Akkor let's nézzük, hogy mit hazudik az Edusó Szilárd és ha -5 körüli havas idõ lenne, akkor 10.00 tájékán találkozhatnánk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Started by
Phyree
, 2002. May 20. 02:18
Posted 2002. December 18. - 19:16

Posted 2002. December 17. - 23:14

Hat, en is gondolkozom rajta, hogy fel kene menni, de csak hatso fekem van, es az is gyengus....de lehet, hogy megyek, meg meglatom...biztos jo moka lenne... ;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2002. December 17. - 22:23

En is gondolkoztam, hogy felmegyek, de eddig nem volt tarsasagom, mivel osszes haverom eltette tavaszra a bringajat
)) De ha mentek, akkor csatlakoznek en is hozzatok, ha lehet

Posted 2002. December 17. - 21:03

Posted 2002. December 17. - 20:42

azért írtam hogy privibe hogy itt nefoglalja a helyet!! szerintem jöhetsz de én nem biztos megyek mert ma voltam kinn és nagyon csúszós minden a hegyen megneki mennék egy fának!!
Posted 2002. December 17. - 10:00

Lesz valami publikus kerékpározás is hétvégén, vagy csak privi?
Ha lenne szombaton egy kis "megmozdulás" oda én is csatlakoznék, feltéve ha lehet.
Ha lenne szombaton egy kis "megmozdulás" oda én is csatlakoznék, feltéve ha lehet.
Posted 2002. December 16. - 23:17

hétvégén én is réérek elvileg!(de ezt majd megbeszéljük privibe)ja és kösz phyree már nemkell fölirnod a videót mert azóta lett adslem és íróm is:)
Posted 2002. December 16. - 23:15

Viszont, ha túlélem a hetemet a suliban, meg a péntek esti "pihenést"-felejtést, akkor hétvégén mindenképpen mehet a rampage - ha még lesz hó, nem csak hideg...
Posted 2002. December 16. - 11:45

Most, hogy megjött a hó szerintem próbáljuk ki a régi bütykös gumijainkat (csak azért nem az új szögeseket, mert az nincs) a megszokott fogasos pályákon. Na? Szerda?
Posted 2002. December 13. - 11:52

En a kiszaradt tomederbe szktam beugralni, nyaron tele szokott lenni trialossal
Csak bele lehet faradni a sok kiemelesbe, mert hat eleg magas a to fala, meg nem mernem bevallalni, a trialosok ugralnak csak ott fel

Posted 2002. December 13. - 03:05

Azt én is tudom, hogy hóban nem sokat számít a szöges gumi, de nem is azért csinálnlék/vennék. Engem a "népszerûbb" helyeken keményre letaposott hó aggaszt. (Ami idõvel eljegesedik és ha nincs olvadás úgy is marad. Tavaly télen volt itt hónapos jég is.) Ezek a dolgok elég szopókörösek tudnak lenni kanyarban.
Más: vasárnapra a punnyadáson kívül terveztek valamit. Fel is lehet öltözni, és a szemüveg és fullface mögé csak nem fúj annyira be a szél. Szóval ha valaki akar bicajozni vasárnap a Normafa, János-hegy, stb környékén az szólhatna.
Más: vasárnapra a punnyadáson kívül terveztek valamit. Fel is lehet öltözni, és a szemüveg és fullface mögé csak nem fúj annyira be a szél. Szóval ha valaki akar bicajozni vasárnap a Normafa, János-hegy, stb környékén az szólhatna.
Posted 2002. December 12. - 17:17

megjott.. fen' voltam a normafanal es a fejemre esett ket hoember. mondanom sem rajtam kivul csak a fak a fu es a kutyaszar volt fellelheto.
es hogy ne legyek off, a varosligetbe erdemes kinezni. [ phyreevel meg tettunk felfedezoturat nyaron ] sok sok lepcso, perem, gap. kicsi kozepes nagy kinek mi az igenye. ma ott is voltam.
ja . es oltozzetek melegen.. sal, urhajos sapka, nyuszis fulvedo kotelezo.
es hogy ne legyek off, a varosligetbe erdemes kinezni. [ phyreevel meg tettunk felfedezoturat nyaron ] sok sok lepcso, perem, gap. kicsi kozepes nagy kinek mi az igenye. ma ott is voltam.
ja . es oltozzetek melegen.. sal, urhajos sapka, nyuszis fulvedo kotelezo.
Posted 2002. December 12. - 12:43

Hogy mennyire igazad van, vitatkozunk itt hogy szoges gumi igy nagy butykok ugy, most mar csak az hianyzik, ami miatt vitatkozunk: a HO

Posted 2002. December 12. - 00:50

OFF Megint úgy érzem, hogy mindenki nagyon okos...
Én nekem is muszály állást foglalom:
- Egyenlõre hó nincsen, jég viszont mindenhol.
- Jó majd akkor viszek egy bütykös gumit is, cserélgetem...
- A lejtõk a szemét szánkosók és a zimankós idõjárás miatt iszonyat felfagynak.
- Friss és magas hóba majdnem mindegy mi van, mert alig tudsz haladni
- Nem friss a hó - azaz a tipikus magyar idõjárással számolva évi max 3 nagy havazás utóhatásai - néha már megolvadt és megint felfagyott, esetleg az alja jeges - csúszni fog a bütykös.
- Szerintem a szöges gumi a hóban kb. ugyanannyira fog csúszni, mint a bütykös.
Én nekem is muszály állást foglalom:
- Egyenlõre hó nincsen, jég viszont mindenhol.
- Jó majd akkor viszek egy bütykös gumit is, cserélgetem...
- A lejtõk a szemét szánkosók és a zimankós idõjárás miatt iszonyat felfagynak.
- Friss és magas hóba majdnem mindegy mi van, mert alig tudsz haladni
- Nem friss a hó - azaz a tipikus magyar idõjárással számolva évi max 3 nagy havazás utóhatásai - néha már megolvadt és megint felfagyott, esetleg az alja jeges - csúszni fog a bütykös.
- Szerintem a szöges gumi a hóban kb. ugyanannyira fog csúszni, mint a bütykös.
Posted 2002. December 09. - 15:31

Szoges gumi csak jegre valo, huban teljesen mindegy, csak nagy butykok kellenek a gumira

Posted 2002. December 08. - 19:28

Ja, ja! Mostanában én is ezen gondolkozom. Ha lesz idõm, talán szögesgumit is csinálok, még.
Posted 2002. December 08. - 17:48

Nah, egy ilyenben en is benne lennek. Ha sikerul a bringat hasznalhatova tenni addigra, akkor megyek.
Remelem osszejon.
Remelem osszejon.
Posted 2002. December 08. - 16:49

-Majd ha fagy baz!
Talan a két ünnep közott, de lehet, hogy majd csak jövõre. Elõször majd kimennék WC-re, ha majd lesz egy kis idõm.
Viszont arra gondoltam, hogy télen, ha lesz hó kéne vállalni nagy letöréseket, pl a sípályát... akkor nem üthet akkorát ha leérkezel (ha a teló nem fagy be), és nem is fájhat annyira, ha mégis elesel, részben a hó miatt, részben a rajtad lévõ 5 ruharéteg + védõfelszerelés miatt. Süppedõs hóban nem fog kicsúszni a kerék, ott meg biztos nem lesz jeges.
Talan a két ünnep közott, de lehet, hogy majd csak jövõre. Elõször majd kimennék WC-re, ha majd lesz egy kis idõm.
Viszont arra gondoltam, hogy télen, ha lesz hó kéne vállalni nagy letöréseket, pl a sípályát... akkor nem üthet akkorát ha leérkezel (ha a teló nem fagy be), és nem is fájhat annyira, ha mégis elesel, részben a hó miatt, részben a rajtad lévõ 5 ruharéteg + védõfelszerelés miatt. Süppedõs hóban nem fog kicsúszni a kerék, ott meg biztos nem lesz jeges.
Posted 2002. December 07. - 00:19

itt vagyok:) és már matricás FF-ben nézem:) na valamikor ha nem esik kijöhetnétek megnézni aztz a north shore szerüséget....
Posted 2002. December 06. - 09:54

velhetoen foszereplobalazs ott ul, feher fullface-ben az uvegkabel masik oldalan olykor-olykor amikor eppen online.
mi pedig orulunk hogy itt vagy es elso, mondanom sem kell hogy mily' epuletes hozzaszolasoddal emeled topicunk fenyet.
koszonjuk poverrajder.
mi pedig orulunk hogy itt vagy es elso, mondanom sem kell hogy mily' epuletes hozzaszolasoddal emeled topicunk fenyet.
koszonjuk poverrajder.