Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

A biciklisek köszönnek, nem?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
445 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jaja!

Mennyivel könnyebb mondjuk itt Újpesten kitûnni a binyómmal a sok szép Active, meg Olimpia között. Ja, nálunk az össztelós Kappa a sztár. 1. mert kurva jó, 2. mert kurva jól is néz ki, 3. igaz, hogy drága, de ez bizony megéri az árát! (Asszem valahogy a borjúcombbal van egy árban... 1600 Ft/kg. Tök jó, hogy egy helyen is árulják õket! ;D ;D ;D)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hej!! ez eltûntette a hozzászólásomat!!! >:(

...

szal azt írtam, hogy sz@r dolog lehet a II.kerületben lakni!! ;D ;D

kislust

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Na, ja. És a legtöbbjük jóval fiatalabb, mint én (kb 16-18 éves kis sznobarcok). Ja, és megfigyeltem, hogy a II. kerületben a Kona népbicó

..azért sz@r lehet a második kerületben lakni....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Sekee: ez asszem elég korrekt volt!!!  

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sekee

Sekee

törzsvendég

• fórumtag
  • 309 hozzászólás
Sziasztok!

Hétvégi harcosk a számomra = Szénacél verda, valami Dakota, VL, Kappa, stb. márkajelzéssel, csupasz fej(bukó nélkül), susogós dzsogesz, erõsen S alakú haladásí irány, akkora áttételben megy, hogy azt rossz nézni, nem bírja felmérni képességeit, mert nincs neki(pl.: Srác megy ezerrel rakparton, látszik a fején, hogy bizonyítani akar a járókelõknek és centikkel megy el melletük, de az már nem érdekli, hogy szembe jön egy országútis srác, aki kénytelen satuféket húzni és a gumija felét otthagyja az aszfalton) és ha köszönök neki akkor néz mint borjú az újkapura! Hát nekem ezt jelenti a HH!  ;D

Sekee

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Sekee:
mibõl látod hogy HH? (hétvégi harcos... ;D)
mert ez szerintem azért elsõre nem eldönthetõ...

én a hétvégén átutazóban voltam nagy fõvárosunkban újonnan készült drágaságommal :) és a Keletibõl a Zöldpont felé majd fel hûvösvölgybe 4-bõl 3-an köszöntek, egy futár is :) aztán fent a hegyen egy gyalogtúrázó család is... ráadásul õket nem is tudtam megelõzni (mármint a köszönésben;D)

csõkulcs és gépzsír:
Rás

Sekee

Sekee

törzsvendég

• fórumtag
  • 309 hozzászólás
Sziasztok!

Mostanában én is többet köszöngetek, de pl. hévégi harcosoknak nem szoktam! Meg csak olyannak köszönök, akin látom, hogyha köszönnék neki akkor visszaköszön! Ezt jól megaszondtam!

Sekee

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A fenti hozzászólás morcosabbra sikeredett,mint szerettem volna, bocsánat!  ::)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez remek!

Viszont mondtam valamit az ingekrõl, nem?!

Ha nem a tiéd, hát ne vedd fel. That's all what you have to know.

Fulopke

Fulopke

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Nem kellene általánositani,nem csak rugóúttol függ a bringás iq-ja.Sajnos köztünk is mint az élet más területein sok a nagyarcú egyén.Azt hiszi mert neki jobban megy, akkor õ már nem azonos genetikailag a homo sapiensel!nem mindenki ilyen akinek több a rugóútja 140 mm-nél!! :o :o :oEgy dh-s aki tud köszönni,igaz hogy én vidéki vagyok!

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Na, ja. És a legtöbbjük jóval fiatalabb, mint én (kb 16-18 éves kis sznobarcok). Ja, és megfigyeltem, hogy a II. kerületben a Kona népbicó

Én is a második kerületben lakom, Konám van, és szoktam köszönni is(igaz, nem vagyok DH-s)!!! Azért mert a sok faszkalap DH-s a fogasnál parasztkodik nem kell a Konásokat leugatni. A DH-sok meg mindenkit lenéznek, akinek nincs 20 cm rugóútja elõl-hátul.

Vilagjaro

Vilagjaro

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
???DH=divat= :-X
üdv:
Világjáró
ui:Az igazi bringás köszön.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Na, ja. És a legtöbbjük jóval fiatalabb, mint én (kb 16-18 éves kis sznobarcok). Ja, és megfigyeltem, hogy a II. kerületben a Kona népbicó... :-X

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv!

Sajnos igaza van Jorusnak! Én is többször tapasztaltam, hogy a Városmajor környékén tanyázó DH arcok 'enyhe undorral lenéznek'. Az ilyen tényleg nem kéne!! Egyszer ugyanezzel a társasággal találkoztam fönt a hegyen, kb a 8-ból 2 köszönt vissza :( :(
No sebaj, azért én jót tekertem! ;D

kislust

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pozitívum: szombaton túráztam egy jót HHH-> virágos-nyereg-> Csúcs-hegy -> Solymár-> Pesthidegkút útvonalon. Épp megálltam meghalni a Vera-pihenõ nevû helyen (az addigi emelkedõk megmászása kivett belõlem némi powert  ::)) Szal épp leûltem nézni a vitorlázó repcsiket Hidegkút fölött, számban egy jól megtermett párizsis szendviccsel, mikoris befutott a pihenõbe (ja, a pihenõ attól pihenõ, hogy egy 4 négyzetméteres tisztás egyik fácskáján el van helyezve egy "Vera-pihenõ" feliratú rozsdás táblácsa  :D) egy nálamnál mindenképp fullosabb (Kona és társai, Mindenkin SPD-s topánok, stb.) binyós társaság. Mindenki hangosan köszön, útbaigazítanak Solymár felé, kérdezik megyek-e velük, stb- Szal ez igen! Nagyon jó volt!   :D :D :D :D :D :D

Negatívum: hazafelé Hidegkúti út, Hüvösvölgyi út le Városmajorba. (DH/DS srácok gyülekezõ helye.) Fintorok, elnézõ mosolyok, nagyjából leszarás (nem mondom, hogy a DH-sok bunkók!!! Mert ugye, akinek nem az övéjé az inge, az nem veszi fel), de köszönés, vagy legalább egy bólintás... semmi.  :'( :'( :'(

Ennyi!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
;D ;D :D :D Jó hír a világon az kerékpáros túrázók köszönnek egymásnak, sõt még meg is állnak egy-két szó erejéig. Nagyon jól esik a kölcsönös tisztelet. Tapasztalatból mondom. (Európa, Afrika, Amerika, Ausztrália) Nincs jobb érzés amikor látszik a másik szemébõl az elismerés.

Üdv: Világjáró

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv!

ÉN nem a Deákra járok, hanem a Vitkovics M. utcába(a városház utcából nyílik), de a Szebadság hídon jövök át, s a Deák felé tartok. Ha jól értem, te az ellenkezõ irányból jössz.Ja, 8-ra járok(de csak 2 hetente). Egyszer ütközhetnénk.
A töbit valamelyik másik topicba, mert szerintem megköveznek, ha offoljuk a témát.
kislust

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jaja, Kislust, én dógozom a Deák térnél, habár reggelente már erõs a késztetés, hogy buszra szálljak. Kezd hûlni ugyanis a levegõ.  :-/ A Deák térnél, pontosabban a Dorottya utcában dolgozom. Ez a Hyatt mögötti utca. Újpestrõl járok, szal a célegyenes általában az Andrássy úti "bicikliút", plusz a park.  ;D Minden reggel szembejön velem egy srác az utam egy szakaszán (attól függ, mennyire vagyok késésben  ;D ), és minden reggel széles vigyor + hello. Ha nem jön, olyan hiányérzetem van.  8)
Kislust, te milyen útvonalon jössz a Deákra, és mikor? (Én 8-ra járok.)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
SZiasztok!

A futárokkal az tapasztalatom, hogy nem nagyon köszönnek, kivéve mikor volt a vb, mert akkor(a külföldiek) az Andrássy túloldaláról kösztek rám! Jól esett.

Jorus: Asszem minden nap ugyan arra tekergük, én is a Deák térnél dolgozom. Te merre?(te irtad, hogy erre felé mész munkába nem? :-/ ;D )
kislust

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
;D ;D ;D

Hehhh, az már igaz! (Csak tudnám mivel?!)

;D ;D ;D