Jelentkezz be Regisztrálj
HármasHatárHegy
Írta 2006. május 18. - 11:51
Gyakorolnom kell az SPD-s tekerest:)
szal 7-8 oras indulas...
Írta 2006. május 17. - 16:41
Írta 2006. május 17. - 16:24
Csak beírom ide, hogy utána tudjak nézni.
Kacsa-féle idõfutam:
TIM=8:12+6:20=14:32
DST=2,24
MAX=28,7
Mivel a Buda maraton óta nem edzettem, elégedett vagyok.
Nehezítésképpen az Erdõalja kút alatti szakaszon egy kisbusz foglalta el teljes szélességében az utat. Megpróbáltam lavírozni, de a zajból ítélve lehet, hogy nekiestem a tükrének. Inkább azt választottam, mint egy tüskés bokrot.
Na nekem meg van SPD szett ...remelem hamar belejovok, s akkor gyorsulok is:)
Mas: eszembe jutott a Buda Maraton.
Viragosnyereg-Erdoalja utca single track. Na ez lefele tok jo.. problta ellenben valaki felfele?
Ha nem lesz ilyen kaka ido.. lehet beleveszem a napi menetekbe. Izgalmas lehet ott feltekerni.
Írta 2006. május 17. - 15:58
Írta 2006. május 17. - 14:33
Kacsa-féle idõfutam:
TIM=8:12+6:20=14:32
DST=2,24
MAX=28,7
Mivel a Buda maraton óta nem edzettem, elégedett vagyok.
Nehezítésképpen az Erdõalja kút alatti szakaszon egy kisbusz foglalta el teljes szélességében az utat. Megpróbáltam lavírozni, de a zajból ítélve lehet, hogy nekiestem a tükrének. Inkább azt választottam, mint egy tüskés bokrot.
Írta 2006. május 17. - 00:08
Jók a fotók.A hetvegerol fotok:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186311
Dobogókõi kilátás nálam háttér:), mingyá' jobban érzem magam.
Írta 2006. május 15. - 22:00
Szombaton mentünk kb. 60-65 km-t, 1550 szinttel, ebbõl 1520 az elsõ 35 km-re esett.
Kemény volt.
Huuuuh de gondolom ott se elsõ éves montisok tekertek:)
szerk: mer ugye ez nálunk picit másképp volt
Írta 2006. május 15. - 18:43
Maén is mentem egy 80-ast talán 800 m szintttel de még nempontos adat a szint...
Szombaton mentünk kb. 60-65 km-t, 1550 szinttel, ebbõl 1520 az elsõ 35 km-re esett.
Kemény volt.
Race, no Rest!
Írta 2006. május 15. - 17:50
Írta 2006. május 15. - 15:39
Egyszer velünk kéne jönnötök erre a szakaszra. Látnátok állatságokat, mert mi egy kicsit más tempóban nyomjuk.
Akkor benneteket láttunk szombaton. Mi hatan ott ültünk a buffet oldalában.
Hja hja valaki a BB-bol is ott volt, dumalt Veletek, ha jol emlekszem.
Nekem eleg ha a HHH-n megmutat valaki 1-2 dolgot;) A masodik evem ellenere, en meg kezdonek szamitok.
iden meg csak 1200nal jarok, s tavaly sem mentem tobbet 2800 km-nel.
De erdekel az olyan tura, ahol meg lehet izzadni. Akkor fejlodik az ember, ha erosebbekkel megy...max leszakad valahol.
Írta 2006. május 15. - 13:29
Egyszer velünk kéne jönnötök erre a szakaszra. Látnátok állatságokat, mert mi egy kicsit más tempóban nyomjuk.Akkor jól pattogtál lefelé
Azzal a vastagon falaveles 45fokossal meg még majd elszámolunk. Amikor egyszer lementem rajta akkor is úgy volt, hogy zabszem, tolás, majd visszamászás, mert nehogymá...
Holtponton gondolkova: nekem is van. Csak nem derül ki. Valószínûleg nem megyek eleget versenytempóban. DunaMaratonon ugyanis rendszeresen (...2 alkalom) a PSzLászlóról Paprét felé mászáskor próbál görcsölni a lábam. Az kb 45. km.
Más, mindenkihez. 73Kacsa által leírt útvonal majdnem teljesen - sármentes:)
Akkor benneteket láttunk szombaton. Mi hatan ott ültünk a buffet oldalában.A hetvegerol fotok:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186311
Írta 2006. május 15. - 12:26
Írta 2006. május 15. - 12:07
Jövõ héten szombaton (május 20.) DM középtáv pályabejárás. Találkozó Visegrádon a révállomáson 10 órakor.
sziasztok!
valaki megy pestrõl?estleg tali valahol?!csatlakoznék...
Írta 2006. május 15. - 00:08
Szia, de, néztem. Többi a topicban.Peppe nem nézted meg a pannon maraton topikot...
Maén is mentem egy 80-ast talán 800 m szintttel de még nempontos adat a szint...
Írta 2006. május 14. - 21:27
Írta 2006. május 14. - 20:39
Akkor jól pattogtál lefeléHetfon feltoltom a fotokat.
A nagyon szepen lefele, azert tulzas:) Mivel nem eresztettem le a gumikat, en kozel 4barral pattogtam lefele, A koncentracioban faradtam le szinte. Van meg mit javitani azert...
En itthon ettem 1 szendvicset, majd az egri varnal meg 1et. Aztan valahol megettemutkozben a masodik szendomat, Dobogokon meg ket almaspitet. Hazafele Szentendrenel kellett megennem meg 1 szendvicset, mert mar kilyukadt a gyomrom.
Inni megittam 7dl malnaszorpot, 5dl gatoradet, 1.2-1.5 dl vizet, meg 1 sort a Matyi-bufenel.
Az ivassal nincs gond [habar tegnap eleg meleg volt, s itthon meg megittam hirtelenjeben 1.5 l folyadekot.]
A vicces az, hogy hazafele uton az aszfalton doltem ki igazabol. A szembeszellel, meg az atlagsebessegemmel kuzdottem.
A terepen nem faradtam el [kiveve a 33-34. km szokasoss holtpont], jol estek a maszasok, meg egesz jol ment [mintha erosodnek?]. Ahol csak lehetett mindig nyeregben akartam lekuzdeni az emelkedoket. Persze voltak eselytelen szakaszok: faronk keresztben a 10 cm vastag avarban stb.
A tav 2/3a az 50 km. Attol meg messze vagyok, hogy ennyi menjen lazan terepen. Meglatjuk.
Azzal a vastagon falaveles 45fokossal meg még majd elszámolunk. Amikor egyszer lementem rajta akkor is úgy volt, hogy zabszem, tolás, majd visszamászás, mert nehogymá...
Holtponton gondolkova: nekem is van. Csak nem derül ki. Valószínûleg nem megyek eleget versenytempóban. DunaMaratonon ugyanis rendszeresen (...2 alkalom) a PSzLászlóról Paprét felé mászáskor próbál görcsölni a lábam. Az kb 45. km.
Más, mindenkihez. 73Kacsa által leírt útvonal majdnem teljesen - sármentes:)
Írta 2006. május 14. - 14:41
Hetfon feltoltom a fotokat.Fölteszel majd pár fotót?
Nagyon szépen jöttetek lefelé a piroson. (Volt benne egy kis zöld is, majd egyszer figyelünk, és végig piroson megyünk). Láttatok volna engem az elsõ alkalommal...
Sztem, ha egy táv 2/3át stabilan bírod, versenyen megy majd az egész. Hangulat, rápihenés. Patenttal amúgy is könnyebb. Valószínûleg keveset eszel.
Én ma ettem: 2 túrórudolf, reggeli zabkása eperlekvárral. Úton: 4 banán, egy tábla ritter sport, egy balalton, a zsíros kenyér + kóla, ja és a kulacsban egy nagy kanál méz és némi narancslé a víz mellett. És még a vésztartalék zsömle is elfogyott. És gyanús rózsaszínû vmi - ami protein, meg reggel gigabrutál multivitamin.
Pedig én (mi a Zolival) kevesebbet mentünk. Békás hévvel, aszfalt Dömörkapu ill Királykúti-nyereg, aszfalt tovább majd kék-en Dobogókõ. Amikor elmentetek pihi, napozás Dömösön a hajóállomás stégjén, lightos aszfalt Visegrádig, megint üldögélés aszfalt út melletti pihenõben forrásnál, aszfalt föl Pap-rétig. 2/3a regenerációs, utolsó 1/3 közepesen megnyomva. Pörgés le Szentendrére, bic-út Békásig.
Jövõ heti pályabejárás után dönts sztem.
Vasárnap, ha emberséges idõ lesz, egy másfél-két órás regenerációs? Eleje, vége aszfalt középen kellemes terep kevés szinttel lenne.
A nagyon szepen lefele, azert tulzas:) Mivel nem eresztettem le a gumikat, en kozel 4barral pattogtam lefele, A koncentracioban faradtam le szinte. Van meg mit javitani azert...
En itthon ettem 1 szendvicset, majd az egri varnal meg 1et. Aztan valahol megettemutkozben a masodik szendomat, Dobogokon meg ket almaspitet. Hazafele Szentendrenel kellett megennem meg 1 szendvicset, mert mar kilyukadt a gyomrom.
Inni megittam 7dl malnaszorpot, 5dl gatoradet, 1.2-1.5 dl vizet, meg 1 sort a Matyi-bufenel.
Az ivassal nincs gond [habar tegnap eleg meleg volt, s itthon meg megittam hirtelenjeben 1.5 l folyadekot.]
A vicces az, hogy hazafele uton az aszfalton doltem ki igazabol. A szembeszellel, meg az atlagsebessegemmel kuzdottem.
A terepen nem faradtam el [kiveve a 33-34. km szokasoss holtpont], jol estek a maszasok, meg egesz jol ment [mintha erosodnek?]. Ahol csak lehetett mindig nyeregben akartam lekuzdeni az emelkedoket. Persze voltak eselytelen szakaszok: faronk keresztben a 10 cm vastag avarban stb.
A tav 2/3a az 50 km. Attol meg messze vagyok, hogy ennyi menjen lazan terepen. Meglatjuk.
Írta 2006. május 14. - 01:45
Fölteszel majd pár fotót?MI 4en votlunk bringazni. Balageeval Dobogokoig mentunk kettesben, itt csatlakozott Peppe a haverjaval Zolival. ...
A nap vegen meghazudtoltam a gondolataimat en is: DM'06-on 70km-es tavon akartam indulni. A nap vegere letettem errol, hiszen 90 km alatt ugykidoltem, hogy ez nem eleg egy terep 70re.
Jo volt szep volt, van sok szep foto.
Nagyon szépen jöttetek lefelé a piroson. (Volt benne egy kis zöld is, majd egyszer figyelünk, és végig piroson megyünk). Láttatok volna engem az elsõ alkalommal...
Sztem, ha egy táv 2/3át stabilan bírod, versenyen megy majd az egész. Hangulat, rápihenés. Patenttal amúgy is könnyebb. Valószínûleg keveset eszel.
Én ma ettem: 2 túrórudolf, reggeli zabkása eperlekvárral. Úton: 4 banán, egy tábla ritter sport, egy balalton, a zsíros kenyér + kóla, ja és a kulacsban egy nagy kanál méz és némi narancslé a víz mellett. És még a vésztartalék zsömle is elfogyott. És gyanús rózsaszínû vmi - ami protein, meg reggel gigabrutál multivitamin.
Pedig én (mi a Zolival) kevesebbet mentünk. Békás hévvel, aszfalt Dömörkapu ill Királykúti-nyereg, aszfalt tovább majd kék-en Dobogókõ. Amikor elmentetek pihi, napozás Dömösön a hajóállomás stégjén, lightos aszfalt Visegrádig, megint üldögélés aszfalt út melletti pihenõben forrásnál, aszfalt föl Pap-rétig. 2/3a regenerációs, utolsó 1/3 közepesen megnyomva. Pörgés le Szentendrére, bic-út Békásig.
Jövõ heti pályabejárás után dönts sztem.
Vasárnap, ha emberséges idõ lesz, egy másfél-két órás regenerációs? Eleje, vége aszfalt középen kellemes terep kevés szinttel lenne.
Írta 2006. május 13. - 22:36
Írta 2006. május 13. - 20:15
Obuda-Viragosnyereg-s innentol a regi Duna Maraton utvonalan mentunk. MI vegig hoseggel es porral talalkoztunk. Csobankanal 1-2 helyen volt nagyobb tocsa, de alapjaba veve szaraz minden. Pilisszentkereszt-Pilisszanto. Innen aszfalton felmentunk Pilisszentkereszt, majd a kakashegyi vendeglonel be a kekre, majd a pirosra. Az eleje eleg tolos... mindenhol szet van esve az ut: ertsd: sziklak kovek, combomnyi faronkok. Aztan egesz jo lesz az ut.
A taj tenyleg szep. Dobogokonel kaja, majd onnan piroson le Domosig. Mivel elszaladt az ido, nekem is aszfalton haza.
ja Dobogokonel BB-sek:
Fekete-piros Kona
Fekete Specialized
Kek Giant XTC
Szembeszelet erzekeltem. Balageevell befogtunk egy outis 3ast, s bealltunk szelarnyekba. Mivel en jobban siettem, Balazs lemaradt, maradunk 4en. Erre 2 km mulva ok mennek cukraszdaba Dunabogdanynal....
Innen 1dul jottem haza. Eleinte 29-33 kozott, majd ahogy telt mult az ido egyre inkabb 25os atlagra alltam be. Szentendrenel meg kellett alnom benyomni 1 szendvicset mert eleheztem. Itt aztan a megallasnak meglett a hatasa, nehezen tudom tartania 24et is. Hatsom bedurranva [vekony a nacibana betet]
Nekem az atlag nem lett tul eros [meg ugy sem, hogy a 90 kmbol 45ot aszfalton nyomtam Domosrol obudaig]...
Hazaertem, s agonizaltam 20 percig [fekves foldon]. Utana hanyinger, de letoltam a kajat. Most mar jol vagyok. Este Buli, jopar ismerossel a Margisztiget vegeben
A nap vegen meghazudtoltam a gondolataimat en is: DM'06-on 70km-es tavon akartam indulni. A nap vegere letettem errol, hiszen 90 km alatt ugykidoltem, hogy ez nem eleg egy terep 70re.
Jo volt szep volt, van sok szep foto.