A hétvégén volt egy lélegzetvételnyi idõm és elmentem egy virágosok által szervezett jelmezbuliba.
Az eredmény, szerintem , elég megkapó...
Bringás "lányok" márpedig vannak ;D
http://kep.tar.hu/ty.../pic1928555.jpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. február 27. - 12:40

Írta 2003. február 27. - 09:18

:'( :'( :'( úgy fest elkiabáltam.... :-X MI A F*****RT NÕTTEM EKKORÁRA?? >
>
az a helyzet, hogy a vázból jelenleg még az anyacégnél SINCS! 18"os méret belõle, majd csak az áprilisi gyártással lesz.... hogy%!%=!=/!%/+"//%/=%()(/=(!/"+... ÁÁÁÁÁ!!!
végveszélyben a májusi túrha.... :-[
megyek iszok egy felest... még jó, hogy ben hagytam a paprikavodkát újévnapján ;D

az a helyzet, hogy a vázból jelenleg még az anyacégnél SINCS! 18"os méret belõle, majd csak az áprilisi gyártással lesz.... hogy%!%=!=/!%/+"//%/=%()(/=(!/"+... ÁÁÁÁÁ!!!
végveszélyben a májusi túrha.... :-[
megyek iszok egy felest... még jó, hogy ben hagytam a paprikavodkát újévnapján ;D
Írta 2003. február 26. - 22:42

Sziasztok!Tök jó,hogy érdeklödtetek a 7végi kevély-túrárol!(sajna én csak ritkán jutok netközelbe)Naszóval vasárnap vagy szombaton reggel kellene menni,(márc.1-2)Nem tudom ki honnan jön,én Békásmegyeren csatlakoznék.
Jó lenne korán kiérni,míg nincs túl meleg,hogy megússzuk a sarat.Kb8-9,ha belefér.Budakalásznál felmennénk betonon az erdõszélig,aztán uccu neki fel a csúcsig.Lefelé a piroson csobánkáig(keresztül a szánkozók között
),aztán ki merre lát(bitumenen Pomázig,majd hév.)Én mindenképp megyek,aki csatlakozik írjon!
Jó lenne korán kiérni,míg nincs túl meleg,hogy megússzuk a sarat.Kb8-9,ha belefér.Budakalásznál felmennénk betonon az erdõszélig,aztán uccu neki fel a csúcsig.Lefelé a piroson csobánkáig(keresztül a szánkozók között

Írta 2003. február 26. - 20:36

Írta 2003. február 26. - 20:07

hehhe nekem már összerakva a bicó.. és ma tekertem is egy kicsit a ház körül meg szépen megtisztogattam :

Írta 2003. február 26. - 19:54

Gabi, akkor most már ketten vagyunk! Az én X.O-m is itt figyel egyedül.
Azt hiszem, a nyálcsorgatásoknak ezentúl nem lesz elég egy tó! ;D
Azt hiszem, a nyálcsorgatásoknak ezentúl nem lesz elég egy tó! ;D
Írta 2003. február 26. - 19:29

Írta 2003. február 26. - 18:41

Írta 2003. február 26. - 18:27

Zo-Lee!
Már vödörrel a nyakamban közlekedek és 5 percenként ürítem!
;D ;D
De hülyeséget félretéve: nem csalódtam. Ezen tényleg látszik, hogy profi munka, szép kidolgozás.
Alig várom, hogy kipróbálhassam, de hát idõhiányban szenvedek.
Már vödörrel a nyakamban közlekedek és 5 percenként ürítem!

De hülyeséget félretéve: nem csalódtam. Ezen tényleg látszik, hogy profi munka, szép kidolgozás.
Alig várom, hogy kipróbálhassam, de hát idõhiányban szenvedek.
Írta 2003. február 26. - 17:48

végeredményben csak nem akarom elkiabálni...
Én sem akarom elkiabálni, de lehet, hogy nekem is sikerül egy (részben) új bicikli..... ugye PéeF?

JIhhhááááááá!! ;D ;D
"Zúzda" indul!! 8)
Gabi!
Gratula az XOhoz!! Aztán majd írd meg, hogy milyen! (nem, mintha nem tudnám elõre, hogy több oldal istenítés lesz...

Lens: neked is XOd van, ugye? :

Írta 2003. február 26. - 17:46

szegeny feleseged, meg moshatja utannad fel azt a sok nyalat! ;D
;D
...de gratula! veled örülünk, es csöpögünk. ;D

...de gratula! veled örülünk, es csöpögünk. ;D
Írta 2003. február 26. - 16:22

Várakozással teljes tekintettel nézem a csomagot és a ragasztószalagot vágó ollót. Miért ilyen lassú? Végre! felnyílik a doboz és benne: egy másik, csak fémbõl, Rajta az embléma, SRAM és egy szalag, ami jelzi: itten jó dolog van elrejtve!Levettem a szalagot, óvatosan nehogy megsérüljön és..és...éss kinyitottam a dobozt: Fekete szivacsba burkolva lapul leendõ hû társam. Oldalán piros-fehér felirat X.0 Hát megjött.
Most lehet velem nyulat fogatni!!!
Bocsi a hosszú nyálcsorgásért, de most nagyon happy vagyok!
Most lehet velem nyulat fogatni!!!
Bocsi a hosszú nyálcsorgásért, de most nagyon happy vagyok!
Írta 2003. február 26. - 15:50

WAAAAAAAAAAAAAZZZZ...
sram x.o-d lesz??
ezt nevezem....
a tavas dolgot meg majd megbeszéljük
(azon gondolkoztam mit vághatnák hozzád a 15percért, de 15percre max a közeli dombokig érek el
;D )
sram x.o-d lesz??
ezt nevezem....
a tavas dolgot meg majd megbeszéljük

(azon gondolkoztam mit vághatnák hozzád a 15percért, de 15percre max a közeli dombokig érek el

Írta 2003. február 26. - 15:39

És ha már itt lesztek, elmegyünk egy nagy közös tekerésre, mert ebben én is benne vagyok!
Tudod Para: Csak 15 perc!!! ;D ;D ;D
És akkor aki még nem látta,az megláthatja azt a kicsi gyöngyszemet a bicajomon amit pár perc múlva haza is hozok a postáról! (SAM X.0)
A hámori tóval meg csak óvatosan!
El tudod képzelni szegény búvárokat a nyáladdal telecsorgatott tóban? :-\ :-\ :-\
Tudod Para: Csak 15 perc!!! ;D ;D ;D
És akkor aki még nem látta,az megláthatja azt a kicsi gyöngyszemet a bicajomon amit pár perc múlva haza is hozok a postáról! (SAM X.0)
A hámori tóval meg csak óvatosan!
El tudod képzelni szegény búvárokat a nyáladdal telecsorgatott tóban? :-\ :-\ :-\
Írta 2003. február 26. - 13:30

természetesen be lehet társulni...
bárkit szívesen elkaluzolok... hamár arra járok... :
;D
a camõpingben is szokott akkor tájt még szabad hely lenni... szal oxa...
bárkit szívesen elkaluzolok... hamár arra járok... :

a camõpingben is szokott akkor tájt még szabad hely lenni... szal oxa...
Írta 2003. február 26. - 13:13

Jólvan,nincsmit. Ha esetleg úgy alakul,hozzád még be lehet társulni akkorra,vagy zártkörû a buli? 
Igen,nem árt elõtte járni tanfolyamra... ;D

Igen,nem árt elõtte járni tanfolyamra... ;D
Írta 2003. február 26. - 13:07

amúgy Gödöllõ-Buda... :

ez a túravezeti vizsga mit takar?
nem kell vmilyen tanfolyamra járni elõtte?
Írta 2003. február 26. - 12:13

Neked ha jól emlékszem Orosházán van a haza,ugye?
Egyébként hol töltöd napjaid?
Mért nem jössz a Mátrába Te is akkor,tekeregnénk,meg levizsgáznál kerékpáros túraveztésbõl... ;D
Egyébként hol töltöd napjaid?
Mért nem jössz a Mátrába Te is akkor,tekeregnénk,meg levizsgáznál kerékpáros túraveztésbõl... ;D

Írta 2003. február 26. - 12:06

hmmm...
túravezetõ?
ejnye... 8) arra én is beneveznék!
CM: sajna nagyon úgy fest, hogy a május hónap túlzsúfoltságát ez szenvedi meg.... magyarán nem hiszem hogy menni fogok
(máj1-4:lillafüred,máj10:BTT,máj17-18:TM,máj31-jún1:hazautazás)
túravezetõ?
ejnye... 8) arra én is beneveznék!
CM: sajna nagyon úgy fest, hogy a május hónap túlzsúfoltságát ez szenvedi meg.... magyarán nem hiszem hogy menni fogok

(máj1-4:lillafüred,máj10:BTT,máj17-18:TM,máj31-jún1:hazautazás)
Írta 2003. február 26. - 12:03

Köszönöm a kimerítõ választ.
Ha minden igaz,én azon a hétvégén Parádfürdõn leszek,ifjú túravezetõket vizsgáztatni.És lehet,hogy én is viszem a lovat,bár a Mátra szvsz kevésbé jó terep,mint a bükk biciklis szempontból.
Bár ez gyalogos tanfolyam vizsgája,lehet kerékpáros túravezetõi vizsgát is tenni,lehet hogy benevezek :
Amúgy ott leszel a Caprine elõtti 7. BMFT-talin?
Ha minden igaz,én azon a hétvégén Parádfürdõn leszek,ifjú túravezetõket vizsgáztatni.És lehet,hogy én is viszem a lovat,bár a Mátra szvsz kevésbé jó terep,mint a bükk biciklis szempontból.
Bár ez gyalogos tanfolyam vizsgája,lehet kerékpáros túravezetõi vizsgát is tenni,lehet hogy benevezek :

Amúgy ott leszel a Caprine elõtti 7. BMFT-talin?