Henger: a terep inkább dombosnak mondható, a 4 óra simán menni fog, fõleg ha kifogsz egy megfelelõ bolyt. A teljesítménytúra elméletileg nem verseny, de általában az összejövõ társaság egy része annak fogja fel, ezekkel nem ajánlom hogy el próbálj menni. Biztos lesznek olyanok is akik nem nyomják, itt a kellemes tekerés a lényeg. A bolyban hajtásra figyelj, komoly fékezés, nagyobb oldalmozgások kerülendõk. Edzésben inkább a hosszabb (pl. 70-80km, hétvége 100-130km) egyenletes tempójú tekerést ajánlom mintegy alapozásként (ha tényleg kezdõ vagy). Bele lehet tenni élénkítésként 200-400m beleerõsítéseket (ilyenekkel szoktak játszani versenyeen is).
Micsoda? Bolyban menni? Az milyen?

Nyugi, el fogom kerülni majd a profikat. Messze elõre (há'ppeeersze:) )
A bolyban sztem örülni fogok, ha benne tudok maradni. Ma, a friss bringa örömére beletekertem 77km-t. 3:47 perc. Monti. HHH, Margitsziget idõre (gyenge lett, még Manka is megelõz), aztán pihi és vacsora után Citadella, és Vár. Próbáltam elkerülni a húzódást pörgetéssel, de hazafelé úgy beleállt a görcs... 2km-t jöttem így. Nem ajánlom senkinek! Szóval ennyit tudok. De a nyereg baromira dõl hátrafelé, ezt meg kell oldanom, minél elõbb.
Köszi az edzéstippeket! Csak most a szüret miatt kiesnek a hétvégék

Merre menjek? Esetleg Dunakanyar? Mert az elég sík terep. A sprintek meg úgyis tetszenek, abban vagyok még a legjobb. 10 éve biciklizem, de gyorsan rájöttem, ez annyit ér, mint az NB1.
endorfin
13-a sajnos elég szüretgyanús. Egyet már kihagyok, még egy.... dráma lesz. Kinéztem egy outit, arra kell összekaparnom a fennmaradó részt. Nem várok sokat magamtól, 60km-re legyen mondjuk 2,5 óra. Ezzel elégedett lennék. (Ajka-Tapolca-Zánka 65km, dombos, és már sikerült) Hogy szokjam a környezetet, a légkört, maga a verseny láza. Szal már outival megyek, ha sikerül. De a 20-át már megbeszéltem otthon.
A jövõ szerdai HHH-n nagy valószínûséggel ott leszek- ha nincs meló-, ott beszélgethetünk, esetleg lehet engem alázni:)