Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Na srácok, döntés született. Haverokkal közepes (Kb 6 fõbõl) álló csoporttal kinézünk mi is a túrára. Tényleg, mi is ez? Mert a teljesítménytúra nem sokat mond nekem.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sniper:Akkor 14-ére marad a Vuelta nézése, már várom, ráadásul egy viszonylag hegyes szakasz lesz az aznapi  8)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Pinyo: Gratula az eredményhez

NoFear: A vasárnap 15.-e az már nem jó nekem   :( ,de azért kösz.

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Zola írta párt hozzászólással feljebb:

Rá egy hétre, több síkkal:
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1401

budaybela

budaybela

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Errõl a Csiga-Biga 60/100-ról ha lehetne valami pontosabbat: honnan? merre? hány órakor?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Bekas kupa III eredmenyek!

http://bvkk.freeweb....002/bekas3.htm

72. lettem a 143-bol! A tavaly 101. a 125-bol utan nagyon orulok!

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Semmi gond, csak poénból mondtam.  ;) :D Merre lax? Hátha meg tudom mondani, hogy hogy gyere felénk. Ha bicóval jön valaki, számoljon egy tuti erõs emelkedõre!  ;D

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
:) Sorry, de tõlem annyira kiesik, hogy világ életemben így hívtam. Azt sem tudom, hogy illetve merre tudnék odamenni, majd még megpróbáljuk a kis polákba bevariálni a gépet ...

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Kikérem magamnak a Rákosborzasztót!  ;D ;D (Ott lakom, ahonnan indul a túra.)  ;D ;)

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sniper:15-én lesz a Csiga Biga 60/100
Rákosborzasztóról indul és viszonylag sík terepen megy a leírás alapján.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
>> Mátra Kör
Jó lenne ,de sajnos nem tudok menni.  :(

Jövõhét szombaton 14.-én lesz valami ?

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Békás kupa nekem is bejött. Uccsó helyrõl rajtoltam, így elkerültem ugyan a bukást, de a tumultus következtében a leszakadt mezõnnyel próbáltunk felkapaszkodni az általam "rövid halál"-nak elkeresztelt emelkedõn. Úgy láttam senkinek sem esett túl jól ez a szakasz, de mindenki derekasan küzdötte magát felfelé. Pilisvörösvár utáni emelkedõn összeálltunk ketten-hárman, aztán Esztergomig hat fõsre duzzadt a boly. Váltott vezetéssel nyomultunk majdnem Lepencéig. Itt kissé szétesett a csapat és ahogy neki kezdtünk a hegynek, mindenki a saját tempóját vette fel. Én eléggé kimerültem, de az utolsó 2-300 méteren, azért nyomtam egy "igazi" hajrát. Kb. 2,20-as idõt tekertem és nagyon jól éreztem magam. gratula minden résztvevõnek és a szervezõknek.

UI: a forgalomirányítás (a mi szemszögünkbõl forgalomleállítás) is frankón történt.

UI2: mald' elfelejtettem, hogy a Mátra Kör-re is menni kéne. Céges mikrobuszt valszeg el tudom kérni, ami azt jelenti, hogy öt fõ + öt bringa befér. További infó a Mátra Kör topikban. Wolf kolléga már jelentkezett. Már csak három hely van!
Írhattok privátba is : t.tiberius@freemail.hu vagy tel:30-982-4149

Good Byke
tiBike

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Bekas kupa nekem is megvolt. Hatulrol indultam, Pilisvorosvar utan egyedul indultam elore. Itt utolert egy boly, amihez csatlakoztam. A dorogi leagazasig mentem a bolyban, majd neha kezdett lassu lenni a tempo. Lepenceig reszletekben kb 6-8 km-t en vezettem. Egyszer par km utan jott egy srac, hogy pihenjek, eloreallt, majd kb 400m utan visszament a bolyba, megint vezethettem. Nagyon orultem neki. Lepence utan sikerult jol mennem magamhoz kepest (nem eloztek, csak akik rogton elorementek paran), vegul kb. 2:03 korul ertem be. Klassz volt.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Valóban ,akkor jó  :D

Zola

Zola

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Hát ezek nagyrészt nem kétszámjegyû utak, alacsonyabb rendûek:
térkép:
http://www.terkepcen...p1.x=56&p1.y=32

Rá egy hétre, több síkkal:
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1401

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
SZVSZ nem lehet 31-es, mert az a Budapest-Maglód-Jászberény útvonal száma. (Ha jól tudom.)

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sajna tévedtem a térképpel kapcsolatban, nincs ráírva az út száma :(

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sniper:mint ahogy tanult kollégák mondták az útvonal nem a 3-ason megy, ha jól emlékszem a 31-es út a hivatalos megnevezése. de majd holnap megnézem pontosan, van az irodában egy nagy Pest megye térképünk azon rajta van. Én nem nagyon jártam még arrafele, de állítólag gyönyörõ környék. Remélem nem fog esni.

budaybela

budaybela

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Gödöllõ-Valkó-Vácszentlászló-Zsámbok-Dány-Isaszeg-Gödöllõ

Ez a pálya nem a 3-as úton megy. Szoktam arra edzeni, szerintem az egyik legszuperebb pálya pest környékén, ezt támasztja alá az is, hogy sok országutist látok arra. A Gödöllõi dombság gyönyörû, a pálya nem sík, de csak pont kellemes emelkedõk vannak benne, a forgalom pedig elenyészõ.

Zola

Zola

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok! De rég jártam itt.
Gratula a BVKK-hoz, sajnos nem tudtam menni.

Sniper,
nem a 3-ason megy. A gödöllõi verseny egy igazi dimbes-dombos mellékúton fog haladni, Valkó elõtt egy bazi nagy emelkedõvel, utána pedig egy hosszú lejtõvel. Utána végig föl-le. Amikor még hivatásos versenyzõ voltam, akkor sokszor itt ment a csapat, páros és egyéni idõfutam. Király volt, hogy a nem sima úton a telekerekek ezrrel zörögtek, többszáz méterrõl lehetett hallani, hogy jön egy kerós.

Az idei Hungaroringrõl tud már valaki valamit? És a Tour de Pilisrõl?