Valahol átsiklottam a lényegen, merre is megyünk? Legalább annyit írjatok, melyik oldalon találom.
Egyébként javasolom, hogy a hozzáállás ne ellenséges, tüntetõ, hanem kulturált legyen. Mutassunk példát, hogy a rendes közlekedéssel, szabályok betartása, mi is igyekszünk a jó bringás-autós kapcsolat megteremtésére.
És javasolom, MINDENKI VEGYEN BUKÓT, ezzel is a jó példát mutatva.
:-* Era
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2003. May 15. - 14:03

Posted 2003. May 15. - 13:01

Meggyõztél. :-)
Körte
u.i.: asszem errõl tegnap is volt szó, csak agyam mint a rosta. :-)
Körte
u.i.: asszem errõl tegnap is volt szó, csak agyam mint a rosta. :-)
Posted 2003. May 15. - 12:38

Egyszerû lesz meggyõzni:
A rendõrség így engedélyezte a felvonulást!
Rendezõk részérõl hárman írtuk alár a jegyzõkönyvet, melyben szerepelnek a pontos utasítások.
Szombaton viszem magammal.
Be kellene tartani....!!!!
ui.: minden résztvevõt kérek, hogy (fizikailag) ne bántsuk a szabálytalanul parkoló autókat.
Más tiltás nincs! Csak kárt nem szabad okozni!!
A rendõrség így engedélyezte a felvonulást!
Rendezõk részérõl hárman írtuk alár a jegyzõkönyvet, melyben szerepelnek a pontos utasítások.
Szombaton viszem magammal.
Be kellene tartani....!!!!
ui.: minden résztvevõt kérek, hogy (fizikailag) ne bántsuk a szabálytalanul parkoló autókat.
Más tiltás nincs! Csak kárt nem szabad okozni!!
Posted 2003. May 15. - 12:00

Sziasztok!
A tegnapiak tapasztalata alapján még mindig az a javaslatom, hogy ne kerékpárúton menjünk. Sokkal könnyebb lesz összetartani a társaságot, ráadásul a motoros rendõrök is viszonylag könnyebben biztosítanak. Az autósok, akik miatt az egész létrejött, legalább látják, hogy jéééé, mennyi biciklis...
Ráadásul a bringaúton elfél egymás mellett két ember, a keresztezõdéseknél szintén kettesével tudnak átmenni, iszonyú hosszú lesz a sor, tényleg nagyon nehéz összetartani ekkora csapatot.
Gyõzzetek meg!
Körte
A tegnapiak tapasztalata alapján még mindig az a javaslatom, hogy ne kerékpárúton menjünk. Sokkal könnyebb lesz összetartani a társaságot, ráadásul a motoros rendõrök is viszonylag könnyebben biztosítanak. Az autósok, akik miatt az egész létrejött, legalább látják, hogy jéééé, mennyi biciklis...
Ráadásul a bringaúton elfél egymás mellett két ember, a keresztezõdéseknél szintén kettesével tudnak átmenni, iszonyú hosszú lesz a sor, tényleg nagyon nehéz összetartani ekkora csapatot.
Gyõzzetek meg!

Körte
Posted 2003. May 15. - 07:35

KisÖcsi!
Fene tudja, minél több... (Velem is jö két-három ember)
Ha van kérdésed a Stúdióban megtalálsz.
index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2003.05.14.&131560 Sajnos aktuális
...
Tisztelettel: Mad
Fene tudja, minél több... (Velem is jö két-három ember)
Ha van kérdésed a Stúdióban megtalálsz.
index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2003.05.14.&131560 Sajnos aktuális

Tisztelettel: Mad
Posted 2003. May 14. - 20:09

Hali! Megyek, + viszek legalább 3 embert. Tényleg, Saci/kb hány emberre számítotok??
KisÖcsike
KisÖcsike
Posted 2003. May 14. - 18:06

nemtudom...
van a suli elõtt 1 hirdetõtábla, min az áll /többek közt/: szombat-munkanap. :'( :'( :'( :'(
van a suli elõtt 1 hirdetõtábla, min az áll /többek közt/: szombat-munkanap. :'( :'( :'( :'(
Posted 2003. May 14. - 17:57

Mikor melyik tv-t kell vizslatni ?
Hamár gyógyulatlanságom miatt nem tudok veletek menni... :'( :'( :'(
$ߣ£÷³#& életbe ! >
Hamár gyógyulatlanságom miatt nem tudok veletek menni... :'( :'( :'(
$ߣ£÷³#& életbe ! >

Posted 2003. May 14. - 17:24

Sajnálattal olvasom, hogy a rötölö-rõl lemaradtatok, de pont most intéztem egy olyat, hogy a FIX.TV nél is szóljanak a dologról, és buzdítsák az embereket, hogy vegyenek részt tömegesen.
Csak "ennyire" futotta tõlem per pill.
Sajnos a Minimax-on nem lehet ilyeneket csinálni:(
Csak "ennyire" futotta tõlem per pill.
Sajnos a Minimax-on nem lehet ilyeneket csinálni:(
Posted 2003. May 14. - 17:03

Hali!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az RTL Klub már nem tudja berakni a mûsorba a megjelenésünket.
DE PÉNTEKEN TÖBBSZÖR FELOLVASSÁK FELHÍVÁSKÉNT A REGGELI MÛSORBAN!
Sajna ezt lekéstük :-\
Naakkor ma találkozunk rendezõtársak!
Rave: ugye én is lehetek???? :-* ;D
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az RTL Klub már nem tudja berakni a mûsorba a megjelenésünket.
DE PÉNTEKEN TÖBBSZÖR FELOLVASSÁK FELHÍVÁSKÉNT A REGGELI MÛSORBAN!
Sajna ezt lekéstük :-\
Naakkor ma találkozunk rendezõtársak!
Rave: ugye én is lehetek???? :-* ;D
Posted 2003. May 14. - 15:52

Én nem tudok róla, hogy munkanap lenne. Attól persze még lehet tanítás egyes iskolákban.
Posted 2003. May 14. - 15:50

szombat munkanap=suli >
>
ez biztos??
én csak ezekrõl tudok:
október 18 szombat - munkanap
október 24 péntek - pihenõnap
december 13 szombat - munkanap
december 24 szerda - pihenõnap
Posted 2003. May 14. - 15:49

Tabánban van gyülekezõ. 10-körül indulunk, tehát olyan fél 10 körül van gyülekezõ. Mondjuk elég nagy hely, de szentem ki fogod szúrni a bringásokat.

Posted 2003. May 14. - 15:42

Én is jelentkezem 
Szombaton jövök. Ha még szükség van rá jelentkezem egy rendezõi pólóra, az ezrest viszem szombaton.
Mikorra legyek ott? És pontosan hol is?

Szombaton jövök. Ha még szükség van rá jelentkezem egy rendezõi pólóra, az ezrest viszem szombaton.
Mikorra legyek ott? És pontosan hol is?
Posted 2003. May 14. - 14:50

sajna nem mehetek. szombat munkanap=suli >
>
fél 3-kor szabadulok csak >
:'(
nektek+ sok szerencsét! :-* :-*

fél 3-kor szabadulok csak >

nektek+ sok szerencsét! :-* :-*
Posted 2003. May 14. - 13:02

Pénteken pontosan mikorra kell társaság/tömeg-nek lenni? Még van egy vizsgám, de ha 10-re ráér, mehetek én is. Oda is kell fekete póló?
Posted 2003. May 14. - 11:57

SZiasztok!
Új vagyok itt. Eddig csak az Indexen voltam. Ott olvastam a megmozdulásról, aztán meg a mai metróban.
Kérem a szervezõket, hogy sürgõssen lépjenek velem kapcsolatba. Vagy mailban, de a legjobb lenne ha telfonon tudnánk beszélni, mert egy rakás kérdésem van.
A telszámom:06203271687
köszi
Új vagyok itt. Eddig csak az Indexen voltam. Ott olvastam a megmozdulásról, aztán meg a mai metróban.
Kérem a szervezõket, hogy sürgõssen lépjenek velem kapcsolatba. Vagy mailban, de a legjobb lenne ha telfonon tudnánk beszélni, mert egy rakás kérdésem van.
A telszámom:06203271687
köszi
Pedálkirály
Posted 2003. May 13. - 22:28

Posted 2003. May 13. - 22:06

Flame!
Nálam készen van Manka jóvoltából a halálos balesetek listája. Az utolsó oldal nyomtatása van még hátra, várom, esetleg lesz-e még valami? (remélem nem)
PREFI!
Keress egy sárga össztelós AUTHOR-t! Az leszek én!
Nálam készen van Manka jóvoltából a halálos balesetek listája. Az utolsó oldal nyomtatása van még hátra, várom, esetleg lesz-e még valami? (remélem nem)
PREFI!
Keress egy sárga össztelós AUTHOR-t! Az leszek én!
Posted 2003. May 13. - 21:37

Hi
Sajnos átraktak egy versenyt. Sajnálatos, hogy mi körbeérdeklõdtünk mindenkinél, hogy nem-e szerveznek erre a napra semmit: a válasz NEM volt.
Erre utólag átraktak ide egy versenyt. Ez nem volt szép!
Ma elkészültem a sajtólistával és a sajtóközlemélnnyel.
ciao
Sajnos átraktak egy versenyt. Sajnálatos, hogy mi körbeérdeklõdtünk mindenkinél, hogy nem-e szerveznek erre a napra semmit: a válasz NEM volt.
Erre utólag átraktak ide egy versenyt. Ez nem volt szép!

Ma elkészültem a sajtólistával és a sajtóközlemélnnyel.
ciao