ÁÁÁÁ BoGar!!!
Most nézem, hogy te is a Neumannba jártál!!! Egy Neumannos!!!! Én is oda járok, most leszek ötöd éves programozó!!! Mik vannak, kicsi a világ. Na mindegy, csak ennyit akartam mondani!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2002. július 24. - 21:21

Írta 2002. július 24. - 21:08

Akkor az velem együtt 2!!!! Ez még mindig nem sok. Senki sem akar Szombaton egy nagyot cangázni?!
Írta 2002. július 24. - 20:02

Írta 2002. július 24. - 19:35

Írta 2002. július 24. - 13:07

Pinyo!
Ez a weblap a szinttérképekkel nagyon király! Tudsz még ilyen infókat?
Ez a weblap a szinttérképekkel nagyon király! Tudsz még ilyen infókat?
Írta 2002. július 24. - 12:09

Sajnos a tagszámlálási statisztika szempontjából rossz hírem van. A buday és a budaybela az egy személyben én vagyok, csak valami bejelentkezési kavarom volt. A jövõben maradok a buday-nál. Valamint a Palásti Gábor és a Pbike is egy személyt takar, ezt onnan tudom mert õt ismerem személyesen is.
Írta 2002. július 24. - 12:08

Ha már tó, akkor ebben a topikban is elbüszkélkedem.
Vasárnap rekordkört mentem a Velencei-tó körül. (Full szélcsend)
TIM: 48:51
DST: 27,37 km
AVS: 33,6 km/ó
MXS: 48,5 km/ó
A rendes outim pesten maradt, így ennek az idõnek nagyon örülök. (Nem rendes velencei "outi"-m: kb. 15 éves Csepel félverseny, 14kg, hagyományos pedál)
Vasárnap rekordkört mentem a Velencei-tó körül. (Full szélcsend)
TIM: 48:51
DST: 27,37 km
AVS: 33,6 km/ó
MXS: 48,5 km/ó
A rendes outim pesten maradt, így ennek az idõnek nagyon örülök. (Nem rendes velencei "outi"-m: kb. 15 éves Csepel félverseny, 14kg, hagyományos pedál)
Írta 2002. július 24. - 11:48

Írta 2002. július 24. - 11:48

Eleddig e topikban hozzászólók.
36 - syncro
19 - chelydra
10 - Zola/aZol
9 - NoFear
8 - boszee
7 - MaNKi
5 - buday
5 - Oliver
4 - BoGar
4 - Charon
3 - pbike
2 - istvanmezei
2 - Palásti Gábor
2 - Pinyo
1 - buday béla
1 - coldhead
Összesen 16 emberke. Nem túl sok. De még kiforrhat. Kérném szépen, hogy a readonly tagok is jelentkezzenek be, lássuk, hányan is vagyunk. Lehetne írni egy pár mondatos bemutatkozást mindenkinek.
Addigis: http://www.salite.ch/ungheria.htm
36 - syncro
19 - chelydra
10 - Zola/aZol
9 - NoFear
8 - boszee
7 - MaNKi
5 - buday
5 - Oliver
4 - BoGar
4 - Charon
3 - pbike
2 - istvanmezei
2 - Palásti Gábor
2 - Pinyo
1 - buday béla
1 - coldhead
Összesen 16 emberke. Nem túl sok. De még kiforrhat. Kérném szépen, hogy a readonly tagok is jelentkezzenek be, lássuk, hányan is vagyunk. Lehetne írni egy pár mondatos bemutatkozást mindenkinek.
Addigis: http://www.salite.ch/ungheria.htm
Írta 2002. július 24. - 11:16

Ez így van, de ez még elõtte volt, õ akkor indult amikor én hazaértem
Bár én a topicból nem nagyon ismerek senkit (még)

Írta 2002. július 24. - 10:04

NoFear
Pláne, hogy krilin is szigetelésre hívta az indexes topicot
Zola / aZol
Pláne, hogy krilin is szigetelésre hívta az indexes topicot

Zola / aZol
Írta 2002. július 24. - 09:54

Nem ott van a gond,hogy szeret az ember egyedül edzeni hanem, hogy nem túl sokan nézik ezt a topicot (érthetõen) hiszen itt a beírok nagyrésze MTB-s.
Tegnap a szigeten mindenféle megbeszélés nélkül többen jöttünk össze (tök ismeretlen egyének) mint az itt lévõ aktív emberek összesen.
Tegnap a szigeten mindenféle megbeszélés nélkül többen jöttünk össze (tök ismeretlen egyének) mint az itt lévõ aktív emberek összesen.
Írta 2002. július 23. - 22:18

Írta 2002. július 23. - 08:37

Gondolom, mindkettõ egész napos lenne. Én még gondolkozok, mert át kell terveznem akkor a nyaralást.
Írta 2002. július 22. - 21:20

Ja, és mégegy!! Ha összejön a dolog, és az egészet nem csak én akarom, akkor szeretnék csinálni egy telefonlistát, mert hát akkor mégiscsak gyorsabban lehet figyelmeztetni az embereket. Szóval mindenki irja ide a mobilját, v. otthonit, és összegyûjtöm egy táblázatba.
Az enyém egyébként: 0670 2985098
Az enyém egyébként: 0670 2985098
Írta 2002. július 22. - 20:56

A második szimpatikusabb (hegyek rulez) csak sajna nem tudok menni, mert elõtte éjszakás vagyok :-/
A régi 7-es nem veszélyes egy kicsit??
A régi 7-es nem veszélyes egy kicsit??
Írta 2002. július 22. - 20:26

Sziasztok!!!
Na! Megmutatom mit hiányolok innen: (ez nem példa, hanem élõ)
Szombaton (jul. 27) van idõm, és kedvem cangázni, ha jó lesz az idõjárás. Aki akar, tartson velem. Elõször nem akarok nagyon sokat menni, ez lenne ugy is az elsõ együtt. Nem is akarok 40-es átlaggal végigrepeszteni a világon, mondjuk 25-30 között, ha a szél segit, akkor 35km/h, bár ez a domborzat miatt ugyse fog összejönni!!!
2 terv van a fejemben:
1, Budapest - Velencei-tó: oda-vissza 100km, Érd környékén vannak azért dombok rendesen. A régi 7-es uton mennék. Ha van kedve a társaságnak, akkor egy kis pancs a Velencei-tóban is belefér. Találka a Kelenföldi pályaudvarnál, idõt majd késõbb
2, Budapest - Esztergom: oda-vissza 100km, DOBOGÓ KÕ érintésével. Ez egy kicsit durvább, de biztos szebb is a környék, utvonal: Budapest-Pomáz-Pilisszentkereszt-Dobogó-kõ-Pilisszentlélek-Esztergom, itt tuti nem lesz meg a 25km-es átlag sem, sõt szerintem Dobogó-kõnél gyaloglás is lehet, találkozás mondjuk a Batthányi-téren.
Szóval itt van két nagyon jó tura Szombatra. Örülnék, ha legalább 5-en összejönnénk. Akit érdekel a dolog, az adja le voksát a két tura közül az egyikre, a többség nyer. Ja az idõre is tegyetek fogsot. Én a 2-ra szavazok, bár nem tudom birom-e. :-) Sõt, akit érdekel, adjon meg mobilszámot is, hogyha végleges az idõ, és a tura, akkor tudjunk neki szolni!!!
Sziasztok!!!
Na! Megmutatom mit hiányolok innen: (ez nem példa, hanem élõ)
Szombaton (jul. 27) van idõm, és kedvem cangázni, ha jó lesz az idõjárás. Aki akar, tartson velem. Elõször nem akarok nagyon sokat menni, ez lenne ugy is az elsõ együtt. Nem is akarok 40-es átlaggal végigrepeszteni a világon, mondjuk 25-30 között, ha a szél segit, akkor 35km/h, bár ez a domborzat miatt ugyse fog összejönni!!!
2 terv van a fejemben:
1, Budapest - Velencei-tó: oda-vissza 100km, Érd környékén vannak azért dombok rendesen. A régi 7-es uton mennék. Ha van kedve a társaságnak, akkor egy kis pancs a Velencei-tóban is belefér. Találka a Kelenföldi pályaudvarnál, idõt majd késõbb
2, Budapest - Esztergom: oda-vissza 100km, DOBOGÓ KÕ érintésével. Ez egy kicsit durvább, de biztos szebb is a környék, utvonal: Budapest-Pomáz-Pilisszentkereszt-Dobogó-kõ-Pilisszentlélek-Esztergom, itt tuti nem lesz meg a 25km-es átlag sem, sõt szerintem Dobogó-kõnél gyaloglás is lehet, találkozás mondjuk a Batthányi-téren.
Szóval itt van két nagyon jó tura Szombatra. Örülnék, ha legalább 5-en összejönnénk. Akit érdekel a dolog, az adja le voksát a két tura közül az egyikre, a többség nyer. Ja az idõre is tegyetek fogsot. Én a 2-ra szavazok, bár nem tudom birom-e. :-) Sõt, akit érdekel, adjon meg mobilszámot is, hogyha végleges az idõ, és a tura, akkor tudjunk neki szolni!!!
Sziasztok!!!
Írta 2002. július 22. - 16:36

Például. Én is szoktam menni arra Nagytarcsa-Pécel-Isaszeg-Dány-Zsámbok-Gödöllõ. Ez a XVII.-kerületbõl neked legalább olyan jól megközelíthetõ pálya mint nekem a XV.-bõl, és gondolom, hogy szoktál is arra menni. Írni fogok neked, hogy legközelebb mikor csinálom ezt a kört és akkor megpróbáljuk összehozni a közös tekerést. Javaslom, hogy írjál Pbike-nak a topicból, tudom, hogy õ is szokott menni arra.
Írta 2002. július 22. - 13:53

Én XVII. ker-ben lakok. Ha van valaki erre felé, aki szívesen tekerne, szóljon! Én is szívesen társulnék!
(Így gondoltad?
)
(Így gondoltad?

Írta 2002. július 22. - 13:25

Érdekes maNKi meglátása és bizonyos dolgokban igaza is van! Az teljesen O.K., hogy mindenféle országútizással kapcsolatos infók pörögnek mert ezek nagyon hasznosak és hozzátartoznak a témához. Azt viszont én is nagyon hiányolom, hogy a tettek, konkrétan valami féle közös tekerések, edzések nem igen alakultak ki, még csak jelképesen, egyszer-egyszer sem. Pedig ha a topicot indító elsõ hozzászólást megnézem, akkor mint hogy ha pont ez lett volna a cél." Keresek társakat országútizáshoz, edzéshez, meg hogy 2-3 órát milyen szar egyedûl zúzni stb., stb. Pbike-nak és nekem is voltak próbálkozásaim, de hiába. Persze munka, tanulás, stb., stb. Én is dolgozok, meg tanulok , sõt akikkel együtt szoktam edzeni õk is dolgoznak meg tanulnak, és még is össze tudjuk hozni mert akarjuk. Igaz, hogy hol így-hol úgy, hol itt-hol ott, hol ezzel-hol azzal, de egyre kevesebbett egyedül. Úgy, hogy van abban valami, hogy ez a topic bizonyos szempontból hangemberkedés.