OK!!!!!!!! ;D
Nyomjuk!!! Mikor csináljuk meg õket ? ? ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
DS, DH pályák a Norma fánál!!!
Started by
Major
, 2001. July 28. 17:00
Posted 2001. November 15. - 22:46
Posted 2001. November 15. - 22:39
Posted 2001. November 15. - 22:31
Az ilyen north shore dologtól parázok... Krankedes arcok olyan lazán mennek végig, max 5cmes pallón is...
Viszont, ahogy a pályát is, a táblát is tönkre lehet tenni. Úgyhogy valahogy úgy kéne megoldani, hogy idõtálló legyen. Mondjuk fa lapra ráfaragni vagy nem tudom....
Viszont, ahogy a pályát is, a táblát is tönkre lehet tenni. Úgyhogy valahogy úgy kéne megoldani, hogy idõtálló legyen. Mondjuk fa lapra ráfaragni vagy nem tudom....
Posted 2001. November 15. - 22:27
Akor táblázásra és térképrajzolásra fel!!! ;D
Remélem a NORTH-ot hamar felépítik, és ki is tudjuk próbálni!!! 8)
Remélem a NORTH-ot hamar felépítik, és ki is tudjuk próbálni!!! 8)
Posted 2001. November 15. - 21:25
Már libikóka sincs, pedig aztat szívesen kipróbáltam volna !
Shaun !
VÉGIG MENTÉL AZ EGÉSZEN ?
Shaun !
VÉGIG MENTÉL AZ EGÉSZEN ?
Posted 2001. November 15. - 00:21
Na ez a tábla dolog érdekel (holnap nekilátok "táblázni")
A NORTH SHORE Kb: 2x ekkora volt csak a HULIGÁNOK szét verték. Én eljutotam a libikóka részig csak majdnem leestem, úgyhogy csak addig mentem :-[
A Térképet is megcsináljuk (Jól jönne a pénz ;D)
Palmer
A NORTH SHORE Kb: 2x ekkora volt csak a HULIGÁNOK szét verték. Én eljutotam a libikóka részig csak majdnem leestem, úgyhogy csak addig mentem :-[
A Térképet is megcsináljuk (Jól jönne a pénz ;D)
Palmer
Posted 2001. November 14. - 23:08
Posted 2001. November 14. - 22:31
Szerintem elég rossz állapotban van most!!! Valaki nemrég lerombolta, és máár nincs újraépítve!!!
A táblázás dolog nem rosz ötlet!!! ;D
A táblázás dolog nem rosz ötlet!!! ;D
Posted 2001. November 14. - 22:17
Erre nekem van egy k*rva jó ötletem !
Ha megnézitek a Pinkbike-os videokat, látható, hogy a pályák KI VANNAK TÁBLÁZVA !
Ráadásul tök pofás táblákkal !
Így mindenki megtalálná, s nem hiszem, hogy bárkit is zavarna !
ÓCCSÓ ÉS BARÓ !
Kislust !
Lejössz a sípályán az aszfaltig, ott balra fordulsz, és mint állat /sas/ sasolod /naugye/ az erdõt, természetesen a lejtõs oldalon. Lesz egy kist tisztás, rajta egy bazi kidõlt fa. Na ott má látod miröl van szó ! Egyébként eléggé ki van járva, biztosan megleled !
Csak aztán menj is rá... ;D ;D ;D
Ha megnézitek a Pinkbike-os videokat, látható, hogy a pályák KI VANNAK TÁBLÁZVA !
Ráadásul tök pofás táblákkal !
Így mindenki megtalálná, s nem hiszem, hogy bárkit is zavarna !
ÓCCSÓ ÉS BARÓ !
Kislust !
Lejössz a sípályán az aszfaltig, ott balra fordulsz, és mint állat /sas/ sasolod /naugye/ az erdõt, természetesen a lejtõs oldalon. Lesz egy kist tisztás, rajta egy bazi kidõlt fa. Na ott má látod miröl van szó ! Egyébként eléggé ki van járva, biztosan megleled !
Csak aztán menj is rá... ;D ;D ;D
Posted 2001. November 14. - 19:38
Szerintem a hozzáértõknek ki kellene adniuk egy térképet, aztán jó pénzért lehetne árulni. 
Lehetne mondjuk a János-hegy és a Normafa rejtélye a címe... ;D ;D
Gyengéb képességû bájkereknek pedig vállalhatnátok idegenvezetést a látványosságok bemutatásávsal persze. (Szebbnél szebb, veszélyesebbnél veszélyesebb letörések, rejtett ösvények, stb.)
Lehetne mondjuk a János-hegy és a Normafa rejtélye a címe... ;D ;D
Gyengéb képességû bájkereknek pedig vállalhatnátok idegenvezetést a látványosságok bemutatásávsal persze. (Szebbnél szebb, veszélyesebbnél veszélyesebb letörések, rejtett ösvények, stb.)
Posted 2001. November 14. - 13:40
Posted 2001. November 14. - 13:11
palmer, major,
Ti (látjátok a nagybetût ;D ) bevállaljátok ezt a 2 pályát ? mármint a letörést és a "norszsórt" ?
vasárnap jártam arra, de csak mellettük legurultam a lejtõn. nem akartam összetörni magam...
egyszer megnéznék valakit, aki megcsinálja ezeket :
Ti (látjátok a nagybetût ;D ) bevállaljátok ezt a 2 pályát ? mármint a letörést és a "norszsórt" ?
vasárnap jártam arra, de csak mellettük legurultam a lejtõn. nem akartam összetörni magam...
egyszer megnéznék valakit, aki megcsinálja ezeket :
Posted 2001. November 14. - 00:39
Posted 2001. November 14. - 00:24
Posted 2001. November 14. - 00:23
Posted 2001. November 13. - 21:19
iljicS: Onnan már nincs messze!!!! Mész a sípálya felé és ahogy elkezdõdik a rét lemész balra/ a völgy irányába. Ahogy gurulsz lefelé bemész a fák közé/balra. Itt kábé 30m után jobbra fordulsz, ha egy kidölt fát találsz akkor megvan, csak át kell mászni a fán. NEHOGY TEKERJ A FA UTÁN!!!!!!! lezuhansz ;D
Mehetsz a Norh Shore (deszkák a fán) irányából is (azt hiszem) Ha a deszkák felett átnézel jobbra (ha lefelé van az elõre) onnan lehet látni a letörést. A deszka pálya alatt van egy kis ösvény jobbra azt hiszem és ott kell nyomulni aztán meglátod. EZ NEM BIZTOS!!!!!
Ahogy biztos megtalálod: Végigmész a Nort Shor-nál amíg kiérsz a sípályáig. innen felfelé kell menni rögtön Kb 50m-t. Amíg beérsz az erdõs részig. onnan már látod
Mehetsz a Norh Shore (deszkák a fán) irányából is (azt hiszem) Ha a deszkák felett átnézel jobbra (ha lefelé van az elõre) onnan lehet látni a letörést. A deszka pálya alatt van egy kis ösvény jobbra azt hiszem és ott kell nyomulni aztán meglátod. EZ NEM BIZTOS!!!!!
Ahogy biztos megtalálod: Végigmész a Nort Shor-nál amíg kiérsz a sípályáig. innen felfelé kell menni rögtön Kb 50m-t. Amíg beérsz az erdõs részig. onnan már látod
Posted 2001. November 13. - 20:59
Mostanság eléggé hüsi van, mondhatni befagy a teló !
Egyébként, még mindig nem sikerült meglelni a letötést, viszont megtaláltuk a fa tetejére épített deszkapályát !
Tudom ajánlani!
Egyébként, még mindig nem sikerült meglelni a letötést, viszont megtaláltuk a fa tetejére épített deszkapályát !
Tudom ajánlani!
Posted 2001. November 07. - 18:16
LegCsáv:
Látod ezt én sem értem!!! :-/
Pedig mostmár nagyon kéne tekerni egyek együtt is!!!! Remélem jó idõ lesz hétvégén!!!! ;D
Látod ezt én sem értem!!! :-/
Pedig mostmár nagyon kéne tekerni egyek együtt is!!!! Remélem jó idõ lesz hétvégén!!!! ;D
Posted 2001. November 07. - 18:02
OK!! ;D
Akkor mindenki szorítson, hogy jó idõ legyen!!! ;D
És akkor sokan biciklizünk a hegyen !!!!
Akkor mindenki szorítson, hogy jó idõ legyen!!! ;D
És akkor sokan biciklizünk a hegyen !!!!
Posted 2001. November 07. - 16:53
Remélem jó idõ lessz most 7végén is mert akkor megint megyünk azt,hogy szombat vagy vasárnap még nem tudom de lehet,hogy mindkét nap megyünk,remélem jöttök ti is!!!

Sign In
Create Account

Back to top