Üdv.Szerintem is jó volt. ;D Semmi balhé,anyázás,stb.Örülök hogy végre sok fórumos tagot láttam.A rendõrök és a rendezõk profik voltak!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2003. május 17. - 17:15

Írta 2003. május 17. - 15:08

Haliho!
Én úgy érzem hogy remekül sikerült ez a felvonulás! Gratulálok a szervezõknek hogy ilyen jól sikerült ezt összehozni! Tõlem a második elismerést a rendõrök kapják akik ahogy az a nagy könyvben meg van írva rendületlenül biztosították nekünk az utat! Nagyon meglepõdtem hogy ennyien voltunk de egyben nagyon örültem is neki! ;D Egyetlen problema volt hogy a végén mire odaért a TV2 addigra a banda fele haza ment. Még egyszer gratula!
Én úgy érzem hogy remekül sikerült ez a felvonulás! Gratulálok a szervezõknek hogy ilyen jól sikerült ezt összehozni! Tõlem a második elismerést a rendõrök kapják akik ahogy az a nagy könyvben meg van írva rendületlenül biztosították nekünk az utat! Nagyon meglepõdtem hogy ennyien voltunk de egyben nagyon örültem is neki! ;D Egyetlen problema volt hogy a végén mire odaért a TV2 addigra a banda fele haza ment. Még egyszer gratula!
Írta 2003. május 17. - 14:54

Most elsõsorban kifejezetten a magam nevében szeretnék köszönetet mondani, hogy eljöttetek és hogy ilyen fantasztikusan jó hangulatban tekertük végig a távot.
Bevallom, nem nagyon aludtam elõzõ éjjel. (de RaveAce sem!
) )
Tényleg remekül sikerült, szerintem az autósok is veszik a lapot. Az interjú után beszélgettem kicsit a TV2-riporterével és a kameramannal, akik elmondták, hogy azt szeretnék kihozni belõle, hogy mi nagyon akarunk és jók vagyunk, az autósok figyeljenek, de részünkrõl is sok a hiányosság! (bukósisak, lámpák, macskaszemek)
Nem vagyok egy szónok, de remélem azért nem lesz nagyon ciki az esti híradó!
A többi megszólaló feljavít!
Végülis tök mindegy, amiért güriztünk eddig, az megvalósult, VIGYÁZZATOK MAGATOKRA NAGYON!
üdv. Flame
ui.: és nagyon köszönöm, hogy ennyien hoztatok pólópénzt ezzel segítve a szervezést.
Pólókat nem kidobni, jövõre ugyanekkor, ugyanitt!
Bevallom, nem nagyon aludtam elõzõ éjjel. (de RaveAce sem!

Tényleg remekül sikerült, szerintem az autósok is veszik a lapot. Az interjú után beszélgettem kicsit a TV2-riporterével és a kameramannal, akik elmondták, hogy azt szeretnék kihozni belõle, hogy mi nagyon akarunk és jók vagyunk, az autósok figyeljenek, de részünkrõl is sok a hiányosság! (bukósisak, lámpák, macskaszemek)
Nem vagyok egy szónok, de remélem azért nem lesz nagyon ciki az esti híradó!

üdv. Flame
ui.: és nagyon köszönöm, hogy ennyien hoztatok pólópénzt ezzel segítve a szervezést.
Pólókat nem kidobni, jövõre ugyanekkor, ugyanitt!

Írta 2003. május 17. - 13:43

Üdv Mindenkinek!
Úgyérzem remekül sikerült a felvonulás, mindenki megértette mirõl is van szó. Külön örültem annak is, hogy a távozás is rendben zajlott le. Hazafelé menet több résztvevõvel is talákoztam, akik ugyan ebben a szellemben karikáztak tovább. Sokan fényképeztek és videóztak. Jólenne ezeket valahol publikálni, feltenni a netre. Mégegyszer köszönet a jólsikerült szervezésért. Nem lenne baj, ha ez esetleg tradició lenne és évente megmutatnánk, hogy még vagyunk és még többen mint elõzõleg. Az se baj, ha az autósokban is rögzülne a kép és a frissítés csak javukr(javunkra) szolgálna. Mégegyszer köszönet a remek munkátokért Üdv. minden szervezõt,
Zoli
Úgyérzem remekül sikerült a felvonulás, mindenki megértette mirõl is van szó. Külön örültem annak is, hogy a távozás is rendben zajlott le. Hazafelé menet több résztvevõvel is talákoztam, akik ugyan ebben a szellemben karikáztak tovább. Sokan fényképeztek és videóztak. Jólenne ezeket valahol publikálni, feltenni a netre. Mégegyszer köszönet a jólsikerült szervezésért. Nem lenne baj, ha ez esetleg tradició lenne és évente megmutatnánk, hogy még vagyunk és még többen mint elõzõleg. Az se baj, ha az autósokban is rögzülne a kép és a frissítés csak javukr(javunkra) szolgálna. Mégegyszer köszönet a remek munkátokért Üdv. minden szervezõt,
Zoli
Írta 2003. május 17. - 08:36

Oké!
Tök igaza van macinak, akkor inkább nem csinálok matricát, amúgyis késõ van már ehhez.
Majd Flame lapjait tûzögetjük be az ablaktörlõ alá. Ezzel nem sértünk meg senkit.
Noshát akkor, márcsak kevesebb mint másfél óra és elindul a felvonulás!
Remélem tényleg sikeres lesz ez a kezdeményezés!
!!!HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!! ;D ;D ;D
Tök igaza van macinak, akkor inkább nem csinálok matricát, amúgyis késõ van már ehhez.
Majd Flame lapjait tûzögetjük be az ablaktörlõ alá. Ezzel nem sértünk meg senkit.
Noshát akkor, márcsak kevesebb mint másfél óra és elindul a felvonulás!
Remélem tényleg sikeres lesz ez a kezdeményezés!
!!!HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!! ;D ;D ;D
Írta 2003. május 17. - 08:07

gondolok rátok, legyetek ügyesek, és sajnálom h nem tudok ott lenni, de ma fekete szalaggal fogok bicózni
üdv
Pref
üdv
Pref
Írta 2003. május 17. - 01:37

Írta 2003. május 17. - 01:30

http://www.vezess.hu/hir.php?idx=3475
))))))))) KÖSZÖNJÜK vezess.hu!!
ÉS.
Nyomtattam és édesapámmal fénymásoltattam A4-es lapokat: "Köszönjük, hogy legközelebb nem a bicikliútra parkol!"
ÉS: MEGVANNAK A PÓLÓK.
du. 6-tól mostanáig a hangosítással szívtam.
Amit kaptam volna cucc, behalt...valami kisült benne....így most egy tákolt valamivel kell beérnünk..aki meglátja leesik a bringáról vagy csak simán megfullad a majd a röhögéstõl. de mûködikk!!
Péter
ezt már nem sokan olvassátok el. na majd utánna...kiderül mûködött-e!!
)))
ciao!
ÉS CSAK OKOSAN!!

ÉS.
Nyomtattam és édesapámmal fénymásoltattam A4-es lapokat: "Köszönjük, hogy legközelebb nem a bicikliútra parkol!"
ÉS: MEGVANNAK A PÓLÓK.
du. 6-tól mostanáig a hangosítással szívtam.
Amit kaptam volna cucc, behalt...valami kisült benne....így most egy tákolt valamivel kell beérnünk..aki meglátja leesik a bringáról vagy csak simán megfullad a majd a röhögéstõl. de mûködikk!!

Péter
ezt már nem sokan olvassátok el. na majd utánna...kiderül mûködött-e!!

ciao!
ÉS CSAK OKOSAN!!
Írta 2003. május 16. - 22:52

Na halai mindenkinek! idáig olvastam a témát, de nem akartam belefolyni. Csak egy két gondolat. Én mind a két oldalt képviselve érzem magam (bicigli-autó) így minda két részt látom. Mindenkit óva intek olyan beszólásoktól amiket a gk. vfel intézõdik. A paraszt autóst nem tudod meg változtatni, mert ez már születési hiba így van ez a balfék bicajosnál is. Aki bunkó az a saját táborával is bunkó. A kerékpár sávon parkolónak meg teleragaszthatod a szélvédõjét, akkor sem fog máshova menni. A KRESZ-t is magasról leszarja mért egy levél változtatná meg. A rgasztással csak azt éred el, hogy még agresszívabb lesz, Ha már próbálta valaki az öntapist leszedni a dukkóról az tudja Egyébkén én is kimegyek holnap Veletek már csak azért ism mert én is vesztettem el barátot. Én is, bár nem vagyok rendezõ arra kérek mindenki, hogy az agreszívitást és a beszólásokat hagyja otthon. Biztosan lesznek tahó autósok is, de ezek talán láthatják magukat a TV-ben. Nagyobb égés, ha nem foglakozol a prosztó viselkedésükkel. Egyébként is azért lesznek a biztosítók,hogy az ilyen alakokat, akik megkérdõjelezik az abortusz szigorításának szükségességét, távoltartsák. Na ennyit. Holnap találkozunk! ( ha nem üt el egy autó)
Írta 2003. május 16. - 19:33

Jorus nem szoltál, most már késõ lenne szal nemtudok bukót adni...
Sok szerencsét, aztán ügyesek legyetek!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Sok szerencsét, aztán ügyesek legyetek!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Írta 2003. május 16. - 19:17

Írta 2003. május 16. - 18:43

Nyomjátok holnap rendesen.
Csókoltatom az összes autóst, aki a kerékpárúton vagy a járdán parkol, úgy, hogy ott elférni már nem lehet.
Csókoltatom az összes szervezõt, az összes biciklis futárt, aki ott lesz ! ! !
Az összes rendõrnek, aki segít a felvonuláson, és kérem õket: Máskor is legyenek rendesek a közlekedés kiszolgáltatattjaival!!!!
Valaki menjen végig a felvonuláson helyettem is, mert: NEM TUDOK OTTLENNI!
A gerecse80 (kerékpáros)teljesítménytúrán kell felügyeletet vállanom.
Béke Veletek ! ! !
Csókoltatom az összes autóst, aki a kerékpárúton vagy a járdán parkol, úgy, hogy ott elférni már nem lehet.
Csókoltatom az összes szervezõt, az összes biciklis futárt, aki ott lesz ! ! !
Az összes rendõrnek, aki segít a felvonuláson, és kérem õket: Máskor is legyenek rendesek a közlekedés kiszolgáltatattjaival!!!!
Valaki menjen végig a felvonuláson helyettem is, mert: NEM TUDOK OTTLENNI!
A gerecse80 (kerékpáros)teljesítménytúrán kell felügyeletet vállanom.
Béke Veletek ! ! !
Írta 2003. május 16. - 17:59

Szóval a lényeg:
Szombat este úgy néz ki a
a (2) hiradójában este benne lesz a felvonulás(köszi zöld![]()
), ezért fontos nagyon fontos, hogy jó képet adjunk magunkról.
Ha most azt látják, állatok vagyunk végünk van. ;D
Vieslkedjetek rendesen, ha másért nem azért, hogy ne égessetek le, a (2)-s ismerõsöm elõtt.

Rave: Természetesen a számlát majd benyújtom, ha adásba kerülsz! ;D ;D ;D
Írta 2003. május 16. - 16:35

Nekem tetszik!

Szerintem elég diplomatikus, és könnyen érthetõ, ugyanakkor elég ütõs is...
Körte da nem rugdos tükröket

Szerintem elég diplomatikus, és könnyen érthetõ, ugyanakkor elég ütõs is...
Körte da nem rugdos tükröket
Írta 2003. május 16. - 16:27

Szerintem legyen a szöveg:
Mi sem a belsõsávban parkolunk le kerékpárjainkkal, kérjük ÖN SE PARKOLJON a kerékpársávban!
tÉNYLEG NAGYONNAGYONNAGYON VIGYÁZZUNK az összetûzésekre!
Mi sem a belsõsávban parkolunk le kerékpárjainkkal, kérjük ÖN SE PARKOLJON a kerékpársávban!
tÉNYLEG NAGYONNAGYONNAGYON VIGYÁZZUNK az összetûzésekre!
Írta 2003. május 16. - 15:38

Ha sokan leszünk (márpedig ebben biztos vagyok), és mindfen PIROSnál megállunk, akkor szerintem jóval több lesz, mint 1 óra.
Aki ott volt szerdán, az tudhatja...
Aki ott volt szerdán, az tudhatja...
Írta 2003. május 16. - 15:15

Írta 2003. május 16. - 15:06

Szerintetek az egész kb. meddig fog tartani? Csak mert nekem igazság szerint tanulnom kellene...de ehhez több kedvem van.
csipezz
csipezz
Írta 2003. május 16. - 13:55

JÓHÍREM VAAAAAAAAAAN!
Egy haverom motorosrendõr és Õ is ott lesz!
És a motorosrendõrök fõnöke!
10 mocis rendõr
+ egy kocsi
Megnyugtatott, nem lesz gáz!
DE DE DE DE F O N T O S !!!!!!
A [glow=red,2,300]piros[/glow] lámpánál meg KELL állnunk!
ezt nem ússzuk meg!
Egy haverom motorosrendõr és Õ is ott lesz!
És a motorosrendõrök fõnöke!
10 mocis rendõr
+ egy kocsi
Megnyugtatott, nem lesz gáz!
DE DE DE DE F O N T O S !!!!!!
A [glow=red,2,300]piros[/glow] lámpánál meg KELL állnunk!
ezt nem ússzuk meg!
Írta 2003. május 16. - 13:51

Rave!
Jövök és ígérem, a harci kedvemet is otthon hagyom...
Tisztelettel: Mad
Jövök és ígérem, a harci kedvemet is otthon hagyom...

Tisztelettel: Mad