Jaja!
Mennyivel könnyebb mondjuk itt Újpesten kitûnni a binyómmal a sok szép Active, meg Olimpia között. Ja, nálunk az össztelós Kappa a sztár. 1. mert kurva jó, 2. mert kurva jól is néz ki, 3. igaz, hogy drága, de ez bizony megéri az árát! (Asszem valahogy a borjúcombbal van egy árban... 1600 Ft/kg. Tök jó, hogy egy helyen is árulják õket! ;D ;D ;D)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
A biciklisek köszönnek, nem?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:40
Írta 2001. november 12. - 21:24
Írta 2001. november 12. - 10:28
hej!! ez eltûntette a hozzászólásomat!!! >
...
szal azt írtam, hogy sz@r dolog lehet a II.kerületben lakni!! ;D ;D
kislust
...
szal azt írtam, hogy sz@r dolog lehet a II.kerületben lakni!! ;D ;D
kislust
Írta 2001. november 12. - 10:26
Na, ja. És a legtöbbjük jóval fiatalabb, mint én (kb 16-18 éves kis sznobarcok). Ja, és megfigyeltem, hogy a II. kerületben a Kona népbicó
..azért sz@r lehet a második kerületben lakni....
Írta 2001. november 12. - 10:01
Írta 2001. november 12. - 02:34
Sziasztok!
Hétvégi harcosk a számomra = Szénacél verda, valami Dakota, VL, Kappa, stb. márkajelzéssel, csupasz fej(bukó nélkül), susogós dzsogesz, erõsen S alakú haladásí irány, akkora áttételben megy, hogy azt rossz nézni, nem bírja felmérni képességeit, mert nincs neki(pl.: Srác megy ezerrel rakparton, látszik a fején, hogy bizonyítani akar a járókelõknek és centikkel megy el melletük, de az már nem érdekli, hogy szembe jön egy országútis srác, aki kénytelen satuféket húzni és a gumija felét otthagyja az aszfalton) és ha köszönök neki akkor néz mint borjú az újkapura! Hát nekem ezt jelenti a HH! ;D
Sekee
Hétvégi harcosk a számomra = Szénacél verda, valami Dakota, VL, Kappa, stb. márkajelzéssel, csupasz fej(bukó nélkül), susogós dzsogesz, erõsen S alakú haladásí irány, akkora áttételben megy, hogy azt rossz nézni, nem bírja felmérni képességeit, mert nincs neki(pl.: Srác megy ezerrel rakparton, látszik a fején, hogy bizonyítani akar a járókelõknek és centikkel megy el melletük, de az már nem érdekli, hogy szembe jön egy országútis srác, aki kénytelen satuféket húzni és a gumija felét otthagyja az aszfalton) és ha köszönök neki akkor néz mint borjú az újkapura! Hát nekem ezt jelenti a HH! ;D
Sekee
Írta 2001. november 11. - 18:27
Sekee:
mibõl látod hogy HH? (hétvégi harcos... ;D)
mert ez szerintem azért elsõre nem eldönthetõ...
én a hétvégén átutazóban voltam nagy fõvárosunkban újonnan készült drágaságommal és a Keletibõl a Zöldpont felé majd fel hûvösvölgybe 4-bõl 3-an köszöntek, egy futár is aztán fent a hegyen egy gyalogtúrázó család is... ráadásul õket nem is tudtam megelõzni (mármint a köszönésben;D)
csõkulcs és gépzsír:
Rás
mibõl látod hogy HH? (hétvégi harcos... ;D)
mert ez szerintem azért elsõre nem eldönthetõ...
én a hétvégén átutazóban voltam nagy fõvárosunkban újonnan készült drágaságommal és a Keletibõl a Zöldpont felé majd fel hûvösvölgybe 4-bõl 3-an köszöntek, egy futár is aztán fent a hegyen egy gyalogtúrázó család is... ráadásul õket nem is tudtam megelõzni (mármint a köszönésben;D)
csõkulcs és gépzsír:
Rás
Írta 2001. november 10. - 00:22
Sziasztok!
Mostanában én is többet köszöngetek, de pl. hévégi harcosoknak nem szoktam! Meg csak olyannak köszönök, akin látom, hogyha köszönnék neki akkor visszaköszön! Ezt jól megaszondtam!
Sekee
Mostanában én is többet köszöngetek, de pl. hévégi harcosoknak nem szoktam! Meg csak olyannak köszönök, akin látom, hogyha köszönnék neki akkor visszaköszön! Ezt jól megaszondtam!
Sekee
Írta 2001. november 09. - 22:26
A fenti hozzászólás morcosabbra sikeredett,mint szerettem volna, bocsánat! :
Írta 2001. november 09. - 22:21
Ez remek!
Viszont mondtam valamit az ingekrõl, nem?!
Ha nem a tiéd, hát ne vedd fel. That's all what you have to know.
Viszont mondtam valamit az ingekrõl, nem?!
Ha nem a tiéd, hát ne vedd fel. That's all what you have to know.
Írta 2001. november 09. - 21:31
Nem kellene általánositani,nem csak rugóúttol függ a bringás iq-ja.Sajnos köztünk is mint az élet más területein sok a nagyarcú egyén.Azt hiszi mert neki jobban megy, akkor õ már nem azonos genetikailag a homo sapiensel!nem mindenki ilyen akinek több a rugóútja 140 mm-nél!! :oEgy dh-s aki tud köszönni,igaz hogy én vidéki vagyok!
Írta 2001. november 09. - 21:13
Én is a második kerületben lakom, Konám van, és szoktam köszönni is(igaz, nem vagyok DH-s)!!! Azért mert a sok faszkalap DH-s a fogasnál parasztkodik nem kell a Konásokat leugatni. A DH-sok meg mindenkit lenéznek, akinek nincs 20 cm rugóútja elõl-hátul.Na, ja. És a legtöbbjük jóval fiatalabb, mint én (kb 16-18 éves kis sznobarcok). Ja, és megfigyeltem, hogy a II. kerületben a Kona népbicó
Írta 2001. november 09. - 20:16
Írta 2001. november 09. - 10:13
Na, ja. És a legtöbbjük jóval fiatalabb, mint én (kb 16-18 éves kis sznobarcok). Ja, és megfigyeltem, hogy a II. kerületben a Kona népbicó... :-X
Írta 2001. november 09. - 09:37
Üdv!
Sajnos igaza van Jorusnak! Én is többször tapasztaltam, hogy a Városmajor környékén tanyázó DH arcok 'enyhe undorral lenéznek'. Az ilyen tényleg nem kéne!! Egyszer ugyanezzel a társasággal találkoztam fönt a hegyen, kb a 8-ból 2 köszönt vissza
No sebaj, azért én jót tekertem! ;D
kislust
Sajnos igaza van Jorusnak! Én is többször tapasztaltam, hogy a Városmajor környékén tanyázó DH arcok 'enyhe undorral lenéznek'. Az ilyen tényleg nem kéne!! Egyszer ugyanezzel a társasággal találkoztam fönt a hegyen, kb a 8-ból 2 köszönt vissza
No sebaj, azért én jót tekertem! ;D
kislust
Írta 2001. november 08. - 23:41
Pozitívum: szombaton túráztam egy jót HHH-> virágos-nyereg-> Csúcs-hegy -> Solymár-> Pesthidegkút útvonalon. Épp megálltam meghalni a Vera-pihenõ nevû helyen (az addigi emelkedõk megmászása kivett belõlem némi powert :) Szal épp leûltem nézni a vitorlázó repcsiket Hidegkút fölött, számban egy jól megtermett párizsis szendviccsel, mikoris befutott a pihenõbe (ja, a pihenõ attól pihenõ, hogy egy 4 négyzetméteres tisztás egyik fácskáján el van helyezve egy "Vera-pihenõ" feliratú rozsdás táblácsa ) egy nálamnál mindenképp fullosabb (Kona és társai, Mindenkin SPD-s topánok, stb.) binyós társaság. Mindenki hangosan köszön, útbaigazítanak Solymár felé, kérdezik megyek-e velük, stb- Szal ez igen! Nagyon jó volt!
Negatívum: hazafelé Hidegkúti út, Hüvösvölgyi út le Városmajorba. (DH/DS srácok gyülekezõ helye.) Fintorok, elnézõ mosolyok, nagyjából leszarás (nem mondom, hogy a DH-sok bunkók!!! Mert ugye, akinek nem az övéjé az inge, az nem veszi fel), de köszönés, vagy legalább egy bólintás... semmi. :'( :'( :'(
Ennyi!
Negatívum: hazafelé Hidegkúti út, Hüvösvölgyi út le Városmajorba. (DH/DS srácok gyülekezõ helye.) Fintorok, elnézõ mosolyok, nagyjából leszarás (nem mondom, hogy a DH-sok bunkók!!! Mert ugye, akinek nem az övéjé az inge, az nem veszi fel), de köszönés, vagy legalább egy bólintás... semmi. :'( :'( :'(
Ennyi!
vendég__*
Írta 2001. november 05. - 20:49
;D ;D Jó hír a világon az kerékpáros túrázók köszönnek egymásnak, sõt még meg is állnak egy-két szó erejéig. Nagyon jól esik a kölcsönös tisztelet. Tapasztalatból mondom. (Európa, Afrika, Amerika, Ausztrália) Nincs jobb érzés amikor látszik a másik szemébõl az elismerés.
Üdv: Világjáró
Üdv: Világjáró
Írta 2001. szeptember 26. - 23:57
Üdv!
ÉN nem a Deákra járok, hanem a Vitkovics M. utcába(a városház utcából nyílik), de a Szebadság hídon jövök át, s a Deák felé tartok. Ha jól értem, te az ellenkezõ irányból jössz.Ja, 8-ra járok(de csak 2 hetente). Egyszer ütközhetnénk.
A töbit valamelyik másik topicba, mert szerintem megköveznek, ha offoljuk a témát.
kislust
ÉN nem a Deákra járok, hanem a Vitkovics M. utcába(a városház utcából nyílik), de a Szebadság hídon jövök át, s a Deák felé tartok. Ha jól értem, te az ellenkezõ irányból jössz.Ja, 8-ra járok(de csak 2 hetente). Egyszer ütközhetnénk.
A töbit valamelyik másik topicba, mert szerintem megköveznek, ha offoljuk a témát.
kislust
Írta 2001. szeptember 26. - 23:34
Jaja, Kislust, én dógozom a Deák térnél, habár reggelente már erõs a késztetés, hogy buszra szálljak. Kezd hûlni ugyanis a levegõ. :-/ A Deák térnél, pontosabban a Dorottya utcában dolgozom. Ez a Hyatt mögötti utca. Újpestrõl járok, szal a célegyenes általában az Andrássy úti "bicikliút", plusz a park. ;D Minden reggel szembejön velem egy srác az utam egy szakaszán (attól függ, mennyire vagyok késésben ;D ), és minden reggel széles vigyor + hello. Ha nem jön, olyan hiányérzetem van. 8)
Kislust, te milyen útvonalon jössz a Deákra, és mikor? (Én 8-ra járok.)
Kislust, te milyen útvonalon jössz a Deákra, és mikor? (Én 8-ra járok.)
Írta 2001. szeptember 26. - 18:53
SZiasztok!
A futárokkal az tapasztalatom, hogy nem nagyon köszönnek, kivéve mikor volt a vb, mert akkor(a külföldiek) az Andrássy túloldaláról kösztek rám! Jól esett.
Jorus: Asszem minden nap ugyan arra tekergük, én is a Deák térnél dolgozom. Te merre?(te irtad, hogy erre felé mész munkába nem? :-/ ;D )
kislust
A futárokkal az tapasztalatom, hogy nem nagyon köszönnek, kivéve mikor volt a vb, mert akkor(a külföldiek) az Andrássy túloldaláról kösztek rám! Jól esett.
Jorus: Asszem minden nap ugyan arra tekergük, én is a Deák térnél dolgozom. Te merre?(te irtad, hogy erre felé mész munkába nem? :-/ ;D )
kislust