tiBIKE, nem 10, csak +3 perc. Eredmények fent vannak a www.bvkk.hu-n
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2002. október 08. - 09:06

Írta 2002. október 08. - 08:03

Írta 2002. október 07. - 21:53

43:58 + 10 perc bünti. (Még mindíg nincs bukóm.)
Úgy tudom, hogy ezen a hétvégén lesz valami Pilis Maraton. Tudtok bõvebbet?
tiBIKE
Úgy tudom, hogy ezen a hétvégén lesz valami Pilis Maraton. Tudtok bõvebbet?
tiBIKE
Írta 2002. október 07. - 18:35

No, Békás IV megvolt.
13,32 km - 38:03. Általában szerda táján rakják ki a webre az eredményeket.
Más valaki?
13,32 km - 38:03. Általában szerda táján rakják ki a webre az eredményeket.
Más valaki?
Írta 2002. október 07. - 18:16

Szia Balázs!
Merre lax? Ezt azért jó lenne közölni, mert így a környékedrõl is találhatnál társat.
Merre lax? Ezt azért jó lenne közölni, mert így a környékedrõl is találhatnál társat.
Írta 2002. október 07. - 12:54

Szevasztok!
Balázs vagyok és most kezdek országútizni.
Szükségem lenne nekem is edzõtársakra,mivel
egyedül tekerni nem az igazi!!Ha esetleg lehetne
még csatlakozni a csapathoz akkor szívesen mennék!!Írjatok részleteket!!
Balázs vagyok és most kezdek országútizni.
Szükségem lenne nekem is edzõtársakra,mivel
egyedül tekerni nem az igazi!!Ha esetleg lehetne
még csatlakozni a csapathoz akkor szívesen mennék!!Írjatok részleteket!!
Írta 2002. október 02. - 22:25

Sziasztok!!!
Ismerem a Diosárok utcát!! Ebbõl a szempontból teljesen alkalmatlan edzésplatznak. Csak az utolsó része durva, ami 1 km sincs. Annyira durva meg versenyen nem lesz, inkább középdurva, de hosszu részt kell keresni!!!
Ismerem a Diosárok utcát!! Ebbõl a szempontból teljesen alkalmatlan edzésplatznak. Csak az utolsó része durva, ami 1 km sincs. Annyira durva meg versenyen nem lesz, inkább középdurva, de hosszu részt kell keresni!!!
Írta 2002. október 02. - 21:17

Ajjaj!
Láz, nátha, miegymás. Szépen nézünk ki. A szombati elázással én is összeszedtem egy kisebb megfázást, de úgy érzem, ahogy egyre többet bújik elõ a Nap, rohamosan javul az állapotom.
Remélem minden gyengélkedõ kolégánál csinos nõvérkék sûrûn vizitelnek.
Láz, nátha, miegymás. Szépen nézünk ki. A szombati elázással én is összeszedtem egy kisebb megfázást, de úgy érzem, ahogy egyre többet bújik elõ a Nap, rohamosan javul az állapotom.
Remélem minden gyengélkedõ kolégánál csinos nõvérkék sûrûn vizitelnek.

Írta 2002. október 02. - 09:14

Manki,
csak nem az Istenhegyi útra gondolsz? Továbbra is ajánlom a Diósárok utcát (komolyan. Át fogod értelmezni a durva hosszú emelkedõ fogalmát
), a felsõ része majdnem az Istenhegyinél ér ki a Béla Király útra.
Szeptemberben max. 300 km-t mentem. Ebbõl 100 körül volt a Békás III. napján
Elõször rossz idõ, majd idõhiány, most meg nátha.
csak nem az Istenhegyi útra gondolsz? Továbbra is ajánlom a Diósárok utcát (komolyan. Át fogod értelmezni a durva hosszú emelkedõ fogalmát

Szeptemberben max. 300 km-t mentem. Ebbõl 100 körül volt a Békás III. napján

Írta 2002. október 01. - 11:33

Sziasztok!!
Én a Normafához szoktam mostanság felmenni. A Déli pályaudvarnál, ahol az 59-es villamos felkanyarodik. Onnan 5,5km emelkedõ, és szerintem durvább, mint a Dobogó-kõi emelkedõ, vagy legalább is remélem, mert 15-s átlaggal tudok felmenni!!! Probáljátok ki!!
Én is remélem, hogy jó idõ lesz, mert nincs téli bringás cuccom, termo nadrág, meg ilyenek.
Én a Normafához szoktam mostanság felmenni. A Déli pályaudvarnál, ahol az 59-es villamos felkanyarodik. Onnan 5,5km emelkedõ, és szerintem durvább, mint a Dobogó-kõi emelkedõ, vagy legalább is remélem, mert 15-s átlaggal tudok felmenni!!! Probáljátok ki!!
Én is remélem, hogy jó idõ lesz, mert nincs téli bringás cuccom, termo nadrág, meg ilyenek.
Írta 2002. szeptember 29. - 22:50

Írta 2002. szeptember 28. - 23:40

Nagy bánata lehet az Öregnek odafenn, hogy még mindig nem tudja abbahagyni a sírást. Ma reggel nem bírtam tovább várni és feltekertem a hozzám legközelebbi hegyre. Ez volt a Gellért-hegy. Innen tovább indultam a János-hegy felé, de az égi áldás erõsödésével arányosan fogyott a lendületem. Aztán inkább visszavonulót fújtam. Sikerült bõrig áznom. Hát lehet így készülni a hegyi idõfutamra?!
tiBIKE
tiBIKE
Írta 2002. szeptember 19. - 12:11

>>Remélem, mindenki éppen készül a okt. 6-i >>Békás IV-re, azért nem megy ez a topik.
Sajna kevés az idõm mostanában a hétvégéken ,de amikor van idõm szorgalmasan készülgetek.
Vasárnap megint ki szeretnék menni és megdönteni a múltkori egyéni rekordomat Dobogókõ felé.
Kezd az idõ már egyre hidegebb lenni ,remélem a verseny idejére nem lesz túl hideg mert nincs téli cuccom.
Mindenkinek jó felkészülést !
Sajna kevés az idõm mostanában a hétvégéken ,de amikor van idõm szorgalmasan készülgetek.
Vasárnap megint ki szeretnék menni és megdönteni a múltkori egyéni rekordomat Dobogókõ felé.
Kezd az idõ már egyre hidegebb lenni ,remélem a verseny idejére nem lesz túl hideg mert nincs téli cuccom.
Mindenkinek jó felkészülést !
Írta 2002. szeptember 19. - 10:40

Remélem, mindenki éppen készül a okt. 6-i Békás IV-re, azért nem megy ez a topik.
Addigis, felkészülés gyanánt próbáljátok ki a Diósárok utat (János kórház - Béla Király út). Elõzetesen annyit, hogy 42/23-mal végig ülve felmentem. Sok sikert! ;D
(Akinek nem menne, opcionálisan megnézheti a Mártonhegyi utat is, fõleg az utolsó, fogas felé esõ szakaszát)
Addigis, felkészülés gyanánt próbáljátok ki a Diósárok utat (János kórház - Béla Király út). Elõzetesen annyit, hogy 42/23-mal végig ülve felmentem. Sok sikert! ;D
(Akinek nem menne, opcionálisan megnézheti a Mártonhegyi utat is, fõleg az utolsó, fogas felé esõ szakaszát)
Írta 2002. szeptember 09. - 09:19

Sniper,
Békás III elõtti napon én is megpróbáltam a Békás IV távját, nekem 41 perc lett, de estére már fájtak az izmaim. (Igy aztán másnap a futam elõtt csak a becsületes végigtekerést tûztem ki célul) Kicsit még gyengus vagyok hegyre fel, az elsõ azért 28 perc körül megy itt.
Békás III elõtti napon én is megpróbáltam a Békás IV távját, nekem 41 perc lett, de estére már fájtak az izmaim. (Igy aztán másnap a futam elõtt csak a becsületes végigtekerést tûztem ki célul) Kicsit még gyengus vagyok hegyre fel, az elsõ azért 28 perc körül megy itt.
Írta 2002. szeptember 09. - 06:38

Tibike:Igen, minden futamon kötelezõ a bukó, mondjuk alapban sem árt az egészségnek, szerintem az idõfutamon nem is engedik majd rajthoz állni azt akin nincs bukó.
Írta 2002. szeptember 08. - 22:48

Megnéztem a Békás Kupa eredményeit és döbbenten tapasztaltam, hogy kaptam 10 perc büntetést. Azért, mert nem gyömöszöltem bele a buksimat egy sityakba. Szabály az szabály. Most vennem kell egy bukót, ha nem akarok utolsó lenni a hegyi idõfutamon? Szóval az a kérdés, hogy az idõfutamon is így szankcionálják a fejvédõ mellõzését?
tiBike
tiBike
Írta 2002. szeptember 07. - 18:55

Ma elmentem és megnéztem a Békás IV. útvonalát és kipróbáltam magam. Az elején elég jól lehet menni ,de aztán igencsak kemény az emelkedõs szakasz. Mindez idõfutamban elég durva lesz.
Jól kihajtottam magam ,de a visszaesés erõsen látszik az eredményemen. 51 percre sikerült ami a tavalyi eredmények alapján csak a rangsor legvégére elég. Azért bizakodom ,hiszen addig még van majdnem egy hónap.
Majd meséljetek milyen volt a Gödöllõ K50 !
Jól kihajtottam magam ,de a visszaesés erõsen látszik az eredményemen. 51 percre sikerült ami a tavalyi eredmények alapján csak a rangsor legvégére elég. Azért bizakodom ,hiszen addig még van majdnem egy hónap.
Majd meséljetek milyen volt a Gödöllõ K50 !
Írta 2002. szeptember 05. - 21:45

Írta 2002. szeptember 05. - 21:40

A TT lényege, hogy adott szintidõn végigmenj olyan "amennyit a test megkíván alapon", senki nem fog kergetni senkit ezért is van folyamatos indítás, megmondod kb mikor akarsz indulni és mész, vannak általában ellenörzõ pontok, hogy azért a TT tisztasága is megmaradjon.