Úgy látom, akinek 300ezer forint feletti bringája van már eleve rosszabb pozícióból indul itt sokatok szemében. Ez egy kicsit szûklátókörûség, véleményem szerint, mint ahogy ugyanez fordítva is igaz lehet.
Úgy látom továbbá, hogy manapság legalább annyira ciki a kevesebb pénzûek szemében drága bringával rohangászni, mint kappával.
Ezek szerint a kevesebb pénzûek ugynúgy lenézik a gazdagabbakat és eleve ki is közösítik õket.
Én, mint tudjátok DH-zom, ami nem egy olcsó sport és rengetegszer találkozom furcsa arckifejezésekkel, midõn végignézik a bringámat és eleve elutasítóak, pedig nem is ismernek.
Rájöttem, hogy ezt az irígység generálja. Ez van ez egy csóró ország, agyban csóró emberekkel teli.
De mielõtt pisztolyért nyúlnátok hangsúlyozom, a "csórós részt" nem azokra értettem , akik fentebb hozzászóltak már a témához, mert Ti nem ez a kategória vagytok. Akinek nem inge.....
Csak szeretném az elõítéleteket eloszlatni, és az igazság az, hogy nekem a leggyakrabban egy-egy szemben közeledõ dögnagy duplavállas teló tulajdonosa köszönt vissza az esetek 100%-ában.
És a Ridersrõl a Milánka (Moszkva tér-buszbeálló teteje) már akkor 15616805 km-rõl integetett, amikor nekem még RST281 volt merev vázzal, neki meg félmilla a segge alatt, bár a Milánka mindenképp kiemelendõ közülük intelligenciában.
Azt elismerem, hogy valóban végletesek a srácok: vagy nagyon jófej, vagy nagyképernyõs....
Jorus: borjúcombos duma= ;D ;D ;D ;D ;D
Úgyhogy béke és önkritika
puszi, lcs