Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Háát...Nekem nincs nagy kedvem hévezni, de végsõ esetben mehet a dolog. Azért addig még megpróbálom felderítení, hogy mennyire járható a kivezetõ útvonal.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

MaNKI: Bizony kár ,hogy nem jössz ,majd szurkolok ,hogy "lealázzátok" az ellenfél csapatát. ;)
Remélem a Békás 2. fordulón már ott leszel.

Pinyo: :o Elég jó idõt mentél. :)
Kössz a tanácsot, megfontolandó. ;)

tiBike: Szvsz 7:30-kor találkozzunk az UVH-nál. Onnan célozzuk meg a HÉV-et és menjünk ki Szentendrére, onnan pedig bringával tovább. Így jó lesz ? :D

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!

Én még mindig idõ hiányában keresem az emelkedõket, így tettem most is. Öszz-vissz 25km jött össze, de ebbõl kétszer felmentem a 11 busz utvonalán, ami összesen olyan 11km emelkedõ. Én még mindig szeretem az emelkedõt :D Idén rá kéne gyurnom a Dobogó-kõ-ire. Ott kéne valami normálisat elérni. Bár a 3 Békás forduló se rossz a végén a 10km emelkedõvel.

Csõ mindenki, mért nem szombaton van az a vacak verseny :'(

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Jelentem, hogy a Békás I próba megvolt.
Idõm 31:19 lett (kb 33,6 átlag, 17,6 km volt).
Oda 14:40, vissza 16:39. Minimális hátszél odafelé.
Kitekerés? Aki így akar menni, induljon idõben. Odáig kb. a Lánchídtól 40 km volt. Pomáz felé mentem, outival nem mertem bevállalni a Békás-SztEndre kerékpárutat. Kicsit meghúztam, így bõ másfél óra alatt értem ki. A Szentendrei HÉV végállomástól csak 12 km.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!

Írigylek mindenkit, kár hogy nem tudok menni :-[ pedig mentem volna szívesen.

Én aznak zuzok le csapattal Nagykanizsára és lesz két meccsem. egyik Paksiak ellen, másik pedig a Veszprémiek ellen. Én drukolok nekted, ti meg nekem.

gyerekek! Elözõ hétvégén tesommal a hüvösvölgybe leteszteltünk milyen a continental twister 5cm-es hóban. Hát? :D Ne próbáljátok ki, többet sétáltam, mint montiztam. De a táj gyönyörû volt, érdemes volt kimenni.

Most is fogok szerintem nyomni valamennyit a hétvégén.

Csocsi mindenkinek!

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Én teljesen ráhangolódtam a dologra. Csak ezek a kitartó mínuszok aggasztanak egy kissé és ennek folytán eddzettlenségi állapotom. Sebaj! Valakinek utolsónak is kell lenni! Szóval UVH-nál hány órakor?

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Na szóval akkor ki jön a jövõhéten versenyre ?
Mert akkor letekerhetnénk Bp-rõl együtt.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
tpresident:
>>Életem elsõ versenye lesz...
Gratulálok hozzá. ;)

>>szélcsendes idõ
Én már többször kint voltam ezen a versenyen és mindig szeles volt az idõ. Csak van amikor kicsit szeles ,van amikor nagyon. ;D (Valószínüleg azért mert sík területen van.)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Hello!

Ha minden igaz, én is megyek a Békás Kupa 1.fordulójára, bár még kérdéses, hogy lesz-e autó(Tatabányai vagyok).
Életem elsõ versenye lesz...
Bár, ha Bp-ig elmegyek vonattal, onnan már oda lehet tekerni, de Tatab-Tahitótfalu= 105km.
Az kicsit sok!

Addig esténként fohászkodjunk, hogy napsütéses szélcsendes idõ fogadjon minket, +15 fokkal. Az ideális lenne az évszakhoz ! ! !

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
BoGar: egyetértek Sniper-rel. Nem érdemes sokáig halogatni a dolgot. Pláne, hogy ez a Békás kupa nem "vérre megy". A lényeg, hogy akarj tekerni, mindegy, hogy hússzal vagy harminccal. Ha megismered egy ilyen verseny hangulatát, már attól jobban fog pörögni a lábad. Nyeregbe! ;)

UI: egyébként én is most fogok elõször menni erre az idõfutamra. Ugyanis az elmúlt évek során mindig közbejött valami, ami miatt lemaradtam (általában a hideg, de most már felruházkodtam). Remélem idén összejön végre.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
BoGar: Én meg azt mondom ,hogy attól függetlenül ,hogy nem megy még igazán szerintem gyere. (25 km/h-t biztosan tudsz menni 18 km-es sík terepen) Feltéve ,hogy nem zavar ,hogy meg hanyadik leszel ,hanem csak mókából csinálod. Azt mondják ugyanis ,hogy a verseny a legjobb edzés és amúgy is kár lenne kihagynod. ;) Persze nem erõszak... ::)

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Én nem volt. A montimon sincs igazán téli gumi, így nem nagyon merészkedek ki. (Félkopasz a gumi.) A versenyen nem hiszem hogy indulok, nem vagyok én még annyira profi. Edzésbe kellene jönnöm még. Kicsit el is vagyok lustulva, de megfogadtam, hogy idén ezen változtatok. ;) :D

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Hétvégi mérlegem 10 km. Szobában, görgõn. A csekély táv ellenére rendesen megizzadtam és a kiegészítésként elvégzett "fekvõtámasz és társai" jellegû gyakorlatok hatására most izmaim 70%-ában láz tombol.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Bizony kár ,hogy nem jössz. :( De legalább majd a másodikra fel tudsz már rendesen készülni. Addigra vélhetõen már jó idõ lesz. :D (hacsak ez nem egy új jégkorszak kezdete ::))

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!

Látom mindenki nyomul nagyon. Hétvégi programomat inkább nem részletezem, nem sok biciklizés volt benne, ha enyhén akarom kifejezni magam, ráadásul még uszni sem voltam, mert haverom külföldön van. Szóval gyak nem csináltam semmit se. Elõzõ héten volt egy OB1-es floorball csapat ellen egy mérközésünk, és annyi.
Ugy vagyok vele, hogy ameddig legalább 5-8 fok nincs, addig nem nagyon megyek ki cangázi, megfelelõ ruha hiányában.

Viszont sajnos most hallottam haveromtól, hogy márc 9-én lesz az OB2-es floorball bajnokság egyik fordulója Nagykanizsán, úgyhogy sajnos a Békás kupa elsõ fordulóját ki kell hagynom :'( banyek, pedig nagyon mentem volna :'(

Sziasztok!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
>>Tervezek egy referencia Békás I próbát
Ilyet én is nagyon szeretnék ,de azt már jó lenne országútival menni, viszont amig ilyenek az utak addig ez túl veszélyes lenne. :( Érdekes helyzet lenne ,ha még márc. 9-én is hó/jég lenne. Montival idõfutamon. ;D

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Én sem vettem még elõ az outit, de amíg ilyen sz*r felfagyásos utak vannak, nem is fogom :( Mondjuk a Békás I elõtt még kimegyek vele, hogy mûködik-e. Tervezek egy referencia Békás I próbát, talán most hétvégén...
Én Szo-Vas mindig ebéd után indulok, kb egykor, és úgy 2,5 órát megyek. Ha hétköznap sikerül, akkor este 8 után szoktam kinézni a szigetre (de nem nagyon sikerül :)
Amúgy szürke-fekete Magellan Crux-szal nyomulok, sárga fekete szélálló dzsekiben. Különös ismertetõjelem még egy hagyományos dioptriás szemüveg.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Pinyo: Akkor te sem lazsálsz. ;) Te is montival járkálsz ? Ha igen érdekelne ,milyennel. Én is gyakran tekerek a Margitszigeten, ha csak a közelbe akarok menni. (amikor igen akkor ált. szombaton 11:00-14:00 körül)
Ismertetõjeleim: kék bukó, polír MTB, elsõ Zoom rugóstaggal és elsõ tárcsafékkel. Hátha összefutunk valamelyik héten. :)

BoGar: Veled mi van ? Mentél már idén valamennyit ?
Jössz Békás 1-re ? Mert ha igen jó lenne együtt menni. Tudod mi képviseljük majd ott ketten a BMFT-t. ;)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Szombaton én is kimentem kisebb tekerésre egy barátommal. Mivel még sok a hó ezért montival mentem.
Nekem kb. 40-50 km jött össze ,de ebbe volt egy rövid ,de intenzív ~10 km-es intervallos edzés is.
Már csak 3 hét a versenyig és várhatóan febr. végéig marad a hideg és a hó. Nekem tetszik a hó, csak kár ,hogy viszont így nem tudok rendesen felkészülni. Idén még nem is ültem országútin. ::) :-\ Kiváncsi leszek milyen eredmények születnek majd. ::)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Ó hogyne. Szombaton montival Hármashatárhegyeztem, egy kis Margitszigettel levezetve. Vasárnapra viszont elfáradtam, így mentem egy laza 10 kört a szigeten. Hétvégén 102 km jött össze.