aha, hát én tuti nem állok neki forrasztgatni meg barkácsolni lámpákkal, inkább veszek valamit 5 dollárral többért :D
köszönöm a bizalmat persze, hogy kinézed belőlem, ez jól esik.
Én is csak úgy tudok forrasztani, hogy megnéztem pár videót. Szóval jobban örültem volna, ha nem kell barkácsolnom.
11 dollárért van Convoy S2+ biscotti firmware-rel, sst-20 led-del (4000 K, 95 cri). Válaszd a 7135*8-ast, az a legerősebb, nincs benne hővédelem, így addig megy max fényerőn, míg az akku bírja vagy a led ki nem ég :DD Annyira azért nem vészes, bírja jól, csak kicsit meleg lesz. De ezzel a firmware-rel lehet módcsoportokat választani, olyat is, hogy ne villogjon vagy hogy csak 50%-os fényerőt legyen a max. Remélem, hogy ez az SMO tükör jobb, mint ami az enyémben van, mert nem tudom, hogy a hidegebb színhőmérséklet miatt vagy a tükör miatt, de nem tetszik a fénye. Már ragasztottam az üvegre dc fix fóliát, mintha azzal jobb lenne. Azért megnyugtató, hogy másoknak bevált ez a fóliás dolog: reddit.com/r/flashlight/comments/78o5fj/dcfix_all_the_lights/ vagy budgetlightforum.com/node/62343
Ja, azért 11 dollárért tökjó vétel ez a lámpa, ha valami kompaktabb és olcsó dolgot keresel, meg nem zavar, hogy az alján van a kapcsoló.
Itt egy lista arról, hogy melyik lámpában találni normálisabb firmware-t: Flashlights with BLF User Interfaces LIST (latest production models) Biztos tud más lámpa is tudja, hogy ott kapcsoljon be, ahol kikapcsoltad.