Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Please log in to reply
1663 replies to this topic

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 posts
Szóval: MINDENKI CSAK OKOSAN!

Nem tudom, hogy a libasor, hogyan lesz megvalósítható, de legalább ne rongáljunk! :)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Szóval a lényeg:
Szombat este úgy néz ki a
a (2) hiradójában este benne lesz a felvonulás(köszi zöld ;) :D), ezért fontos nagyon fontos, hogy jó képet adjunk magunkról.
Ha most azt látják, állatok vagyunk végünk van. ;D

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
;D ;D ;D
Ez tízpontos volt! :)

Körte

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts

Ha zúzni akarunk majd visszamegyünk este! ;)

Akkor 2x is megjelenhetsz a TVben. Szombaton dicsfényben, vasárnap a kékfényben ;)

Ezek az agresszív szövegek csak arra jók, hogy növeljük az ellentéteket.
Szerintem ha te kapnál valami hasonlót, nem az lenne az elsõ gondolatod, hogy hû tényleg, legközelebb ezt nem kéne, hanem az, hogy hülye bunkók, sz*rok rátok...
Vannak valóban bunkók, de a többségnek egyszerûen eszébe sem jutnak a bringások. Azért megyünk most, hogy észrevetessük magunkat!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Most megkérek mindenkit, hogy nagyon nagyon nagyon fontos, hogy moderáljuk magunkat és a semmi, ismétlem semmi kihívásra nem szabad válaszolni vonulás közben.
Mivel úgy néz ki elég jó médiatámogatást kapunk nem szeretném, ha az jönne le, hogy vadállat bringások törtek zúztak a városban.
Ha még úgy is jön valaki, hogy nem rendezõ és lát valami feszült helyzetet nyugodtan tegye helyre az indulatokat.
Ha zúzni akarunk majd visszamegyünk este! ;)

djgrabovszky

djgrabovszky

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Már régóta vizslatom ezt a témát, de eddig nem volt értelme hozzászólnom (nincsenek befolyásos ismerõseim sem és a szervezõség is sok lenne), most viszont jelentkezem én is itt, nem tom, kell-e máshova. Na mindegy, ott leszek fekete pólóban. Remélem ezzel teszünk vmit a világért, a jövõ bringásaiért, magunkért. Ezt a rendezvényt én nem csak hepajnak tartom, meg bringázásnak, hanem- mint mindenkiben- komoly érzések vezérelnek és kötelességemnek tartom ott megjelenni. Sajna nem sok embert ismerek, majd holnap. KÉK SCOTTOM van. Holnap...

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Kitaláltam egy tök jó szöveget a cédulákra:

Én egy kerékpárúton parkoló bunkó vagyok, de ígérem, hogy megjavulok!

Na milyen? ;D

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
A matrica és a mikulás csomag is jó ötlet! ;D Talán ez utóbbitól nem kapnak idegbajt a merdzsós kopaszerõsök sem...
Holnap lesz nálam egy 8 csatornás PMR rádió (Alan 451), ha esetleg valakinek van otthon, vagy tud szerezni, akkor elhozhatná. Ha jól tudom, a Pajtásoknak valami komolyabb, átjátszós rádiójuk van, ami meg tudja találni a PMR rádiók frekvenciáját is. Csak hogy könnyebb legyen kommunikálni...

Körte kommunikátor

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
nekem van és felajánlom, de akkor talizzunk valahol, mert nem megyek el a felvonulásra :-\
privit...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha van valakinek tarcsi bukója, hozza el nekem pls! Volt egyszer egy katicás, amit ajándékba kaptam, de azt továbbadtam az unokahúgomnak.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Mivel egy parkolóban találkozunk, L_Gabi ez meg van oldva. ;)
Erzsébet híd, budai oldal.
Ha pest felöl jössz egyenesen kell menni nem az M7 felé és az elsõ lehetõségnél visszafordulni és balkéz felé lesz a lámpánál egy parkoló.
Ott leszünk már egy páran, tuti megtalálsz.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Az eseményt bemondták a Petõfi rádióban is!!! Lens hallotta ma asszem.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Nekem van 8 db mikulázacskószerüségem, amin ilyen van: ;D ;) :).
Felajánlom a célra!!! És ez tényleg nem agresszív!

100forintosboltban utána nézek, ott tui van ilyen elfekvõben!

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Sziasztok! Bali vagyok (tudjátok szerdán találkoztunk, én voltam a cruxszal).
Csak az autókkal kapcsolatban az az ötletem támadt, hogy vhonnan szerezni kéne igazi mikulás csomagokat (de nem a büntetõset, hanem tényleg az igazit) és abba otthagyni nekik vmi "kedves" üzenetet, és ezt berakni az ablaktörlõ alá.

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Na, én meg gondolkoztam az Anrássy úton szabálytalanul parkoló autók "megbüntetésérõl"...
Tényleg nem szabad hagyni, hogy bárki is megrongálja az autókat, mert akkor ellenkezõleg fog kihatni az egész!
Ellenben az jutott az eszembe, hogy nyomtatok öntapadós vignettákat vmi szöveggel és akkor azokat lehetne a szélvédõre ragasztgatni. Kb. úgyis max. 2-3 paraszt lesz, aki odaáll. Mondjuk szétosztok pár matricás lapot és akkor szélvédõnként kapnak 6-8 matricát. Az is elég nagy bosszúság lesz!
De, mi legyen a szöveg?!
pl.: HÜLYE BUNKÓ ÁLLAT VAGYOK, A KERÉKPÁR-ÚTRA PARKOLTAM...
Nos? :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Biztonságos parkolási lehetõséget is adjatok meg!
Bocsi, de miskolcról valahogy nincs kedvem feltekerni! ;D ;D
Autóval megyünk, 9.00 körül ott leszünk!

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts

...És javasolom, MINDENKI VEGYEN BUKÓT, ezzel is a jó példát mutatva...

Ez jó ötlet!! Tényleg hozni kéne mindenkinek!!

ÖÖÖ, vagy már meg van beszélve? :-X

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Köszike :D

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 posts
A Tabán Erzsébet híd-hoz legközelebbi része.
Ráczkert v. mi a neve.
Van ott valami sörözõ is: Rácz sörözõ?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tabán - Felsõ rakpart - Lágymányosi híd - Könyves K. krt. - Hungária krt. - BS - Stefánia út - Városliget - Andrássy út - Deák tér

Valaki tud hozni nekem egy bukót? Muris lenne ff-ben.