tiberius: merrefelé szoktatok tekeregni?
Mi most megyünk a Pilisbe hétvégén, ha visszajövök egyben, majd élménybeszámolok. ;D Nagyon jó móka az ilyesmi, tavaly mondjuk igen csúnya véget ért számomra az ereszkedés... sokáig csak ücsörögtem a keró mellett és legalább tízszer kérdeztem meg, hol vagyok és milyen nap van.
;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. július 08. - 15:15

Írta 2003. július 08. - 14:57

Szia Kriszta!
Mi néhány éve voltunk a Balatonnál keróval, igazából a Balaton-felvidéken kezdtünk, és lementünk Zánka felé a Balatonhoz, onnan Tihany érintésével egészen el a Balcsi keleti csücskéig, majd vissza Pestre.
A Balaton-felvidék egész jó volt, elsõsorban a hegyek meg a kevesebb ember miatt, de közvetlenül a part közelében én nem élveztem annyira a tekerést.
Igaz, hogy van bicikliút, de rengeteg kismotoros száguldozik rajta, meg természetesen sok gyalogos, ami egy idõ után bennünket zavart.
Lényeg, hogy elég körültekintõen kell ott tekerni (persze máshol is...), mondjuk aki szereti a vizet, pancsolni stb. annak biztos jó, de mi inkább hegyekben szeretünk tekerni, lehetõleg kevés ember között.
Azért egyszer ki kell próbálni!
Üdv!
Mi néhány éve voltunk a Balatonnál keróval, igazából a Balaton-felvidéken kezdtünk, és lementünk Zánka felé a Balatonhoz, onnan Tihany érintésével egészen el a Balcsi keleti csücskéig, majd vissza Pestre.
A Balaton-felvidék egész jó volt, elsõsorban a hegyek meg a kevesebb ember miatt, de közvetlenül a part közelében én nem élveztem annyira a tekerést.
Igaz, hogy van bicikliút, de rengeteg kismotoros száguldozik rajta, meg természetesen sok gyalogos, ami egy idõ után bennünket zavart.
Lényeg, hogy elég körültekintõen kell ott tekerni (persze máshol is...), mondjuk aki szereti a vizet, pancsolni stb. annak biztos jó, de mi inkább hegyekben szeretünk tekerni, lehetõleg kevés ember között.
Azért egyszer ki kell próbálni!

Üdv!
Írta 2003. július 08. - 13:13

Tyito: ne sírj cimbi! lesz ez még így se
izé... lesz még hagymazabálás sörözéssel nyakon öntve a csillagos éggel borítva be a nagyalföldön is... 

Írta 2003. július 08. - 12:52

Megértem a bánatod, de vidékre is kell egy-két használható, értelmes ember! Gondolj erre.... :

Írta 2003. július 08. - 12:44

Énisénisénis!
Dejóvolna Pestre menni,
Egyszer hagymássültet enni.
Jó sörrel öblögetni,
NEM AZ ALFÖLDÖN LÕDÖRÖGNI! :'(
Dejóvolna Pestre menni,
Egyszer hagymássültet enni.
Jó sörrel öblögetni,
NEM AZ ALFÖLDÖN LÕDÖRÖGNI! :'(
Írta 2003. július 08. - 12:36

Hova foglaltok szállást? ??? A Tisza Maratonról van szó? :
A holnapi Római parti partira igyekszem kiérni.

A holnapi Római parti partira igyekszem kiérni.

Írta 2003. július 08. - 11:03

Én péntekre foglaltam a szállást, másnap reggel 10-ig el kell hagyni.
Szia Nati!
Szállásba én is betársulnék. Viszont péntek + szombat éjszakára fogalaltál ugye? Mert vasárnap van a marci ha jól tudom.
A 12fõ már megvan, vagy ez az elsõ keret?
Szerda este igyekszem kiérni hagymázni

Valamikor a hátsó fékemre is kéne idõt szakítani, SAUHon szükség lehet rá :

Írta 2003. július 08. - 10:56

jelentem: jenõ elpirult.
de van amúgy karizmom is, olyan igazi kerékpáros - nem látszik ;D
de már a Kisherceg óta mindenki tudja, hogy
"ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan"
irodalmárjenõ
de van amúgy karizmom is, olyan igazi kerékpáros - nem látszik ;D
de már a Kisherceg óta mindenki tudja, hogy
"ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan"

irodalmárjenõ
vendég_Charon_*
Írta 2003. július 08. - 10:43

Írta 2003. július 08. - 10:36

sopron: Ok
EVRIBÁDI: holnap, azaz szerdán kiülõs buli lesz a Nyárfásnál! Fõszervezõk: findli és lensver.
Program: 19tõl összegyûlünk a Nyárfásban és sok fincsi hagymatálat leöblitünk (nos, ki mivel) sörrel, kólával, stb...
Gyertek minél többen. Mert szép az idõ, nyár van, és a sötét téli napokon legalább lesz mire visszaemlékezni
/akik már látták hihhetetlen karizmaimat, azoknak kéretik nem hangosan röhögni! ;D/
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
de káron, mos méééér???
fõleg, hogy te már láttad is... vagy pont azért??
pedig jenõ ököl vas ököl oda üt, ahova köll
teccik érteni! 8)
era: nem számoltad bele, hogy velünk országútis kollegina is volt! ráadásul Pap réten buzdításba öltük az értékes idõt, továbbá a pure dominanciának engedve hagytuk magunkat eltévedtetni - és ráadásul _nem_ is_ siettünk_ szóval én elégedett vagyok, mert minden kedves ismerõs :-* elõtt értünk be a célba. 8) jövõre, ha indulunk, ez már nem feltétlenül lesz így - bár ki tudja! legyünk optipisták! azért megrettenni senkinek nem kell, mert erre kb. annyi esély van, mint arra, hogy kinõnek a karizmaim ;D
Írta 2003. július 08. - 10:13

Lensver: én a jövõ kedd délutánjára gondoltam. Addig már a hétvégét is ki tudtátok pihenni, ill. én is, mert mi meg jó eséllyel a Bakonyba megyünk zúzni. Ha nem akkor meg otthon fotózom a haverokat, hogy a htsc freeride oldalára már végre felrakhassunk pár képet (letörések, dirt, urban..stb.)
Írta 2003. július 08. - 10:06

Írta 2003. július 08. - 09:02

Na, megvan a pontos infó:
Ez a Semmelveis kolesz a Semmelweis u.4-ben.
Már foglaltam szállást 12 ember részére.
4 ágyas szobák vannak és
3-4 fõnek 4600 Ft
1-2 fõnek 3000 Ft
plussz az illeték: 300 Ft
Tehát ha 3-4-en vagyunk egy szobában, akkor ez azt jelenti, hogy 1150Ft/éj + 300Ft = 1450 Ft
Ez a Semmelveis kolesz a Semmelweis u.4-ben.
Már foglaltam szállást 12 ember részére.
4 ágyas szobák vannak és
3-4 fõnek 4600 Ft
1-2 fõnek 3000 Ft
plussz az illeték: 300 Ft
Tehát ha 3-4-en vagyunk egy szobában, akkor ez azt jelenti, hogy 1150Ft/éj + 300Ft = 1450 Ft
vendég_Charon_*
Írta 2003. július 08. - 08:57

/akik már látták hihhetetlen karizmaimat, azoknak kéretik nem hangosan röhögni! ;D/
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. július 07. - 21:15

Sopron, ne haragúdj, de elkövettem egy figyelmetlenséget. Véletlenül a párom nevével irtam neked (Zed). Mi ugyanis ugyanonnan netezünk, és automatikusan az utolsó bejelentkezõvel vagyunk fenn a fórumon.
Tehát sorry.
Melyik keddet mondod? Holnapit? Arra már aligha tudunk népséget összecsõditeni, fõleg úgy, hogy munkanap van, lesz.
De felõlem mehetünk egy lájtosat.
Era: szemétgyûjtõ akcióban benne vagyok.
Tehát sorry.
Melyik keddet mondod? Holnapit? Arra már aligha tudunk népséget összecsõditeni, fõleg úgy, hogy munkanap van, lesz.
De felõlem mehetünk egy lájtosat.
Era: szemétgyûjtõ akcióban benne vagyok.
Írta 2003. július 07. - 17:03

Ajjjajjjaj, nagy kár. SAUH nagyon közel van, mármint idõben, pedig szerettem volna találkozni veletek. A hétvégén egy nagyon kedves barátnõm õrültséget
készül elkövetni, amiben immáron senki sem akadályozhatja meg: 6 év után hozzámegy a barátjához, és van egy meghívásom, hogy ennek az eseménynek a szemtanúja legyek. Mindketten országos jó barátaim, nem hagyhatom ki. Miiiikor leeesz a következõ lehetõséééég???
"I want to ride my bicycle,
I want to ride my bike....
Bicycle, bicycle....." (Queen)

"I want to ride my bicycle,
I want to ride my bike....
Bicycle, bicycle....." (Queen)
Írta 2003. július 07. - 16:23

Zed: a kedd ezek szerint megfelelne? Mert úgy néz ki, hogy nekem az jó lenne. Szóval, ha neked is jó, akkor összetrombitálhatjuk a népet erre a napra.
Írta 2003. július 07. - 15:38

Bikemama: üdvözlünk a csapatban. Gyere el a túráinkra, biztosan jól fogod Te is érezni magad.
A hétvégén igazán jó lehetõség adódik rá, hogy megismerhess minket: Sátoraljaújhelyen (SAUH) összegyülik a csapat. Lesz bringázás, vidámkodás. A Zemplén Gyönyörû. Ha elolvasod a BikeMag Fórum Team/ 8. BMFT találkozó oldalt, többet is megtudhatsz, többek között, hogy utazunk oda.
A DM lájt csapat sikeresen célba ért és elvégezte dolgát: lelkesen várta a BMFT tagjait a célban. A teljesítményünkrõl annyit, hogy a kb. 50 km-es távot országúton tettük meg, és amikor beértünk, már 73-an célban voltak a versenyzõk közül, akik 70 km-t tettek meg a terepen. :-\
A DM újbóli bejárását javasolom DM takarító túrára változtatni, legalább néhány szakaszon összeszedhetnénk a szemetet.
A hétvégén igazán jó lehetõség adódik rá, hogy megismerhess minket: Sátoraljaújhelyen (SAUH) összegyülik a csapat. Lesz bringázás, vidámkodás. A Zemplén Gyönyörû. Ha elolvasod a BikeMag Fórum Team/ 8. BMFT találkozó oldalt, többet is megtudhatsz, többek között, hogy utazunk oda.

A DM lájt csapat sikeresen célba ért és elvégezte dolgát: lelkesen várta a BMFT tagjait a célban. A teljesítményünkrõl annyit, hogy a kb. 50 km-es távot országúton tettük meg, és amikor beértünk, már 73-an célban voltak a versenyzõk közül, akik 70 km-t tettek meg a terepen. :-\
A DM újbóli bejárását javasolom DM takarító túrára változtatni, legalább néhány szakaszon összeszedhetnénk a szemetet.
Írta 2003. július 07. - 13:51

Kedves Zed!
Ha jól tudom te péntektõl Sauh fogol lenni, ezért a hétvégére nagyon ne ajálnd magad.
Ha jól tudom te péntektõl Sauh fogol lenni, ezért a hétvégére nagyon ne ajálnd magad.