Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Most szombaton nem jön valaki ? Pap-rétet tervezek olyan 9-körül találkozhatnánk az Északi összekötõ híd lejáratánál. Laza tempót tervezek. Ha valakit érdekel gyorsan írjon.

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok,

ismertek Bécsben inkább országútisoknak való illetve olyan boltot, ahol elég jó az outi választék? Olyan hely is érdekel, ahol használt bringákat tartanak. Elõre is köszönöm.

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Megkédezhetem, hogy nektek egyébként milyen bicótok van?

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nagyszakácsiról annyit, hogy nagyon király volt. Fenékpuszta-Balatonmagyarósd-Zalakomár-Nemesvid-Nagyszakácsi-Hollád-Bszentgyörgy
-Fenékpuszta kört tettük meg, 78 Km volt a vége. A Kis-Balaton környéke gyönyörû. A forgalom elenyészõ, az út bizonyos szakaszokon nagyon jó, máshol elfogadható minõségû. Maradt még jó pár közkút is.

syncro

syncro

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Az elõzõ hétvégén jártam Magyarország talán legszebb útján: 82-es út, Veszprém és Gyõr között. Hihetetlen szép a táj, nem megeröltetõ a terep, ott van a cseszneki vár és a pannonhalmi apátság is. Ezek külön-külön is megérnek egy délutánt...

syncro

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!

Jó látni, hogy szervezõdnek a dolgok, remélem mentetek páran. Én sajna nem tudtam jönni, mert bicikliturán voltam. 5 nap alatt 4*100km-t mentem (egy pihenõnap), ugyhogy azért cangáztam én is rendesen. Voltunk a Somogyi dombságban, nagyon szép tájak vannak ott, ajánlom mindenkinek. Balatonlellétõl indultunk, és onnan pillanatok alatt bent vagy a dombságban, a forgalom szinte semmi!!!

Sziasztok!!

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Csak outival megyünk.

Reggel 8kor indulunk a BAH csomoponttol.

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok,

most vasárnap páran elmegyünk Nagyszakácsiba, ahol egy kis falusi haappening lesz. A társaság vegyes, de többen outival leszünk. Egy pick uppal (erre dobáljuk fel a gépeket) es egy szgkval Bszentgyörgyig megyünk, onnan pedig kerékpár. Ugy kb 80as, sik terep. Ha jonnél, kuldj egy mailt:

l-wolf@freemail.hu

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Nagyon sajnálom, hogy 15-16 rendszeres országuti topiclátogatóból összesen 2-en tuttunk összejönni!! Nem hiszem el, hogy mindenkinek elfoglaltsága volt.
Manki, ne feledd, hogy nyár van, ilyenkor nem sokan maradnak hétvégére Budapesten. Türelem rózsát terem. Részemrõl ha itthon vagyok, akkor is utolsó pillanatban derül ki, hogy mikor érek rá 2-3 órát tekerni. 3 gyerkõcöm van, éld bele magad a helyembe. (Arról nem is beszélve, hogy montizok is, ami újabb idõmegosztó tényezõ.)
Egyébként örülök, hogy sikerült legyûrnötök a Pilis szépségeit.
Jövõ héttõl 3 hét szabin leszek a Velencei-tónál. Ha arra jársz, ajánlom figyelmedbe a Napadi emelkedõt.

dzsi

dzsi

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok!

Gábor vagyok, Manki bátyja.
Én is lájtosan országútizom. Ez egy bejelentkezés akart lenni, remélem megyünk majd együtt minél többetekkel.

Hali

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok,

mi is hazaértünk, nekünk is 120 lett a vége.

Esztergomban átmentünk a határon (egy órás várakozás rulez) azután a Duna mentén Komarnoba (kb 50 km), ott 32-õt tudtunk tartani. Mindenkinek nagyon ajánlom az Esztergom-Komárom útvonalat a szlovák oldalon, az út nagyon jó minõségû, a táj szép, a forgalom csekély, általában jobban respektáljáka kerékpárosokat (90%-ban átmennek a másik sávba elõzés közben, ha nincs szembejövõ). Mocsán a benzinkútnál és Paton a Patika kocsmánál lehet tápolni. Révkomáromban érdemes elidõzni egy kicsit (elhajtottunk a Klapka vár mellett, megnéztüka belvárost, meg az Európa Udvart, egy új lakónegyedet, amiben minden épület valamelyik eu ország stílusában készült ). A határhoz közel van a komáromi vasútállomás, onnan vonattal jöttünk vissza.

W

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Megérkeztünk a turáról. Nagyon király volt. 3-an voltunk: Wolf, a haverja, és én. Wolf (Gábor) sok szép tájat mutatott nekem. Voltam már erre fele, de el is felejtettem milyen szép is a Pilis. Pilisvörösvárhoz tettünk egy kis kitérõt, az is gyönyörû tájék volt. Végülis ugy döntöttünk, hogy ne menjünk fel Dobogó-kõre. A Dobogó-kõi elágazásnál elváltunk, õk mentek Esztergomba, én pedig egy erdei uton legurultam a Dunához Pilismarótnál kereszteztem a 11-es fõutat, és azon haza is jöttem. A végeredmény 120,33km lett. A Dobogó-kõi elágazásnál 22-es átlagom volt. Ezt folytonos 35km/h tempoval sikerült a végére 26-os átlagot összehozni.

Utvonal: Bp-Pomáz-Kiskovácsi-Pilisvörösvár-Pilisszentkereszt-Dobogó-kõi elágazás-Pilismarót-Visegrád-Tahi-Szentendre-Bp

Ez összesen 120km, a pilisi szakasz elég nehéz, több hosszabb 6-7% emelkedõ: köztünk az 5km emelkedõ Pilisszentkereszt után, egy rövid 12% emelkedõ Pomáz után, és egy hosszu 12-13% emelkedõ Pilisvörösvár után. A fáradságot meghálálja a sok szép hegy mely körülvesz a tura során. A 11-es visszafele elég forgalmas.

Na és akkor: Nagyon sajnálom, hogy 15-16 rendszeres országuti topiclátogatóból összesen 2-en tuttunk összejönni!! Nem hiszem el, hogy mindenkinek elfoglaltsága volt. Azt szeretném elérni, hogy ebbõl a 15 emberbõl egy hétvégi turára bármikor összejöjjön 5-6 ember, ha több az nem baj. Szóval biztatok mindenkit, hogy jöjjön is, ne csak gépeljen.

Sziasztok!!!

trek2300

trek2300

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék a csapathoz, amennyiben tényleg mûködnek a közös "tekerések" Egyébként "lelkes amatõr" vagyok. A közelmúltban vettem meg "életem álmát" és gõzöm sincs, hogy mire mennék a csapatban. (az elsõ - "ájulásos" megmozdulásom 140 km-en 25-ös átlag volt - innen lehet igazán elrugaszkodni- ) Egyébként minden infot és ötletet szívesen veszek, mert a lelkesedésem még lényegesen nagyobb, mint a tapasztalatom. Üdv mindenkinek!

budaybela

budaybela

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Szerintem nem biztos, hogy egy két hónapja mûtött térdnek jót tesznek a hegyek, de te tudod MaNKi. A sérülésekkel okosan kell bánni, mert az ember nyomja és tudja is csinálni de közben meg szép lassan krónikussá válhatnak és akkor egy életen keresztül lehet velük szenvedni. Azért írjátok ide be is, hogy mikor mentek és honnan, ha tudok megyek én is. Ja meg valami telefonszámokat is, hogy tudjak érdeklõdni. Az enyém 06 30 9 777 360
Ha tudok menni akkor nekem egy 14 óra körüli találkozó lenne jó Pomázon, de ehhez csak akor igazítsátok ha nektek tök mindegy, hogy mikor mentek, mert nem biztos, hogy ott tudok lenni.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Én se biztos, hogy kibirom végig, mint mondtam 2 hónapja mûtöttek. Mindenestre megyünk ameddig birunk, aztán meg visszafordulunk. Én a Dobogó-kõre mindenképpen fel akarok menni, még ha négykézláb, akkor is!!!

BoGar!! Légyszi adj meg egy mobilszámot magánba:
manki@dpg.hu

Sziasztok!!!

Sõt aki akar jönni, az is magánba irja meg a számát, hogy még az utolsó percben is tudjon csatlakozni!!!

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Kérdésem, hogy mit vigyek, és hogy ezt a túrát kibírom-e, mivel a lábaimban ezzel a bicóval 200 km van? Régebben többet is tekertem, de azt csak szépen, nyugodtan. Jelenleg a 25-ös átlagot tudom tartani.

chelydra

chelydra

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Sziasztok! Látom újra feléledt a topic  :) Már jó rég nem jelentkeztem itt, az ELMÜ jóvoltából felrobbant a számítógépem, kárpótolni meg nemigen akarnak... A szombati tekerésben én is szívesen részt veszek, de egyel?re csak 80%, mert lehet, hogy csak hajnalban érek haza, ez csak péntek este derül ki sajnos...

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Eddig velem együtt 3. Még kellene 1-2 ember. Egyébként ha jó az idõ megetünk!!!!  Akkor legyen a Bp-Esztergom, és mondjuk reggel 9 órakor a Batthányin!!!

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok! Akkor lesz közös tekerés a hétvégén?

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Csatlakozom Manki Bácsi pilisi túrájához (Pomáztól).

Ha esõ nem lesz lesz, ha lesz nem lesz?

Emelem a tétet: 15.

Byz

Wolf