Milyen színü volt a bringa??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DS, DH pályák a Norma fánál!!!
Indította
Major
, 2001. július 28. 17:00
Írta 2001. november 01. - 22:34

Írta 2001. november 01. - 22:29

Írta 2001. november 01. - 22:24

Nem lenne kedvetek bázisugrani egyet?
Aztán biztos nem paráznánk annyira egy-két letörésnél! ;D

Írta 2001. november 01. - 22:24

Meghalás ?
Vittek már helikopterrel a traumatológiára...
Úgy érzem ebbõl a letörésbõl is csak egy jó nagy megnézés és megszakértés lesz...
Pár napja Láttuk a Kerpert valakikkel, az egyik srácnak rommá volt törve a verdája /Illmatic + Boxxer/ hátulja, meg valamiért Õ is feküdt...
A letörés irányából HOZTÁK a bringát...
Vittek már helikopterrel a traumatológiára...
Úgy érzem ebbõl a letörésbõl is csak egy jó nagy megnézés és megszakértés lesz...
Pár napja Láttuk a Kerpert valakikkel, az egyik srácnak rommá volt törve a verdája /Illmatic + Boxxer/ hátulja, meg valamiért Õ is feküdt...
A letörés irányából HOZTÁK a bringát...
Írta 2001. november 01. - 22:16

Írta 2001. november 01. - 22:14

Írta 2001. november 01. - 22:06

Írta 2001. november 01. - 22:03

SENKI SEM AKAR MEGHALNI!!!!!!! ;D Pont az benne a poén, hogy mégis meghalhatsz szinte bármikor!!!!!!! ;D
Ezért néz minden hétköznepi halandó mindek hülynek............
Ezért néz minden hétköznepi halandó mindek hülynek............
Írta 2001. november 01. - 21:57

A letörésnél két magasság van. A kisebb kábé 1,5-2m magas a nagyobb pedig kb. 3m magas az ékezõ tiszta köves, meredek. Elég gáz, de meg lehet csinálni, a 2 szememmel láttam.
Írta 2001. november 01. - 21:51

Mily sokoldalú a mi Shaununk! Ki se lehet mondani, hogy Shaununk... 
A kápolnát még én se vállaltam be, most védõkre gyûjtök, meg bátorságra...
Milyen az a sípálya letörés ? A video alapján bevállalnám, de eléggé besza*tam a rekciókon!
NEM AKAROK MEGHALNI !

A kápolnát még én se vállaltam be, most védõkre gyûjtök, meg bátorságra...
Milyen az a sípálya letörés ? A video alapján bevállalnám, de eléggé besza*tam a rekciókon!
NEM AKAROK MEGHALNI !
Írta 2001. november 01. - 21:29

Az a Shaun nevü Snowboardos is én vagyok.
Shaun Palmer a világ legEXTRÉMebb embere!!!!!
MTB, Snowboard, MotoCross, Hószán, Moto TRIAL, Gördeszka, ...
Shaun Palmer a világ legEXTRÉMebb embere!!!!!
MTB, Snowboard, MotoCross, Hószán, Moto TRIAL, Gördeszka, ...
Írta 2001. november 01. - 21:25

iljicS: Ha holnap ráérsz megmutatjuk neked a letörést. Hát ez egy olyan letörés, hogy a Krankedesek csukott szemmel ugrálnák, de csak 2-3 srácot ismerek akik ugrálják is.
A Kápolnánál nem ugrálunk pedig lehet, hogy megtudnánk.
Holnap 12:00 fogaskerekü városmajori végállomása.
A Kápolnánál nem ugrálunk pedig lehet, hogy megtudnánk.
Holnap 12:00 fogaskerekü városmajori végállomása.
Írta 2001. november 01. - 21:25

Shaun láttam a honlapodat -bár még nincs teljesen kész- nagyon ütõs lett, az intro is frankó !
Egyébként van egy Shaun nevû snowboardos is, akinek hasonló az oldala, de a tied sokkal jobb ! ;D ;D ;D
Egyébként van egy Shaun nevû snowboardos is, akinek hasonló az oldala, de a tied sokkal jobb ! ;D ;D ;D
Írta 2001. november 01. - 21:24

Hát én mg azért azt nem!!!
Bár egyre jobban megy a dolog azért az mé massze van!!! ;D
De a katlanban már egész jól magy!!!!

De a katlanban már egész jól magy!!!!
Írta 2001. november 01. - 21:16

A kápolnás dirt ugratóknál brutálisabb, vagy gyengébb, esetleg ugyanolyan ?
Ti megugorjátok a dirtöket ?
Ti megugorjátok a dirtöket ?
Írta 2001. november 01. - 21:13

Shaun köszi az infot, majdnem megtaláltam egyedül is, de nem mentem le arra, mert másfelé sejtettem...
Viszont lehet, hogy másra gondolok... A freeweb.hu/riders-en van egy video aminek sípálya letörés a neve, és nem tûnik olyan nagynak /persze a valóság mindig több mint a film/, de így elnézve a válaszaitokat ez valami Krankedszerû ízé...
Megyek megnézem, mindjárt jövök ! ;D
Viszont lehet, hogy másra gondolok... A freeweb.hu/riders-en van egy video aminek sípálya letörés a neve, és nem tûnik olyan nagynak /persze a valóság mindig több mint a film/, de így elnézve a válaszaitokat ez valami Krankedszerû ízé...
Megyek megnézem, mindjárt jövök ! ;D
Írta 2001. október 26. - 07:12

Sónus !!!
Mostantól hívhatlak Cesar-om Palmerus-nak ? ;D
Iljics feltétlen szólj légyszhi ha le akarod ugrani azt meg szeretném én is nézni
Üdv Cserkó
Mostantól hívhatlak Cesar-om Palmerus-nak ? ;D
Iljics feltétlen szólj légyszhi ha le akarod ugrani azt meg szeretném én is nézni

Üdv Cserkó
Írta 2001. október 26. - 04:00

iljicS: Álmod valóra válik.
A legegyszerübben úgy juthatsz oda, ha elindulsz a Sípályán lefelé, aztán nem mész át a betonon, hanem balra elindulsz és kb. 10 méter után ahol elkezdõdik az erdõ a völgy oldalon (a lejtõnél) elindulsz lefelé. 5-6 méterután lesz egy ösvény a fák között (balra) , ott bemész. Mész egyenesen amíg egy "út" nem lesz jobbra (Kb 20m), itt lefordulsz. Ha egy keresztbe kidõlt fát találsz akkor jó helyen vagy. Megkerülöd/átmászol a fán és ott lesz a szakadék amit keresel.
Ha már ugrálod akkor szóljál megyünk fotózni.
Elég nagy az a letörés, ehez képest a Bonuson a nagy egy csibefos.
Palmer a mindentudó.
Sónus Palmerus Cesar --- Viva la triumvirat
A legegyszerübben úgy juthatsz oda, ha elindulsz a Sípályán lefelé, aztán nem mész át a betonon, hanem balra elindulsz és kb. 10 méter után ahol elkezdõdik az erdõ a völgy oldalon (a lejtõnél) elindulsz lefelé. 5-6 méterután lesz egy ösvény a fák között (balra) , ott bemész. Mész egyenesen amíg egy "út" nem lesz jobbra (Kb 20m), itt lefordulsz. Ha egy keresztbe kidõlt fát találsz akkor jó helyen vagy. Megkerülöd/átmászol a fán és ott lesz a szakadék amit keresel.
Ha már ugrálod akkor szóljál megyünk fotózni.
Elég nagy az a letörés, ehez képest a Bonuson a nagy egy csibefos.
Palmer a mindentudó.
Sónus Palmerus Cesar --- Viva la triumvirat
Írta 2001. október 16. - 01:47

Kérlek Titeket, ha tudja valaki merre van a sípálya letörés az írja le ide nekem minnél érthetõbben!
THX
Ride or Die!
THX
Ride or Die!
Írta 2001. szeptember 29. - 01:39

A Misszional van.
Ha barkit megkerdezel veresen biztos tudni fogja, hogy hol van a palya, vagy a misszio.
Amugy ha elindulsz az allomas utani fouton jobbra, akkor eleg sokat kell menni, de csak azon az uton, es egy ido utan meglatod baloldalta palyat a templom utan egy kicsivel.
Ott be kell menni balra, majd jobbra es maris a palya alatt vagy.
Holnap jottok???
Ha valaki tud, akkor hozzon mar nekem egy kb. 700 - 800 -as erossegu rugot a rugostagba.
Csak holnapra kene, nagyon megkoszonnem, mert akkor meg bringazni is tudnek.
Ha barkit megkerdezel veresen biztos tudni fogja, hogy hol van a palya, vagy a misszio.
Amugy ha elindulsz az allomas utani fouton jobbra, akkor eleg sokat kell menni, de csak azon az uton, es egy ido utan meglatod baloldalta palyat a templom utan egy kicsivel.
Ott be kell menni balra, majd jobbra es maris a palya alatt vagy.
Holnap jottok???
Ha valaki tud, akkor hozzon mar nekem egy kb. 700 - 800 -as erossegu rugot a rugostagba.
Csak holnapra kene, nagyon megkoszonnem, mert akkor meg bringazni is tudnek.