Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszönjük. Ez a mai délután + este nagyon jól sikerült. Elõbb egy jót tekertünk a HHH-n, Virágos-nyergen, majd beültünk 6-an a Nyárfásba, és ott iszogattunk. Közben bömbölt a zene, mert most ott rendezték a helyi dizsit.

bikemama

bikemama

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
De jó nektek pesti emböröknek, csak úgy kiültök a Duna-partra serezni..... Tyito-hoz csatlakozva: jóóó lenne hagymázni, nem Fejérváron dógozni estig...
Azért jó étvágyat & .......itvágyat????? Azt hogy mondják, ha jó ivást akarsz kívánni????

éhesszomjasmama

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D nálam ez néha a autópályafelüljáróra való felkapaszkodásnál jelentkezik... mert lefele még csak csak min 40nel... ::) de felfele?? ;D

(bazzzz... venni akartam hegymászáshoz vászongatyát... HÁT NEM MINDEGGYIK SZÛÛÛK VOLT COMBBAN?? ::) arghhh... ;D ilyenkor mondja Györgyi: naaaaaaaa igen...milyen izmossss... csak azt a vigyort ne küldené felém mellé, ami azt sugalja, hogy jóóól van drágám, hülye vagy... ;D ;D )

((hja... azért sikerült végül gatyát venni... csak nem olyat amit igazán szerettem volna... ::) most ezt is jóóól megosztotam veletek... ;D ))

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
;D ezzel én is voltam már így - az egyetlen ami eltántorít néha, hogy nem mindig van kedvem a négy emeletet a markomban a biciklivel még a bolt miatt is megmászni... :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az abc-be, bár csak 1km, bicóval járok. :)
Sõt, néha olyan lusta vagyok, hogy a kisboltba, ami a lakótelep másik oldalán van és gyalog 5perc, oda is bringával megyek. Mert bringával csak 1 perc. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D a HÉVhez, bár csak 3km binyiglivel járok... ;D

jóóók vagyunk koma! ;)

na majd hétvégén-copyright Tyito 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
A virágpiacra, bár csak 10 Köméter, keróval járok! Ez is valami. :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ehhh... én is kezdek kikattanni a tekerés hiánya miatt... :( pedig csak egy hétvége esett ki... meg hát a hétköznapok :(

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Részemrõl az írígység!! :'(

De majd a hétvégén!! :o ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:D :D :D
Gurulunk egy nagyot! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era! Én jövök veled, ma du. ráérek.

Kahlesz: emlékszel, hol vártunk rád a múltkor, mikor mentünk a 2 sráccal föl Paprétre? Na, az azelõtti kávézó a Nyárfás!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sopron: jól elintézted, hogy pihenhess egy pár napot :-\
Keddenként jógám van. ::) Még meggondolom, lehet, hogy elmegyek veletek, amíg bírom a tempót. :)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én mennék, de ma dolgozok, meg a kezem sem az igazi még, de jövõ keddre már szervezem a csapatot. A múltkori találkahelyrõl (Szépvölgyi út bringaút keresztezõdése) indulunk 18 órakor.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A nyárfás a Római parton van a csónakházaknál. Egy kupacban van egy pár kiücsörgõs büfé (étkezde), ez a sétány Duna felõli oldalán van.

Elõtte nem tekerünk? Nekem úgy megtetszett a multkori Mellon féle útvonal HHH panoráma út, aztán kéken le a 10-esig. Van kedve még jönni valakinek munka után?

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Lensz: Hol is van az a nyárfás? Lehet, én is kimönnék, ha tudom merre is.? ::)
A BMFT találkozóra szervezitek a szállást? Kaphatnék egy kis instrukciót? Mindig kimaradok. ;D
Köszipuszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát nem, csak ma voltam a Pilisben, és arra gondoltam, hogy talán egyidõben ott voltatok ti is valahol! :)

_kriszta_

_kriszta_

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Szia lensver! Jó is vóna, de sajnos minden hétköznap itt esz a fene a melóhelyen.
Most hétvégén megyünk majd, szombat este indulunk, vasárnap meg valamikor haza. Az útvonal Szentendre, majd Pilisen át Visegrád, ott söröcske, sütögetés, himihümi, egy kis alvás, aztán még egy kis tekergélés hazáig és már újra itt a hétfõ. :(

Miért? Láttál amatõr társaságot egymás után elhullani a lejtõkön? ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kriszta! Mikor jártatok a Pilisben? Nem ma (kedden délelõtt) véletlenül?

Mellon! Hoppá, tényleg vasárnap lesz a maraton? Akkor változtatnom kell.

_kriszta_

_kriszta_

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Jaja, említette. :)
A Gyilkos-tavat szeretném egyszer megnézni! Állati szép helyek vannak Erdélyben, annyit hallottam már róluk de még nem volt alkalmam arra vetõdni.

Nade épp azon vagyok, hogy behozzam eddigi lemaradásaimat, most is itt ülök a meló fölött és azon agyalok, merre fogunk tekerni legközelebb! ;D
És jó látni, hogy vagyunk még hasonlóképpen egy páran... :D

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Kriszta: sajnos alföldi gyerekek vagyunk, így kicsit messze vannak a hegyek, de azért eljárogatunk ide-oda.
Kedvenc helyünk, ahol már visszatérõ vendégek vagyunk, az Szilvásvárad és környéke. Tök jó bicajos utak vannak, a kemping is szuper.
Pilisben is voltunk (hétvégén a DM-en) már többször is, de nekem igazából a Bükk jön be a legjobban.
Az Északi-középhegységet már bejártuk a nyári túrákon, Balaton környékét is, ezért most Erdélybe megyünk, de ahogy láttam Master cimbim már reklámozta ezt Neked is! ;D ;D ;D