Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Skacok, én már raktam össze pár Kelly's-t a cimbimék bóttyában és tényleg öröm velük dolgozni. Minden smakkol, szemben pl. a Hauserrel, aminek összerakásához nyugtatót vagy valami töményet javasolnék...

Azért ezt jó hallani. :)
Az igaz, amióta lecseréltem a telot, eléggé egyben van a gép.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Skacok, én már raktam össze pár Kelly's-t a cimbimék bóttyában és tényleg öröm velük dolgozni. Minden smakkol, szemben pl. a Hauserrel, aminek összerakásához nyugtatót vagy valami töményet javasolnék...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha jol tudom 95%-ra szerelten kuldik dobozban vagy szemelyesen atveheto ugyanigy. A lenyeg, hogy pedalt te rakod fel, ilyesmi.

Tényleg ha itt rendelek komplett bringát akkor azt dobozban szállítják le vagy azért összeszerelt állapotban? Szép is lene ha a garanciás bringát nekem kéne összerakni vagy elvinni szerelõhöz, azt annyi a kedvezménynek!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Nyitott már buddha egy Cross bicaj topikot..
Nna, sicc innen.. :)

Ja,ja. Ez az elsõ topicom... Tisztább, szárazabb érzés!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha vki ismer olyan emberkét aki kelly's-t fog venni mostanság de lecserélné a disc-es kerekeit vmi másra az szóljon! A disc-es salamanderembe kéne h ne kelljen gumit cserélgetni hanem csak kereket, ha terepre megyek és ez a razor kerék nekem bevált meg jobban is tetszik mint a többi lekerekített csoda amit bárhol kapni, ezt meg külön sehol. :(

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
fúúú pont éjfélkor ment el az elõzõ üzi! :chomik:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
még jó h nincs disc-es salamander mert megõrültem vna, bár a nyári bringázás megért vna 10% árengedményt, mindenesetre nem rossz ajánlatok.

Tényleg ha itt rendelek komplett bringát akkor azt dobozban szállítják le vagy azért összeszerelt állapotban? Szép is lene ha a garanciás bringát nekem kéne összerakni vagy elvinni szerelõhöz, azt annyi a kedvezménynek!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
http://ebike.hu/hire.../06/kellysakcio

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nyitott már buddha egy Cross bicaj topikot..
Nna, sicc innen.. :)

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

Meg az Authornál pl.

Meg a Meridánál és számos más gyártónál létezik ez a kategória.
Emil

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Az authornál a Cross szériában a kerékméret Pl: 700x35C . Ez " ha jól tudom 27-esnek felel meg.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Cross kategoria csak a kelly's-nel van.

Meg az Authornál pl.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Mobster vaz az tetszene. Jo fele alubol van es masfel kilo alatti a sulya :-) De azt kulon nem aruljak. Amugy en inkabb a csehek fele nezelodom, azaz author. Ertelmes aron vannak nagyon jo es konnyu vazaik. Nekem az a letisztult design is jobban bejon, de nem offolok itt :-)

Az Authornál engem is a "letisztult design" fogott meg, de sajna a 2006-os modellek már színesek lesznek.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem vegye magára senki meg ne sértõdjön meg, de 28-as kerék meg autor... beugrott egy most nyári sztori!

Volt osztálytársnõm 2 év után az erkélyrõl elõszedte a bringát h majd megyünk bringázni. Na amit el tudtok képzelni azon a bringán, a fészektõl a 2 éves sárig minden... lényeg h én tettem mûködõképessé meg a szétszáradt gumijai helyett megkapta a Kelly's Cobrámat ami alapból volt a salamanderen, mert én maradtam a Schwalbe Landcruiseremnél mikor megvettem az új bringát. A muterja meg vett egy hipermarketben belsõt már elõzõ nap. Na itt jött a bonyodalom. A 18-as vázból meg a 26-os kerékbõl a mutti összehozta h neki 28-as kereke van. Na milyen belsõt vett a 26os kerékre? Naná h 28asat! mindegy vittem belsõt is neki a salamanderbõl mert ött is a már bevált continentált használom.
28as kerékrõl addig nem is hallottam és betévedtem egy autor boltba és kérdeztem h milyen bringához kell 28-as? és monta a srác h 28asról nem tud max a tanyabike-oknál, mert a régi fecskéken van 28as kerék.

Na ha az autor csinál ilyen cross bringákat 28as kerékkel akkor elismerésem a f*szinak!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Szerintem a vonal annyira fine, hogy nincs is... A Mátrixban sem volt kanál.

Most meg számlákat kell írnom, majd visszanézek késõbb. Csá!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem nincs. Neked van a cross-rol, ha neked bejon ez a kategoria akkor ez egy jo kerekpar. LX hajtomu, ilyen van nekem. Ugyanaz, mint az XT, csak nehezebb picivel. Atom merev, atom eros, legjobb megoldas jelenleg. En imadom. LX/XT valtorendszer ugy jo ahogy van. Hayes hfx-9 tarcsa szinten jo cucc, akinek van szereti, amit en probaltam az jo volt. A telo rendben van szinten. Ritchey logic zero hibatlan, a kelly's sajat kiegeszitoibol (kbix) pedig a carbon verziok vannak, tehat rossz nem lehet. Sram fogaskoszoru es lanc is majdnem a csucs. Ami bazira kilog a sorbol az a deore elso es hatso agy. De ez azert lehet, mert LX-tol felfele mar centerlock van, arra meg nem menne a hagyomanyos hayes tarcsa. De nem hiszem, hogy a deore agyakkal gond lenne egy ilyen gepen.

220e nem is rossz ar erte.

Van vkinek tapasztalata a Kelly's Definite-rõl?

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

"There is just a fine line between the wiseman and the idiot."
(Zen saying)

:)
A lényeg, hogy én mindezt teljes lelki nyugalomban éltem meg, szóval talán maradtam annak vonalnak a megfelelõ oldalán.. :)

De, hogy tényleg ne offoljunk: A Definite-rõl nem sokat találtam. Itt a fórumon volt valaki, aki 2003-as Definite SF-rõl azt írta, hogy neki bevállt, de az illetõnek összes 7 postja volt és valamikor 2004-ben járt erre utoljára, szóval nem fog tudni megkérdezni tõle..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Amikor harcmûvészetet "gyakoroltam", több ismerõsöm megkérdezte, hogy mennyi értelem van "összeveretni" magam, vagy edzõtáborban fizikialag szétszakadni.. Én élveztem, kihívás, amit ha az ember "túlél", akkor eszméletlen energiákat szabadít fel..
Lehet, hogy õ is így volt vele, kihívás..
Tudom, lehet, hogy szimplán hülye volt..

"There is just a fine line between the wiseman and the idiot."
(Zen saying)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nos ha így belemerültünk a klasszikus MTB-Cross hasonlítgatásba (A Kelly's topicban!!!), akkor újra feltenném eredeti kérdésemet:

Van vkinek tapasztalata a Kelly's Definite-rõl?

Egyébként köszi a véleményeket, tényleg mindenki élvezze a sajátját és ne élvezze kevésbé attól, hogy másnak más jön be!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Persze. Mindenki vegyen azt amit akar es amit szeret :-)

Amugy laza talajon (kitaposott erdo) elmegy a trekking is :-)

Enyim Paripa

Let the people speak