Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
era:

Szigorúan terep ;) , de ahogy elnézem az esõ nem akar elálni, úgyhogy lehet hogy elmarad ... nincs kedvem talpig sárosnak lenni :(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na ja. :'(
de attól félek idén nem ez lesz az utolsó maraton amit kihagyok(unk). :'(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
rave: :'( makicsalád nélkül TM? :'(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Para:
Sajnos van némi anyagi oka, és mondjuk idõben sem állok úgy, hogy be tudjam vállalni. :-\
Era:
Pontos program még alakul, de nagyjából dél körül kellene felérni talán.( nem szeretnék korán kelni) :)

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Akkor vasárnap CC nézés, errõl még több infót kérnék, ha lehet: kezdés mikor ???

Szombaton, viszont még mehetnénk valamerre!

Ano: Csepeli vagyok. Aszfalton, vagy erdõben terveztétek azt a 100-ast? Én legfeljebb aszfalton vállalnám.

Era: ha gondolod mi vasárnap Börzsöny túrára megyünk, ha esetleg a verseny megtekintése nem lenne elég jó programmmka ;) nyugatiból 9.30-as vonattal mindenki más és máshol száll fel
üdv:roobi

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Meglepõen hamar feljutottunk a 2400m-en lévõ házig (Edelweis-valami), utána átmentünk volna a gleccserhez is, de az út elsõ negyedénél kiderült, hogy ehhez le kell ereszkedni több mint 1000 métert, majd visszamászni, és mindezt persze visszafele is, ami nem fért volna bele az idõnkbe, ezért visszafordultunk. Így is kijött a 2300m mászás 20 km-re. Lefelé száguldani hihetetlen érzés volt, a bringa kapásból felgyorsult 70-re, körben a havas hegycsúcsok, extázis közeli élmény :)

Nagyon finom lehetett az egész viszont nekem nem volt világos igazán valami. A Grossglockner strasszén honnan indultatok. Heiligenblut-ból vagy Bruck felöl? Látom a fényképeken, hogy álltok a Hoctornál onnan az Edelweisig mentetek tovább? Ezek szerint nem mentetek fel a Pastersee gleccser széléig a Franc Joseph kilátó, kávézó miegymásig?
Mellesleg a hegy túloldalán Kals felett van egy jelzett magashegyi bringaút. A Gloki térképen rajta van érdemes megnézni.
Azért végig irigykedve és nyálcsorgatva olvastam az írásod ,pont azért mert jártam már ott egy párszor és végigéltem a leírásod alapján az egészet pontról-pontra.
roobi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Akkor vasárnap CC nézés, errõl még több infót kérnék, ha lehet: kezdés mikor ???

Szombaton, viszont még mehetnénk valamerre!

Ano: Csepeli vagyok. Aszfalton, vagy erdõben terveztétek azt a 100-ast? Én legfeljebb aszfalton vállalnám.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
RAVEEEEEEEEEEEEE!!!!!

MI AZ HOGY TI SEM JÖTTÖK TMRE?? BAZZZZZZZ

TE NEM JÖSSZ A MARATONRA??? :o :o :o :o :o

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Era!
Szerintem egyszerûbb, ha te is jössz a Tisza maratonra!
Újra együtt a csapat, közös ;D tekerés vasárnap 10.00 indulással stb. ;) ;D ;D ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Era!
Mi sem megyünk TM-re, viszont vasárnap a HHH-n cc kupafutam, azt felmegyünk megnézni.
ha gondolod csatlakozz! ;)
Viszont ha így esik hétvégén ahogy most, ki se teszem a lábam a lakásból. :P

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én nem megyek Tiszamaratonra ...
De 7végén megyek tekerni ha minden igaz 3-ad magammal a Gerecsébe ( ha az idõ is úgy akarja ) ... Nem tudom hogy te merre laksz, mi Tatabányáról induluk valamikor DE és kb 80 - 100 kilcsit tervezunk :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:( úgy áll, hogy jómagam legközelebb túrát szervezni, vagy túrára menni csak augusztus 30-31i hétvégén tudok leghamarabb... :-\
akkor viszont lehet, hogy megkéne ejteni a Vártúrhát... ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mindenki elmegy a Tisza Maratonra, vagy marad itthon valaki? ???
Nincs kedvetek hétvégén tekerni valamerre?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ez sütögetést a Sikárosi-réten. Odabiciklizünk szép lassan, tüzet gyújtunk, majd sütögetünk. Végül lefekszünk a fûre a hálózsákban és elalszunk. De van aki hazabicajozik. Ha van kedved, gyere te is.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Már írni is elfeledtem! >:(

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Szia Lens! :-* Mi is lesz ez pontosan? Nincs kedvem végig olvasgatni a topikot. Kb. már 1 htete nem olvastam végig :-[ :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor még egyszer szólok, hogy KEDDEN SSS-t tartunk!

Találka: UVH (Újpesti Vasúti Hid) budai hidfõje alatt este 6-kor. Mindenki hozzon kaját, piát, hálózsákot (már aki ott akar aludni).
Esõnap: csütörtök

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tyito: ;D jóóóó az az idõ azért.... ;)
kíváncsi fáncis lennék hogy Én mennyit idõ alatt tekerném le... ::) attól függetlenül hogy már 6kilónál többet tekertem idén... 8)

HEJJJJJ! VASÁRNAP ISMÉT EGYÜTT ABANDA! 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Na a mai tekerés is megvolt!
Leugrottam Orosházára röpke 1 ora 47 perc alatt, a visszaúttal egy kicsi problémám akadt, mivel az 2 ora 15 percbe tellett ;)
asszem erre nyugodtan lehet mondani, hogy az edzettségi szintem a béka seneke alatt van :-[

Pixel: igen! Én indulok! ;D

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Valahogy ez a hétvége Salzkammergutban annyira kikapcsolt és feltöltött, hogy vágyom arra, hogy minél több ilyen maratonon vegyek részt. Szerintem én (mi) is megyünk Saalbachba.
Jenõ: mi nem a Barakával voltunk, hanem a konkurens céggel, az Agotoursszal, mivel a Baraka árait nagyon drágának találtuk. Úgy tudom a program nem sokban tér el egymástól, talán a Barakánál több túra van, kicsit keményebb. Néhány tanács:
vigyél olyan szandált, amiben lehet vízben járkálni és (vizes) sziklákon is jól tapad
a legtöbb helyen kavicsos a tengerpart, a szandál ott is jól jön
a búvárfelszerelést se hagyd otthon; a tenger gyönyörû tiszta, néhol 30-40 méterre is ellátni a víz alatt.
a jól bejáratott túrabakancs elengedhetetlen
ha szurdoktúrára hívnak, ne mondj ellent (csak az elsõ szikláról nehéz leugrani, a többi már könnyen megy)
a hegyek között az idõjárás szélsõséges is lehet, készülj hûvösebb idõre is
a motorcsónak-bérlésrõl megoszlanak a vélemények, de ez is feldobhatja (az amúgy is sokrétû) programot

Mi Portoban béreltünk biciklit és feltúráztunk a Les Calanches sziklákhoz. Ezt a helyet mindenképpen meg kell nézni, fõleg naplementében gyönyörû. Bonifacciora is érdemes sok idõt szánni.
Más most nem jut eszembe. A fagyi egyébként nagyon drága, de nagyon finom.
Korzika egyébként az egyik legszebb hely ahol valaha jártam.