Kedves Charon!
Én azt hiszem ott leszek, jól. Ha minden igaz a klub már nevezett, mert meghívást is kaptunk. Az ilyet pedig nem mondjuk le... Tavaly nagyon jó volt a verseny (DELIVER), és remélem az idén is jó lesz. Gyanítom a Fradi-Mapei versenybe azért megint nem fogunk túlzottan beleszólni.
:))
syncro
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2002. április 25. - 10:46

vendég_Charon_*
Írta 2002. április 24. - 10:52

Amit elfelejtettem, mert már természetes. Rendõri és polgárõri biztosítás a pálya teljes útvonalán, egy sereg rendezõ. 8)
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 24. - 10:46

Üdv aszfaltszaggatók! 
Gondoltam szólok egy amatõr versenyrõl, melynek neve: Tour de Gyömrõ.
Ez már a tizenvalahanyadik rendezés, és rengetegen szoktak jönni. Gyertek Ti is!
Profi igazolt versenyzõk erre nem jöhetnek, sajna.
(Mondjuk, tavaly azért poénból letekerték a mezõny elején, csak nem értékelték õket.)
A honlap hamarosan frissül, de a kategóriák nem változtak.
verseny: 2002. május 18. 9 óra Gyömrõ piactér
nevezés: május 6-tól, a Váltó kerékpárüzletben
(2230, Gyömrõ, Táncsics M. u 100/a, tel.:0629-330270, 0670-2206112)
óvodástól nyugdíjasig, 14 kategória 5-20 kilcsi
900HUF nevezés, az elsõ 300 nevezõ pólót kap
UGYANITT PROFI MEGHÍVÁSOS DELIVER KÖRVERSENY
5. rendezés, május 18. 13 óra
Ha a klubod még nem jelentkezett, de ellenállhatatlan vágyat érzel, telefonálj!
Lehet engem is privátban zargatni mindenféle kérdésekkel.
Ja! És lesz valami Scott/Haro és egyedi (pölö rekumbensek, tandemek) bike-kiállítás, Flatland bemutató (14 órakor) Barta Zolival és Gyenes Palival. Rajtszám alapján "tombola" egy rakat ajándékkal, meg fergeteges hangulat.
Na?

Gondoltam szólok egy amatõr versenyrõl, melynek neve: Tour de Gyömrõ.
Ez már a tizenvalahanyadik rendezés, és rengetegen szoktak jönni. Gyertek Ti is!
Profi igazolt versenyzõk erre nem jöhetnek, sajna.
(Mondjuk, tavaly azért poénból letekerték a mezõny elején, csak nem értékelték õket.)
A honlap hamarosan frissül, de a kategóriák nem változtak.
verseny: 2002. május 18. 9 óra Gyömrõ piactér
nevezés: május 6-tól, a Váltó kerékpárüzletben
(2230, Gyömrõ, Táncsics M. u 100/a, tel.:0629-330270, 0670-2206112)
óvodástól nyugdíjasig, 14 kategória 5-20 kilcsi
900HUF nevezés, az elsõ 300 nevezõ pólót kap
UGYANITT PROFI MEGHÍVÁSOS DELIVER KÖRVERSENY
5. rendezés, május 18. 13 óra
Ha a klubod még nem jelentkezett, de ellenállhatatlan vágyat érzel, telefonálj!
Lehet engem is privátban zargatni mindenféle kérdésekkel.
Ja! És lesz valami Scott/Haro és egyedi (pölö rekumbensek, tandemek) bike-kiállítás, Flatland bemutató (14 órakor) Barta Zolival és Gyenes Palival. Rajtszám alapján "tombola" egy rakat ajándékkal, meg fergeteges hangulat.
Na?
Írta 2002. április 23. - 22:12

A Peti versenyrol diohejban:
28-an vasarnap asszem 11 oratol rendezik, 20 km-es idofutam lesz. Az Amator Kupa egyik forduloja, a valogatottak es az MKSZ-listan elol szereplok nem indulhatnak! ugy kb. ennyi...mi erdekelne meg?
Boszee
28-an vasarnap asszem 11 oratol rendezik, 20 km-es idofutam lesz. Az Amator Kupa egyik forduloja, a valogatottak es az MKSZ-listan elol szereplok nem indulhatnak! ugy kb. ennyi...mi erdekelne meg?
Boszee
Írta 2002. április 23. - 11:04

Ha valakit-valakiket érdekel , kezdeget összejönni egy kis brigád féleség szombat-vasárnap délelõtti pilisi edzésekhez .Újpestrõl a vasúti hídtól indulunk, most hétvégén négyen voltunk már . Bõvebb: bela.buday@generali.hu vagy 06309777360
Írta 2002. április 23. - 10:10

Írta 2002. április 19. - 08:42

A Csofém egy nyilt verseny, és mindig esik az esõ:)
De tényleg. Tavaly is esett. Pécs mellõl indul Mohács felé, majd egy fordító és vissza. Van egy erõs, és hosszabb emelkedõ visszafelé, nem sokkal a cél elõtt. Ennyi az igazi nehézség. Na meg az, hogy el szokott jönni a Postás, a Fradi, a Mapei...
Remélem ezek most egy nemzetközi versenyre mennek. Az is most lesz, valami Dunamenti kupa, vagy Duna kupa... Ilyesmi.
syncro
De tényleg. Tavaly is esett. Pécs mellõl indul Mohács felé, majd egy fordító és vissza. Van egy erõs, és hosszabb emelkedõ visszafelé, nem sokkal a cél elõtt. Ennyi az igazi nehézség. Na meg az, hogy el szokott jönni a Postás, a Fradi, a Mapei...
Remélem ezek most egy nemzetközi versenyre mennek. Az is most lesz, valami Dunamenti kupa, vagy Duna kupa... Ilyesmi.
syncro
Írta 2002. április 19. - 06:37

Hello! Syncro! Gratulálok az eredményeitekhez, nagyon jók voltatok! A honlapotokat is megnéztem, az is nagyon jó! Sajnos hétvégén nem tudok menni, mert dolgoznom kell a könyvfesztiválon :-( Amúgy milyen ez a Csofém-kupa? Én nem hallottam róla... Csak igazolt versenyzõk indulhatnak itt is?
Írta 2002. április 16. - 21:55

Sziasztok!!!
na en KSI Kupan vettem reszt, Dunakeszon volt szombaton kriterium es a HHH-re kellett feltekerni vasarnap. Hegyi OB-ra jon vki szombaton???
Boszee
na en KSI Kupan vettem reszt, Dunakeszon volt szombaton kriterium es a HHH-re kellett feltekerni vasarnap. Hegyi OB-ra jon vki szombaton???
Boszee
Írta 2002. április 16. - 08:30

Kedves barátaim!
Szép sikerekrõl számolhatok be. A hétvégén egy nyolc fõs szegedi különítmény részt vett Újvidéken(YU) egy két szakaszos versenyen. Valójában egy sok szakaszból álló versenysorozat két szakaszát rendezték vasárnap. Mindkét szakaszt szegedi versenyzõ nyerte, mégpedig mindkettõt elmenéssel.
Az elsõ szakaszon (30 km, dombos, szeles, esõs) már az ötödik km-nél, gyakorlatilag az elsõ szökés sikeres volt, ahol két szegedi versenyzõ lépett meg a mezõnytõl. Mi többiek, szép, de helyenként hibás, ám mégis eredményes csapatmunkát végezve ellenõrzésünk alatt tartva a mezõnyt, a szakasz végi sprintet is megnyerve végül elhoztuk az 1-2-3. helyeket is.
Sajnos a cél közelebb volt, mint a kiírásban írták, és nem is volt rendesen kijelölve, ezért sokan nem tudtuk, hol van, de így is szép eredményt értünk el.
Délután 4 órakkor kezdõdött a második szakasz, hasonló távval, de a végén egy 4 km-es erõs hegy tornyosult. Itt is sikeres volt egy szökés, amelyben egy szabadkai versenyzõ mellett, két szegedi is részt vett. Hamarosan olyan elõnyt szereztek, a maradék szegedi csapat mezõnymunkájának köszönhetõen is, hogy már nem lehetett õket utolérni. A hegyre egy szegedi versenyzõ ért fel elõször, majd a szabadkai és végül újra egy szegedi versenyzõ, tehát innen is elhoztuk az 1. és 3. helyet. A további helyezések is jók lettek az elsõ 10-12 helyen mind a 8 szegedi ott volt.
Végül a csapat névsora, mert megérdemlik: Hemmert János, Táborosi Tamás, Nagy András, Jánosi Imre, Károlyi Zoltán, Verebes Béla, Lukácsi István, Klötzl Ferenc
A hétvégén pedig a pécsi Csofém versenyre megyünk, remélem ott találkozunk veletek is. Chelydra remélem jössz, jöttök a Csofémre.....
syncro [KF]
Szép sikerekrõl számolhatok be. A hétvégén egy nyolc fõs szegedi különítmény részt vett Újvidéken(YU) egy két szakaszos versenyen. Valójában egy sok szakaszból álló versenysorozat két szakaszát rendezték vasárnap. Mindkét szakaszt szegedi versenyzõ nyerte, mégpedig mindkettõt elmenéssel.
Az elsõ szakaszon (30 km, dombos, szeles, esõs) már az ötödik km-nél, gyakorlatilag az elsõ szökés sikeres volt, ahol két szegedi versenyzõ lépett meg a mezõnytõl. Mi többiek, szép, de helyenként hibás, ám mégis eredményes csapatmunkát végezve ellenõrzésünk alatt tartva a mezõnyt, a szakasz végi sprintet is megnyerve végül elhoztuk az 1-2-3. helyeket is.
Sajnos a cél közelebb volt, mint a kiírásban írták, és nem is volt rendesen kijelölve, ezért sokan nem tudtuk, hol van, de így is szép eredményt értünk el.
Délután 4 órakkor kezdõdött a második szakasz, hasonló távval, de a végén egy 4 km-es erõs hegy tornyosult. Itt is sikeres volt egy szökés, amelyben egy szabadkai versenyzõ mellett, két szegedi is részt vett. Hamarosan olyan elõnyt szereztek, a maradék szegedi csapat mezõnymunkájának köszönhetõen is, hogy már nem lehetett õket utolérni. A hegyre egy szegedi versenyzõ ért fel elõször, majd a szabadkai és végül újra egy szegedi versenyzõ, tehát innen is elhoztuk az 1. és 3. helyet. A további helyezések is jók lettek az elsõ 10-12 helyen mind a 8 szegedi ott volt.
Végül a csapat névsora, mert megérdemlik: Hemmert János, Táborosi Tamás, Nagy András, Jánosi Imre, Károlyi Zoltán, Verebes Béla, Lukácsi István, Klötzl Ferenc
A hétvégén pedig a pécsi Csofém versenyre megyünk, remélem ott találkozunk veletek is. Chelydra remélem jössz, jöttök a Csofémre.....
syncro [KF]
Írta 2002. április 09. - 23:02

Én is palotán lakom, majd írjátok meg légyszi, hogy mikor mentek, bár nekem valószínûleg a jövõ héten lesz csak szabadidõm a tekerésre hétvégén. (Hétköznap 17 óra után én már nem megyek ki az országútra, nem szeretek sötétben tekerni, ráadásul most szerencsére/sajnos a munkanélküliségemnek köszönhetõen napközben is el tudok menni, ha van kedvem)
Írta 2002. április 09. - 10:53

Kis hozzászólás a versenyrendezéshez.......
Meg kell mondjam, hogy az egyik legjobban szervezett verseny volt a mostani szezonnyitó, amin Magyarországon részt vettem. Sajnos ez csak hazai viszonylatban érvényes...
Az utóbbi idõben többször is versenyeztem Jugoszláviában, és nagyon jó tapasztalataim vannak a szervezéssel kapcsolatban. Egy amatõr verseny kedvéért is lezárják az utakat. Értsd ezt úgy, hogy minden keresztezõ útnál, még a földutaknál is, a verseny teljes hosszában rendõr áll, aki egyrészt mutatja merre kell menned, másrészt nem enged be autókat a pályára. A szabadkai bevezetõ úton, ami helyenként 6 sávos, lezavarták a betévedt autóst a fûre, amíg elment a 40 fõs mezõny, pedig nagyon bõven elfért volna...
Szóval nagyon jó érzés ilyen rendezés mellett tekerni. Ja még annyit, hogy az egyik verseny miatt késöbb indult egy vonat is, hogy ne kelljen a sorompónál megállítani a mezõnyt.
Azért ehhez kell az is, hogy a civilek, lakók, elismerjék a sportot, a teljesítményt, és ne anyázzanak a korlátozások miatt.
Magyarországon nem egyszer találkoztam beszólásokkal a lakóktól, hogy miért nem takarodunk innen, meg elfoglaljuk az utat, meg nem lehet közlekedni miattunk. Ilyen volt most Dányban is, egy gyalogos öregasszony kétszer is beszólt, mondjuk nem értettem a problémáját, mert nem akadályoztuk semmiben....
Persze ha õ ettõl akar infartust kapni, hát tegye, lesz*rom.
Végtére is szerintem kezd javulni a szervezés, és remélem egyre jobb versenyek lesznek, egyre több résztvevõvel. Kár, hogy a nevezési díj is emelkedik:)
syncro
Meg kell mondjam, hogy az egyik legjobban szervezett verseny volt a mostani szezonnyitó, amin Magyarországon részt vettem. Sajnos ez csak hazai viszonylatban érvényes...
Az utóbbi idõben többször is versenyeztem Jugoszláviában, és nagyon jó tapasztalataim vannak a szervezéssel kapcsolatban. Egy amatõr verseny kedvéért is lezárják az utakat. Értsd ezt úgy, hogy minden keresztezõ útnál, még a földutaknál is, a verseny teljes hosszában rendõr áll, aki egyrészt mutatja merre kell menned, másrészt nem enged be autókat a pályára. A szabadkai bevezetõ úton, ami helyenként 6 sávos, lezavarták a betévedt autóst a fûre, amíg elment a 40 fõs mezõny, pedig nagyon bõven elfért volna...
Szóval nagyon jó érzés ilyen rendezés mellett tekerni. Ja még annyit, hogy az egyik verseny miatt késöbb indult egy vonat is, hogy ne kelljen a sorompónál megállítani a mezõnyt.
Azért ehhez kell az is, hogy a civilek, lakók, elismerjék a sportot, a teljesítményt, és ne anyázzanak a korlátozások miatt.
Magyarországon nem egyszer találkoztam beszólásokkal a lakóktól, hogy miért nem takarodunk innen, meg elfoglaljuk az utat, meg nem lehet közlekedni miattunk. Ilyen volt most Dányban is, egy gyalogos öregasszony kétszer is beszólt, mondjuk nem értettem a problémáját, mert nem akadályoztuk semmiben....
Persze ha õ ettõl akar infartust kapni, hát tegye, lesz*rom.
Végtére is szerintem kezd javulni a szervezés, és remélem egyre jobb versenyek lesznek, egyre több résztvevõvel. Kár, hogy a nevezési díj is emelkedik:)
syncro
Írta 2002. április 09. - 08:20

chelydra! /de akár mindenki más is/
Rákospalotárol /XV. ker./ indulunk /ahol lakunk/ a Régi Fóti útnak arról a részérõl ahol az "országúttá" válik /pont a város széle/, ez nagyjából a Régi Fóti út és a Kossuth utca keresztezõdése a Csobogós uti ltp..Van egy autómosó egy patakon átmenõ híd mellett, el sem lehet téveszteni. Hétvégén a Dunakeszi-Fót-Csomád-Veresegyház-Szada-Mogyoród-Fót -Dunakeszi kört nyomjuk ez úgy kb. 50 km. tele jó sunyi, meg nem sunyi hanem csak simán szemét emelkedõkkel. Mivel a sporttárs most kezdet ismét komolyabban tekerni ezért egyenlõre ennyi, de szerintem hamarosan kezdjük tágítgatni a kört azon a környéken, meg át Gödöllõ-Dány-Zsámbok-Isaszeg felé, ami megint csak kurva jó kör nagyon jó helyekkel.Arra amúgy én egyedül már most is megyek.Én ezeket a standard hétvégi edzéseket max. 100 km ig kivánom felvinni, többnek sem értelmét nem látom, sem idõm sincsen rá. Persze azért ha itt lesz a jóidõ akkor ebbe a távolságba a Dobogókõ is belefér. Hétközben a Palásti Gáborral /innen a topicból/ kezdtünk megyegetni szintén ebben a térségben, + Õrbottyán- Vácrátót úgy 40 Km környékén /tõlünk számítva/.
Rákospalotárol /XV. ker./ indulunk /ahol lakunk/ a Régi Fóti útnak arról a részérõl ahol az "országúttá" válik /pont a város széle/, ez nagyjából a Régi Fóti út és a Kossuth utca keresztezõdése a Csobogós uti ltp..Van egy autómosó egy patakon átmenõ híd mellett, el sem lehet téveszteni. Hétvégén a Dunakeszi-Fót-Csomád-Veresegyház-Szada-Mogyoród-Fót -Dunakeszi kört nyomjuk ez úgy kb. 50 km. tele jó sunyi, meg nem sunyi hanem csak simán szemét emelkedõkkel. Mivel a sporttárs most kezdet ismét komolyabban tekerni ezért egyenlõre ennyi, de szerintem hamarosan kezdjük tágítgatni a kört azon a környéken, meg át Gödöllõ-Dány-Zsámbok-Isaszeg felé, ami megint csak kurva jó kör nagyon jó helyekkel.Arra amúgy én egyedül már most is megyek.Én ezeket a standard hétvégi edzéseket max. 100 km ig kivánom felvinni, többnek sem értelmét nem látom, sem idõm sincsen rá. Persze azért ha itt lesz a jóidõ akkor ebbe a távolságba a Dobogókõ is belefér. Hétközben a Palásti Gáborral /innen a topicból/ kezdtünk megyegetni szintén ebben a térségben, + Õrbottyán- Vácrátót úgy 40 Km környékén /tõlünk számítva/.
Írta 2002. április 08. - 23:27

Hát ehhez sokat nem tudok hozzászólni, talán a többiek, nekik biztos nagyobb tapasztalatuk van a versenyzésben. Mindenesetre én még nem voltam olyan versenyen, ahol ne lett volna valamilyen szervezési hiányosság, de errõl leginkább nem (csak) a szervezõk tehetnek, hanem a pénz- és emberhiány...
Palásti Gábor! Nem Szõke Gábor nyert? Arany Gábort én nem ismerek, persze ettõl még nyerhetett... Sajnos az eredmények még nincsenek fenn a neten, remélem, már nem kell sokáig várni.
Palásti Gábor! Nem Szõke Gábor nyert? Arany Gábort én nem ismerek, persze ettõl még nyerhetett... Sajnos az eredmények még nincsenek fenn a neten, remélem, már nem kell sokáig várni.
Írta 2002. április 08. - 22:25

Érdeklõdve olvasom a topicot, magam csak hobbista módon tekergetek. Amit kérdezni akarok, miért ilyen szar magyarországon az Ou verseny rendezés. Öcsém még régebben az OB 2. helyig vitte, de akkor is észveszejtõ helyzet volt. A szövetség nem tudta a versenyek idõpontját. Sanyi bácsi nem talált oda a rajthoz. Többször volt teljes eltévedés, sorompóvárás, stéherezés autók, buszok után, csalás hegyek - az egész nagyon gittegylet szerû volt. Most ahogy olvasom nagyon hasonló. Mi ennek az oka, érdemes így versenyre járni?
Írta 2002. április 08. - 21:26

Sziasztok!!!
Na en is voltam Danyban... az ido rossz volt, minket a felnott nokkel es a serdulo fiukkal inditottak egyutt, en benaztam es leszakitottak. Osszealltam akkor egy fiuval es egyutt nyomtuk tok izombol, hogy felerjunk a bolyra. Egyszer csak mellettunk termedt egy autos es nagyban integetett, hogy héééé, a tobbiek a masik iranyba mentek am!! Mi akkor inggatya megfordultunk, visszamentunk, persze senki nem allt az elagazasoknal, csak egy sarga X volt felfestve az utra, mint utobb rajottunk... csak 3 km-rel mentunk tobbet.... de mar elment a kedvunk az egesztol, picit dumcsiztunk kozben, a srac ki akart allni a 2. korrol, de vegul megfuztem az agyat, hogy jojjon velem meg egy kort.... Igy sikeredett a szezonnyito, de legalabb vegigtekertuk!!meg a gyer induloszamnak koszonhetoen meg dobogora is allhattam...
Az ifi fiuknal ott volt az eszt valogatott, es az egyik bukott egy kanyarban es tiszta ver lett a konyoke...
Boszee
Na en is voltam Danyban... az ido rossz volt, minket a felnott nokkel es a serdulo fiukkal inditottak egyutt, en benaztam es leszakitottak. Osszealltam akkor egy fiuval es egyutt nyomtuk tok izombol, hogy felerjunk a bolyra. Egyszer csak mellettunk termedt egy autos es nagyban integetett, hogy héééé, a tobbiek a masik iranyba mentek am!! Mi akkor inggatya megfordultunk, visszamentunk, persze senki nem allt az elagazasoknal, csak egy sarga X volt felfestve az utra, mint utobb rajottunk... csak 3 km-rel mentunk tobbet.... de mar elment a kedvunk az egesztol, picit dumcsiztunk kozben, a srac ki akart allni a 2. korrol, de vegul megfuztem az agyat, hogy jojjon velem meg egy kort.... Igy sikeredett a szezonnyito, de legalabb vegigtekertuk!!meg a gyer induloszamnak koszonhetoen meg dobogora is allhattam...
Az ifi fiuknal ott volt az eszt valogatott, es az egyik bukott egy kanyarban es tiszta ver lett a konyoke...
Boszee
Írta 2002. április 08. - 20:15

Sziasztok! Beszámolót ígértem a Békás-kupáról, most itt van, Ádámtól-Évától kezdve :-) Reggel kinéztem a hõmérõre, és mínusz 3 fokot mutatott. Õszintén szólva nem igazán dobott fel, de jól felöltöztem, és elindultam, 1 órát szántam az útra Szentendréig (itthonról 25 km), gondoltam pörgetve tekerek odáig, legalább jól bemelegszem. (A lábamat bekentem sport-krémmel, ez elég jó volt kb. félóráig) 10 km után rájöttem, hogyha akarok, sem tudok 25-nél gyorsabban menni kifáradás nélkül, olyan hideg és erõs szél fújt szembe. Békáson a HÉV megállónál utolértem egy srácot, és bunkó módon mögötte mentem majdnem a skanzenig... Már jó sokan voltak, kb 10 percet álltam sorba a nevezéshez. Közben egyre többen jöttek, megjöttek a csapattársaim is, velük melegítettem még egy picit, ill. annyit, hogy pont lekéstük a felsorakozást, így elég szar helyekre tudtunk csak beállni... Pontban 10-kor elindultunk, az eleje meglódult, sokan nem bírták a sorompó utáni emelkedõn tartani a tempót, én meg szenvedtem egy kicsit, mert elég sûrû volt a mezõny és nem nagyon tudtam elõzgetni. pár km után már jól szétszakadozott, és rá tudtam állni a saját tempómra. A második körben jött rám egy holtpont, mert a hegytetõrõl lefelé nagyon kihûlt a lábam és kicsit görcsölt is, de szerencsére sikerült átesnem rajta. A hegytetõtõl kb 3 km-re elõzött meg 2 csaló, akiket egy rajtszám nélküli, idõfutam-kormányos gyerek húzott... Elõttem ment egy srác, õ be is szólt nekik, hogy ez nem megengedett, de szartak rá. (A rajtszámukat megjegyeztem, a legidegesítõbb az, hogy az mindkettõt visszaelõztem, de az egyik pont a célban lehajrázott...) Az utolsó kör már simábban ment, mert elég jól beosztottam az erõmet, az utolsó 5km-en 4-5 ember jött a seggemben, persze egyik sem segített volna egy percet sem, szerencsére 500m-rel a vége elõtt még le tudtam szakítani õket. Nem tudom mennyi lett az idõm, kb 1:33 lehetett, tudom, hogy nem nagy szám, de most voltam elõször és elégedett vagyok magammal :-). A célban várt Balázs, õ kiállt két kör után (mondjuk így sem semmi, asszem 42:23-as áttétellel ment, nincs kisebb neki). kicsit kifújtam magam, és odavittem a rendezõknek a cetlit, amit a 2. körben kellett volna ledobni nekik menet közben, de én nem tudtam megfogni, mert szét volt fagyva a kezem. Itt jól lebasztak, hogy miért nem dobtam le közben, kicsit felkaptam a vizet, mert a nevezésnél nem mondták, hogy mit kell csinálni vele. Szerencsére leolvasták a rajtszámom, úgyhogy értékelhetõ maradt az eredményem. Ezután lecsorogtunk az elágazáshoz, beszélgettünk még a többiekkel egy órát, utána elkezdtünk hazacsordogálni. Alig tudtam felszállni a nyeregre, annyira lemerevedett a lábam! Még mindig fáj, és alig tudok itthon feljönni a lépcsõn, (azért választani elvánszorogtam :-) )de azt mondom, megérte! Elhatároztam, hogy ezentúl, ha felmegyek Pap-rétre, nem fogok lazsálni, megpróbálok 1:25 körüli eredményt elérni.
Béla! Pontosan merre szoktatok menni és honnan indultok, és egy nap kb mennyit mentek?
Syncro! Grat a versenyhez, tényleg nagyon rossz idõ volt szombaton, meg tudom érteni, hogy kiálltál, szerintem én sem tettem volna másképp
Valahogy úgy vagyok vele, hogy csak az ájulás és a hányinger határáig vagyok hajlandó szenvedni ;D
Béla! Pontosan merre szoktatok menni és honnan indultok, és egy nap kb mennyit mentek?
Syncro! Grat a versenyhez, tényleg nagyon rossz idõ volt szombaton, meg tudom érteni, hogy kiálltál, szerintem én sem tettem volna másképp

Írta 2002. április 08. - 17:35

Igen, a dányi szezonnyitón csak igazoltak indulhattak. Mondjuk olyan is volt. :)
Nem volt semmi esély:))))
A vasárnapi versenyre mentem volna szivesen, de választások voltak és otthon kellett lennem.:)
Azért az nem normális, hogy erre a napra szerveznek versenyt. Amúgy sokan voltak?
syncro
Nem volt semmi esély:))))
A vasárnapi versenyre mentem volna szivesen, de választások voltak és otthon kellett lennem.:)
Azért az nem normális, hogy erre a napra szerveznek versenyt. Amúgy sokan voltak?
syncro
vendég__*
Írta 2002. április 08. - 13:32

Milyen verseny volt szombaton Dányban? Én valami olyasmirõl tudtam hogy csak igazoltaknak volt, vagy indulhattak rajta amatõrök is? Mi volt az útvonal? A pilisi BVKK-s versenyen (is) elég sokan kiálltak, iszonyú hideg volt. Azt hallottam, hogy Arany Gábor nyerte.
vendég__*
Írta 2002. április 08. - 10:34

Sziasztok!
Amerre tekertél chelydra a hétvégén nagyjából azon a környéken kezdtünkel edzeni mi is ketten egy volt versenyzõ sráccal a hétvégék mindkét napján kb. 10 órától. Ha van kedved ajánlom figyelmedbe, a tempónk azonos azzal amit írtál. Van hogy hétközben úgy 5 körül is megyünk nagyjából arra egy másik sráccal akivel innen, ebbõl a topicból jöttünk össze.
Amerre tekertél chelydra a hétvégén nagyjából azon a környéken kezdtünkel edzeni mi is ketten egy volt versenyzõ sráccal a hétvégék mindkét napján kb. 10 órától. Ha van kedved ajánlom figyelmedbe, a tempónk azonos azzal amit írtál. Van hogy hétközben úgy 5 körül is megyünk nagyjából arra egy másik sráccal akivel innen, ebbõl a topicból jöttünk össze.