Nálam minden sisakra szerelhetőnek számít
![]()
.
Legalább kipróbálás erejéig némi gyurma/kétoldalas szivacsragasztó/gyorskötöző/tépőzár, aztán legalább lehet véleményt alkotni.
Amúgy sisakon hamar megérezni a súlyt.. csak azért nem írtam egyből, hogy egy rakás remek USB-s töltésű csőlámpa van, mert azokat gondolom ismered, meg ki tudja, mennyire egyeznek a preferenciáink.
példának az Eagle Exe X2R-ből van már három a családban, de sisakon még nem próbáltam. Hasonló a vetítése az S2+-éhoz, hátsó kapcsolója van,amit kesztyűben is lehet kezelni, és nem kell keresgetni.
A Sofirm gyártó cuccait is eléggé dícsérik, állítólag kicsit gyengébb a felületkezelés, de náluk is van hasonló.
Ja, és léteznek beépített töltős cellák is, mint alternatíva, ha nem ismerted: https://www.bhphotov...ttery_with.html - Ez a Fenix pont elég minőségi cucc, de van sok más is, köztük nevenincs gyártók..
Eddig csak kifejezetten bringaboltok kiinálatát néztem. USB-ről tölthető csőlámpát nem láttam még. Eszembe sem jutott, hogy barkácsolhatnék. Továbbra sem akarok se komplett lámpát, se tartót barkácsolni, de az egyszeri kipróbálás (mondjuk kábelkötegelővel) jó ötlet, köszi, ennek nekifutok.
USB töltős cella - az eszem megáll, hogy mit ki nem találnak! ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére