Kemping bringások, szevasztok!
Pörgessük meg kicsit ezt a topicot. Érdekelne a véleményetek a múlt heti OB-krõl. Csütörtökön volt idõfutam OB, nyerte Bodrogi L. Vasárnap volt hosszútávú OB, nyerte Rothmer B.
Kinek mi a véleménye a dologról? Esetleg valaki indult is közületek? Ha igen érdekelne egy belsõs beszámoló. Az is jelentkezzen aki a helyszínen volt nézõként...
syncro
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2002. július 01. - 14:35

Írta 2002. június 28. - 20:39

Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok. Én a XVII. kerületben lakok.
Útvonal lehet: Pest-Maglód-Ecser-Pest, ez kb. 40 km. Hosszabb: Pest-Maglód-Gyömrõ-Üllõ-Vecsés-Ecser-Pest. De akár lehet a X. kerületbõl Pest-Nagytarcsa-Kistarcsa-Gödöllõ-Isaszeg-Pécel-Pest.
Persze bárhova elmegyek veletek. d:-)) (A biciklim két hete van meg.)
Csatlakoznék hozzátok. Én a XVII. kerületben lakok.
Útvonal lehet: Pest-Maglód-Ecser-Pest, ez kb. 40 km. Hosszabb: Pest-Maglód-Gyömrõ-Üllõ-Vecsés-Ecser-Pest. De akár lehet a X. kerületbõl Pest-Nagytarcsa-Kistarcsa-Gödöllõ-Isaszeg-Pécel-Pest.
Persze bárhova elmegyek veletek. d:-)) (A biciklim két hete van meg.)
vendég__*
Írta 2002. június 05. - 09:44

A visontai verenyt jún. 16.-re írták ki, azt hiszem a polgármesteri hivatal elõl, vagy vmi hasonló (nem lehet eltévedni, kis falu). V- Markaz-Domoszló-Kisnána-Tarnaszentmária-Sirok-vissza. Tel.: 37/368-228. Egyébként a Magyar Kerépársportok Szöv. honlapján található a versenyek résznél a többi infó (ami nem sokkal több).
A szolnoki a süvegcukor kupa.
A szolnoki a süvegcukor kupa.
Írta 2002. június 04. - 15:18

pbike
A Mátrai versenyt sajnálom :-(
Mi lesz pontosan ez a visontai verseny? Mikor, honnan indul?
És a szolnoki? Csak nem Süvegcukor Kupa lesz?
A Mátrai versenyt sajnálom :-(
Mi lesz pontosan ez a visontai verseny? Mikor, honnan indul?
És a szolnoki? Csak nem Süvegcukor Kupa lesz?
vendég__*
Írta 2002. június 04. - 09:14

Még mielõtt kihúnyna az egyetlen oútis topic bedobnék egy-két dolgot. Elõször: ha valaki akart volna menni a vasárnapi mátrai versenyre (Gyöngyös), ne tegye, valószínûleg elmarad
, legalábbis kérdésemre ezt mondták. Egy hét múlva lesz egy hasonló (06.16.), Visontáról indul (80 km, Mátraalján). Másik egy kérdés: megy valaki Pestrõl kocsival a 06.22. szolnoki versenyre?, jó lenne egy hely... ???

Írta 2002. május 29. - 15:17

Nahát!
Nagyon régen fordult elõ, hogy második oldalra került ez a topic. Országútisok, hát tényleg nincs semmi mondanivalótok? Ki, merre, mikor versenyzik, edz, stb. Hogy érzi magát, sokat edz-e, ilyenek.
Versenyinfók, beszámolók, ide velük...
syncro
Nagyon régen fordult elõ, hogy második oldalra került ez a topic. Országútisok, hát tényleg nincs semmi mondanivalótok? Ki, merre, mikor versenyzik, edz, stb. Hogy érzi magát, sokat edz-e, ilyenek.
Versenyinfók, beszámolók, ide velük...
syncro
Írta 2002. május 24. - 00:02

Örülök, hogy ilyen jól sikerült, bár a 27. helyezésed sokmindent elárul a több indulóról
Na, félre a hülyeséget, grat. az eredményhez, és az még külön öröm, hogy így megtetszett a terepezés is!
Most vasárnap megyek a Balaton-körre, még sosem indultam ezen, a többiek elmondása szerint nagyon jók szoktak lenni, remélem végig tudok menni rajta. A Biondo-ból elég sokan indulunk, és úgy néz ki, hogy aznap reggel végre fél év várakozás után megkapom a csapatmezt is.. ( állítólag ma este készültek el) Még nem 100%, de lehet, hogy Gabriele Biondo is rajthoz áll majd (attól függ, milyen kedve lesz), hát rá nagyon kíváncsi vagyok...

Most vasárnap megyek a Balaton-körre, még sosem indultam ezen, a többiek elmondása szerint nagyon jók szoktak lenni, remélem végig tudok menni rajta. A Biondo-ból elég sokan indulunk, és úgy néz ki, hogy aznap reggel végre fél év várakozás után megkapom a csapatmezt is.. ( állítólag ma este készültek el) Még nem 100%, de lehet, hogy Gabriele Biondo is rajthoz áll majd (attól függ, milyen kedve lesz), hát rá nagyon kíváncsi vagyok...
Írta 2002. május 22. - 15:44

Hehe mindenki aki ott volt, meg az is aki nem....
Tisza maraton....
Elindultam, amivel meglepetést okoztam pár embernek. Elõtte nap már felvettem a rajtszámomat a prológban, ahol egyesek ujjal mutogattak rám és a bringámra (országúti jellegû kerékpár 28-as ballonosságú slick külsõvel, városi tekerésre... )
nagyokat röhögtek, és olyanokat kiabáltak rám, hogy vért fogok izzadni, meg úgyse tudok végigmenni.
A rajtnál is elõfordult ez, mondták el se induljak, mert minek, meg, úgysem sikerül, hát mégis 27. lettem.
Kronika:
Mivel ilyen gépem volt, kellett egy kis elõnyt szereznem, ha jön a homok legyen mibõl leadni. Szóval 100 méter után megléptem, reméltem, hogy a másik srác, aki ciklocrossal jött velem tart, de nem vett észre, így egyedül mentem fél órát, mintegy 1,5 perces elõnnyel. Láttátok volna a megdöbbent arcokat az elsõ idõmérõnél...:)
Jött a homok, és rögtön beértek a profik (bocs kicsit elõtte még tornázni kellett a töltésen...) Ezek után, ahogy számítottam egyre hátrébb estem, hiába a technika is számít...
Estem is egyet jól, keresztül egy másik srácon.
Nagyon jól esett, hogy verseny közben több montis is elismerte a teljesítményt, amit ezzel a bringával el tudtam érni, szóval kösz nekik.
A verseny hatalmas élmény volt, biztos megyek jövõre is, lehet addigra már egy montit is beszerzek, hihetetlenül megfogott a terepezés...
Így történtek hát a dolgok, remélem lesz teljes eredménylista is, meg képek, mert tényleg sajnálhatja aki nem volt...
syncro
Tisza maraton....
Elindultam, amivel meglepetést okoztam pár embernek. Elõtte nap már felvettem a rajtszámomat a prológban, ahol egyesek ujjal mutogattak rám és a bringámra (országúti jellegû kerékpár 28-as ballonosságú slick külsõvel, városi tekerésre... )
nagyokat röhögtek, és olyanokat kiabáltak rám, hogy vért fogok izzadni, meg úgyse tudok végigmenni.
A rajtnál is elõfordult ez, mondták el se induljak, mert minek, meg, úgysem sikerül, hát mégis 27. lettem.
Kronika:
Mivel ilyen gépem volt, kellett egy kis elõnyt szereznem, ha jön a homok legyen mibõl leadni. Szóval 100 méter után megléptem, reméltem, hogy a másik srác, aki ciklocrossal jött velem tart, de nem vett észre, így egyedül mentem fél órát, mintegy 1,5 perces elõnnyel. Láttátok volna a megdöbbent arcokat az elsõ idõmérõnél...:)
Jött a homok, és rögtön beértek a profik (bocs kicsit elõtte még tornázni kellett a töltésen...) Ezek után, ahogy számítottam egyre hátrébb estem, hiába a technika is számít...
Estem is egyet jól, keresztül egy másik srácon.
Nagyon jól esett, hogy verseny közben több montis is elismerte a teljesítményt, amit ezzel a bringával el tudtam érni, szóval kösz nekik.
A verseny hatalmas élmény volt, biztos megyek jövõre is, lehet addigra már egy montit is beszerzek, hihetetlenül megfogott a terepezés...
Így történtek hát a dolgok, remélem lesz teljes eredménylista is, meg képek, mert tényleg sajnálhatja aki nem volt...
syncro
Írta 2002. május 19. - 21:17

Hello! Sajnos ki kellett hagynom a TM-t, mert a montimat mostanság eléggé elhanyagoltam (szegényke), ráadásul pénteken jól leégtem a napon a Velencei-tónál, úgyhogy ma itthonmaradtam ápolni a sebeimet... A kérdésem az lenne, hogy közületek jön-e valaki a Balaton 200 TT-re, mert én mindenképp szeretnék indulni rajta. A leutazást még nem tudom, hogy oldom meg, remélem a Biondo-sok segítenek. A következõ tervem a jún 1-ei Velence 10x, ez is TT, 280 km, de nem muszály végighajtani mind a 10 kört, az emléklaphoz már 5 kör teljesítése is elegendõ, én kb 6-7 kört tervezek egyelõre, a maradékot majd a helyszínen meglátom. Syncro, remélem jól ment a Tisza-Maraton. légyszi írj beszámolót! Az egyik kereskedelmi TV-ben adtak róla egy rövid beszámolót a híradóban, ennek nagyon örültem, végre erre is figyelnek.
Írta 2002. május 16. - 13:51

Hello minden ismerõsnek!
Kicsit el voltam veszve az utóbbi idõben, a munka meg ilyenek...
Hétvégén Tisza Maraton! Ezt biztos sokan tudjátok, meg van is már ilyen topic. Igazából azért említem meg itt is, hogy MÉG JOBBAN FELHÍVJAM A FIGYELMÉT CHELYDRA-NAK, HOGY OTT A HELYE!!!
Szóval még én is elindulok az ezüst csodával, legfeljebb majd tolom itt-ott. Bár a fényképek nézegetve, meg azért egy kicsit ismerem is Szegedet és környékét, majd csak elboldogulok valahogy:)
Szóval akinek van terepre is alkalmas bringája jöjjön, mert nagyon nagy parti lesz.
syncro:)))
Kicsit el voltam veszve az utóbbi idõben, a munka meg ilyenek...
Hétvégén Tisza Maraton! Ezt biztos sokan tudjátok, meg van is már ilyen topic. Igazából azért említem meg itt is, hogy MÉG JOBBAN FELHÍVJAM A FIGYELMÉT CHELYDRA-NAK, HOGY OTT A HELYE!!!
Szóval még én is elindulok az ezüst csodával, legfeljebb majd tolom itt-ott. Bár a fényképek nézegetve, meg azért egy kicsit ismerem is Szegedet és környékét, majd csak elboldogulok valahogy:)
Szóval akinek van terepre is alkalmas bringája jöjjön, mert nagyon nagy parti lesz.
syncro:)))
vendég__*
Írta 2002. május 13. - 10:57

Újabb kísérlet egy országúti amatõrcsapat összehozására! Elég sok oútis bolyong Pest környéki utakon, talán jobb lenne együtt, legalább idõnként. Aki szükségét érzi a bolyban hajtáshoz, írjon, v. hívjon. Én személy szerint a XIV. ker. lakom (de a város minden irányában elõfordulok). Hétközben is hajtok, hétvégén hosszabbakat, a tempo nem túl erõs, általában közepes amatõr áttételek, persze "menõk" is csatlakozhatnak.
zelxqa@btk.ppke.hu Tel.: 223-0056
zelxqa@btk.ppke.hu Tel.: 223-0056
Írta 2002. május 10. - 20:42

A vasárnapi Békás-túrára én is benevezek, a 100-asra. Remélem jobb idõ lesz, bár mindegy, eldöntöttem, ha esik, ha fúj, megyek! Syncro, kémeim jelentették, hogy te is jössz, remélem találkozunk!
Írta 2002. május 10. - 09:51

Szevasztok!
Voltam a vasárnap Bp. bajnokságon, kicsit szarrá áztunk. Az elsõ emelkedõn már szétrázódott a mezõny, ezután jött, Szomor elõtt, a bukás. Pont elõttem történt , de ki tudtam kerülni. Ezután a Szomori, Gyermelyi emelkedõ tovább szaggatta szét (ezt lehetett volna szebben is...) a mezõnyt.
A pálya az esõ miatt nem volt annyira tikkasztó, de rendesen megdolgoztatott mindenkit.
Üdv:
Zola
Voltam a vasárnap Bp. bajnokságon, kicsit szarrá áztunk. Az elsõ emelkedõn már szétrázódott a mezõny, ezután jött, Szomor elõtt, a bukás. Pont elõttem történt , de ki tudtam kerülni. Ezután a Szomori, Gyermelyi emelkedõ tovább szaggatta szét (ezt lehetett volna szebben is...) a mezõnyt.
A pálya az esõ miatt nem volt annyira tikkasztó, de rendesen megdolgoztatott mindenkit.
Üdv:
Zola
Írta 2002. május 10. - 09:16

Igen, volt egy bukás (én is csak hallomásból tudom), de állítólag nem volt annyira vészes a dolog, összeakadtak a kerekek.
Vasárnap (máj.12) Békás 30,50,100 teljesítménytúra, esõnap nincs!! Én megyek az 50-esre. További info:www.bvkk.hu
Vasárnap (máj.12) Békás 30,50,100 teljesítménytúra, esõnap nincs!! Én megyek az 50-esre. További info:www.bvkk.hu
Írta 2002. május 07. - 22:40

Sziasztok! Engem is érdekelne, hogy mi történt, úgy hallottam, hogy a BP. bajnokságon volt egy nagy bukás is!
Írta 2002. május 07. - 10:14

Minden jót emberek!
Sajnos a hétvége betegség miatt kiesett! Remélem mindenki jót versenyzett, és sikereket ért el.
Ha valaki volt a pécsi Radleren, vagy a Bp bajnokságon, írjon élménybeszámolót....
syncro
Sajnos a hétvége betegség miatt kiesett! Remélem mindenki jót versenyzett, és sikereket ért el.
Ha valaki volt a pécsi Radleren, vagy a Bp bajnokságon, írjon élménybeszámolót....
syncro
Írta 2002. május 02. - 09:44

Boszee! Kösz a választ.
Syncro!
Az 5-ei Bajna-Tarjánra Én is megyek. A múlt hétvégén megnéztem a kört, nem gyenge...
A Tarján elõtti emelkedõn az 52*23 már egy kicsit térdszaggató volt.
Mi a pontos útvonal, be kell menni Szomorba, vagy a gyermelyi tésztagyár után jobbra fordulva egyenesen Gyermelyre felé kell menni (nekem kb. így jött ki a 33km)?
Syncro!
Az 5-ei Bajna-Tarjánra Én is megyek. A múlt hétvégén megnéztem a kört, nem gyenge...
A Tarján elõtti emelkedõn az 52*23 már egy kicsit térdszaggató volt.
Mi a pontos útvonal, be kell menni Szomorba, vagy a gyermelyi tésztagyár után jobbra fordulva egyenesen Gyermelyre felé kell menni (nekem kb. így jött ki a 33km)?
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 29. - 10:41

Írta 2002. április 29. - 10:16

Emberek!
Már most szólok, nehogy elfelejtsétek: hétvégén, 5-én Budapest Bajnokság. Gondolom ott, mint tavaly, szóval újra neki lehet vágni a Bajna-Tarján... csodálatos útvonalnak.
Nekem speciel, k..va nehéz ez a pálya. De ez a kihívás.
syncro
Charon!
http://bbbt.fw.hu itt bemutatkozás és én KF vagyok (Klötzl Ferenc):)))
Már most szólok, nehogy elfelejtsétek: hétvégén, 5-én Budapest Bajnokság. Gondolom ott, mint tavaly, szóval újra neki lehet vágni a Bajna-Tarján... csodálatos útvonalnak.
Nekem speciel, k..va nehéz ez a pálya. De ez a kihívás.
syncro
Charon!
http://bbbt.fw.hu itt bemutatkozás és én KF vagyok (Klötzl Ferenc):)))
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 26. - 09:55

Syncro:
Iszonyatos hajtás volt...
Mire jobbról balra fordítottam a fejem, már jöttek a következõ kört befejezni!
Privátban majd beszéljük meg, mirõl ismerlek fel.
(Engem elég egyszerû lesz: aki balesetveszélyesen cikázik elõre a mezõnyben a rajtnál, valamint Armstrongot megszégyenítõ szökéseket produkál Péteriben, majd hatalmasat esik... ;D ;D ;D és montival teker.)
Iszonyatos hajtás volt...

Mire jobbról balra fordítottam a fejem, már jöttek a következõ kört befejezni!
Privátban majd beszéljük meg, mirõl ismerlek fel.
(Engem elég egyszerû lesz: aki balesetveszélyesen cikázik elõre a mezõnyben a rajtnál, valamint Armstrongot megszégyenítõ szökéseket produkál Péteriben, majd hatalmasat esik... ;D ;D ;D és montival teker.)