Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Nekem a csüti lenne jó, de ha nem megy akkor szerda, és ha az se mögy akkor marad a kedd:D. Persze, csak ha ez a jövõ heti akció lesz. ::)
Ellenkezõ esetben forított priorítást élveznek szavaim. ;D Tehát a leggyubb kedd. A szerda csak azé gáz, mert van aki este is tanul. :-\

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most végignéztem a fotókat is...és kicsit vérzett a szivem, de csak azért, mert annyira szerettem volna én is ott lenni... :'( Nem baj, majd egyszer, eljutok én is. Egyszerre nem lehet mindent, nem igaz?

Még egyszer gratula nektek!!!

Most pedig készülõdjetek az SSS-re, mert jövõ héten újra megrendezzük.

Kérem a javaslatokat, kinek melyik nap lenne a jó a pilisi ottalváshoz?!

Nekem: kedd, szerda és csütörtök este.

Tehát, várom a javaslatokat.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ...

HATALMAS GRATULA A MARATONOZÓKNAK!!!

eccer Én is nagy leszek, és ott leszek... :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, Kahlesz, Charon, igen, szólok majd nektek. Megpróbálom olyan idõpontra tenni, ami a legtöbbeteknek megfelel majd!

Pix, cheesy, gratulálok nektek, hogy végigmentetek ezeken a csodálatos helyeken. Bors, neked meg különösen, nagyon büszke vagyok rád! Fõleg, hogy ilyen "rövid" idõ alatt. Mert valljuk be, hogy ilyen szintkülönbséggel és ekkora akadályokkal, plussz esõvel, ez a 8 óra nem sok.

Én már évek óta vágyom arra, hogy kikerüljek egy ilyen maratonra, de sajna még sosem sikerült. Szivesen tartanék veletek, úgyhogy mindenképp szóljatok, ha mentek valahova.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Pixel: nagyon szépek a képek!

Cheesy: Köszi az SMS-t, tegnap a talin el is újságoltam, milyen ügyesek voltatok.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Gratula a fiúknak, lánynak! :D Salzkammergut! 8) Csapatunk már túl nyúlik a határokon. Meghódítjuk a magashegyeket is!!! 8) (Én még nem tudom mikor kapok kedvet hozzá. :-\) Nagyon ügyesek vagytok.

SSS-ben én is érdekelt vagyok. Ásömös-t nekem is, mert nem leszek net közelben.
Magyarul mégegyszer: Énisénisénis, én is szeretnék menni. Majd szóljatok, nehogy lemaradjak. Légyszi, légyszi!
:-* Era

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Tyûûû! Ezek a képek magukért beszélnek. Az tuti, hogy jövõre megyek én is. Ez nekem is látnom kell:)
As SSS-re nevezek, sátrat szerezzek, vagy elég a hálózsák? ::)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Jaja, Borsnak hatalmas gratula, mert nagyon szépen végigment. Cheesyt pedig óriási köszönet illeti a fuvarozásért és az esti tésztaellátmányokért.
Szervezõdik aug végén busz az MTB amatõr világbajnokságra, én szerintem megyek oda is, ha van még kedve hozzá valakinek, akkor hajrá, lesz hely.

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hali,

csak hozzáfûzném, hogy Ors is ott volt, Zsolttal, a barátjával és még tucatnyi magyar. Ors is megcsinálta a 100 km-t alig több, mint 8 óra alatt. Gratula neki.
Én egyébként még ennyit sohasem másztam mint e 3 nap alatt. Féltem is tõle egy kicsit, de a fiúk nem hagytak vacillálni. Köszi nekik.
Meglepõ volt, mennyi idõsebb helyi tekerte le a 100 km-t. A feeling-rõl, meg ne is beszéljünk. Akármerre ment a pálya, mindenhol szurkoltak, dicsértek mindenkit. Hol van ez az itthoni közönytõl.
Azt a vállon cipelõs szakaszt Pixel nem hangsúlyozta ki eléggé. Majd 30-40 percig sziklát másztunk vállunkon a bringákkal. Utána pedig egy 30 cm-es lyukakkal szaggatott sártengeren kellet leereszkedni, amit az alpesi bocikák szanaszét tapostak.
Úgy döntöttünk, hogy jövõre a Dolomitokat hódítjuk meg. Ki jön?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ezennel bejelentem, hogy Cheesy, Pixel és Pixelbarátnõtesója sikeresen visszaért a Salzkammergut maratonról, sõt, a BMFT Team elhozta az elõkelõ 15. helyezést is (a 17-bõl :-) : http://www.pentek-ti...2003/774-11.htm
Sok élménnyel gazdagodtunk, nézzétek meg a képeket: http://exseven.freeweb.hu, és olvassátok el az indexbe írt rövid kis beszámolómat:

A verseny csak szombaton volt, de mi már szerdán kimentünk, hogy barátkozzunk a hegyekkel. Rábeszéltem a többieket, hogy menjünk fel a Grossglocknerre, így csütörtök reggel átautóztunk a hegy lábához, és nekiálltunk mászni. Meglepõen hamar feljutottunk a 2400m-en lévõ házig (Edelweis-valami), utána átmentünk volna a gleccserhez is, de az út elsõ negyedénél kiderült, hogy ehhez le kell ereszkedni több mint 1000 métert, majd visszamászni, és mindezt persze visszafele is, ami nem fért volna bele az idõnkbe, ezért visszafordultunk. Így is kijött a 2300m mászás 20 km-re. Lefelé száguldani hihetetlen érzés volt, a bringa kapásból felgyorsult 70-re, körben a havas hegycsúcsok, extázis közeli élmény :) Pénteken kicsit bringáztunk a környéken, átvettük a rajtszámokat, és ettünk jóóó sok tésztát. Meg bevásároltunk memóriakártyából a Canonba, mert amit itthon vettem elutazás elõtt, az természetesen itt maradt. A verseny elõtt átnéztem a bicajt, mert a szokásosnál is jobban recsegett-ropogott, de azt nem hittem volna, hogy egy 3 centis repedést fogok találni a láncvilla egyik hegesztésénél. A Rock Shox egyik szakija azt mondta, hogy ha indulok vele, akkor a helikopterben kötök ki. Ez sem lett volna utolsó élmény, de nem egészen ezért jöttem, így megpróbáltunk keresni egy másik bicajt. A magyaroknak nem volt pótbringájuk, ezért a kiállítóknál próbálkoztam, és legnagyobb döbbenetemre az elsõ megkérdezett (Cube) adott egy kiállított tesztbringát kölcsön a versenyre. 2003-as XTR cuccokkal, Skareb és SID telókkal, egy 100 km-es maratonra. Csak egy útlevelet kértek cserébe. Hihetetlen hozzáállás, nem tudom, itthon mi lett volna hasonló helyzetben. Tehát rögtön élesben tudtam tesztelni a pöccintgetõs XTR váltókart. Nem ejtett rabul kimondottan, nekem a külseje és a mûködése is kicsit Acera utánérzés. Nyeklik-nyaklik, sok helyzetben kényelmetlenebb, mint a rapidfire, nehéz vele pontosan váltani, 6 óra kormánymarkolás és 1 óra folyamatos esõ után pedig szinte emberfeletti erõfeszítést igényelt elöl fölváltani, mert legalább 2-3 centire le kell nyomni a nem kis ellenállású fékkart. A bringa viszont csodás volt, kipróbáltam a lock out-ot is, tényleg érezhetõen jobb felfelé tekerni vele. Egy ilyen maratonon van igazán értelme, ahol elõfordul az 1000m folyamatos mászás felfelé. A pálya nem volt valami technikás, de volt benne minden, amiért itthon nagy sárdobálás lenne: tekerhetetlen meredekségû aszfalt, országút forgalommal (hatalmas bolyozások mentek), leeresztett sorompó és vonat, áttekerés egy kisvárosban az autók között (majdnem lefejeltem egy elõttem befékezõ autót), nagyon hosszú vállon cipelõs köveken ugrálós szakasz, a legnagyobb hegy után 30 centis mocsár lefelé... az ellátás királyi volt, még a végén is maradt mindenhol Power Bar és Gel, izotóniás ital, többféle víz, Red bull, kávé, sör, isteni sütemények, banán, narancs, alma, komoly lakomákat lehetett tartani, ha valaki nem sietett. Nagyon óvatosan mentem, mert Szilvásvárad óta félek a görcstõl. Ennek az volt az ára, hogy az utolsó 30 km-t szakadó esõben kellett letekerni. Itt már fõleg lejtõk voltak, majdnem vakon zúztam lefelé, mert a szemüvegem tiszta sár lett, anélkül meg nem látok túl jól, volt is néhány KTT-közeli helyzet, de sikerült megfogni a kockát. Hárman mentünk a 100 km-en, 5:40, 7:10 (én) és 8:10 körüli idõkkel. Hosszú volt, de mivel nem hajtottam túl magam, végig élveztem az utat, meg persze sokat gyönyörködtem a tájban.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köfke. Már várom. Ha lehet dobj majd egy sösmöst, mert a jövõ héten nettelen leszek. :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, kell hozni egy polifónt meg egy hálózsákot. No meg annyi kaját, amennyit megeszel egy este alatt! És meleg ruhát, mert éjjel a hegyekben akár 10 fok is lehet, vagy még kevesebb is!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Polifónikus talaj felõl szigetelõ bizbazt vigyek? ???

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Figyelem!
SSS-terveztetik kb. 1 hét múlva. Aki nem tudná, mi ez:
Elmegyünk a Sikárosi-rétre, viszünk hálózsákot, kaját, és sütögetünk, ahogy leszáll az éj. Az ott folyó friss patak vizét isszuk, hallgatjuk az éjjeli hangokat.
Majd hajnal hideg levegõjében kelünk föl.
Ezt mindenképpen hétköznap ejtjük meg a vállalkozó kedvûek számára.

Gyûljön hát a népség!

bikemama

bikemama

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
No hát akkor elõre BMFT! Naaagyon jóóó SAUH-et nektek!

drukkermama

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
;D ;D Hát igen, nem hiába a "Nagy Oroszország"!

Mi pedig majd üdvözöljük õket, ha beszélsz velük!

Mindenkinek kellemes hétvégét, most már mi is húztunk el a talira.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Figyelem, figyelem, minden érdeklõdõnek!

A BMF Oroszországba kiküldött tagjainak (Trifo, Oscar, Mallac) elsõ jelentkezése tegnap 21:21-kor megérkezett. :D

Élnek még a gyagyások ;D sõt, ma indulnak tovább Kamcsatkára.
A Szentpétervárról érkezett tudósításuk kvintesszenciája: "hatalmas, még a zebra is kétsávos!" ::) :P :o ;D

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Valaki megy tekerni csak Pest környékén a hétvégén? ::)
Sajna nincs sátram a BMFT talira, és Pénteken 4-ig dolgozom :-\
Kellemes talizást nektek, én meg felugrom a Pilisbe. 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na hajrá! Aztán sokat tessék tekerni, s asszonyt nyüstölni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Vettem az asszonynak bicajt! fülig ér a szája,mer' egy lila Giant! ;D

Jövõ 7végén megkezdem a "nyúzását" iszkolunk fel a Bükkbe ;)