Valóban ;D .
De legalább egészben maradtam, nem úgy mint te ;D .
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
A biciklisek köszönnek, nem?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:40
Írta 2002. január 06. - 10:34
Írta 2002. január 06. - 00:45
Azért az a kis balettelõadás a szánkózó gyerkõcök között elég mókás volt ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. január 05. - 19:49
Írta 2002. január 05. - 19:35
Üdv
Sajna elég sok ilyen ember van forgalomban, én személy szerint még az olyan pancsereknek is szoktam köszönni mint amilyen Andix is ;D ;D ;D
Egyebkent Ausztriában amikor körbetekertük a Fertõ tavat mindenki köszönt pedig lerít rólunk hogy csóró magyarok vagyunk.
Sajna elég sok ilyen ember van forgalomban, én személy szerint még az olyan pancsereknek is szoktam köszönni mint amilyen Andix is ;D ;D ;D
Egyebkent Ausztriában amikor körbetekertük a Fertõ tavat mindenki köszönt pedig lerít rólunk hogy csóró magyarok vagyunk.
Írta 2001. december 31. - 18:20
Eddig különösen nem figyeltem a köszönésre. Szóval általában ha valaki rámköszönt utcán hegyen, akkor viszonoztam. Viszont mikor Veresen vagyunk, ott már mindenki köszön mindenkinek.
Multkor hegyrõl lejövet tekert fel a Normafa utcán egy Voteces arc (Spinergy meg minden...). Intettem neki egyet, lehet, hogy nem látta, de tény, hogy nem köszönt, ami azért rosszul esett.
Multkor hegyrõl lejövet tekert fel a Normafa utcán egy Voteces arc (Spinergy meg minden...). Intettem neki egyet, lehet, hogy nem látta, de tény, hogy nem köszönt, ami azért rosszul esett.
Írta 2001. december 31. - 18:14
na csak egykis élmény: gyüttem haza már estefele és ugy köllett átmennem az üllöi uton hogy a nap pont a szemembe nyomta a fényt, de azé látom hogy a tuloldalon egy csávó sziluettje teker jo vastag gumikkal duplavállas teloval, akkor és ott gondoltam egyet és odaintettem neki rendesen, mire ö visszaintett mintha mindig is ismert volna, nem láttam az arcát a mai napig se tudom ki volt az de irtó jó érzés kisért egész hazáig utána meg még utána is sokáig... azota köszönök minden szembejövö bicósnak és remélem ez szokássá válik, tulképp ismerjük mi egymást yol, tuggyuk hogy kb mi lakik a szembejövö ember szivében mer otthon vagy akárhol lehet hogy egész más ember de ha eccer bicóra ül utána már erösen hasonlitunk egymásra, ugyanazok a vágyak, ugyanazok az érzések és célok, amiért mindenki kimegy általában, ezt ugy híjják asszem: közösség, ide tartozni baromi gyó érzés, tudod hogy aki szembegyün azis megszállott mint te és ennek óriási összetartó ereje van, nemtom jobban idirni ez igy mind együtt biztosíttya az ÉRZÉST... a nyeregben nem számit hogy városi vagy falusi vagy, nem számit a kor, nem számit az iskolázottság sem a jövedelem sem vagyoni hejzet, ott mindenki bringás és ez a lényeg... bocs a hosszu monológért de ennyi volt most bennem...
Írta 2001. december 28. - 19:34
olaf, hogy a közvélemény csak jo hirunk legyen ez lehetetlen, mert mindenhol és mindig vannak vltak lesznek olyanok akik destruktivan tekernek, mellesleg a mostanaban elterjedt "urban freeride" sem a legpozitivabb dolgot mutatja az emberek felé. Nem csoda, hogy vannak akik rossz szemmel néznek ránk.
Írta 2001. december 28. - 10:58
Ilyen összetartás persze, hogy van! De jólenne ha kifelé(Állam bácsi felé) mi támadhatatlannak tûnnénk, mert akkor nem piszkálnának olyan marhasággal pl.: csak kárt okozunk az erdõben, oda nem mehetünk csa kijelölt útakon tekerni stb Jó lenne ha a közvélemény felé csak jó hírünk lenne, de ezért sokat kallene tennünk :
Írta 2001. december 28. - 10:45
Hi!
Szerintem azért a hegyen-völgyön zakatol a .... ööö ez nem az na izé van össze tartás szerintem köztünk mert pl.:ha valami miatt meg kellet állnom a hegyen akkor szinte minden bringás megkérdezte,hogy segíthet-e valamiben?
És természetesen én is segitek ha tudok.
Remélem ti is igy vagytok ezzel!
Szerintem azért a hegyen-völgyön zakatol a .... ööö ez nem az na izé van össze tartás szerintem köztünk mert pl.:ha valami miatt meg kellet állnom a hegyen akkor szinte minden bringás megkérdezte,hogy segíthet-e valamiben?
És természetesen én is segitek ha tudok.
Remélem ti is igy vagytok ezzel!
Írta 2001. december 27. - 23:04
Szerintem az lenne a legjobb, ha a köszönést mint egy jó bringás szokást sikerülne minnél jobban meghonosítani közöttünk. :DEzzel is egy kicsit közelebb kerülnénk egymáshoz. Jó lenne ha a kívül állók a bringásokat összetartó bandának látnák, így kevésbé mernének minket "piszkálni". :)Jó lenne talán valami kéz jelet is kitalálni mint pl.: a buszosoknál. S a legfontosabb lenne tényleg egy jól össze tartó szervezetté alakulni. Ehez viszont egy jó szervezõ emberke kellene.
Na jó most bele ért a kezem a bilibe, és felébredtem!bocs az álmaimért. :
Na jó most bele ért a kezem a bilibe, és felébredtem!bocs az álmaimért. :
Írta 2001. december 21. - 21:16
Én részemrõl minden koMoj-abb bringásnak köszönök, stílustól függetlenül.
Csak azért, mert tapasztalatból tudom, hogy nekem jól esik ugyanez viszont...
És szerintem a bringások között nem a brinya ára a választóvonal feltétlenül, hanem az, ahogy az egészre tekintenek. Ha csak a boltba tekernek + meg úgy néha jó pojén lehet, az = HH.
Aki, a brinyázást (stílustól függetlenül) életérzésnek, egy fontos és nélkülözhetetlen ...stb. dolognak tartják, az = BRINGÁS és azok között lehet legalább annyi kapcsolat, hogy köszönnek!
Üdv: Mojlepque
Csak azért, mert tapasztalatból tudom, hogy nekem jól esik ugyanez viszont...
És szerintem a bringások között nem a brinya ára a választóvonal feltétlenül, hanem az, ahogy az egészre tekintenek. Ha csak a boltba tekernek + meg úgy néha jó pojén lehet, az = HH.
Aki, a brinyázást (stílustól függetlenül) életérzésnek, egy fontos és nélkülözhetetlen ...stb. dolognak tartják, az = BRINGÁS és azok között lehet legalább annyi kapcsolat, hogy köszönnek!
Üdv: Mojlepque
vendég__*
Írta 2001. december 19. - 23:53
ez tényleg érdekes. Képzeljétek hogy meglepödtem amikor 1 40körüli országutis elöre köszönt nekem pedig 15 vagyok és trialozom ami biztos hogy látszik. A másik haverom meg hülyének néz amikor elöre köszönök 1 bicósnak az meg nem köszön vissza, mert hogy minek köszönök. hát csak enyi a tapasztalatom. csá
Írta 2001. december 16. - 22:38
Hogy mennyire függ a köszönés attól, hogy milyen drága a bicajod? Ez érdekes kérdés. Nekem még olcsóbb bicajom volt addig a "NAGYOK" ritkán köszöntek. :-/ Most, hogy "felnõttem" a témához a helyzet egésszen más lett.
Írta 2001. december 15. - 00:27
Úgy látom, akinek 300ezer forint feletti bringája van már eleve rosszabb pozícióból indul itt sokatok szemében. Ez egy kicsit szûklátókörûség, véleményem szerint, mint ahogy ugyanez fordítva is igaz lehet.
Úgy látom továbbá, hogy manapság legalább annyira ciki a kevesebb pénzûek szemében drága bringával rohangászni, mint kappával.
Ezek szerint a kevesebb pénzûek ugynúgy lenézik a gazdagabbakat és eleve ki is közösítik õket.
Én, mint tudjátok DH-zom, ami nem egy olcsó sport és rengetegszer találkozom furcsa arckifejezésekkel, midõn végignézik a bringámat és eleve elutasítóak, pedig nem is ismernek.
Rájöttem, hogy ezt az irígység generálja. Ez van ez egy csóró ország, agyban csóró emberekkel teli.
De mielõtt pisztolyért nyúlnátok hangsúlyozom, a "csórós részt" nem azokra értettem , akik fentebb hozzászóltak már a témához, mert Ti nem ez a kategória vagytok. Akinek nem inge.....
Csak szeretném az elõítéleteket eloszlatni, és az igazság az, hogy nekem a leggyakrabban egy-egy szemben közeledõ dögnagy duplavállas teló tulajdonosa köszönt vissza az esetek 100%-ában.
És a Ridersrõl a Milánka (Moszkva tér-buszbeálló teteje) már akkor 15616805 km-rõl integetett, amikor nekem még RST281 volt merev vázzal, neki meg félmilla a segge alatt, bár a Milánka mindenképp kiemelendõ közülük intelligenciában.
Azt elismerem, hogy valóban végletesek a srácok: vagy nagyon jófej, vagy nagyképernyõs....
Jorus: borjúcombos duma= ;D ;D ;D ;D ;D
Úgyhogy béke és önkritika
puszi, lcs
Úgy látom továbbá, hogy manapság legalább annyira ciki a kevesebb pénzûek szemében drága bringával rohangászni, mint kappával.
Ezek szerint a kevesebb pénzûek ugynúgy lenézik a gazdagabbakat és eleve ki is közösítik õket.
Én, mint tudjátok DH-zom, ami nem egy olcsó sport és rengetegszer találkozom furcsa arckifejezésekkel, midõn végignézik a bringámat és eleve elutasítóak, pedig nem is ismernek.
Rájöttem, hogy ezt az irígység generálja. Ez van ez egy csóró ország, agyban csóró emberekkel teli.
De mielõtt pisztolyért nyúlnátok hangsúlyozom, a "csórós részt" nem azokra értettem , akik fentebb hozzászóltak már a témához, mert Ti nem ez a kategória vagytok. Akinek nem inge.....
Csak szeretném az elõítéleteket eloszlatni, és az igazság az, hogy nekem a leggyakrabban egy-egy szemben közeledõ dögnagy duplavállas teló tulajdonosa köszönt vissza az esetek 100%-ában.
És a Ridersrõl a Milánka (Moszkva tér-buszbeálló teteje) már akkor 15616805 km-rõl integetett, amikor nekem még RST281 volt merev vázzal, neki meg félmilla a segge alatt, bár a Milánka mindenképp kiemelendõ közülük intelligenciában.
Azt elismerem, hogy valóban végletesek a srácok: vagy nagyon jófej, vagy nagyképernyõs....
Jorus: borjúcombos duma= ;D ;D ;D ;D ;D
Úgyhogy béke és önkritika
puszi, lcs
Írta 2001. december 14. - 20:52
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy a montisok zöme szokott köszönni egymásnak. Nekem országutis még egyszer sem köszönt, akár montival akár országutival mentem mikor találkoztunk. Érdekes viszont, hogy a túrázók szinte mindig köszönnek
Ezzel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy a montisok zöme szokott köszönni egymásnak. Nekem országutis még egyszer sem köszönt, akár montival akár országutival mentem mikor találkoztunk. Érdekes viszont, hogy a túrázók szinte mindig köszönnek
Írta 2001. december 11. - 12:06
Szasztok Kerós arcok! ;D 8)
Én országútival és montival is egyaránt zúzom az utakat és a hegyeket. Véleményem a témához a következõkben foglalható össze:
- Nem lehet általánosságban tapasztalatot levonni sem az országúti sem pedig a montis társainkról az alapján, hogy néhányuk miatt rossz > illetve kellemes :Dtapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Az, hogy ki köszön és ki nem elsõsorban az illetõ személyiségétõl függ és nem attól, hogy a végtelennek tûnõ aszfaltkígyón, vagy hazánk hatalmas hegyein edz.
- Bukó kérdés: Attól, hogy viselünk-e bukót, vagy ne adj Isten nem??, cseppet sem leszünk kisebbek, vagy nagyobbak! A bukó talán megvéd ???, de nem leszel tõle ügyesebb, vagy királyabb sem! Gondoljatok csak bele, hogy kinek köszönnétek szívesebben: egy sznob, újgazdag, kivasaltmezû fullos cuccban tekerõ embernek, akin látszik, hogy évente teker kb.: 120km-t és viselkedni abszolút nem tud, viszont van egy 60 ropis bukója, vagy annak aki nagynehezen összehozta az egyszerû kis gépére a pénzt és komolyabban edz, mint sokan közölünk! Érdemes végigondolni!
- Köszönés: Minden esetben megtesszük azt, amit elvárunk az éppen szembejövõ keróstol? és ELSÕ LÉPÉSKÉNt ráköszönünk?? ??? :: bólintunk, intünk,... Kevesen adhatnánk õszintén egyértelmû választ azt hiszem.
Én továbbra is igyekszem üdv-ni BEnneteket!!
Szevasztok Hopplahopp Hey!
István
UI.: Motoros múltamból (kb. 10000 éve! volt) tudom, hogy a kérdés a "nagymotorosok" és a robogósok között is felmerül. Persze megoldás: NINCS!
Írta 2001. december 11. - 00:09
Írta 2001. december 09. - 17:35
Én országutizom és köszönök mindenkinek a városon kívül mert aki már arra tekereg az a szerelésének és a kerékpárjának minõségétõl függetlenül komolyabban veszi ezt a játékot.Meg ott kint adja is magát ez, más a dimenziója.A városban viszont csak a láthatóan(bringa, cucc) "komolyabb" bringásoknak, akikrõl úgy érzem, hogy az átlagos tekergésnél kicsit jobban szeretik ezt a sportot hozzám hasonlóan.Minden kerékpárosnak elég fura lenne köszönni.De szerintem ezt õk nem is hiányolják, és nem is nehezményezik.Szerintem van egy kimondatlan, szokásjogszerû érzés ami alapján azért tudható, hogy milyen bringásnak, melyik sporttársának kéne köszönnie.De az is fontos, hogy ha nem viszonozzák a köszönésem akkor az nem zavar.Majd egyszer csak bekattan nekik valami mikor már olyan sokan köszöngetnek nekik.Én addig is örülök, hogy találkoztam valakikkel akik szintén szeretik ezt a sportot akár az országúton akár a hegyekben.
Írta 2001. november 30. - 22:09
Én vidéki vagyok de én azt tapasztalom, hogy azért vidéken nem mindenki köszön a másiknak. De ezen szerintem jó lenne válazstani, mert elég zavaró
Írta 2001. november 13. - 00:36
A múltkor olvastam, hogy a II. kerületben lakó fiatalok 99%-a alkalmatlan a katonaságra :-)