Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. március 12. - 08:41

cAB van egy ezüst Sherpám... ócccsóért megszámítom ha tudsz egy feketét helyette

Írta 2003. március 12. - 08:04

Csicsergnek már egy ideje, Findli.. csak a nyitott ablaknál alvás ideje nem köszöntöt be ránk akkora méretekben, mint majd nyáron fog...
A bringa háton cipelõknek meg teljes elismerésemet küóldöm.. 1km-et már toltam én is második bringát magam mellett.. de ez a háton móka ez kegyetlen... Bár ha Lens is rajta ült volna :
Gyógyulok ezerrel és jövök én is majd.
cAb
u.i.: leselejtezett szarva nincsen valakinek? mert a régi bringámra kéne egy akármilyen, de az apróban csak wcs-t árulnak 3e-ért.. nekem viszont valami full egyszerû elég lenne.. köszz, pussz
A bringa háton cipelõknek meg teljes elismerésemet küóldöm.. 1km-et már toltam én is második bringát magam mellett.. de ez a háton móka ez kegyetlen... Bár ha Lens is rajta ült volna :

Gyógyulok ezerrel és jövök én is majd.
cAb
u.i.: leselejtezett szarva nincsen valakinek? mert a régi bringámra kéne egy akármilyen, de az apróban csak wcs-t árulnak 3e-ért.. nekem viszont valami full egyszerû elég lenne.. köszz, pussz
Írta 2003. március 11. - 20:47

Dehogy! Biztos azért volt, mert nem volt itt :-\
Mindenesetre csicseregtek az tuti ;D
Mindenesetre csicseregtek az tuti ;D
Írta 2003. március 11. - 20:36

én is voltam és megmártóztam a tavaszban..
igaz majd kiköptem a tüdõm a vörösberényi emelkedõn... pedig az össztáv 24km volt..
dehát valahol el kell kezdeni
igaz majd kiköptem a tüdõm a vörösberényi emelkedõn... pedig az össztáv 24km volt..
dehát valahol el kell kezdeni

Írta 2003. március 11. - 20:35

Akkor durva egy éjszakád lehetett, findli!!...éjszaka már hallottam, hogy csicseregnek a madarak!

Rave: te voltál?? >

Más:
Minden betegnek mielõbbi gyógyulást!!
Írta 2003. március 11. - 19:59

Mindenki sebesen gyógyuljon meg, mert itt a tavsz lassan...éjszaka már hallottam, hogy csicseregnek a madarak!
Írta 2003. március 11. - 19:44

Hát rólam nem lehetne elmondani, hogy a higiénia megszállottja lennék, de 2 éve, mióta újra majdnem napi szinten tekerek, nem voltam lázas beteg, és nem kaptam el semmit. Kivéve persze azt a szerencsétlen esetet, amikor tök feleslegesen kaptam egy tetanuszt oda hátulra, és két napig nyomtam tõle az ágyat.
Szóval, tekerjetek sokat. A mai volt az elsõ nap, amikor már egy szál pólóban is kibírtam volna a bringázást, és ez némi reménnyel tölt el a jövõre nézve. ;D
Tesóékat láttátok már? http://forum.bikemag.../ultimatebb.cgi
Szóval, tekerjetek sokat. A mai volt az elsõ nap, amikor már egy szál pólóban is kibírtam volna a bringázást, és ez némi reménnyel tölt el a jövõre nézve. ;D
Tesóékat láttátok már? http://forum.bikemag.../ultimatebb.cgi
Írta 2003. március 11. - 14:57

Nem hiszem, hogy a túra miatt döglenétek ki sorban. Van valami influenzajárvány, ami fáradsággal, lázzal, és gyomorpanaszokkal jár. Már két szobatársam dölt ki, és ma én is álmosan keltem. Azért ez nem veszi kedvem, hogy most kitekerjek a Margit szigetre 
Cheesy, jobbulást kívánok, és készülj a folytatásra:)

Cheesy, jobbulást kívánok, és készülj a folytatásra:)
Írta 2003. március 11. - 12:51

Hát, remélem nem én fertõzök meg mindenkit! Ha igen, akkor bocs cheesy! :-\ Ráadásul épp most mész sielni! Igy a legrosszabbkor jön ez is!
Írta 2003. március 11. - 09:49

Hali,
A túráról annyit, hogy klassz volt. Viszont mire hazaértem kapart a torkom. Estére belázasodtam. Ma is haldoklom még.
A túráról annyit, hogy klassz volt. Viszont mire hazaértem kapart a torkom. Estére belázasodtam. Ma is haldoklom még.
Írta 2003. március 11. - 08:17

Findli, ha nem terep, marad a beton. Van nálam Kôszegi-hgys térkép, és ott vannak egész jónak tünô müutak! Azokon is el lehet menni Irottkôig.
Írta 2003. március 11. - 01:28

Hali!
Kõszegen szerintetek mennyi esélyünk lesz túrázni????
Én kicsit aggódom, mert nem lesznek még ott sem szárazak az utak...na mindegy max maradunk az aszfalton megint!
Jõvõhéten megint mehet!!!!!!
Kõszegen szerintetek mennyi esélyünk lesz túrázni????
Én kicsit aggódom, mert nem lesznek még ott sem szárazak az utak...na mindegy max maradunk az aszfalton megint!
Jõvõhéten megint mehet!!!!!!
Írta 2003. március 10. - 23:21

Sziasztok!Jó volt a túra!!Durva lehetett nektek Lens...
Ismétlésben én is benne lennék,szóljatok mikor megyünk!
Ismétlésben én is benne lennék,szóljatok mikor megyünk!
Írta 2003. március 10. - 21:43

Nagy kuktamatyi lehetsz te Trifo! ;D
Részemrõl a 22- 23.-ai hétvége lenne sirály az ismétlésre. Mit szóltok hozzá?
Részemrõl a 22- 23.-ai hétvége lenne sirály az ismétlésre. Mit szóltok hozzá?
Írta 2003. március 10. - 16:31

Hali!
De jó kis túra volt ez tegnap. Nekem személy szerint éppen elég volt ahhoz, hogy utána még beleférjen egy esti madártejfõzés
Ennél fullosabb nap szinte nem is kell.
--Trifo
De jó kis túra volt ez tegnap. Nekem személy szerint éppen elég volt ahhoz, hogy utána még beleférjen egy esti madártejfõzés

--Trifo
Írta 2003. március 10. - 14:35

Szasztok!
Jo kis tura volt ez a tegnapi, nekem osszejott 96 km a varosi tekergeseimmel egyutt, igy este kb. 3 masodpercig tartott elaludnom
)
pixel, nagyon jok a kepek !!
kovetkezo turha 2 het mulva ?
udv,
mrc (+izomlaz +s*ggfajas
)
Jo kis tura volt ez a tegnapi, nekem osszejott 96 km a varosi tekergeseimmel egyutt, igy este kb. 3 masodpercig tartott elaludnom

pixel, nagyon jok a kepek !!
kovetkezo turha 2 het mulva ?
udv,
mrc (+izomlaz +s*ggfajas

Írta 2003. március 10. - 13:41

Írta 2003. március 10. - 13:29

Lens!
Irígyelve néztem a képeket. Én a hét végén ismét utánpótlást neveltem, a kicsi fiammal bicajozgattunk. Össze is jött 21 km, ami részérõl szép teljesítmény!
A képeket nézegetve nálatok sincs jobb idõ, mint nálunk és egy páran akut sárvédõhiányban szenvedtek!! ;D ;D
Múlt hét végén én is így voltam, de azóta változott a helyzet.
Gratula és csak így tovább Bringás Lányok!
Irígyelve néztem a képeket. Én a hét végén ismét utánpótlást neveltem, a kicsi fiammal bicajozgattunk. Össze is jött 21 km, ami részérõl szép teljesítmény!
A képeket nézegetve nálatok sincs jobb idõ, mint nálunk és egy páran akut sárvédõhiányban szenvedtek!! ;D ;D
Múlt hét végén én is így voltam, de azóta változott a helyzet.
Gratula és csak így tovább Bringás Lányok!
Írta 2003. március 10. - 13:10

A legnagyobb táv, amelyet kerót vezetve mentem 55 Km volt.
Jó volt Nektek. Írígykedve nézegettem és olvastam az élménybeszámolót.
Seráfütty! Majd a hétvégén, KÕSZEGEN tekerünk együtt!
Jó volt Nektek. Írígykedve nézegettem és olvastam az élménybeszámolót.
Seráfütty! Majd a hétvégén, KÕSZEGEN tekerünk együtt!
Írta 2003. március 10. - 12:58

nem erre, hanem a következõ hétvégére gondoltam.
Most hétvégén Szegeden leszek
Most hétvégén Szegeden leszek