Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
azért matekra meg kémiára járj be, tpresident... ;)

ki jön a szombati agárdi versenyre?
pcycle, coyote, nvik, pinyo, esetleg még valaki?
úgy néz ki ,nem lesz esõ szerencsére ...

tényleg, mindjárt itt a mocskos õsz, rendeltem RP vízálló kamáslit 2500 ft-ért ,szerintetek megérte?
csak katalógusban láttam, gondolom ennyiért még nincs benne bélés, szóval kell majd a 2-3 zokni...

néztem alsóruházatot is, elég húzós pl egy poló, de talán érdemes egyszer beruházni, nem?

Coyote! te hogy öltözel fel télen, illetve kb 5-10 °C ban? (persze, ha kerékpározni mész.. :)

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Mit fogsz tanulni tpresident?
2 éve még én is egyetemista voltam :'(.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
sok sikert minden polgártársnak a hétvégi versenyhez.
Én nem állok rajthoz, mivel 2hete nem edzettem(gólyatábor, aztán meg megfázás miatt), még most is bajlódok a torkommal...ez az 1.hét az egyetemen kész káosz, a kerékpáromat se tudtam még lehozni Veszprémbe...szóval...legközeleb a 28ai tatabényai amatõr-Kupa futamra való felkészülés a cél.

Mindenkinek sok sikert, jó versenyzést, kellemes idõt!!!!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Köszi a címet !

Egyébként ha megyek le akkor viszek, de ezt majd még elotte megbeszéljük.

Egyébként a BiondoBike elvileg küld utánvéttel cuccot szóval ha esetleg elobb vágynál a dologra akkor http://www.biondobike.hu

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Coyote!

http://szingo.freeweb.hu/

ha jössz, 3000 ért hozhatnál pár tufo szingót! ;)
(komolyan :))

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Bocs lehet, hogy lemaradtam az inf-ról de mi a webcímük ??

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Az október 5.-i versenynek van rendes kiírása a Szingó SE honlapján. 85 km, alapvetõen sík, de vannak benne dombok. Jó verseny szokott lenni.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Kösz a "terelést" Endorfin. Reméljük szombaton már nem lesz esõ. Ki lehet bírni azt is, csak amit utána kell pucolni...

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
pcycle!

a Chernel István út párhuzamos a 70-es úttal, ha azon akarsz lejönni kerékpárral, szerintem amint tudsz, gyere be a belsõ útra majd, aminek Velencénél Tópart út a neve, az megy tovább egyenesen a a déli parton, és persze párhuzamosan a 70-el.
a Park Kemping szinte Agárd végén található (Budapest irányából) ha ezen az úton jössz, biztos hogy nem fogod eltéveszteni
a Madárvárta kutatóállomás és a Velencei vizisport iskola között van ez a kemping egyébként
ha jól emlékszem, a végén kezdõdik az út melletti kerékpárút is
ha vonattal jössz, akkor tulajdonképpen ugyan ez a helyzet, leszállhatsz velencén, gárdonyban, és agárdon is, 7km en belül van mindhárom állomás
bemész a belsõ útra, és....
egyébként nem tudok semmit sem arról, hogy jönnek e ilyen gyorsabb tagok idén...
Arany Gábor ugye itt lakik, de Jáger Veronika is, szóval õk lehet, hogy igen, de szerintem ez csak jó

egyébként elég ramaty idõt ígérnek, bát ti a békást is simán kibírtátok, annyira csak nem lesz kellemetlen megint...

és még annyit, hogy lesz itt a közelben rá egy hétre egy nagyon kellemes kis teljesítménytúra, 30, 50 ill. 100 km-es távokkal
lovasberény a rajt és a cél is
utána pedig 10.05.-én fehérvár kupa, ami egyben az öregfiúk ob is, ez mmár fehérvárról indul, és valószínüleg várpalota, berhida, polgárdi felé lesz majd az útvonal
ha tudom pontosan, természetesen majd beírom ide

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Kérdés az agárdi kerékpárosnapról: merre található az a kemping? (a 70-es úttõl vagy a vasúttól kiindulva) Ha most is ennyi profi lesz, nem egy könnyed tekerésre lehet számítani, bár a Postás már biztos nem lesz ott, esetleg ex-postások.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Danke!!!
Értem a témát!

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
ennyire nem derült ki, haver?! :)

ez egy kerékpáros nap lesz
4 fajta verseny lesz, úgymint: ügyességi, terep, sprint, és országúti mezõnyverseny
ami téged érdekel, az mind megtalálható elõrébb
(de azért mégis: 16h, agárd, park kemping, 1000 ft ..stb.)

tavaly többek között Arany Gábor is ott volt, 2 lett
tavaly elõtt pedig Vajda Márta, és az egész Postás is indult...
persze, ez nem jelenti azt, hogy most is így lesz..
(szóval tpresident, lesz esélyed bõven :)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
1 valamit zsírozzunk le:

13-án ez egy verseny lesz, vagy edzés, telj.túra, csoportos kerékpáozás...vagy MI?!?!?!?!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Endorfin: Ha megyek (eredetileg egy 200-t terveztem be), kék szerelés és fekete-kék Trek 2300. Az útvonal nagyrészét ismerem, nem sok sík lesz benne, mondhatni alig-alig, de így érdekes.

henger: egy karbonvázas mtb persze hogy óriási különbség, így már oúti sem lesz nagy dobás (hacsak szintén nem lesz az is karbonvázas). Ezzel már nyomni kell!! A nyereg nem azért dõl hátra mert nem állítottad be?? (Ráteszel egy nehéz nyerget ráteszel vele akár 20 dkg-t is.) Oútit is lehet "kínozni" városban persze csak annyit ameddig kiérsz belõle, én már 4 éve ezt teszem.

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
pcycle!

még nem biztos, de agárdról indul a verseny, és nem megy be fehérvárra!
az útvonal:
agárd-gárdony-velence (nem a 70 es sszerintem, hanem a gyér forgalmú belsõ út, gárdony után kb 200m hosszan rossz az út. ott majd anánlott átmenni a szembejövõ sávba, ha épp üres lesz :)
káplnásnyék (itt lesz egy körförgalom)- pázmánd -vereb (a falu végén erõs emelkedõ,kb 10 %, cirka 400m ) majd egy nagyon nyugis rész lovasberénybe, 500m 10% lejtõ... - nadap, itt lesz egy emelkedõ , nem annyira vészes, csak hosszú, 4 km, de gyönyörû szép a vidék (és egy szakaszon a völgyben csapnivaló az út.. ) 1km nagy zuhanás le nadapig, itt van a max sebességem eddig :73 km/h
vissza velencére, majd jobbra sukoró felé, a tó északi partján, ami ugye dimbes dombos :)
pákozd, a falu végén jobbra dinnyés felé, itt is rossz az út, egészen a 70 es-ig. itt van kerékpárut az út mellett, én ott szoktam menni....
amint a kerékpárút elhagyja a 70 est, rá leht menni az útra minden gond nélkül, mert nagyon jó minõségû itt az aszfalt , és már nincs forgalom...
agárd, és a cél...
ha valami nem így lesz és megtudom, szólok...

pcycle, mirõl lehet Téged majd felismerni?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Kösz a tippet, hamarosan megveszem az outit is. (Már csak kölcsönöznöm kéne 30-at :) )
Szerdán vettem a karbonvázas montit, és nem hittem volna, hogy egy bicikli ilyenre is képes! Azonnal az outinak használt túrabringám sebességét tudom tartani, és egy fél nap, meg munkába menéssel már 115km van benne! És a nyeregcsõ, meg nyereg olyan kényelmetlen, mint az állat. Hátul van, és hátrafelé lejt. De ma kicserélem a jó öreg 10 éves montiülésemre. Ezen legalább mindent be lehet állítani, és hozzáformálódtam én is.
Outit nem akarok pesten kínozni. Tehát marad a Hév ki Sztendrére, és onnan körbenézni mindent.
Esetleg lenne valakinek kedve, és fõleg ideje, hogy legalább egy tekerés erejéig megszakértse, hogy milyen szinten vagyok? És persze bírja a viszonylag alacsonyabb tempót, van türelme tanácsokat adni, meg ilyesmik. A pedálfordulatszám miatt is hasznos lenne, mert sztem alacsonyabb fordulaton járok, mint kellene.
Legközelebbi túrára, a Telehódasra megyek, addig készülök keményen, mert a 10:58-on javítani kéne.

Köszi még egyszer!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A 13.-diki versenyrõl: akkor biztos hogy Agárdról indul, ha igen az útvonal mi lesz? (a 70-esen Szfehérvárra, aztán változatlan?)
Henger: az aszfaltos versenyeken célszerûbb oútival menni, ha majd beszerzel egyet, megérzed a különbséget, bár vannak olyan mtb-sek, akik országútiak többségét messze verik aszfalton is. Ha mostanában nem készülsz hegyi versenyre, akkor sík és dombos terep a jó edzésre, az emelkedõket meg lehet nyomni (kb. 3-4%-ig megpróbálni nagy tárcsával (52) "erõltetni" (persze ha a fordulatszám nagyon leesik, kicsire kell leváltani :térdizület!).

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Pinyo!

igen, történt egy kis baleset azzal a nicckel, meg a hozzá tartozó email címmel..
de szerintem belefér a két megmozdulás a hétvégére, nem?
aktilosz lesz a túravezetõ?
akkor biztos nem egy kis könnyed kirándulás lesz... :)
ha addig szerzek montit, én is megyek... vagyis inkább, mehetek?
utoljára a buda maratonon voltam terepen :)
(de már egy kicsit hiányzik)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Pinyo én voltam és én is megijedtem ;D

Szerintem nem jártál túl rosszul, hogy kimaradtál a csobánkai sárdagasztásból és a vizes gyorsaságikból Esztergomig. fenn a hegytetõn 13 C° volt majdnem szétfagytam és tiszta víz volt mindenem :(

De azért jól esett ! ;D ;D ;D ;D

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Békás kupán nem voltam, mert megijedtem az esõtõl. >:(

endorfin (ezek szerint ex-almos?),
13-án szombaton nem leszek ott, mert másnap elvileg megyünk egyet túrázni a VHG-be. Kettõ együtt kicsit zsúfolt lenne.

Henger által említett Kerékpáros Topik 2.0 idõfutamtábla:
http://www.vbb.hu/topictt

28. telehódas HHH
Dátum: 2003. szeptember 10. (szerda)
Idõpont: 19:30
Találkozó: Batthyány tér Duna felöli oldala, a HÉV feljáró mellett
Program (Classic): szokásos útvonalon fel a HHH-ra, majd vissza (a szokásos útvonal aszfaltot jelöl, mégpedig Batthyány tér - rakpart kerékpárút - Kolossy tér - Szépvölgyi út - Fenyõgyöngye - HHH). Alternatív útvonalak egyénileg választhatók.
Ajánlott kiegészítõk: bukó, lámpa, pulóver