Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
tiBIKE, nem 10, csak +3 perc. Eredmények fent vannak a www.bvkk.hu-n

Zola

Zola

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Pilis Marathon
http://www.marathon.hu/kermar.htm

Tavaly nagyon jó idõ volt. Ajánlom mindenkinek.

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
43:58 + 10 perc bünti. (Még mindíg nincs bukóm.)

Úgy tudom, hogy ezen a hétvégén lesz valami Pilis Maraton. Tudtok bõvebbet?

tiBIKE

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
No, Békás IV megvolt.
13,32 km - 38:03. Általában szerda táján rakják ki a webre az eredményeket.
Más valaki?

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Szia Balázs!

Merre lax? Ezt azért jó lenne közölni, mert így a környékedrõl is találhatnál társat.

fondriest

fondriest

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szevasztok!

Balázs vagyok és most kezdek országútizni.
Szükségem lenne nekem is edzõtársakra,mivel
egyedül tekerni nem az igazi!!Ha esetleg lehetne
még csatlakozni a csapathoz akkor szívesen mennék!!Írjatok részleteket!!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Ismerem a Diosárok utcát!! Ebbõl a szempontból teljesen alkalmatlan edzésplatznak. Csak az utolsó része durva, ami 1 km sincs. Annyira durva meg versenyen nem lesz, inkább középdurva, de hosszu részt kell keresni!!!

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Ajjaj!
Láz, nátha, miegymás. Szépen nézünk ki. A szombati elázással én is összeszedtem egy kisebb megfázást, de úgy érzem, ahogy egyre többet bújik elõ a Nap, rohamosan javul az állapotom.
Remélem minden gyengélkedõ kolégánál csinos nõvérkék sûrûn vizitelnek. ;)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Manki,
csak nem az Istenhegyi útra gondolsz? Továbbra is ajánlom a Diósárok utcát (komolyan. Át fogod értelmezni a durva hosszú emelkedõ fogalmát :) ), a felsõ része majdnem az Istenhegyinél ér ki a Béla Király útra.
Szeptemberben max. 300 km-t mentem. Ebbõl 100 körül volt a Békás III. napján :( Elõször rossz idõ, majd idõhiány, most meg nátha.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!

Én a Normafához szoktam mostanság felmenni. A Déli pályaudvarnál, ahol az 59-es villamos felkanyarodik. Onnan 5,5km emelkedõ, és szerintem durvább, mint a Dobogó-kõi emelkedõ, vagy legalább is remélem, mert 15-s átlaggal tudok felmenni!!! Probáljátok ki!!

Én is remélem, hogy jó idõ lesz, mert nincs téli bringás cuccom, termo nadrág, meg ilyenek.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
tiBIKE: ne aggódj én meg éppen 38-39 fokos lázzal készülgetek  :'(

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Nagy bánata lehet az Öregnek odafenn, hogy még mindig nem tudja abbahagyni a sírást. Ma reggel nem bírtam tovább várni és feltekertem a hozzám legközelebbi hegyre. Ez volt a Gellért-hegy. Innen tovább indultam a János-hegy felé, de az égi áldás erõsödésével arányosan fogyott a lendületem. Aztán inkább visszavonulót fújtam. Sikerült bõrig áznom. Hát lehet így készülni a hegyi idõfutamra?!

tiBIKE

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
>>Remélem, mindenki éppen készül a okt. 6-i >>Békás IV-re, azért nem megy ez a topik.
Sajna kevés az idõm mostanában a hétvégéken ,de amikor van idõm szorgalmasan készülgetek.
Vasárnap megint ki szeretnék menni és megdönteni a múltkori egyéni rekordomat Dobogókõ felé.

Kezd az idõ már egyre hidegebb lenni ,remélem a verseny idejére nem lesz túl hideg mert nincs téli cuccom.

Mindenkinek jó felkészülést !

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Remélem, mindenki éppen készül a okt. 6-i Békás IV-re, azért nem megy ez a topik.
Addigis, felkészülés gyanánt próbáljátok ki a Diósárok utat (János kórház - Béla Király út). Elõzetesen annyit, hogy 42/23-mal végig ülve felmentem. Sok sikert!   ;D
(Akinek nem menne, opcionálisan megnézheti a Mártonhegyi utat is, fõleg az utolsó, fogas felé esõ szakaszát)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Sniper,
Békás III elõtti napon én is megpróbáltam a Békás IV távját, nekem 41 perc lett, de estére már fájtak az izmaim. (Igy aztán másnap a futam elõtt csak a becsületes végigtekerést tûztem ki célul) Kicsit még gyengus vagyok hegyre fel, az elsõ azért 28 perc körül megy itt.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Tibike:Igen, minden futamon kötelezõ a bukó, mondjuk alapban sem árt az egészségnek, szerintem az idõfutamon nem is engedik majd rajthoz állni azt akin nincs bukó.

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Megnéztem a Békás Kupa eredményeit és döbbenten tapasztaltam, hogy kaptam 10 perc büntetést. Azért, mert nem gyömöszöltem bele a buksimat egy sityakba. Szabály az szabály. Most vennem kell egy bukót, ha nem akarok utolsó lenni a hegyi idõfutamon? Szóval az a kérdés, hogy az idõfutamon is így szankcionálják a fejvédõ mellõzését?

tiBike

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Ma elmentem és megnéztem a Békás IV. útvonalát és kipróbáltam magam. Az elején elég jól lehet menni ,de aztán igencsak kemény az emelkedõs szakasz. Mindez idõfutamban elég durva lesz.
Jól kihajtottam magam ,de a visszaesés erõsen látszik az eredményemen. 51 percre sikerült ami a tavalyi eredmények alapján csak a rangsor legvégére elég. Azért bizakodom ,hiszen addig még van majdnem egy hónap.

Majd meséljetek milyen volt a Gödöllõ K50 !

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Oké! Azért ez a 4 óra elég sok 60 kilóméterre. Mármint nekünk oútisoknak.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
A TT lényege, hogy adott szintidõn végigmenj olyan "amennyit a test megkíván alapon", senki nem fog kergetni senkit ezért is van folyamatos indítás, megmondod kb mikor akarsz indulni és mész, vannak általában ellenörzõ pontok, hogy azért a TT tisztasága is megmaradjon.