Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
az eredményhírdetésrõl találtam képet. zsóval megoldódott a dolog. Azt hallottam, hogy aki elsõ lett az rajtszám nélkül ment és csak a végén rakta fel a rajtszámát, így amikor elszökött a többiek azt hitték, hogy nem nevezett és hagyták had menjen... ha ez igaz akkor nagyon undorító dolognak tartom a srác részérõl. Szemét dolog, mert sokan vannak akik munka mellett este sötétbe edzenek és persze nem a nyerésért állnak a rajthoz de egy ilyen húzással el lehet venni a többiek kedvét a versenyzéstõl. Tehát egyre többen mondják majd azt, hogy nincs értelme versenyezni és akkor majd ez a srác örülhet, mert minden versenyt õ fog nyerni hiszen nem lesznek ellenfelei ::) >:( >:( >:(

A postás versenyzõkrõl annyit, hogy ha nem is a posta szárnyai alatt de ugyanúgy bringáznak mint eddig azok is akik már nincsenek ott, szóval ha megkapnák a pénzt amivel tartoznak nekik + kapnának rendes fizut (nem focistásat csak olyat amibõl meg tudnak élni) szerintem boldogan visszamennének és akkor jövõre lehetne ütõképes postás csapat....

Vasárnap én is ott leszek még nem tudom, hogy indulok-e , majd megnézem hány versenyzõ van ott és eldöntöm, hogy kívánok e velük meccselni vagy nem...
Tényleg ! Tud valaki valamit az útvonal változásról ??

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Coyote:
Istenemre, nem emlékszem rá, pedig segítenék.

Gyurival legközelebb a Békás 3.on találkozok 31-én...gondolom, ott Te is ottleszel.

Akik 3an aktívan nyomják még a Postásnál(Zerge, Speciár V. Vajda M.) azért nem jönnek el, mert remélik, talán szervezik, hogy éledjen újra a csapat, a Posta támogassok(nem hiszem el, hogy közel 20.000kerékpáros nem tud fenntartani egy profi csapatot. Ugyanis ennyi kerékpáros-postás van az országban.) Ha csak minegyik évente (!!!) 200Ft-al "járulna" hozzá a dolghoz, az 40.000.000Forint.
Évi 200Ft pedig havonta 16forintot jelent!!!!!!!!!!
Nem hiszem el, hogy ennyire nem tellik. Csak ez a pénz valamelyik fõgóré zsebébe csorog, hogy évente csereélhesse az S600-ast. >:( >:( >:(

Talán jövõre újra elindul valami...de innen talpraállni, 2év lesz legalább.

Hajrá Posta!!! Én szorítok neki!!!!!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Boszi: jól jártál, hogy nme vagy már a postában mélyen együütt érzek a posta mostani versenyzõivel és remélem, hogy találnak maguknak valami normális fizetni akaró csapatot, ugyan azt látom , hogy sajnos ez nálunk nem tendencia... :-[
De remélem, hogy a srácok azért nem fordulnak el a sporttol és lesz valami a posta helyett ahol tovább tudják kamatoztatni kerékpáros tudásukat, kár lenne értük.

Tpres: Ha esetlek találkozol a Gyurival mondhatnád neki, hogy jöjjön a Népfürdibe edzésre mert már rég láttam utoljára a körversenyen egy motoron ülve fenn Mátraházán.

Gratulálok a helyezésedhez ! Valaki egyébként megtudja mondani, hogy kik voltak háromban ???

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Bapu: Ezért a pénzét még mindig többet kaptál, mint sok más helyen.
Itt legalább látod, h odaadással csinálják az egészet.
Máshol még ennyi sincs, igaz, van ahol kevesebbért többet kapsz!!!!

A versenyrõl: A gödöllõ elõtti(Valkói) emelkedõn akadtam le, a vége elõtt 1 kevéssel.
Régi jó Borbély Gyuri haverommal állltunk össze(Régi motoros, sokat ment profiba), neki lehetett mondani,h: Tedd a kereket!
Sza' összeálltunk, de "rosszabb" állapotban volt mint én, 1-2szer probáltam forogni, de mindig ejtette a tempót, így aztán az utolsó 20km-t magamnak vezettem végig. 3percet kaptunk az elejétõl, mi voltunk a mezõnyhajrá után az elsõ befutók.
A korcsoport 1. helyet megõriztem, bár sajnálom,h ezúttal nem tudtam ottlenni az abszolútba.

Boszi:
A Postás meg fog halni, ez már év eleje óta látszik...
más: Én A Tatabányai KTK-nál tekerek(Tatab.-án lakom), alig 1 éve országútizok, de azt szívvel-lélekkel....remélem 2-3éven belül meglesz az eredménye.

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Én jól éreztem magam de ez fõként a versenyzõk miatt volt. Ilyen szempontból nem lehetett elrontani,
én nem is vártam semmit de a dinnye azért jól esett.
Szóval azért nem volt olyan tragikus a helyzet.

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Zavaros volt az egész fizetés is !!
Én azért fizettem állitólag kevesebbet,mert MTSZ tagságira 100 forint kedvezmény járt ! Igaz,hogy a kiirásban 800 forint szerepelt... Én azt hittem nem adták meg a kedvezményt,azért fizettem 800-at.
Ha már panasznap: a teljesitmény túrázok mire fizettek 500 ft-ot ? A célban nekik már se enni,se inni,se semmi ! Mintha tök idegenek lettek volna ! Akinek ez volt az elsõ TT-je,szerintem az utolsó is,a szerzett " élmények" miatt !!!

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Én 900 Ft-t fizettem.

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
hasosz ! Azt hiszem eredménylista nem lesz, mivel az elsõ három helyezetten kivûl nem törödtek senkivel ! Éreztem én,hogy nevezés nélkül kellett volna végigmenni.Jövõre igy lesz ! Nem tudom mit kaptam a 800 forintomért ? És TE még eredménylistát vársz...
A dobogósokat megnézheted:www.tar.hu/tomifoto

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Haaat, eleg erdekesen...

elviekbene egy videki csapatot erositettem, de szezon kozben atcsabultam a Postasba, de mivel nem lehet evkozben atigazolni (ha indultal mar OBn a regi csapatoddal), ezert hivatalosan nem ment a dolog.

Kaptam mezt, meg ruhakat, meg voltam egyszer a Millenarison edzeni Postas-palyabicoval (imaaaaaaaaadom a palyat) es gyakorlatilag a postasokkal mentem minden versenyre, kivetel nelkul. Pl. a Hungaroringes szezonzaron mar mint Postas-versenyzo indultam. Ugy volt, hogy leigazolnak iden, csak hat kimentem kulfoldre, es most meg mire hazajottem nyaron, megvaltozott a helyzet a Postasnal. Ugyhogy egyelore maradok kulfoldi szinekben...

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

Ahogy elneztem, leginkabb Bp-rol es kornyekerol vagytok... nos en "videki" vagyok (bar utalom ezt a szot), de evekig jartam budapesti biciklissel, es tavaly amolyan felig hivatalosan a Postas szineiben versenyeztem!

Boszi: hogy lehet "félig hivatalosan" versenyezni egy csapat szineiben ??

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

felteszem a kérdést, ki milyen külsõt használ, és mennyire van megelégedve vele?(tehát, ha már használtál mást, akkor van tapasztalatod, tudsz véleményt mondani, jobb rosszabb, miért mennyivel, és az ára stb.. )

Szia itt már egyszer megbeszéltük a ki milyen külsõ témát olvasd át azt folytathatjuk?
http://www.bikemag.h...=2293;start=405
Különben én csakis a tufora esküszöm nincs ennél jobb igazi szingós érzést ad és mégis peremes meg fel lehet durrantani 11-12-barra de van olyan amit 15-re is ! de vannak azért hátrányai is bõvebben a linken túl....

vendég_hasosz_*

vendég_hasosz_*
  • vendég
Sziasztok.
Hol lehet megnézni a szerdai k90 eredménylistáját??
köszi

almos

almos

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
de igen Pinyo, az! :)

kisfalud, sukoro, velence, nadap, lovasbereny, vereb, pazmand, velence sukoro, kisfalud

az emelkedõt a nadap vége táblától mérem, és fel a "ne szemetelj!" tábláig pont egy km

grat a kisfiadnak!!!
szerintem õ a legfiatalabb, aki lenyomta a köurt! :)

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Nagyon kellemes kis verseny volt ez a K90 végig erõs tempóval. Nem világmegváltó tervekkel érkeztem és igy nem is csalódtam végig nagyon jó erõben érzetem magam. Annak ellenére, hogy vasárnap volt a triatlon héfõn, kedden pedig futás 8).
Én a Gödöllõ elõtti emelkedõn szakadtam le az élbolytól nem is küzdöttem ellene nem akartam szétszakitani magam. Viszon onnantól a sikon nagyon jól mentünk hármasban egész sokáig húztam 38-40 km/h-val a vége 9 perc hátrány az élbolyhoz képest ami ekkorra 10 emberre zsugorodott. Vittem magammal 2.5 vizet (elfogyott) egy Camelback segitségével és nagyon jó volt a közérzetem közvetlenül a verseny után is. Az átlag nekünk 36 km/h körüli nekik (élboly) 37 km/h. Táv: 85 km.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

55 kilis erõsen hullámos terepen
viszont érdekes volt, hogy kiállva a nadapi emelkedõn nagyon elpattogott a kerék, így az egy km csak 16 átlaggal lett meg (20 a legjobb)

Csak nem Lovasberény kör? Hol számolod a km-t a Nadapi emelkedõn?

Kicsit off, de beírom, mert én országutival mentem :). Hétvégén hétéves szülinapjára kapott fiacskám egy 6-váltós 20-as kerekû kismontit. Felavattuk egy Velencei-tó körrel, amin 14,6-os átlag sikeredett. Végre megmutathattam, merre szoktam "szenvedni". És ettõl a két órányi kis áttételû pörgetéstõl izomlázat kaptam, neki meg semmi baja nem lett.

almos

almos

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
sziasztok!

ma lecseréltem a maxxis detonator külsõimet...
nos, egy kicsit megrázó, illetve pont fordított élmény volt :)
conti gp 3000, elöl 20mm, hátul 23
9 baron, és semmi kellemetlenség, ellenben óriási különbség meginduláskor és gyorsításoknál, és sokkal halkabb, csendesebb, és kényelmesebb a futás
és mindenfajta erõlködés nélkül ott, ahol kb 34 km/h az eddigi legjobbam, 33-mat mentem ma 55 kilis erõsen hullámos terepen
viszont érdekes volt, hogy kiállva a nadapi emelkedõn nagyon elpattogott a kerék, így az egy km csak 16 átlaggal lett meg (20 a legjobb)

felteszem a kérdést, ki milyen külsõt használ, és mennyire van megelégedve vele?(tehát, ha már használtál mást, akkor van tapasztalatod, tudsz véleményt mondani, jobb rosszabb, miért mennyivel, és az ára stb.. )
és szerintem hasznos lenne minnél több dologra kiterjeszteni ezt az információcsért talán, mert nagyon más topicokban nem mozognak olyanok, akik outit használnak...
pl. nyereg, hajtómû, fogsor, lánc, felni.. talán a legfontosabbak, amiket azért néha cserélni kell..

tp, nvik , gratula a k90 hez!
és látom 7omi is 2. lett mtb-ban..
ha van idõtök, leírhatjátok, h milyen volt :)

és boszi, szerintem itt a legmotiváltabb tag tpresident, illetve nvik, technikalilag pedig pcycle a csúcs
a többiek, (pl. én) pedig csak szeretnek kerékpározni, és kész

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok orszagutisok!!

nem igazan ismerek itt senkit, es nem is tudok rolatok semmit joforman, ezert, ha kerhetem, lecci irjatok magatokrol valamit! Van aki versenyszinten csinalja itt?

Ahogy elneztem, leginkabb Bp-rol es kornyekerol vagytok... nos en "videki" vagyok (bar utalom ezt a szot), de evekig jartam budapesti biciklissel, es tavaly amolyan felig hivatalosan a Postas szineiben versenyeztem!

amugy a Bekas es Amator Kupakon kezdtem a versenyzest, de sajnos mar nem indulhatok, mert benne vagyok az orszagos ranglista elso 40%-aban : ((( pedig imadtam azokat a versenyeket, leginkabb az utolso hegyi idofutamokat! na meg az a hangulat, olyat keves helyen talaltok meg kerekparversenyeken itthon!

Puszi, es lecci irjatok!

Boszi

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Maga a verseny 9-kor kezdõdik?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Boszi Banya: Itt vérbeli országútisokat találsz, az ország kismillió szegletébõl-közepébõl, van aki persze montizik is mellette, de ha ide irogat, bizony erõsen húz a szíve az o.úti felé.

NVik: 1 cimborámmal megyünk, de ezúttal végig(Rákoskertig) vonattal. Asszem' 8:15kor indul tovább a Keletibõl a MÁV-okádék. ;D ;D ;D

budaybela

budaybela

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Az a lényeg, hogy 2x ne szaladj bele ugyan abba ... ;D
Mivel ez a rusnya sport legtöbbször a legnagyobb kánikulában zajlódik, ezért célszerû néha hasonló körülmények között edzeni is. Tehát bármennyire abnormálisnak tûnik, de elég hasznos lehet néhány futóedzést a rekkenõ déli kánikulában lenyomni ;D
Két érdekes dolgot szoktak mondani a triatlonról:
1. A triatlon a futással kezdõdik (szerintem ezt érezted te is ;D)
2. A triatlon a jó úszók futóversenye