Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy merre is van Veresen ez a pálya? Elég sokat járok arra, de még nem látam. Merre keressem?
kislust
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DS, DH pályák a Norma fánál!!!
Started by
Major
, 2001. July 28. 17:00
Posted 2001. September 28. - 18:27

Posted 2001. September 28. - 03:50

Posted 2001. September 24. - 23:06

Nincs valakinek kisbusza ? ? ? ;D Vagy nagy autója ? ? ? Akkor mehetnénk azzal! HIHI! De ha legalább valaki autával megy akor abba belefér sok-sok bicikli, momeg vonatozunk! ;D
Posted 2001. September 24. - 17:51

Posted 2001. September 24. - 02:22

Halihó!!
Rendben, mindenki jöhet, de akkor valószínükeg kikell bérelnünk egy egész vagont ;D ;D
Mivel a tegnapi vonaton odafelé csak 3 bringát lehetett vinni visza meg 5öt. Ez nem olyan volt mint a fogason, hanem többet ha akartunk volna se tudtunk volna bepakolni. Mondjuk, ha nagyon össze szedjük magunkat Max: 10 gép fér el kényelmetlenül. 8)
Rendben, mindenki jöhet, de akkor valószínükeg kikell bérelnünk egy egész vagont ;D ;D
Mivel a tegnapi vonaton odafelé csak 3 bringát lehetett vinni visza meg 5öt. Ez nem olyan volt mint a fogason, hanem többet ha akartunk volna se tudtunk volna bepakolni. Mondjuk, ha nagyon össze szedjük magunkat Max: 10 gép fér el kényelmetlenül. 8)
Posted 2001. September 24. - 02:08

Posted 2001. September 23. - 03:24

Posted 2001. September 23. - 00:12

Posted 2001. September 23. - 00:05

Emberek, na hol voltunk ma Shaun fórumtárssal?? Na hol?
Elmondom. Veresegyházán a DS pályán. ÉS TÉNYLEG ;D JÓ volt. Szóval én is azt mondom, ide ki kell jönni. Kezdõknek is nagyon állat (én is kezdõ vagyok). És most mikor voltunk annyira nem is volt tömve a pálya.
Major, legközelebb gyere, mert nem tudod mit hagytál ki!
Elmondom. Veresegyházán a DS pályán. ÉS TÉNYLEG ;D JÓ volt. Szóval én is azt mondom, ide ki kell jönni. Kezdõknek is nagyon állat (én is kezdõ vagyok). És most mikor voltunk annyira nem is volt tömve a pálya.
Major, legközelebb gyere, mert nem tudod mit hagytál ki!
Posted 2001. September 22. - 23:56

Emberek, na hol voltunk ma Andix fórumtárssal?? Na hol?
Elmondom. Veresegyházán a DS pályán. Mindenkinek ajánlom, hogy látogassa meg a pályát mert ha itt nem tanulsz meg ugrani akkor sehol. Az elején a 6 ugratóból egyetsem tudtam ívbe ugrani, de félóra mulva a kb. 5méteres asztal és a duplaugratón kívül mindet megtudtam ugrani. (Lehet, hogy nem DH bringát veszek, hanem egy ütõs szlalom gépet. Vagyinkább nyerek a LOTTÓn és minkettõt)
Komolyan mondom olyan jó ez a pálya, hogy akár európa szintû versenyt is rendezhetnének. Az ugratók egyáltalán nem parák mert a dupla kivételével mind asztal, tehát nem tudsz beesni a kidobó és az érkezõ közé. Ezentúl ide járok nem a János-hegyre.
Palmer The Kréjzi Bój
Elmondom. Veresegyházán a DS pályán. Mindenkinek ajánlom, hogy látogassa meg a pályát mert ha itt nem tanulsz meg ugrani akkor sehol. Az elején a 6 ugratóból egyetsem tudtam ívbe ugrani, de félóra mulva a kb. 5méteres asztal és a duplaugratón kívül mindet megtudtam ugrani. (Lehet, hogy nem DH bringát veszek, hanem egy ütõs szlalom gépet. Vagyinkább nyerek a LOTTÓn és minkettõt)
Komolyan mondom olyan jó ez a pálya, hogy akár európa szintû versenyt is rendezhetnének. Az ugratók egyáltalán nem parák mert a dupla kivételével mind asztal, tehát nem tudsz beesni a kidobó és az érkezõ közé. Ezentúl ide járok nem a János-hegyre.
Palmer The Kréjzi Bój
Posted 2001. September 22. - 02:20

OK! Megnézzük milyen a cucc azt mesélünk. Legközelebb menjünk 24ezermillióan és foglaljuk el. Viszek majd zászlót amit kitûzhetünk. ;D
Posted 2001. September 22. - 02:16

Én is szívesen jönnék, csak hogy sajna nem érek reá!
Pedig nagyon jönnék!!!!!!!!!!!! Majd akkor legközelebb! Remélem jöhetek én is! Akkor mejd megdumáljuk! ;D

Posted 2001. September 22. - 02:06

Pont akartam írni a bringámat csak mire kitaláltam, hogy leírom te már kérted. (ez se volt 1xü).
Jamis Durango AL (fekete) + RST Zeta TL (szürke)
matt Arany-titán szinü bukó Bell (nem fullface)
Sötétkék hátizsák, ha hûvösebb lesz akkor hosszú biciklis thermo gatya (bal vádlinál totál szakadt) + s.kék rövidnaci.
Így már csak felismertek.
Palmer
Jamis Durango AL (fekete) + RST Zeta TL (szürke)
matt Arany-titán szinü bukó Bell (nem fullface)
Sötétkék hátizsák, ha hûvösebb lesz akkor hosszú biciklis thermo gatya (bal vádlinál totál szakadt) + s.kék rövidnaci.
Így már csak felismertek.
Palmer
Posted 2001. September 22. - 01:56

Hmmm, hát én is jól ragzom a magyartot
Szóval nyugodtan gyere, akkor a Nyugatiban 10-kor.
Ja és írd már le, hogy kb milyen géped van, hogy a tömegben megtaláljunk.

Szóval nyugodtan gyere, akkor a Nyugatiban 10-kor.
Ja és írd már le, hogy kb milyen géped van, hogy a tömegben megtaláljunk.
Posted 2001. September 22. - 01:54

Posted 2001. September 22. - 01:50

Kedves Shaun: 10-kor a Nyugati Csarnok megtalálsz minket.
1 db Merida Speed + Judy Xc
1 db Magellan Serpens + K2 Chubby
1 db Magellan Polarx + SrSuntour ULR
Na akkor 10 körül mi ott lesz, majdcsak megtalálsz minket, a 10:30 körül induló személlyel megyünk a Nyugatiból
1 db Merida Speed + Judy Xc
1 db Magellan Serpens + K2 Chubby
1 db Magellan Polarx + SrSuntour ULR
Na akkor 10 körül mi ott lesz, majdcsak megtalálsz minket, a 10:30 körül induló személlyel megyünk a Nyugatiból
Posted 2001. September 22. - 00:33

Én se vagyok valami mester :
. Mehetnék veletek? És összeimerkednénk +barátkoznánk azt azután mehetnénk egyutt Bájkolni/Vonatozni/Fogasozni.
Na Mehetek?

Na Mehetek?
Posted 2001. September 22. - 00:04

TEKERNI??? Hát azt nem szeressük ;D Bringa nem arra való, hogy tekerjünk vele ;D
Szóval én elég kezdõ vagyok, és ha kéne gyakorloni ugrani: tehát 2 haverommal kiugrom Veresegyházba (9-30as vagy 10-30as vonattal).
Szóval én elég kezdõ vagyok, és ha kéne gyakorloni ugrani: tehát 2 haverommal kiugrom Veresegyházba (9-30as vagy 10-30as vonattal).
Posted 2001. September 21. - 23:33

Na akkor ki jön holnap (szombat) a János-hegyre?
Vasárnap?
Vagy belógunk a veresegyházi pályára? Én elnem tekerek odáig, legfeljebb vonattal (20Km)
Jelentkezõk?
Palmer
Vasárnap?
Vagy belógunk a veresegyházi pályára? Én elnem tekerek odáig, legfeljebb vonattal (20Km)
Jelentkezõk?
Palmer
Posted 2001. September 20. - 01:48

Nem tudjátok, a Veresegyházi pályára nem lehet csak úgy betévedni? Mert ha jó idõ van a hétvégén, szívesen betévednék... ;D