Milyen akkuval hasznalod ezt a lampat? Zolkowtol is kerdezem, mer o is mindig ezt a lampat ajanlgatja. Van harom felesleges 10 amperes 21700-as akku, amik azert feleslegesek, mert keves a fireflies pl47 meghajtasahoz, ahhoz legalabb 15 ampert is elbiro kene. Amugy vilagit a 10 amperes akkuval is, csak joval gyengebben. Amit talaltam errol a lamparol tesztet, ott 15 amperes 21700-as akkuval hasznaltak.Megint linkelem a Lumintopot, ennek mezei kínai szorítós tartója van, de eddig még nem volt gondom vele. banggood.com/Lumintop-B01-850lm-210m-USB-Rechargeable-Bike-Light-Headlight-21700-18650-Flashlight-p-1526312.html
Tehát ilyet külön is tudsz venni, és ezt a lámpát simán elbírja sz*r terepen is.
A Lumintop lámpa nekem is bevált.
Es igen, ahogy azt gondoltam, a lumintop c01 nem valt be a cserelhetetlen akku miatt. Meg a gombja miatt, ami rogton bekapcsol, ha lenyomodik. Igy tok konnyen le lehet meriteni a taskaban. Nem ertem, hogy miert igy csinaljak meg ezeket a gombokat, miert nem duplan kell benyomni a bekapcsolashoz, vagy lenne rajta egy lezaro gomb me'g.
blash módosította - 2020. november 01. - 14:15

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére