervezünk az életünkben legalább ez legyen ott fixen.

Álmaimban ez úgy néz ki, hogy vagyunk/leszünk 20-an, akik néha eljárogatnak kélthetente, és minden alakalommal megjelenik 5-8 ember.. mindig más és más... De ha csapatban akarsz túrázni, nem kell fontolkodni, mikor, hova, kijön, hanem csak kimegyünk az UVH-hoz összejövünk, önszervezõdünk és megyünk. Pont így nem kell elõre tudnod a programod, mert ha szombat este derül ki, hogy ráérsz vasárnap, akkor nem kell csapatotgyüjtened, csak csatlakoznod...

Szóval szerintem mûködhert. A legrosszabb ami történhet, hogy éppen aznap csak egyvalaki megy ki a találkozóra.. de akkor az eleve szervezetlen egyedül tekerés helyett egyedül tekerés lesz a vége.. Írjátok meg mit gondoltok a dologról...

cAb :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát megvolt a túra is!

Köszönöm, hogy eljöttetek.

Nagyon is szerencse volt, hogy korábban visszafordultunk, mert a szerencsétlenség igy Szentendrén történt meg velem, és nem valahol a hegyekben.

Azoknak, akik lemaradtak róla:

Tekerek, tekerek, egyszercsak hátul egy jó nagy reccsenés. Egy ideig nézelôdtünk, majd kiderült, hogy valami történt az aggyal, ami miatt nem lehet már tekerni a hátsó kereket. Igy én Cris haverom elé ültem a vázra, az én bringámat, meg elôbb Trifó próbálta tolni, aztán Aszta vette a hátára, majd átvette tôle Trifó. Nem volt semmi mutatvány! :D
Képek készültek róla, Pixel hamarosan fölnyomja.

Hévvel mentem Acquincumig, majd onnan -TEKERTEM!- a Pedalománig. Tudom srácok, azt mondtátok nekem, hogy ne, de én arra gondoltam hogy úgyis tönkrement az agy, akkor meg legalább hadd ne toljam, ha úgyis mindegy már. A felfogatáson még tudtam gurulni, és 15-18-cal el is gurultam.

A szervizben aztán kiderült, hogy nagy szerencsém volt, mert nem sérült meg semmi. A szabadonfutó teljesen kilazult, és a golyókat odanyomta az agy valamely részéhez. Meghúzták és máris jó volt! Hát csak ennyi volt.

Egyébként utána a váltó is újra tökéletes volt. Emlékszel Cheesy, mikor kipróbáltad, már nem váltott tökéletesen, na ezért volt!

Köszönöm az engem és bagázsomat szállitó emberkéknek a segitséget! Puszijaimat küldöm nektek. (mert szmájlijaim nem müxenek)

Cab: ami a te ötletedet illeti: nekem nem jön be, mert 2 hétre elôre nem látom át még a programokat, de egyébként jó ötletnek tartom, mert másoknál ez müködhet.

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Na mi lesz már? Senki nem írja le, milyen volt a túra? (Habár, úgy gondolom, jól sikerült.) Ha már én nem vehettem részt, legalább olvasni szeretnék róla. :)

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Remélem nagyon jót tekertek ezekben a percekben.. az idõre nem lehet panasz.. március elején ez tip-top. Én még mindig a zsepivel küzdök percenként :'(

Arra gondoltam, hogy a nehezen megszervezhetõ, hetekig tervezõdõ túrák helyett be kéne vezetni valami rendszereset. Olyat, ahol nem kell kérdezni, hogy ki jön, ki nem, mert valahányan mindig mennénk.. Lenne egy fix idõpont, amikor tuti taláulnk valakiket az UVH-nál...

Pl. két hetente vasárnap. AZ idõpont szerény véleményem szerint kényelmesebb lenne 10-kor ;) semmint 9-kor, de a lényeg, hogy egyezzünk meg valamiben...

És az odaérkezõ emberek kéthétrõl kéthétre mindig kiatóótalálnak aznapra egy útvonalat..

Véleményetek az ötletrõl?

cAb

u.i.: csak azért gondolom mert, már vagy két túrát próbáltam megszervezni és baromi macera az állandó jelleggel ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Virágok nyíljanak amerre csak tekertek! :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
...és a továbbiakra nézve sok defektmentes tekerést az élet minden ösvényén! ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Minden leányzónak BOLDOG NÕNAPOT és millió puszi!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszi! :):):) Te vagy az elsô fiú, aki engem felköszönt!

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

hello csajok. boldog nõnapot.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon: emlékszel, mi? Ezt a stilust nem lehet elfelejteni!

Baliman: nyugi, nem fogunk rohanni, vagy ha mégis, hát csak a soron következô cukiig.

Nem tudom mi van a fórummal, de miután módositottak rajta, - pár perce - nem tudok smájlikat beszúrni! Valakinek van hasonló panasza? :(

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sziasztok!Miért van kérdõjel a nevem után??Ejnye-ejnye :)Persze,hogy megyek.Remélem mindenki jól le van punnyadva,így tudom tartani a tempót...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Egyedül talán az a bukó tartogatott meglepetést, amibe egy mikrofon volt beépitve. Biró Ádámnak ilyet kéne hordania, hogy még ha versenyzik is, tudjon dumálni bele. ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na, akkor frissitek:

findli, Trifó(?), mrc +1, Mellon, Kahlesz, Cheesy, Baliman (?), barátném (?), Pixel, Aszta, koga, sanyi ?. Ez már több, mint 12. ;D
Gyülünk, gyülünk! Ha az idô olyan szép lesz, mint amilyen ma volt, az király lesz.

Ma voltam kint a Sporton, láttam a Rob testvérpárt, kogáékat és cheesy-t. No meg Zed-et. Elég sokan voltak du.1-2 között, bár még nem az a hétvégi emberáradat.
Én többet vártam a kiállitástól, szerintem elég szegényes. Bár lehet, hogy csak az én elkényeztetett izlésem miatt ez a véleményem. De ezeket a termékeket, bringákat már mind láttam. Egyedül talán az a bukó tartogatott meglepetést, amibe egy mikrofon volt beépitve. Biró Ádámnak ilyet kéne hordania, hogy még ha versenyzik is, tudjon dumálni bele. ;)

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

Eddig akik jönnek:
findli, mrc, Mellon, Trifó (?), Kahlesz +1-2fô, én, talán Baliman meg egy barátném is, Pixel és talán Aszta. Tehát maximum 12 fô.

En is hozok meg egy embert, szoval mrc +1fo.

udv,
mrc

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon: ;D ;D ;D Milyen pumpa is ez, mert én is épp pumpát akarnék venni ( többek között )

üdv

NA megint imitten vogymuk. Tegnap egész nap tekertem. 8)
Lusta voltam bejönni, így kemény 100 kilcsi belement a bicajba. (Evvel meg is dupláztam idei kilómétereim számát! ;)) Most már le sem lehet vakarni róla. Kész vagyok teljesen. Mint aki lázas. ;D ;D ;D

A pumpa pediglen az újságban is látható típus. Illetve nem az, mert az a leeresztõs-fent a nyomásmérõs típus, és a z7e körül van, én meg a lent nyomásmérõs 5e körülit vettem meg.

És nem csak egy belsõt fújtam. Volt körötte egy külsõ is. És csak 7 bar-t bírt a belsõn a folt.... ennyi volt. :P :)