Szia mindenki!
Gyerekek idéntõl kicsit komolyabban kéne csinálni ezt az egészet, nem úgy mint tavaly. Mindig is mondták nekem, hogy az országutisok sokkal jobban összetartanak, mint a montisok. Hát én ezt valahogy nem vettem észre itt eddig.
Nem csapatról kell dumálni addig ameddig nem tudsz rendesen tekerni, nem gondoljátok? Szedje össze magát indén mindenki, én cangázon ha akar valamit. A cangát sem az elsõ összeröffenéskor kell elõvenni, hanem tekerni kell. Ha nincs sok idõd keress egy emelkedõt (vagy egy pár Budán), aztán irány neki. föl-le, föl le, és így tovább. Abból csinálsz egy órát, az sose árt meg. Jusson el mindenki legalább addig, hogy országutival 25-30-al tudjon menni folyamatosan (ami azért országutival nem nagy cucc, pláne bolyban). Ha nem magadért, akkor a csapatért hogy ne maradj le.
Szóval itt nem az a lényeg, hogy mindenféle meglévõ csapat tagja legyetek, hanem hogy cangázzatok, fussatok, tartsátok formában magatokat. Futni is lehet, sokkal nagyobb lesz a tüdõd egy idõ után. És ha már valamennyire megy, akkor nosza neki, menjünk együtt, higgyétek el, azokat aztán lehet élvezni. Szép tájak, nagy dumák....
Emelkedõn Bp-n:
1, Gellért-hegy - nem tul hosszu, de kezdésnek nem rossz. Aki rövid meredek emelkedõt akar, az menjen a Szüret utca felöl.
2, Istenhegyi út, Eötvös utca - legjobb emelkedõ az egész városban, olyan jó 8-10 kilométer hosszó a Normafáig, semmi pihenõvel, helyenként viszont durvul az emelkedõ. Csak arra kérlek vigyázzatok magatokra lefele, mert tényleg lehet rajta menni, az autosok viszont tényleg bunkon bevágnak, és körülnéznek, hoyg jön-e valaki >

(Ezt hívják halálútnak). Amikor átmegy az út a fogaskerekû utvonál, kiméletlenül száljatok le a cangáról, mert szép kis 8-ast lehet összeszedni vele.
3, Binbó út, Törökvész utja (11-es busz utvonala) - ez is folyamatos emelkedõ 6-8km hosszu
4, Pusztaszeri út, Zöldlomb utca - mindkét irányba kellemes kis emelkedõ. (A Pusztaszeri, és a Törökvész keresztezi egymás a hegyen.)
4, Hüvösvölgyi úton kifele - Az elején van egy hosszabb emelkedõ egészen az 56 villamos végállomásáig, de tovább is mehetsz, ameddig kedved tartja. Az egyb kivisz a Pilis felé. Rövidebb, de meredek emelkedõkkel tarkítva, amik szakaszosan követik egymást.
Akinek meg nincs ideje hitközben, mint nekem az fusson. Nem kell hozzá semmi, csak jól fel kell öltözni, és egy futócipõ. Erre mondhatja mindenki, de hogy az milyen szar, me unalmas. 1. Csak az elején szar (nekem is azt volt egyszer, és még most se csoda), ha meg unatkozol szervezd be egy haverod. Elõször csak kicsiket, aztán lehet menni felfelle (1km, 3km, 5km, 7km, 10km)
Kicsit durván szóltam (tisztelet a kivételnek), de így nem lesz semmi sem, ha nem csináltok semmi. Szóval harca fel mindenki!
Sziasztok!