Dear Major!
Mé van asz, hoty tik mindig ott vagytok, ahol mink éppen nem és fordítva??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DS, DH pályák a Norma fánál!!!
Started by
Major
, 2001. July 28. 17:00
Posted 2001. November 07. - 04:20

Posted 2001. November 06. - 23:46

Ja!!!
Mi meg tök egyedül ugrálunk 5-6 métert Veresen! ;D ;D ;D
Legközelebb mi is jövünk !!! ;D
Amúgy Cserkó is nyart egy negyon finom Wiscit!!! ;D
Mi meg tök egyedül ugrálunk 5-6 métert Veresen! ;D ;D ;D
Legközelebb mi is jövünk !!! ;D
Amúgy Cserkó is nyart egy negyon finom Wiscit!!! ;D
Posted 2001. November 06. - 23:42

HI!!!
Itt vagyok megin, csak ki kellet ugranom a WEB-es haverokhoz, hogy mivan már a H.P.-vel, de sajnps nam tudták a 3. idõpontot sem tartani ezért kirugtam õket. Így új Webmester után kellet néznem, hamarosan indul a pédzs ÍGÉREM.
iljicS: BINGÓ, mi voltunk azok.
Yoci: A ti 2 Polar-X etekre emlékszem, felvoltak akasztva 1másmellet.
Frankón mindenki ott volt vasárnap:
- Szilvi (Deneb + Hi-5 + fehér bukó)
- L.Cs (Hi-Tec + ALFALFA)
- Cserkó (Scott + Big ONE)
- iljicS
- Kislust
- YOci
- Na+ ÉN, Shaun Palmer a világsztár aki hétfõn nyert egy SMITH Snowboard szemcsit a Burton film bemutatón 8)
Itt vagyok megin, csak ki kellet ugranom a WEB-es haverokhoz, hogy mivan már a H.P.-vel, de sajnps nam tudták a 3. idõpontot sem tartani ezért kirugtam õket. Így új Webmester után kellet néznem, hamarosan indul a pédzs ÍGÉREM.
iljicS: BINGÓ, mi voltunk azok.
Yoci: A ti 2 Polar-X etekre emlékszem, felvoltak akasztva 1másmellet.
Frankón mindenki ott volt vasárnap:
- Szilvi (Deneb + Hi-5 + fehér bukó)
- L.Cs (Hi-Tec + ALFALFA)
- Cserkó (Scott + Big ONE)
- iljicS
- Kislust
- YOci
- Na+ ÉN, Shaun Palmer a világsztár aki hétfõn nyert egy SMITH Snowboard szemcsit a Burton film bemutatón 8)
Posted 2001. November 06. - 21:19

Nem láttam a BMFT-t Rajtad ! Mostmát Te is tudod hogy nézek ki, legközelebb dumálunk !
Vagy beszéljünk meg elõre idõpontot, és mennyünk együtt !
Ráadásul Uvex VEGYVÉDELMI szemüvegem van, mai eléggé feltünõ, továbbá az EGÉSZ bringám piros-fekete!
Vagy beszéljünk meg elõre idõpontot, és mennyünk együtt !
Ráadásul Uvex VEGYVÉDELMI szemüvegem van, mai eléggé feltünõ, továbbá az EGÉSZ bringám piros-fekete!
Posted 2001. November 06. - 20:52

most már csak azt nem tudom, hogy miért nem kiabáltatok rám(BMFT pólóban voltam)??? ???
kislust
kislust
Posted 2001. November 06. - 20:41

TÉLEN Te bevállalod a Speedet ? HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT nemtom...
A sípálya talán, a gonzit nem ismerem.
Tündérszikla viszont frankó lenne...
A sípálya talán, a gonzit nem ismerem.
Tündérszikla viszont frankó lenne...
Posted 2001. November 06. - 20:41

Iljics!
Mióta császárrá avattak, van egy kis emlékezetkiesésem.. ;D ;D
szal az a lényeg, hogy nem emlékszem. Hol állt a két keró egymás mellett?
kislust
Mióta császárrá avattak, van egy kis emlékezetkiesésem.. ;D ;D
szal az a lényeg, hogy nem emlékszem. Hol állt a két keró egymás mellett?
kislust
Posted 2001. November 06. - 20:39

Üdv Neked is Yoci !
Te is ott vagy a memcsiben !
A haverodnak is PolarX-e volt, úgyhogy nemtom melyikõtök melyik... A Husky matricára nem emlékeznek idebenn...
Te is ott vagy a memcsiben !
A haverodnak is PolarX-e volt, úgyhogy nemtom melyikõtök melyik... A Husky matricára nem emlékeznek idebenn...
Posted 2001. November 06. - 20:37

Valamikor együtt kéne bicajozni, hamár innen ismerjük egymást!!! ;D Amint leesik az elsõ hó irány a sípálya, a katlan mes a Gonzálesz+SPEEEEEED!!!! ;D
Ugye jöttök ? ? ?
Ugye jöttök ? ? ?
Posted 2001. November 06. - 20:35

Üdv Kislust !
Emléxem !
Majdnem az én gépem mellett állt a Tied !
Piros-fekete Merida MATTS Comp, Manitou SX LT /piros-fekete/, elõl Space gumi.
Ha erre nem emlékszel, akkor ott volt az Öcsém egy 10 /! ;D/ éves CSEPEL BMX EXTRA-val !!!
Övé volt a legfelkapottabb bicó!
Igazi békebeli! ;D
Emléxem !
Majdnem az én gépem mellett állt a Tied !
Piros-fekete Merida MATTS Comp, Manitou SX LT /piros-fekete/, elõl Space gumi.
Ha erre nem emlékszel, akkor ott volt az Öcsém egy 10 /! ;D/ éves CSEPEL BMX EXTRA-val !!!
Övé volt a legfelkapottabb bicó!
Igazi békebeli! ;D
Posted 2001. November 06. - 15:53

Iljics!
Én egy kék PolarXel voltam, egy gagyi suntour duplavállas telóval, piros/fekete bukó+BMFT póló. A haverom egy sárga Konával, rajta zöld gatya+fehér pulcsi volt!!
kislust
Én egy kék PolarXel voltam, egy gagyi suntour duplavállas telóval, piros/fekete bukó+BMFT póló. A haverom egy sárga Konával, rajta zöld gatya+fehér pulcsi volt!!
kislust
Posted 2001. November 06. - 02:04

Posted 2001. November 05. - 22:46

Hi Iljics csak ugy mondom hátha érdekel mi is ott voltunk haverokkal,a scott bringa kék sárga színû volt a Hi-tec meg fehér,asszem valakinek fehér bukoja is volt.Te milyen géppel voltál?
Én a Polarx-emet az elõtérbe felakasztottam,elõl piros Husky felni volt rajta.
Én a Polarx-emet az elõtérbe felakasztottam,elõl piros Husky felni volt rajta.
Posted 2001. November 05. - 21:07

Kislust milyen bicód van ?
Lehet, hogy láttuk egymást ! ;D
Nekem Merida MATTS Comp /piros-fekete/, Manitou SX LT /piros-fekete/, meg az egész bicó piros-fekete.
Lehet, hogy láttuk egymást ! ;D
Nekem Merida MATTS Comp /piros-fekete/, Manitou SX LT /piros-fekete/, meg az egész bicó piros-fekete.
Posted 2001. November 05. - 20:34

Ugyan már, srácok... Mit kell úgy beindulni a sípálya letöréstõl... Múltkor a haverommal elidultunk tekergetni a hegyekbe, aztán hopp egy letörésnél akadtunk ki. Mondtam, neki, hogy kapjon le, mikor leugrom. (A haverom bringájával, nekem még nincs Boxxerem, csak Judy C - lekoppant volna ;D ) ;D 8) ;D

;D

;D
Posted 2001. November 05. - 20:23

Én találkoztam hõsünkel vasárnap, akkor épp nem voltak fotósok meg rajongók!
kislust
UI: ... mondjuk nem volt könnyû rávenni azt a két testõrt, hogy odaengedjenek egy autógrammért! ;D
kislust
UI: ... mondjuk nem volt könnyû rávenni azt a két testõrt, hogy odaengedjenek egy autógrammért! ;D
Posted 2001. November 05. - 20:16

IljiCs! Kifelejtetted a kamerás stábot! Õk hol voltak? Vagy õk jeep-el mentek shaunt filmezni? ;D
Posted 2001. November 05. - 20:11

Hogyhogy mi a homepage-ének a címe ? Hát ShaunPalmer.com ! Nyítás nov. 4-én -vagyis tegnap-, flash intro meg minden csudajó!
Shaun ! Lehet, hogy vasárnap ugyanazzal a fogassal utaztunk fel a hegyre ! Volt egy Durango AL+RST /Te/, Hitec SLK+Alfalfa /LCS/, Scott FX DH+Big One /Cserkó/, nomeg egy Deneb+Hi5 /Szilvi/.
Bongo ? Izé, Bingó ?
Shaun ! Lehet, hogy vasárnap ugyanazzal a fogassal utaztunk fel a hegyre ! Volt egy Durango AL+RST /Te/, Hitec SLK+Alfalfa /LCS/, Scott FX DH+Big One /Cserkó/, nomeg egy Deneb+Hi5 /Szilvi/.
Bongo ? Izé, Bingó ?
Posted 2001. November 05. - 14:17

Posted 2001. November 04. - 21:43