Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Szép volt fiúk! Lassan "alulról" csak összeszervezünk vmit. (bajnokságot v mit :) )

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Gratula az erdményekhez! Mindenki szépet ment hétvégén! Én meg itthon punnyadok. Legyen már vizsgák vége! Na nem sírok!
Csak így tovább gyerekek!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Nem akarok nagyot mondani, de saccra 50 km.
2. körben végig haver mögött, 4-5 ben már inkább hamar leváltottam- montival nehezebb. Különben elöl mentem.
Elsõ 5 kör szinte pont 4 óra alatt lett meg. Addg is próbáltam kerülni a bolyozást, vagy elõre menni. Az 5. körtõl gyakorlatilag saját zsíron mentem.

Ha nem fájdul meg a 11. végén a lábujjam (a kör végétõl 2 km), sztem lazán meglett volna a 14-15. Talán. Majd jövõre.

Átlagpulzus 11 körre 75-76%, 7240 kcal.

Nem tudom hány km. Órám szerint összesen 326 km, de a honlapi kiírás szerint 336. Mondjuk a meghirdetett körönkénti 260m szint is barokkos túlzás. 80-90 körül van.

Sok beszámoló:
http://forum.index.h...488&la=44839713
Az enyém:
http://forum.index.h...16823&t=9006401
http://forum.index.h...37252&t=9006401

Képek:
http://zfazekas.free...k/2005VelenceX/
www.rofike.hu

Ez volt életem eddigi leghosszabb bringázása. Egy seggel, és összesen is.

Jövõre a 15 kör a cél!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Henger: Szép, az egy korrekt 31es átlag. Mennyit mentél egyedül/csoportban?
De szép, közel 300km.

Kb. 1.5 hónapja én egyedül mentem 11:20alatt 279km-t.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Hali!

12 sikerült.
11 szinte egyben, az utsó már csak buliból. :)
10 kör bruttó ideje 8:45 lett. A 11. kör 55 perc.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Rezsõ:

Vasárnap(vagyis ma) voltunk a Pécsi Kupa 4. fordulóján.

Esett az esõ, cefetül. Több próbálkozás volt az elmenésre, én inkább a végére tartalékoltam. Nem számítottam rá, de 4 versenyzõnek sikerült elszakadni a vége elõtt. Az utolsó 1km úgy nézett ki,h a fõútról egy jobbkanyarral lementünk egy mellékútra, majd egy kb. 400-500m hosszú 10%-os lejtõn beestünk a faluba(magyarsarlós) egy elés jobbkanyar után még 200m volt a célig.
Sikerült az elsõk között lekanyarodnom a fõútról, a lejtõn(nagyon merek/tudok menni lefelé) elmentem, az utolsó 200m-re elsõnek fordultam, de elboktem a kanyart(úgy emlékeztem,h sima 9ö0fokos, helyette egy jó 110-120fokos elés kanyar volt). Fékeztem, megcsúsztam 2szer, korrigáltam, éppen sikerült elkerülnöm az éles patkát és a mögötte lévõ árkot. Akik látták, aztmondták, hatalmas szerencsém volt. Sajnos nagyon lelassultam, 3an megelõztek, ebbõl egyet a vége elõtt 10m-el lesprinteltem.
Az amatõrök között 4.helyen végeztem. a dolog rákfenéje,h ezzel az eredménnnyel, ha elitbe nevezek(nevezési lap fölött gondolkodtam 1-2percet rajta), 2.lettem volna.
Hát ez van. Abszolút 7. hely, korcsoport 4. hely.
80km, 2ó2perc(39,2km/h átlag).
Mindent összevetve jól éreztem magam.

Velencei-tó körökön mi volt???
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Lazus: Köszönöm, ha megteszed, várom a leveled.

Tpresident: még megúsztam körhátrány nélkül (200m kellet volna hozzá) a lemaradókkal mindent elkövettünk (életem leggyorsabb sprintjét vágtam ehhez ki 51,7 km/ó), sajnos a beépített fordulatszám határolóm hamar letilt :). Te mire jutottál a hétvégén?

Általánosan: szerintem is nagyon jó és színvonalas verseny és sok nézõ volt, 2 érdekesség: Novák Ferenc (a világjáró) részvétele, ill. a figyelmesebbje Eisenkrammer Károlyt is észrevehette a nézõk között.

Teljesen érthetetlenül állok a kerékpársport mostani helyzete elõtt! Eddig (Zomba, Békások) mindenütt van érdeklõdés, szinte versenyrõl-versenyre többen vagyunk. Miért nem lehet ezt kiaknázni?

Potty: ez igen szép eredmény, már nagyon hiányzott.

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Ja és még valami. Mit szóltok Lacihoz? Megnyerte a Luxemburgi körversenyt. http://www.velo.hu/i...Hash=1bbcf4c691
Gratula neki és hájrá a Touron!

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Feltöltött képhttp://szelespeter.fw.hu/giro.jpg Ezt nézzétek meg! Azért nem semmi, hogy ezek az Olaszok is mire képesek az üzletért. Éppen megyek az albiba Pesten az Árkádból, mikor megláttam egy kirakatban. Teljesen kész!
Más: Volt valaki Velencén? Milyen volt?

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Rezsõ!
Köszi, a hangulat kitûnõ volt.
Sajnos a szervezéssel voltak gondok, de ezt ti is észre vettétek. Van 1-2 ötletem, hogy lehetne ezeket kikerülni, és talán egy fillérbe sem kerülne! Ha érdekel, akkor emailban/priviben megírom.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
rezsõ:
hogy sikerült????

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Lazus: Bocs, most kerültem géphez, talán már kicsit lekéstem.

Köszönet mindenkinek aki eljött. Remélem mindenki jól érezte magát, és jövõre is eljön.

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Azt meg tudnád mondani, hogy merre találom majd meg a rajtot? Üllõ felõl érkezem majd a városba, biciklivel.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Várunk titeket.
Az érkezésnél számoljátok bele, hogy 1/2 9-tõl már vannak futamok, melyek idejére lezárják az egész várost!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
A "Tour de Pelso" - Balaton Kerékpáros Maraton eredménylistája a honlapon olvasható!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
kiváncsian várom én is!!!

remélem idõjárás is OK lesz.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
A TdGy 30 km du (nem a 20-as délelõtt) a városban megy (5kör v. 6) teljes útzár a verseny alatt. Elõreláthatólag >30°C. Nagyon kiváncsi vagyok mi jön ki belõle.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
De egy 20km-es mezõnyverseny az nem verseny...az egy 50es átlaggal teljesített lökdösõdõs, sprint, ahol nyélen kell menni. Ha lenne pár részhajrá úgy hívnánk,h Kritériumverseny.
Szerintem.

Lehetne egy körpálya a városban(városon kívül, 8-15km) és ott kellene menni 5-8kört. A nézõnek is izgi lenne, a mezõny is elrendezõdhetne, lennének szökevények, meg üldözõk, a laikus nézõk is megérthetnék kicsit a sport taktikai jellegét.
Szervezésben 2-3 órával több idõt vene igénye(útzár, biztosítás...stb.).
Szerintem.
rossz ötlet???

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
300: szerintem érdemes itt aludni, házaknál olcsón mérik a szállást.
TdGy: vhogy mindenkinek el kell kezdeni a versenyzést, kár, hogy erre most egyre kevesebb lehetõség van.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
A 300as túra jól hangzik, de elég korai a 4tõl 6ig indulás...de ahhoz,h mindenki be tudja fejezni, sajnos ez kell.
A Tour de Gyömrõhöz: Végre valahára nem néhány km-es mezõnyverseny lesz, ami kész életveszély még a tapasztaltabb mezõnyversenyzõknek is...bár 30km se sok, legalább belefér pár "megindulás" az elsõ 15km-en, ami során leszakad az aki nem bírja(akik sokszor a bajt okozzák). Aztán a végén lesz hely mindenkinek...remélhetõleg komolyabb bukás nélkül.