Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni Sniper!!! Szóval akkor vázat kell cserélni!? Szívás, Peugeot-ot semmi képpen se vegyél! Ha nincs sok pénzed vegyél Schwinn-t 24e-ért. Jó merev alu, kicsit ráz, viszont ugy gyorsul, mint állat. Egy Ritchey Vektor nyereggel nem lesz semmi gond, fõleg ha WCS :-)

De azért remélem, hogy nem ketten fogunk menni!!!! Wolf, ha olvasod ezt, írjál légyszi, hogy jössz, vagy sem.

verseny: szerintem tuti Pilisszentkeresztfelé kell menni, ott van egy nagyon durva emelkedõ!!!!

Ennyi!!

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Bogár:A hivatalos versenytáv 68 km + Csobánkáig  Pomáztól (ha odáig HÉV-vel mész) akkor kb 4-5 km.

Srácok:megnéztem a térképen a Békás kupát, de nekem nem egyértelmû merre is megy az útvonal.
Vörösvárnál a 10-esen Dorog fele és onnan Esztergom vagy Vörösvárnál Pilisszántó fele és onnan Esztergom?

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Kiderült ,hogy mi a gond. A váz a ludas, bekopott és ezért nem lehet rögzíteni :( :( :(
(egyébként összesen másfél-két éves)

Úgyhogy vszínüleg új váz az egyedüli megoldás.
Hiába szórítom be nagyon erõsen, bizonyos esetekben akkor is kijön, úgyhogy nem vállalhatom be a holnapit ,sõt vszínüleg még egy darabig nem is tudok elmenni sehová.

Ti azért menjetek ,érezzétek jól magatokat és vigyázzatok !!!

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Wait for a moment! Ha megyek, szólok MaNKinak, azaz SMS, vagy rácsörgés esete fog fentforogni. Akkor mekkora is lesz a túra távja?? (Én valószínüleg 30 km-rel indítok, olyan messze lehet a hid. Utánna pihegés. (Bár lehet, hogy csalok és HÉV-vel elmegyek odáig.  :D)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Szia !!!

>>ha ugy rászoritod, ahogy a Peugeot-sok >>mondták, ugy sem jó?
De úgy okés, de ha defektem van nem biztos ,hogy fáradtan is ki tudom nyitni. De ami még hangsúlyosabb ,hogy jövõ hétre a versenyre tudnom kell mi a gond ,hogy el tudjak indulni, hétköznap pedig nem tudok elmenni csak szombaton.

A jó hír az ,hogy sikerült a fõnökömmel megbeszélni és elöbb el tudok menni a melóhelyrõl. Ugyhogy még ma beugrom a NELLA-ba. Egy jó barátom ajánlotta ,úgyhogy bízok benne ,hogy meg tudják mondani mi a gond.

Nagyon köszi a segítséget. A csavaros ötlet jónak tûnik. Ha más nincs ,akkor kipróbálom.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Hello Sniper!!!!

Ahogy tudsz hívj fel, vagy hivd egybõl a Zöldpontot: 3650945, elég tapasztalt rókák a fiúk hátha tudnak mondani valamit!!

én tel: 0670 2985098

tipp:

1, ha ugy rászoritod, ahogy a Peugeot-sok mondták, ugy sem jó?

2, a Peugeot-kon a papucs végén van egy lyuk. Abba vegyél két csavar mûszaki boltban, és akkor szerintem nem fog elcsúszni.

Mindesetre próbáljuk megoldani ezt a problémát, õrülnék ha te is el tudnál jönni!!

Hello!!!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

Két hír.

1. Nagyon úgy tûnik ,hogy nem lesz kész a gép szombatig ,tehát vszínüleg nem tudok menni. :(((
Még nem száz százalék ,de jobb ha így számoltok.
Úgyis összejön BoGar-al három ember ,tehát menjetek nélkülem.

2. A TALÁLKOZÓ IDÕPONTJA LEGYEN 9-KOR ,HOGY BoGar is el tudjon jönni.

Akik jönnek: BoGar, MaNKI, trek2300, én feltételesen (azért még nem adtam fel)

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
van remény!!

A TV-ben most éppen azt mondták, hogy Szombaton még jó idõ lesz!!!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Azért ezen már tényleg ne muljon, hogy BoGar ne tudjon eljönni. 9 óra nem jöhet szóba? Mint mondtam ugyse lesz olyan jó idõ, illetve azért én se akarok 7-kor kellni!!!

Ha viszont nem jó, akkor csak egyet tudok mondani BoGar-nak: Valamit, valamiért. Biztos oda tudsz érni 8-ra is, nem? Budapesten mindenhova el lehet érni 1 óra alatt. Még sose keltél 6-kor? Látom tul közel volt neked az a Neumann! :-) Én napi 40 percet utaztam oda 4 éven keresztül, sõt még egy évig fogok is. Najó, ne értsd félre, nem akarlak szídni, csak hát ha akarsz, akkor tudsz. Mindenesetre a kilencnek én is örülnék.

Idõjárás jelentés met.hu szerint: reggel változó párás, déltõl pedig esõs, végig kellemes szembeszéllel  (É-D irányu)

Sziasztok!!!

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Szombati programom törölve. Viszont nekem 8 nem jó a hídnál, addigra biztos nem érnék oda.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Sajnos a gép továbbra sem jó :(((

Akit érdekel: http://www.bikemagaz...9488958&start=0

Holnap megpróbálom elvinni a NELLA-ba ,talán lesz megoldás. Még van esélye a szombatinak ,de ha esetleg nem jön össze ti azért menjetek !!!!

trek2300 és MaNKI biztosra mondta ,hogy jön !!!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

MaNKI: Sajnos nekem a vasárnap nem jó csak a szombat :((( A jó idõben azért reménykedek, plusz-minusz 1-2 napot gyakran tévednek. De ha NAGYON ROSSZ LESZ AZ IDÕ AKKOR részemrõl LEFÚJVA !!!
pl: zuhogó esõ, jégvihar, 10 fokos hõmérséklet..stb.

A Békás kupára bárki jöhet, a helyszínen is lehet nevezni. A rajt 10-kor szokott lenni, a nevezés pedig 9-ig lehetséges. Nevezési díj: kb. 600 ft
Részletesebb infok: www.bvkk.hu

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok, megint én!!

Most néztem a Met.hu-t, és azt irták, hogy szombaton rossz idõ lesz, Vasárnap viszont jó.

Nem kéne átrakni vasárnapra, ráadásul akkor még BoGar is tudna jönni!!!!

Ennyi!!!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Ott leszek szombaton, nekem rendben.

Lenne pár kérdésem:

Békés-kupára mindenki mehet? Kell jeletkezni v. csak odamegyek? Van jelenkezési dij? Jelentkezési határidõ?

Sziasztok!!!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Egy kicsit részletesebben a szombatiról.

Célom: A Békás III. kupa útvonalát szeretném végigtekerni terepismeret céljából ,mivel a jövõhéten már verseny.
A cél az lenne ,hogy végigmenjünk laza-normál tempóban ,de lehetõleg egyhuzamban max. nagyon rövid megállásokkal. (pl:kút) Majd meglátjuk ,hogy bírjuk.

Táv:
A versenytáv: Csobánka - Pilisvörösvár - Esztergom - Lepence - Pilisszentászló - Hegytetõ  68  kilóméter
De ennél nyilván több lesz ,hiszen Csobánkáig is ki kell jutni és vissza. Ez pluszba még kb. 2* 30 km.
Vagyis olyan: 130 km lesz. Csobánkánál és a végén Hegytetõnél kemény emelkedõre kell számítani ,amúgy nagyjából sík illetve dimbes-dombos.

Sebesség: Alkalmazkodunk a leglassabbhoz ,de jó lenne legalább egy olyan 25 körüli átlagot menni.

Találkozóhely: Javaslom ,hogy az északi összekötõ híd budai hídfõjénél ,de szóbajöhet egyéb hely is. Attól függõen ,hogy ti honnan jönnétek. Amig más megegyezés nem születik addig is ez a "hivatalos" találkozóhely.

Idõpont: Reggel 8 óra (érdemes korán indulni ,mert lehet ,hogy nagyon meleg lesz)

Eddigi érdeklõdõk: MaNKI, trek2300

Elvileg ma kész lesz a gépem, ez ügyben még ma írok ,hiszen ez akkor biztos ha már megvan.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Hello!!!

Ha mész, akkor én is mennék veled, majd a Galgákba megye késõbb!!!

Írj, ha mész: manki@dpg.hu v. neumanki&hotmail.com

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

BoGar: Pap-rét a Skanzen felé van

Most szombaton szintén tervezem ,hogy megyek ,de még nem biztos ,mivel van egy kis technikai problémám és nem biztos ,hogy kész lesz a gép addig. A tervezett útvonal a szept. 1-én megrendezendő Békás Kupa III. forduló úvonala.

Vagyis: Csobánka - Pilisvörösvár - Esztergom - Lepence - Pilisszentászló - Hegytetõ

Én Újpestről indulnék viszonylag korán (8-9 óra) mivel viszonylag laza tempóban mennék végig.

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Mennék én, de nekem pont most nem jó. (Íjászverseny. részvételem kötelezõ, mert klubtag vagyok.)

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!!!

Ha jól tudom a következõ hétvégén szabad és szívesen cangáznék egy kicsit!!! Elmehetnénk a Galgákba!! (BikeMag 2002/5) több utvonal is van (80,100,120km), eldönthetjük, hogy melyikre menjünk. Állitólag szép környék. Ha van elég jelentkezõ, és az idõ is jó, akkor elmehetnénk cangázni egyet!!! A találkozási pontot még nem tudom. Akit érdekel, az irjon ide, illetve irjon az e-mail címemre is!!! (az oldalra mindenképpen irjatok fel). Akinek nincs meg a Bikemag, és érdekel az utvonal, írjon és leirom!!!

Hát ennyi!!!

ui.: Szívesen cangázom hét közben is, aki ráér írjon, és megbeszélhetjük!!!

Sziasztok!!!

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
A Pap-rét az merre van?