Na ma cirka 12 km alatt masztam 560 m szintet:)
Ketszer masztam a Viragosnyeregre [egysze peppe mogott egy darabig], majd a Buda Maraton utvonalan felmasztunk a HHHra.
Peppe nagyon
Szal minden relatív. Henger ment 12:14-et és nem magyrázkodott. Én mentem 15 körül, tehát magyarázkodom.
ami eredmény értékelését súlyosbítja:
- majdnem teljesen kipihent voltam
- széthajtottam magam, a felsõ szakasz vége igencsak határon volt, olyan önkívület szerû, szemben Henger kontrollált pulzusú mászásával
ahol még van tartalék:
- taposó pedállal mentem (egyébként Kacsa is)
- bicóra ráférne egy komolyabb fogyókúra - meghajtás, váltás, fék 2003 deore, váz polar-x, stucni ólomsúlyú, komány hajlított 3mm alu, nyeregcsõ, ülés hasonló stílusú, és hát igen kerekek wtb dual duty, külsõ 2.2/2.4 racing ralph (ezek még jó súlyúak), hátul ólomsúlyú wtb belsõ, villa viszont kona p2 merev - de hát ezzel fogok menni a versenyeken is...
- startnál feljebb húztam nyerget 2 egységgel, 200 m után leszállás, betolni 1 egységgel
- és hát hõszigetelésként némi protektorok
- meg lehetne (lehetett volna) edzeni is ilyen távú mászásokra
off: Kacsa meg kellett vágnom az idézetett mert nem mutatta elõnézeti képet..
találkoztunk egy sráccal, nevét nem tudom, vmit félreérthettem én leszáguldottam Szépvölgyin (ezt kellett volna mérni, Elvis zenét hallgattam, felénél sem volt már a barlangnál voltam) aszittem arra jön, illett volna telszámot... nem tudod nevét?
szal sráccal együtt indultunk Home táblától, felsõ szakaszig kb egyforma tempóban, felsõ 1/4 - 1/3ánál fogtam meg innen mentem határon, kár hogy errõl nincs megbízható adat. Majd mérünk máskor is de már csak BM után, remélem addig regenerálódom..