Sziasztok 2 rendezvényre szeretnélek titeket hívni
1.)június 04. 14. Tour de Gyömrõ, a versenyzõknek: www.hellogyomro.xw.hu Fontos:a szokásoktól eltérõen du 30 km (6 kör) Gyömrõn, amatõröknek!!! azaz nekünk lesz rendezve (korcsoportot tekintve nyílt). Ai nézõk elõtt szeretne versenyezni az most jöjjön el.
2.)július 02. Rákóczi emléktúra : www.giantgyomro.hu 300km!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2005. május 25. - 21:06

Írta 2005. május 22. - 19:33

....
... családi 4 fõ-tõl (500,- Ft/fõ helyett) 350,- Ft/fõ
Prohi
Téves beírás!
A helyes: családi 4 fõ-tõl (1.000,- Ft/fõ helyett) 700,- Ft/fõ
Prohi
Írta 2005. május 22. - 09:25

ATour de Pelson 30% kedvezmény !!!
Meghirdettük a Szuperinfó országos laphálózatában a rendezvényt. Azok kaphatnak az aktuális (máj. 19-28-ig) nevezési díjból kedvezményt akik 19-e után neveznek és a hirdetést kivágva a nevezési lap mellé tûzik!
Lesznek olyanok akikhez nem jut, jutott el az a szám, amelyben a 30%-os kedvezményre jogosító hirdetés található.
Ezért Siófokon a rajthelynél ki lesz helyezve abból a példányból amibõl a hirdetés kivágható a helyszínen is!
A kivágott hirdetéssel a nev. díj
Balaton Kerékpáros Maraton (5.000,- Ft helyett) 3.500,-
Tihany Túra egyéni nev. (2.000,- Ft helyett) 1.400,-
családi 2 fõ (3.200,- Ft helyett) 2.250,-
családi 3 fõ (3.600,- Ft helyett) 2.500,-
családi 4 fõ (4.000,- Ft helyett) 2.800,-
családi 4 fõ-tõl (500,- Ft/fõ helyett) 350,- Ft/fõ
Prohi
Meghirdettük a Szuperinfó országos laphálózatában a rendezvényt. Azok kaphatnak az aktuális (máj. 19-28-ig) nevezési díjból kedvezményt akik 19-e után neveznek és a hirdetést kivágva a nevezési lap mellé tûzik!
Lesznek olyanok akikhez nem jut, jutott el az a szám, amelyben a 30%-os kedvezményre jogosító hirdetés található.
Ezért Siófokon a rajthelynél ki lesz helyezve abból a példányból amibõl a hirdetés kivágható a helyszínen is!
A kivágott hirdetéssel a nev. díj
Balaton Kerékpáros Maraton (5.000,- Ft helyett) 3.500,-
Tihany Túra egyéni nev. (2.000,- Ft helyett) 1.400,-
családi 2 fõ (3.200,- Ft helyett) 2.250,-
családi 3 fõ (3.600,- Ft helyett) 2.500,-
családi 4 fõ (4.000,- Ft helyett) 2.800,-
családi 4 fõ-tõl (500,- Ft/fõ helyett) 350,- Ft/fõ
Prohi
Írta 2005. május 19. - 14:04

A hétvégén lesz a Bakony 200 és a Békás 100 is!!!
És jó idõ lesz!!!!
Ez örömhír ! ! !
És jó idõ lesz!!!!
Ez örömhír ! ! !
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. május 11. - 19:45

Szerintem nem...amatõrök részére is van kategória, ott biztos,h nem kell pályagép.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. május 10. - 23:28

Tudom, láma kérdés (vagy felesleges):
Csak és kizárólag pályabringával lehet indulni?
Csak és kizárólag pályabringával lehet indulni?
Írta 2005. május 10. - 22:24

gondolkoztam is rajta hogy milyen jól hangik 
de így hivatalosabb
viszont a lényeg a tény, hogy nem lesz

de így hivatalosabb

viszont a lényeg a tény, hogy nem lesz

Írta 2005. május 10. - 21:28

Legújabb biztosnak nevezhetõ információim alapján a Hegyi OB most nem kerül megrendezésre!
Várhatóan szeptemberben rendezik meg!
húha, ezt, hogy "kerül megrendezésre" inkább hagyd meg egyes fafej hírolvasóknak :-)
Írta 2005. május 10. - 19:38

Legújabb biztosnak nevezhetõ információim alapján a Hegyi OB most nem kerül megrendezésre!
Írta 2005. május 10. - 19:23

tpresident és többiek::
ez a Millenáris verseny kiirása::
http://velo.hu/index...id=49&tx_ttnews[tt_news]=964&tx_ttnews[backPid]=3&cHash=a3e16d0461
I. 2005. május 4. szerda, 17. 00. óra.
Program: 1. pontverseny, serdülõk és haladók részére, táv 20 kör (4 hajrával)
2. 200 m repülõrajtos idõfutam, minden korosztály részére
3. 36 kör pontverseny, felnõtt, U-23, ifi versenyzõk részére (6 hajrával)
4. amatõrök részére 200 m állórajtos idõfutamverseny
5. párosverseny (madison) 30 kör gyakorlás
II. 2005. május 18. szerda, 17. 00. óra.
Program: 1. pontverseny, serdülõk és haladók részére, táv 25 kör (5 hajrával)
2. 412 m repülõrajtos idõfutam, minden korosztály részére
3. 48 kör pontverseny, felnõtt, U-23, ifi versenyzõk részére (8 hajrával)
4. amatõrök részére 412 m repülõrajtos idõfutamverseny
5. párosverseny (madison) 30 kör, gyakorlás
III. 2005. június 3. péntek, 17. 00. óra.
2. 412 m állórajtos idõfutam, minden korosztály részére
4. amatõrök részére 1000 m állórajtos idõfutamverseny
Az edzõ-versenyek által szeretnénk közös felkészülési lehetõséget biztosítani a magyar versenykerékpárosok és amatõrök számára. Az eseményen orvosi biztosítás nincs, mindenki saját felelõsségére indul, a zsûri társadalmi tevékenységben végzi majd a munkát.
A zárt héjú bukósisak mindenki számára kötelezõ!
A korosztályok az MKSZSZ szabvány szerinti áttétellel indulhatnak, de célszerûbb ennél forgósabbat használni. Ajánlott a felnõtt, U-23 és ifi korosztályoknál a maximum 50x15, a serdülõknek 48x15, a haladóknak 48x16-os áttétel használata.
Értékelés: A párosversenyek kivételével a versenyszámok elsõ tíz helyezettje pontokat kap, és a három etap alapján összetett díjazás lesz, három csoportban.
Pontok számonként: 12-10-9-8-7-6-5-3-2-1
1. Elit, U-23, ifi 1-3 helyezettjei
2. Serdülõk, haladók 1-3 helyezettjei
3. Amatõrök 1-3 helyezettjei
Nevezni a helyszínen kell, a futamok elõtt fél órával, nevezési díj nincs.
Minden résztvevõnek balesetmentes sportolást kíván a szervezõ, Somogyi Miklós a KSI SE szakágvezetõje.
ez a Millenáris verseny kiirása::
http://velo.hu/index...id=49&tx_ttnews[tt_news]=964&tx_ttnews[backPid]=3&cHash=a3e16d0461
I. 2005. május 4. szerda, 17. 00. óra.
Program: 1. pontverseny, serdülõk és haladók részére, táv 20 kör (4 hajrával)
2. 200 m repülõrajtos idõfutam, minden korosztály részére
3. 36 kör pontverseny, felnõtt, U-23, ifi versenyzõk részére (6 hajrával)
4. amatõrök részére 200 m állórajtos idõfutamverseny
5. párosverseny (madison) 30 kör gyakorlás
II. 2005. május 18. szerda, 17. 00. óra.
2. 412 m repülõrajtos idõfutam, minden korosztály részére
4. amatõrök részére 412 m repülõrajtos idõfutamverseny
III. 2005. június 3. péntek, 17. 00. óra.
2. 412 m állórajtos idõfutam, minden korosztály részére
4. amatõrök részére 1000 m állórajtos idõfutamverseny
Az edzõ-versenyek által szeretnénk közös felkészülési lehetõséget biztosítani a magyar versenykerékpárosok és amatõrök számára. Az eseményen orvosi biztosítás nincs, mindenki saját felelõsségére indul, a zsûri társadalmi tevékenységben végzi majd a munkát.
A zárt héjú bukósisak mindenki számára kötelezõ!
A korosztályok az MKSZSZ szabvány szerinti áttétellel indulhatnak, de célszerûbb ennél forgósabbat használni. Ajánlott a felnõtt, U-23 és ifi korosztályoknál a maximum 50x15, a serdülõknek 48x15, a haladóknak 48x16-os áttétel használata.
Értékelés: A párosversenyek kivételével a versenyszámok elsõ tíz helyezettje pontokat kap, és a három etap alapján összetett díjazás lesz, három csoportban.
Pontok számonként: 12-10-9-8-7-6-5-3-2-1
1. Elit, U-23, ifi 1-3 helyezettjei
2. Serdülõk, haladók 1-3 helyezettjei
3. Amatõrök 1-3 helyezettjei
Nevezni a helyszínen kell, a futamok elõtt fél órával, nevezési díj nincs.
Minden résztvevõnek balesetmentes sportolást kíván a szervezõ, Somogyi Miklós a KSI SE szakágvezetõje.
Írta 2005. május 10. - 18:44

Ha sikerül kölcsönkérnem egy oútit akkor irány a Kékes
!
Ehhez miért kell neked outi? Slick gumis monti alig lassabb felfelé. Tavaly Mátra Körön a maratonos bicójával indult, csak lestem, mikor Mátraháza elõtt lehagyott...
Írta 2005. május 10. - 18:41

Semmit nem hallottam.
Írta 2005. május 10. - 12:18

Hali Mindenkinek!
kérdés::
elvileg mult szerdán volt a Millenárison páyabaynoki futam+ amatõr verseny...
saynos nem tudtam kimenni nézni...
Azt kérdezném hogy egyáltalán megvolt tartva???? mert volt esõ...is meg azóta nem hallok semmit hírt róla.
aszem a yövõ szerdán is lessz.
Gondolkozom hogy indulok (amatõr persze:) ) csak már ezer ve nem mentem fixivel..és csak kölcsönbicayal tudnék...és nincs kedvem burulni...
De nézni mennék mindenképp.(+ fotozni!!)
ha valaki tud valamit a dologról kérem iryon!
üdv
Y
kérdés::
elvileg mult szerdán volt a Millenárison páyabaynoki futam+ amatõr verseny...
saynos nem tudtam kimenni nézni...
Azt kérdezném hogy egyáltalán megvolt tartva???? mert volt esõ...is meg azóta nem hallok semmit hírt róla.
aszem a yövõ szerdán is lessz.
Gondolkozom hogy indulok (amatõr persze:) ) csak már ezer ve nem mentem fixivel..és csak kölcsönbicayal tudnék...és nincs kedvem burulni...
De nézni mennék mindenképp.(+ fotozni!!)
ha valaki tud valamit a dologról kérem iryon!
üdv
Y
Írta 2005. május 06. - 22:52

Én Pécsrõl hallotam(mármint,h ott lesz az idei hegyi OB), de nem 100%os az információ!!!
Tavaly Pilisvörösvárról ment fel Dobogókõre a mezõny, majd az eslõ 10(ha jól emlékszem) fordított sorrendben ment 1 egyéni idõfutamon Pilisszentkereszttõl-Dobogókõig. Ez volt a profiknak, az amatõröket 5-5percenként indították korcsoportonként bontásban.
De hogy idén mi lesz?...
Tavaly Pilisvörösvárról ment fel Dobogókõre a mezõny, majd az eslõ 10(ha jól emlékszem) fordított sorrendben ment 1 egyéni idõfutamon Pilisszentkereszttõl-Dobogókõig. Ez volt a profiknak, az amatõröket 5-5percenként indították korcsoportonként bontásban.
De hogy idén mi lesz?...
Írta 2005. május 05. - 18:16

Húú, ez tetszik. Szakítsuk le a másikat felfele!
!

One planet, one tribe...
Írta 2005. május 05. - 14:59

Ez hasonlít talán legjobban a montihoz: végig nyélen! 
Egyébként várhatóan a Gyöngyös-Kékes útvonalon lesz. Csak hegynek felfelé, együtt indul a mezõny és csak egy maradhat
Az útvonal egyenlõre még csak pletykaszintû, tehát sajnos még nem biztos

Egyébként várhatóan a Gyöngyös-Kékes útvonalon lesz. Csak hegynek felfelé, együtt indul a mezõny és csak egy maradhat

Az útvonal egyenlõre még csak pletykaszintû, tehát sajnos még nem biztos

Írta 2005. május 05. - 14:28

Egy ilyen hegyi ob hogy néz ki? Még soha sem indultam outi versenyen, de lehet, hogy a pécsi ox helyett megnézném ezt.
One planet, one tribe...
Írta 2005. május 04. - 23:37

behalt a topic???
Csak van valami új információ az országútizás terén!!!
Pl az, hogy hol lesz a Hegyi OB...mert ugye jövõ hét vasárnmap esedékes, és még a helyszín sincs meghatárzova...
Csak van valami új információ az országútizás terén!!!
Pl az, hogy hol lesz a Hegyi OB...mert ugye jövõ hét vasárnmap esedékes, és még a helyszín sincs meghatárzova...
Írta 2005. április 29. - 10:27

A sárdobálás, a semmitevés, meg mindenmás az megy...a meghirdetett versenyek meg sorra elmaradnak. Szomorú dolgok ezek sajnos....nem is tudok nagyon mit mondani...
Írta 2005. április 27. - 17:01

a velo.hu-ról copyztam ki!
Kedves olvasók,
Sajnálattal közöljük, hogy az MKSZSZ-tõl, a mai napon kapott hivatalos tájékoztatás alapján, a 2005.05.01.-re meghirdetett
Amatõr Országos Bajnokság 2.forduló, valamint a 2005.04.30.-05.01.-re meghirdetett Ister Granum versenyek elmaradnak.
Az okokról nem kaptunk részletes információt.
Üdvözlettel:
A szerkesztõség
Kedves olvasók,
Sajnálattal közöljük, hogy az MKSZSZ-tõl, a mai napon kapott hivatalos tájékoztatás alapján, a 2005.05.01.-re meghirdetett
Amatõr Országos Bajnokság 2.forduló, valamint a 2005.04.30.-05.01.-re meghirdetett Ister Granum versenyek elmaradnak.
Az okokról nem kaptunk részletes információt.
Üdvözlettel:
A szerkesztõség