OK!!!!!!!! ;D
Nyomjuk!!! Mikor csináljuk meg õket ? ? ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DS, DH pályák a Norma fánál!!!
Indította
Major
, 2001. július 28. 17:00
Írta 2001. november 15. - 22:46

Írta 2001. november 15. - 22:39

Írta 2001. november 15. - 22:31

Az ilyen north shore dologtól parázok... Krankedes arcok olyan lazán mennek végig, max 5cmes pallón is...
Viszont, ahogy a pályát is, a táblát is tönkre lehet tenni. Úgyhogy valahogy úgy kéne megoldani, hogy idõtálló legyen. Mondjuk fa lapra ráfaragni vagy nem tudom....
Viszont, ahogy a pályát is, a táblát is tönkre lehet tenni. Úgyhogy valahogy úgy kéne megoldani, hogy idõtálló legyen. Mondjuk fa lapra ráfaragni vagy nem tudom....
Írta 2001. november 15. - 22:27

Akor táblázásra és térképrajzolásra fel!!! ;D
Remélem a NORTH-ot hamar felépítik, és ki is tudjuk próbálni!!! 8)
Remélem a NORTH-ot hamar felépítik, és ki is tudjuk próbálni!!! 8)
Írta 2001. november 15. - 21:25

Már libikóka sincs, pedig aztat szívesen kipróbáltam volna !
Shaun !
VÉGIG MENTÉL AZ EGÉSZEN ?
Shaun !
VÉGIG MENTÉL AZ EGÉSZEN ?
Írta 2001. november 15. - 00:21

Na ez a tábla dolog érdekel (holnap nekilátok "táblázni")
A NORTH SHORE Kb: 2x ekkora volt csak a HULIGÁNOK szét verték. Én eljutotam a libikóka részig csak majdnem leestem, úgyhogy csak addig mentem :-[
A Térképet is megcsináljuk (Jól jönne a pénz ;D)
Palmer
A NORTH SHORE Kb: 2x ekkora volt csak a HULIGÁNOK szét verték. Én eljutotam a libikóka részig csak majdnem leestem, úgyhogy csak addig mentem :-[
A Térképet is megcsináljuk (Jól jönne a pénz ;D)
Palmer
Írta 2001. november 14. - 23:08

Írta 2001. november 14. - 22:31

Szerintem elég rossz állapotban van most!!! Valaki nemrég lerombolta, és máár nincs újraépítve!!!
A táblázás dolog nem rosz ötlet!!! ;D
A táblázás dolog nem rosz ötlet!!! ;D
Írta 2001. november 14. - 22:17

Erre nekem van egy k*rva jó ötletem !
Ha megnézitek a Pinkbike-os videokat, látható, hogy a pályák KI VANNAK TÁBLÁZVA !
Ráadásul tök pofás táblákkal !
Így mindenki megtalálná, s nem hiszem, hogy bárkit is zavarna !
ÓCCSÓ ÉS BARÓ !
Kislust !
Lejössz a sípályán az aszfaltig, ott balra fordulsz, és mint állat /sas/ sasolod /naugye/ az erdõt, természetesen a lejtõs oldalon. Lesz egy kist tisztás, rajta egy bazi kidõlt fa. Na ott má látod miröl van szó ! Egyébként eléggé ki van járva, biztosan megleled !
Csak aztán menj is rá... ;D ;D ;D
Ha megnézitek a Pinkbike-os videokat, látható, hogy a pályák KI VANNAK TÁBLÁZVA !
Ráadásul tök pofás táblákkal !
Így mindenki megtalálná, s nem hiszem, hogy bárkit is zavarna !
ÓCCSÓ ÉS BARÓ !
Kislust !
Lejössz a sípályán az aszfaltig, ott balra fordulsz, és mint állat /sas/ sasolod /naugye/ az erdõt, természetesen a lejtõs oldalon. Lesz egy kist tisztás, rajta egy bazi kidõlt fa. Na ott má látod miröl van szó ! Egyébként eléggé ki van járva, biztosan megleled !
Csak aztán menj is rá... ;D ;D ;D
Írta 2001. november 14. - 19:38

Szerintem a hozzáértõknek ki kellene adniuk egy térképet, aztán jó pénzért lehetne árulni. 
Lehetne mondjuk a János-hegy és a Normafa rejtélye a címe... ;D ;D
Gyengéb képességû bájkereknek pedig vállalhatnátok idegenvezetést a látványosságok bemutatásávsal persze. (Szebbnél szebb, veszélyesebbnél veszélyesebb letörések, rejtett ösvények, stb.)

Lehetne mondjuk a János-hegy és a Normafa rejtélye a címe... ;D ;D
Gyengéb képességû bájkereknek pedig vállalhatnátok idegenvezetést a látványosságok bemutatásávsal persze. (Szebbnél szebb, veszélyesebbnél veszélyesebb letörések, rejtett ösvények, stb.)
Írta 2001. november 14. - 13:40

Írta 2001. november 14. - 13:11

palmer, major,
Ti (látjátok a nagybetût ;D ) bevállaljátok ezt a 2 pályát ? mármint a letörést és a "norszsórt" ?
vasárnap jártam arra, de csak mellettük legurultam a lejtõn. nem akartam összetörni magam...
egyszer megnéznék valakit, aki megcsinálja ezeket :
Ti (látjátok a nagybetût ;D ) bevállaljátok ezt a 2 pályát ? mármint a letörést és a "norszsórt" ?
vasárnap jártam arra, de csak mellettük legurultam a lejtõn. nem akartam összetörni magam...
egyszer megnéznék valakit, aki megcsinálja ezeket :

Írta 2001. november 14. - 00:39

Írta 2001. november 14. - 00:24

Írta 2001. november 14. - 00:23

Írta 2001. november 13. - 21:19

iljicS: Onnan már nincs messze!!!! Mész a sípálya felé és ahogy elkezdõdik a rét lemész balra/ a völgy irányába. Ahogy gurulsz lefelé bemész a fák közé/balra. Itt kábé 30m után jobbra fordulsz, ha egy kidölt fát találsz akkor megvan, csak át kell mászni a fán. NEHOGY TEKERJ A FA UTÁN!!!!!!! lezuhansz ;D
Mehetsz a Norh Shore (deszkák a fán) irányából is (azt hiszem) Ha a deszkák felett átnézel jobbra (ha lefelé van az elõre) onnan lehet látni a letörést. A deszka pálya alatt van egy kis ösvény jobbra azt hiszem és ott kell nyomulni aztán meglátod. EZ NEM BIZTOS!!!!!
Ahogy biztos megtalálod: Végigmész a Nort Shor-nál amíg kiérsz a sípályáig. innen felfelé kell menni rögtön Kb 50m-t. Amíg beérsz az erdõs részig. onnan már látod
Mehetsz a Norh Shore (deszkák a fán) irányából is (azt hiszem) Ha a deszkák felett átnézel jobbra (ha lefelé van az elõre) onnan lehet látni a letörést. A deszka pálya alatt van egy kis ösvény jobbra azt hiszem és ott kell nyomulni aztán meglátod. EZ NEM BIZTOS!!!!!
Ahogy biztos megtalálod: Végigmész a Nort Shor-nál amíg kiérsz a sípályáig. innen felfelé kell menni rögtön Kb 50m-t. Amíg beérsz az erdõs részig. onnan már látod
Írta 2001. november 13. - 20:59

Mostanság eléggé hüsi van, mondhatni befagy a teló !
Egyébként, még mindig nem sikerült meglelni a letötést, viszont megtaláltuk a fa tetejére épített deszkapályát !
Tudom ajánlani!
Egyébként, még mindig nem sikerült meglelni a letötést, viszont megtaláltuk a fa tetejére épített deszkapályát !
Tudom ajánlani!
Írta 2001. november 07. - 18:16

LegCsáv:
Látod ezt én sem értem!!! :-/
Pedig mostmár nagyon kéne tekerni egyek együtt is!!!! Remélem jó idõ lesz hétvégén!!!! ;D
Látod ezt én sem értem!!! :-/
Pedig mostmár nagyon kéne tekerni egyek együtt is!!!! Remélem jó idõ lesz hétvégén!!!! ;D
Írta 2001. november 07. - 18:02

OK!! ;D
Akkor mindenki szorítson, hogy jó idõ legyen!!! ;D
És akkor sokan biciklizünk a hegyen !!!!
Akkor mindenki szorítson, hogy jó idõ legyen!!! ;D
És akkor sokan biciklizünk a hegyen !!!!
Írta 2001. november 07. - 16:53

Remélem jó idõ lessz most 7végén is mert akkor megint megyünk azt,hogy szombat vagy vasárnap még nem tudom de lehet,hogy mindkét nap megyünk,remélem jöttök ti is!!!