Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

zfazek

zfazek

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Biciklizett valaki a hétvégén?
Nekem csak 30km jött össze, de nagyon klassz volt. És alig lettem saras. Jöhetne már a prima vera.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Semmi extra, csak van pár fölös alkatrészem (fék, komplett hajtómû) amit beírtam eladásra hátha kell valakinek és megkért az egyik moderátor, hogy legközelebb ne tegyem ezért kiszedtem.

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Mi van???
Nem értem!!!

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Moderátor kérésére törölve.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Igen én kérdeztem.
Nagyon köszi. :D

budaybela

budaybela

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Multkor valaki kérdezte, hogyan lehet készülni idõfutamra. Segítségként itt van egy résztávos edzésterv (ami az aerob kapacitást növeli ami a nagyobb sebességhez nem árt) péda képpen. Ez csak példa, az én paramétereimre lett belõve egy adott pillanatban az aktuális állapotomat felmérve. átlagos felkészültség, 32 év, 190 max. pulzus, stb.

ismétlés terh. idõ (perc) pulzus pihenõ (perc)
6 12 149 4
7 8 156 4
8 6 161 4
8 5 165 3,50
8 4 169 3
10 3 173 3

Ez itt nem komplett edzésterv, az egymás alatti sorok nem egymást követõ napok, mivel egymás utáni napokon nem is célszerû ilyeneket játszani. Ezek résztávos edzésjavaslatok, amikbe az intenzitás, terhelési és pihenõ idõ egy kommplet terheléses vizsgálat (sportkorház) alapján lett meghatározva egyénemre szabva. Csak példa képpen írtam le, mivel mindenkinek más a szervezete, edzettsége. Szamárvezetõnek, példának jó, hogy kb. mikbõl is áll többek között össze az edzéseknek az a része ami nem az alapállóképességet növeli, hanem az aerob kapacitásodat, ami a rövidebb távú de nagyobb intenzitású terheléshez szükséges (idõfutam)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Hát, látva a mai hóesést (ráadásul csütörtökön is esni fog)
a szombati Bp-Tahitótfalu tekerés biztosan ELMARAD. :(
Mivel hideg lesz szombatig nem fog elolvadni a hó és így országútival a 10-es (vagy 11-es ???) út igencsak életveszélyes lenne. :o

Úgy tûnik az országútis idény kezdete egyre késöbbre tolódik. Azért én a szombati edzést teljesen valószínüleg nem hagyom ki, csak átnyergelek montira és valami jó kis erdei túristautat választok. :D

BoGar: Léptem csapatügybe és kértem a felvételem a BMFT-be, úgyhogy már ketten vagyunk országútisok a csapatba. ;)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Kösz.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
A Hunbike-on található hivatalos versenynaptárban van benne.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
tiBIKE: Nagyon köszi az idõpontokat. Amúgy te honnan tudtad meg ?

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Békás kupa 2003.
Márc. 9. idõfutam, 18 km.
Ápr. 6. mezõnyverseny, 45 km.
Aug. 31. mezõnyverseny, 68 km.
Okt. 5. hegyi idõfutam, 14 km.

Hétvégi tekerés érdekel, mert már nekem is mehétnékem van, de most éppen nyakig ülök a náthában, úgyhogy nem tudom mi lesz még szombatig.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Igen, én is csak a tavalyit látom. De nem tudok róla ,hogy elmaradna. Minden évben március elsõ vasárnapján szokott lenni.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!

A Békás kupáról tud valaki valamit, mert a bvkk.hu-n csak a tavalyi van fent

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Következõ tervezett(!) edzés:

Idõpont: 2003.I.8. Szombat
Útvonal: pl.: Szentendre - Tahitótfalu - Kisoroszi(fakultatív) - Tahitótfalu - Szentendre - UVH / ez idõtõl is függ, ha nagyon
hideg van akkor kevesebb !
Cél: pályabejárás, ismerkedés
Tempó: laza (télen nem jó nagyon nyomatni), az idõtõl is függ
Találkozóhely: UVH
Idõpont: reggel 9:00

Akit érdekel a dolog az mindenképpen írjon.

Ez viszont még csak terv(!), azért írtam be ,hogy lássam jön-e valaki, biztosat legkésöbb csütörtökön mondhatok.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Helyes ,nemsokára Békás 1. :D
A 21 kilcsi futás az azért eléggé jó. ;)

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Én végülis nem mentem el sehova se cangázni, de vasárnap usztam 1,5km-t, és szerdán pedig futottam egybe 21km-t. Edzek a triatlonra keményen. Ja, és ezek mellett persze floorball edzéseimre is eljárok. Szóval, ugy érzem, azért én formában tartom magam.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Hello HardWorker!

Örülõk, hogy csatlakozni szeretnél, kell az olyan ember, aki rendesen akar hajtani, hogy huzzuk a többieket.

Adatok, amik kellenek: név, felh. név, mobil, email, kerület, bicikli vázadnak a márkája és színe (jobban megismerjük egymást, ha még nem találkoztunk)

Ha gondolod, ezeket megírhatod magánba is: neumanki@hotmail.com

Ha van még kérdésed, megírhatod a forumra, vagy nekem magánba. Az biztos, hogy én sokat tekerek (már amennyire idõm engedi, hogy ehez a többiek is csatlakoznak, azt majd meglátjuk)

Én fõleg a Pilisbe szeretnék majd menni, de mehetünk máshova is ahoba a banda akarja

Szia!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
NoFear: Végül is egyedül mentem ,azaz mégsem mert sikerült még az utolsó utáni pillanatban elhívnom 2 barátomat.(õk nem fórumosok) Nagyon jót tekertünk ,kb. d.u. 1 felé értem haza. A hideg ellenére egy-két helyen egy rövidebb idõre elég jól meg is húztuk a tempót.

Trek5200

Trek5200

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
MaNKi én is szivesen csatlakoznék a csapathoz.
Eltudnád nekem is küldeni a kérdések listáját amit
kitöltöttetek ? Én szeretném az idei évet nagyon keményre venni gyors és hosszú tekerésekkel. Én is szivesebben megyek
olyan csapatban ahol nagyából azonos kondicióban vannak mert
csak igy van értelme az edzésnek. Szivesen csatlakoznék
egy jó kis tekeréshez a Pilisben.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Én végülis nem mentem sehova se. Amikor este láttam, hogy havazik, minden biciklis programot lemondtam