Az tényleg úgy néz ki mint ami a motorosok kijártak.Virágosnyeregtõl a köves aljáig nem tudom a nevét ("motocross pályán átvezetõ út" esetleg).
Az teljesen találó.A köves neve állítólag "szuszogó". Találó.
Az tényleg úgy néz ki mint ami a motorosok kijártak.Virágosnyeregtõl a köves aljáig nem tudom a nevét ("motocross pályán átvezetõ út" esetleg).
Az teljesen találó.A köves neve állítólag "szuszogó". Találó.
Ird az idot, magyarazkodj, s mond meg hogy csinaltad
Kacsa, honnan van ez a térkép? Balázs
Megtaláltam az utcát. Felírjam az idõt, vagy magyarázkodhatok is?
http://photos1.blogger.com/blogger/738/218/1600/Viragosntyergi%20emelkedo.jpgS ime a terkep
Harsanylejto utcan kell felmenni vegig....Erdoalja utcaban nem haladsz semennyit sem.
Szia Kacsa! Soha nem alszol? Mi lesz a regenerációval?
Kedden (du) mérhetnénk egyet.
Ne felejtsd, mi taposóval megyünk, patenthoz képest van minimun 1 perc tartalékunk (teljes hosszon, de szerintem több is). De ha ma (tegnap) spd-vel vagyok akkor nem csak a bal kezem dugom a tüskebokorba, hanem az orcámat is.
Ja, nagy súlytuning volt. Levettem protektoros motorosjekit és hosszúnacit alulról. De nem maradtam védelem nélkül. Maj meglátod. Biztonságos de nem száraz érzés.
Szia Kacsa! Soha nem alszol? Mi lesz a regenerációval?Ja
penteken mikor peppevel jartuk be a BM egy egy palyaszakaszat, akkor a felo szakaszon olyan 15 masodpercet vert ram. Ezt csak ugy irom..
Neki valahol 8:40 korul vol meg akkor a felso resz, de tudott volna gyorsabban is menni.
Kacsa, megnéztem térképen, aszerint tökegyenes az út, az Erdõalja utat ismerem, jó gödrös. A cél hol van a Virágosnyeregben?
Akkor hosszútáv:)
Majd verseny után vmikor kipróbáljuk, hányszor jön össze mundjuk két óra alatt. De tolatás kizárva.
Szakaszeredményeket (ha jól sejtem) úgy kaptátok, hogy egyben végigmásztatok?
12:25, szép is lenne! No, majd holnap úgyis kiderül.
Kacsa, megnéztem térképen, aszerint tökegyenes az út, az Erdõalja utat ismerem, jó gödrös. A cél hol van a Virágosnyeregben?
Tavaly mentem intervallokat Téglagyári emelkedõn. Valami 13 percre emlékszem. Ez még aerob teteje. Sztem nem vagyok erõs, most idény elején különösen. Talán Duna Maratonra felpörgök.
Akkor hosszútáv:)A Harsanylejtonek meg erdemes nekimenni tobbszor is.
Henger mostani ideje saccra: tavalyi idényvégi csúcsom - 7%. Nem tom mennyi. Majd ha Henger mér, kiszámolom.
Hékás, én is akkor voltam fent! Annyira nem volt durva, ellenben a CC pálya tiszta sár és nyálka volt.
üdv!
Csütörtökön, esõ után gondoltam, felgurulok a HHH-ra egy panorámát nézni.
Ez az a nagyon meredek, helyenként apró (meg nagyobb) köves emelkedõ a nyugati oldalon ami balra a HHH csúcsa felé induló széles emelkedõbe torkollik?
Azokon a köveken (fõleg feljebb) mindíg kiszalad alólam a paripa.
Ez volt amit múlt évben feltúrtak valami árokásás és csõfektetés miatt?
Azóta rendben van már?
Igen ezt én is érzem.