Az én képeim közül csak a nagy X-Up ot tedd fel!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DS, DH pályák a Norma fánál!!!
Indította
Major
, 2001. július 28. 17:00
Írta 2001. november 04. - 21:41

Írta 2001. november 04. - 21:23

Ja! ;D
Apropo:
Csináltunk fenn egy csomó képet, a ketlennál és a NAGY sípálya letörésnél is! De mi persze nem ugrottuk meg! ;D Szóval ha elõ lesz hívva majd felrakom!!!!
Apropo:
Csináltunk fenn egy csomó képet, a ketlennál és a NAGY sípálya letörésnél is! De mi persze nem ugrottuk meg! ;D Szóval ha elõ lesz hívva majd felrakom!!!!
Írta 2001. november 04. - 19:58

Ha jól sejtem beválalta a nagy LETÖRÉSnél a sziklaátugrást amit akart :-/ (Van 1 buzi nagy szikla ami kiáll a letörés közepénél :-X)
Ezt abbol gondolom, hogy a szikla széle szét van törve.
Reméljük nem lett nagy baja akárki is volt az, de ha mégis jóbullást neki :-*
Shaun
Ezt abbol gondolom, hogy a szikla széle szét van törve.
Reméljük nem lett nagy baja akárki is volt az, de ha mégis jóbullást neki :-*
Shaun
Írta 2001. november 02. - 16:38

Rajta volt a bukó, lehetett Redbullos, mert olyasmi színe volt, de nem fogyeltem meg.
Épp bizonygatták neki, hogy nem az Õ hibája volt.
Épp bizonygatták neki, hogy nem az Õ hibája volt.
Írta 2001. november 02. - 09:33

Az tényleg lehetett a Janika!!! ;D
Még úgy sem láttam egy ideje fent, bár ez nam jelent semmi!!!
Nem láttad mi volt a vázra írva ? ? ? ?
Szergényke, az is kicsit túl bevállalós!!! ;D
Még úgy sem láttam egy ideje fent, bár ez nam jelent semmi!!!
Nem láttad mi volt a vázra írva ? ? ? ?
Szergényke, az is kicsit túl bevállalós!!! ;D
Írta 2001. november 02. - 01:05

Ha jól sejtem a Janika lehetett az. Mert csak neki meg az Indiánnak van piros ILLMATIC-ja.
Red-Bull os bukó volt rajta vagy már leszedték, esetleg bézból sapi?
Red-Bull os bukó volt rajta vagy már leszedték, esetleg bézból sapi?
Írta 2001. november 02. - 00:59

Írta 2001. november 02. - 00:53

Shaun !
A bicó piros volt, sárga felnikkel, talán Space gumikkal.
Amúgy a srácon nem látszott semmi bibi, de azért biztos jobb megoldásnak tünt, ha leketetik.
A bicó piros volt, sárga felnikkel, talán Space gumikkal.
Amúgy a srácon nem látszott semmi bibi, de azért biztos jobb megoldásnak tünt, ha leketetik.
Írta 2001. november 01. - 23:12

Annyira nem kell félni szerintem. Nekem vagy 8 oszt.társam próbálta ki, és nekik semmi bajuk nem lett. Eltekintve, hogy voltak akik rosszul ültek be, ezért kicsit megcsapta az alfelüket a cucc. DE akik a levegõben voltak azt mondták, hogy mesés meg minden, hogy kár lett volna kihagyni. Ha lesz jövõre, én tuti, hogy kipróbálom...

Írta 2001. november 01. - 23:10

Azt nem tudom, hogy csinálta, de ugyanúgy sikított, mint a többi, mindenki röhögött, hogy milyen hangja van. Amikor levették a kötélrõl, nem bírt lábra álni. A mentõk azért elvitték :-[
Írta 2001. november 01. - 23:06

Komolyba eltörte a lábát!!!!! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!! akkor almás........... Mostmár tuti nem nyomok ilyet!!! A bicajt legelább én irányítom!!! Ha Lfele, vagy ugratásnál eltöröm a lábam, akkor az azt jelenti, hogy elszúrtam valamit, vagy valami szétment a cangán hirtelen, de nem rángat senki kötélen!!!!!!!
Amúgy hogy sikerült neki ? ? ? ?
Amúgy hogy sikerült neki ? ? ? ?
Írta 2001. november 01. - 23:01

A Szigeten (pepsi) volt 1 srác ainek eltört a lába a Katapult masina álltal :-X
Én is kipróbálnám a Katát (nem a Dobó-t), de ezek után ???
Én is kipróbálnám a Katát (nem a Dobó-t), de ezek után ???
Írta 2001. november 01. - 23:01

Ja én ott voltam, csak nem bírtam végigállni a sort, mert annyian akarták kipróbálni!!! Nomeg a bicajom sem bíztam volna senikire!!!!!!!! ;D
Írta 2001. november 01. - 22:56

Lemaradtam a sportszigetrõl, pedig ott volt bándzsi is meg katapult.... Egy-két haverom katapultozott, azt mondták nagyon durva. Olyasmi mint a bándzsi, csak épp fordítva ;D . Egy kötelet kifeszítenek a földhöz (tetejénél egy daru fogja). Majd hozzákötnek, és mint a mesébe kihúzzák a pöcköt ami tart, temeg elvágodsz 60m magasba, kezdeti 4g-s gyorsulással ;D .
Írta 2001. november 01. - 22:50

A Bándzsi már +volt 25m-rõl 8). Akkora para volt, hogycsak na. Pedig tudod, hogy nem lesz semmi bajod
Írta 2001. november 01. - 22:47

Hát, elég durva. Másrészrõl, meg úgysem tudnák meg a szüleid ;D . Azért elõtte nem árt normálba ugrani gépbõl, meg bungee jumpingolni, meg ilyesmi. Mert azért elsõre ez kegyetlen parás....
Írta 2001. november 01. - 22:46

Írta 2001. november 01. - 22:43

Nem rossz 5let egyik sem !!!! ;D
Ha ezt a szüleim megtudnák gáz lenne!!!!!! :'(
Ha ezt a szüleim megtudnák gáz lenne!!!!!! :'(
Írta 2001. november 01. - 22:38

Írta 2001. november 01. - 22:35

A bázisugrás: ejtõernyõvel történik (nem bringa 8) ), és kb úgy néz ki a dolog, hogy kivisznek egy magasan lévõ szikla tetejére. Aztán fogod magad, és kiugrassz a szikláról ;D
;D . Szóval kicsit parás. Nekifutsz, ugrás, látod a fákat alul
, mivel nem vagy olyan magasan. Kb olyan helyekrõl ugranak, hogy 5 sec alatt leesik egy kõ. Szóval nem szabad várakozni az ernyõ nyitással ;D .