Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Meg vettem egy Grossglockner térképet. Bármikor kimennék megint pár napra bringázni+gyalogtúrázni, ha valakinek van hozzá kedve, megszervezhetjük!

Ha valakinek van hozzá kedve?
Kinek ne lenne? ??? ::) ;) 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D persze... 8)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Jajj, 3 napja döglött otthon a net, már annyira hiányoztatok, hüpp! (csak hogy én is beálljak a sírók táborába:))
A Saalbach-i téma nagyon izgatja a fantáziám, mindenképp el kell oda menni.
Nekem a Salzi kicsit drágábban jött ki, mert egy szállodaszerûségben laktunk 100 euróért négy napot, igaz, utazási költség Cheesy pajtásnak hála nem volt. Viszont otthon hagytam a memóriakártyám és egy másik cuccost, így újakat kellett venni, ami 55 euróba került. Meg vettem egy Grossglockner térképet. Bármikor kimennék megint pár napra bringázni+gyalogtúrázni, ha valakinek van hozzá kedve, megszervezhetjük!
A maratonokon csak akkor állok meg, ha szükséges, de Ausztriában a kínálat olyan csábító volt, hogy mindenhol bespejzoltam ezt-azt, meg kicsit masszírozgattam magam, hogy be ne görcsöljek.
Mióta hazajöttem, megállás nélkül eszem, és mégis nagyon gyengének érzem magam, remélem 7végére ez az állapot kedvezõbb tendenciát fog mutatni. Tényleg, jön vki a Tisza Maratonra?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D
ezen Én is elgondolkodtam... vííííz??
pfhujjjj...
mintha SAUHn mást látam volna benne... bár színe alapján nem esküdtem volna meg a peszgõre, de egy....... :-X ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

csak ha elfogy a víz a camelbackbõl.

Víz Thommey? Azt hittem Pezsgõbomba! ;) ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szuper, akkor majd szervezzük meg! Mikor is jönnek haza pontosan? ::)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Jenõ: nem feltétlenül kell Korzikán sem elfelejteni a biciklit. Mi tavaly az egyik pihenõnapot tekeréssel töltöttük, mivel elég olcsón lehetett szuper trekking bringákat bérelni.

Ó Bors! csak nem, csak nem, csak nem???
Csal nem szintén Barkával voltatok tavaly Korzikán??? Mert ha de, akkor ide jöhet minden jótanács, intés, javaslat, tudnivaló, okosság! Pl. Hol is volt az a biciklikölcsönzés konkrétabban?

Lens: tutira lesz vetítés, mert Csilláék profi gépet vittek annyi memóriával, amivel egy elefánt életét végig lehetne fotózni a születéstõl-elmúlásig ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

hmm... az a 13e fötö nem is olyan rossz... sokkal többre gondoltam... na majd jövõre... talán... ::)

SSS sajna továbbra is részemrõl kimarad :(

csak egy bátortalan kérdés: jön vki úgy a TISZAMARATONra, hogy ótóval, és vissazfele beférne hozzá egy ember + egy binyigli? :-\
hja... pestnek...

Csõváz és hátszél..
joghurtos szép napot! ;)

PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Leülni én se szoktam soha, középtávon ált. egyszer állok meg frissitõpontnál, eliten viszont majdnem minden pontnál megállok inni+felkapok banánt, kaját, de aztán sietek is tovább.
Ez a megállás is csak azért van, mert még nem vagyok olyan edzett, hogy megálló nélkül is birjam!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én speciel nem szoktam megállni enni inni,fõleg nem leülni,csak ha elfogy a víz a camelbackbõl.

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Jenõ: nem feltétlenül kell Korzikán sem elfelejteni a biciklit. Mi tavaly az egyik pihenõnapot tekeréssel töltöttük, mivel elég olcsón lehetett szuper trekking bringákat bérelni.
Lens: mi is megyünk jövõ héten SSS-re. Már alig várom!

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Jenõ: Remélem tartunk valami nagy vetítést, beszámolót miután hazajött Trifó. Imádom Oroszországot! Sajnos hiába töltöttem idén tavasszal egy hónapot Oroszországban, nem volt lehetõségem Szentpétervárnál és Moszkvánál messzebb menni.
Te melyik utazási irodával utazol Korzikára?

A salzkammerguti három napos hétvége nevezéssel (32 euro), utazással (4500 Ft), szállással (a maraton szervezõi biztosították), fagyival 13000 forintból jött ki nekem.

A saalbachi maraton kicsit drágább, 60 euro, de ezért rengeteget adnak a szervezõk. Benne van három esti tésztaparty (hat féle tésztából, öntetbõl, salátából lehet választani), bármelyik versenyszámban el lehet indulni, a környék összes felvonóját lehet használni, a versenyek után uszodában lehet lazulni. Szóval tuti! Szállástól függõen 25-30000 forintból kijön a négy nap.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ja, apáék egyik volt csoporttársa hazajött bringával Szent Pétervárról. (ez kb úgy 20 éve volt, egy szingos versenybringával, és nem akarok hüleséget mondani, de sztem 5-nél nem kapott többször defektet) :o

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Halika!

Engem is érdekelne h mennyire volt pénztárca laposító ez a maraton

ill mégegy kérdés, úgy mindenkinek (közvélemény kutatás):
a maratonok frissítõpontjain ti is megálltok, esztek-isztok, esetleg leültük a földre, pihentek, és csak úgy mentek tovább, vagy esetleg le se szálltok?
thx
Prefi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hüpp, hüpp, hüpp.

Én várok, de aztán iszonyú erõvel fogom megtámadni az érkezõket, és õrjitem meg õket kérdéseim cunámi-árjával.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Most látom csak, hogy mekkora itt az érdeklõdés Kamcsatkába szakdt honfi-és fórumtársaink iránt!
Ennek módfelett örülök! :D

Le kell azonban törjem a feltámadó reményeket:
mióta elmentek, eddig 1 db. sms érkezett (még a szentpétervári) és 1 db e-mail.- ez utóbbi már Kamcsatkáról.

Lévén, hogy ott _télleg_ nincs semmi civilizáció: pl. mobiltelefon térerõ sem.... legközelebb olyan július 27-e körül lesznek újra Kamcsatka "fõvárosában", Petropavlovszkban, ahol létezik olyan szálloda, ahol van internet... azt azonban nem tudom, hogy töltenek-e még ott éjszakát....

Kedves barátaim! Tartsatok ki! Zokogjunk együtt a várakozás türelmetlenségének kínjai közöttt!!!
nincs más hátra:
KI KELL BÍRJUK VALAHOGY AUGUSZTUS 3-IG!!! ;D 8) ;D 8) :P

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Az a helyzet, Sittes, hogy Trifo, Oscar, az õ Mallaca + 1 fõ fejükbe vették még jó rége, hogy õk Kamcsatkán akarnak túrázni, és idén júli9-én el is indultak. Két hétig lesznek konkrétan Kamcsatkán, a középsõ rész vulkánjait nézik meg, aztán visszajönnek a félszigetrõl a szárazföldi részre, egy kis Transszibériai-expresszezés, Bajkál tó körül némi kóborlás, majd augusztus3-án haza.

Röviden ennyi - hosszan meg nem biztos, hogy sokakat érdekel, de szívesen válaszolok, ha mégis van érdeklõdõ. Aug 3 után meg sokkal autentikusabb forrásból is merítkezhettek! ;D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Irigykedve olvasom a kulfoldi kulonitmenyek elmenybeszamoloit... Sebaj, jovore en is (talan)...
Azt hiszem, sok maratonozo sporttars sirva szaladna haza egy 50perces folfele tologatas utan, ugyhogy respekt nektek!

A jovoheti SSS-re ugy nez ki, tudok menni :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D

rendi...

amúgy tényléeg írhatnál vmit kamcsatkai tudósítónkról, vagy inkább tól... ;)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
mosmicsinyájjak? nem mondom, hogy hüje, mert nem illik... 8)
meg mindenki úgy rombolja a saját hangulatát, ahogy neki teccik! ehhez legalább jogunk van! ;)

sõt segítek!
Para, én sajnállak, hogy nem jöossz velünk Korzikára!

de többet télleg nem tehetek! ;D ;D