Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

Csak csatlakozni tudok MaNKI véleményéhez: A verseny nagyon király volt, gyönyörû környékeken mentünk végig és a szervezés is elég jó volt. Én sajnos több ok miatt hátul végeztem ,de nagyon jó volt végig a hangulat ,nagy kár lett volna kihagyni.
Kb. 24.5-ös átlagot mentem és kb. 2:30p idõvel értem be.

A következõ verseny a bvkk szervezésében okt. elsõ vasárnapján a Dobogókõi idõfutam lesz. 8)

NoFear: Ez nem a 3-as úton megy végig ? Mert az elég gázos forgalom szempontjából. Egy sáv oda és egy vissza és fullra van autókkal. Utoljára mikor ott jártam kb. fél másodpercenként mentek el mellettem az autók és teherautók fél centire tõlem.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Srácok!
Szeptember 8. Gödöllõ K50
Rajt:9:00-10:00 Gödöllõ Városháza
400Ft/fõ szintemelkedés:500m szintidõ:3 óra
Gödöllõ-Valkó-Vácszentlászló-Zsámbok-Dány-Isaszeg-Gödöllõ

Ahogy elnéztem az útvonalat nem lehet annyira vészes forgalom szempontjából.
Ha túlélem a vasárnapi hajnali box meccset valószínûleg megyek.
A gödöllõi héven lehet kerékpárt szállítani?

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!

Megérkeztem, a verseny király volt. Olyan 150-200-an lehettünk. Sajnos a verseny elején volt egy bukás, de egyébként jól ment minden. Buday-val beszéltem egy csomót, sok érdekes dolgot mondott edzéssel, és táplálkozással kapcsolatban. Egy bolyban mentem végig, és Lepencénél mentem elõre. 68km 2:07h 32km/h-ás átlag. Ezt inkább azoknak köszönhetem, akik vezették a bolyt, nekik volt nehéz, nem nekem. Annak azért örültem, hogy a 10km-es emelkedõn (Lepence után) nem haltam meg, és 17km/h alá nem mentem.

Ennyi, sziasztok!!!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

Jó hír ! Kész a bringám és minden nagyon pöpec rajta. Holnap én is megyek a versenyre. Remélem ott találkozunk. Jó lenne még a rajt elött beszélni.
Felismerhetõségem: Banesto mez, sárga Peugeot gép, kék Bell bukó

MaNKI, trek2300 remélem jöttök versenyre !!!
Mindenkinek jó versenyzést !

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

A bukó nem kötelezõ de AJÁNLOTT !!!
Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni.
Idén a Gyömrõi versenyen majdnem meghalt vki ,a múlt héten pedig egy barátomat ütötte el egy autó szabálytalanul (koponyafejsérülés!!!). Mindkettõjüknek szinte alig lett volna bajuk ha lett volna rajtuk bukó. Az emberek nem hiszik el ,hogy ez velük is megtörténhet ,amig egyszer meg nem történik a baj !!!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Békás kupa:
http://www.bvkk.hu
Én már leírtam az ismertetõjegyemet. Aki akar, megtalálhat. Vagy nevezek, vagy dumálok, vagy melegítek, vagy nem csinálok éppen semmit.
Még valami, a _rendes_ bemelegítést nem szabad kihagyni. Az elejsõ pár km-en egyszerûen nem tudod nem túlhajtani magad (tömeg és az õ pszichózisa), amitõl akár le is sérülhetsz.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Annyit tudtam meg, hogy a versenyutvonal (sajnos) Dorog fele visz!!!

Akik eddig mondták, hogy jönnek: tiBIKE, Pinyo, Buday, MaNKi

Nem kéne valahol elõtte találkoznunk?

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Lenne egy-két kérdésem:

1, sisak kötelezõ-e?

2, a versenyen Csobánka után Dorog felé kell menni, vagy Pilisszentkereszt felé?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Üdv Mindenkinek!

Csak azt nem tudom hogy milyen követelmények vannak egy ilyen versenyen. Pl. van-e szintidõ? Ugyanis nem tudom, hogy elég felkészült vagyok e egy ilyen megmérettetéshez.

Szintidõ gyakorlatilag nincs, még 20 collos kis outival is szokott menni egy kissrác, szóval, ha a 20-as átlagot tartod, az is jó. Felkészültség: annyit jelent, hogy _saját_ tempódban tudd végigtekerni a 68 kilit. Tavaly kb. 29-es átlagot mentem, igaz fáradtan + sz*r idõ volt (szél, esõ). Fontos, hogy ne hagyd magad belekergetni a "nagyok" tempójába, mert az szívás szokott lenni. Rögtön az elején Csobánkán lesz egy rövid 12%-os emelkedõ, ami rögtön szórja a hobbisokat. A végén Lepencétõl pedig egy kis lájtos hegyi szakasz a befutóig (kb 8? km). Tavaly én még bolyba sem kerültem, tök egyedül mentem végig. Technikai problémáid lehetnek, ezért legalább defektjavító készletet vigyél. Azonkívül ez nem MTB maraton, úgyhogy nincs frissítõhely. Úgy vigyél inni (enni), hogy kb. 2 órát kell kibírnod. A célban mindig szokott lenni szörp és finom zsíroskenyér. A céltól Szentendréig pedig - micsoda öröm - csak lefelé vezet az út. Na, ennyi jutott eszembe.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

Örülök ,hogy mentek, nekem még nincs kész a bringám ,de majd szurkolok.
Egy tanács: Csobánkánál az emelkedõ utáni leejtõs szakaszon ,ahol (beértek Pilisvörösvárra) nagyon vigyázzatok. Nagyon csalóka: elég meredek ,pillanatok alatt 70 körül van az ember és éles kanyarok vannak !!! Szóval vigyázzatok !!!
Jó versenyzést !

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Békás kupára én is megyek. Tavaly ez a futam volt életem elsõ versenye (ennek megfelelõ idõvel és helyezéssel). Különös ismertetõjelem: sárga kerékpáros topik 2.0 (konkurrencia :) ) mez.

budaybela

budaybela

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Szerintem a Békás kupára innen a topicból fogunk menni egy páran. Jó alkalom lenne ez arra, hogy kicsit összefussunk és legalább lássuk egymást már végre. Gonndolom ki errõl ki arról, ki ezzel ki azzal fog jönni, ezért ott a rajtnál kéne találkozni, annyival az indulás elõtt, hogy még beleférjen egy kényelmes kis barátkozás.

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Jó ideje figyelemmel kísérem e-topikot, de eddig nem nagyon volt mit írnom. Most is csak annyit szeretnék közölni, hogy én is Bp.-i országútis lennék és mennék a Békás kupára is. Csak azt nem tudom hogy milyen követelmények vannak egy ilyen versenyen. Pl. van-e szintidõ? Ugyanis nem tudom, hogy elég felkészült vagyok e egy ilyen megmérettetéshez.

Good Byke
tiBike

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Hétvégén Békás Kupa lesz a Pilisben!!!! Aki akar jönni, az irjon fel ide, ne egyedül menjek el!!!

Sziasztok!!!

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Mátra kör szeptember 7-én érdekel valakit?

http://gyfk.hu/ke/gyotri/

http://www.bikemagaz...y&num=999065362

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Hello Sniper!!

Én Merida 900-ast nem vennék, mert nagyon kicsi a fejcsõve, ami kényelmetlen lehet, és semmivel sem jobb az olcsobb vázaknál.

Ha van pénzed, akkor vegyél 907 Meridát. Állitólag a Magnéziumos vázaik nagyon királyak, kényelmesek, könnyûek, de ennek ellenére merevek is. csak nagyon drága, és vigyázni kell a festésével.

Amikor nézelõttem vázak után, nekem nagyon tetszett a Peugeot 300-as alu váz. Állítólag 12,kg, bár nem hiszem, le kell méretni.

Az én vázam egy Schwinn-Csepel alu váz. Láttál már ilyet? Gyönyörû. 58-as méretben 1,9kg, de kisebb méretben ez jelentõsen csökken. Csodálatos, egyedi, és ezek ellenére csak 26e forint volt.

Most jól megaszontam, mi? Ha van sok pénzed, vegyél Magnéziumos Meridát!!! Ha nincs, akkor döntsd el!!!

csá!!!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Itt egy kép.

http://www.merida-bi...photo/EX900.jpg

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

Örülök ,hogy végigmentetek és jól sikerült a túra.
A 130 km nem kevés gratula hozzá.

Én meg közben elkezdtem vázakat nézni.
Jelenleg az eddig megnézettek közül a MERIDA Extrem 900-as az esélyes. Ez egy alsókategóriás aluváz ,kb. 40 ezer forint. A többi már kicsit sok árban. A 905-ös már 60e és a magnéziumos pedig 120e forint. Ti mit gondoltok a MERIDA-ról ?
Van valakinek vmilyen konkrét tapasztalata vele ?
Persze még nem dölt el a dolog. És körbenézek egy jó pár helyen.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Megérkeztünk. Ha lúd, akkor legyen kövér alapon mentünk elõre, míg rá nem jöttünk, hogy visszafele is jönni kell. Bp-Pomáz-Csobánka-Pilisvörösvár-Dobogó-kõ-Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bp. 138km, 5:20p menetidõ, 25,6km/h-s átlag. Laci (Trek2300) Szentendre után, én Bp. határán haltam meg. 4dl kola, fél óra fürdõ, 3dl szûrt almalé, 1dl ásványviz, 1 nagy adag lecsó, és 8dl tej után már kezdek emlékezni a nevemre. A Pilisi környék még mindig szép, bár 100km után a szemünk az elõttünk lévõ 3m-re korlátozódott, másra nem volt erõnk. Ennek ellenére király volt.

Sziasztok!!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Ja, Sniper!!

Ha nem "átlátszó" még a papucs, és nem veszélyezteti semmi, hogy eltörik, akkor ezért nehogy új vázat vegyél. Fogsz egy reszelõt, vagy elviszed szervízbe, és lereszelnek a tengelybõl azon az oldalon 2-3mm-t, és kész. Ez nem nagy dolog!!

Hello!!!