Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vagy annyival se :-) Legalabbis amikor a HHH-rol zugok le trepen, haaat az jo par beton kilometert jelent :-)

Tin az 1000 km aszfaltos használat az kb 100 km terphasználattal ér fel....

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

A kulcs az állandó használat. hA mindennap használod, kijönnek rajta a gyengébb alkatrészek.

Én amióta ráraktam az rs villát, meg spd pedált, semmi gondja nincs.
Alnak igaza van abban , hogy alkatrészekként kell nézni.
Viszont azt se felejtsük el, hogy mivan akkor ha olyan valaki veszi mag aki teljesen laikus hozzá. hordhatja a szervizbe.
Én a magam részérõl, a következõt összeépitem. Olyan cuccot teszek rá amilyet én szeretnék.
Én a Kellys-t nem hibáztattam pl., hogy megszivtam. De úgy látszik, hogy az rst ebben a szériában nem igazán vált be. Mint a középrész, bár nekem azzal semmi bajom nem volt eddig.
Viszont, az is igaz ha komolyabb telo kerül bele, az ára is több lett volna.

itt a 8 pont...sajna tudomásul kell venni hogyha valaki évi 8000 km terephasználatra vesz biciklit oda ez a kategória kevés.....és ez a kategória kissé odébb vhogy úgy is van pozicíonálva mondjuk hogy "recreational mtb" ....míg az évi sok km-t tekerõ polgár megveszi az xt-s, rs-rebás, 11 kg-os montit, mert ott "nyugatabbra" könnyen +teheti...szal az hogy nálunk a jövedelmi viszonyok ilyenek, és még egy szalamandrát (most nem akarom leszólni, csak mint mondottam más kategória) is kevesen engedhetnek + maguknak az nem feltétlen a kellys hibája, legfeljebb a dealer nemtörödömsége, vagy tájékozatlansága hogy vásárlásnál erre nem hívja fel a figyelmet....

Tin az 1000 km aszfaltos használat az kb 100 km terphasználattal ér fel....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
:no: Enyééééééééééééém....:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
B+! :clap: Adod ide! :bananadan

Enyim Paripa

Let the people speak

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
RS Duke XC . szerintem :spoko:

Szerinted? Vélemény?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Cuki!

Milyen RS-t raktal bele?

A laikus kerdesben igazad van. Viszont egy laikusnak is el kell azon gondolkoznia, hogy ha van merevfaru kerekpar 50e forintert es 600e penzert is, akkor esetleg az olcsobb nem annyira jo. Egyebkent tipikusan a teleszkopon szoktak sporolni a gyartok, mert egy laikusnak semmit nem mond, hogy milyen a csillapitas, milyen nehez, stb. Illetve kozepcsapagyon, ami nem latszik. Fogaskoszorun, szinten nem latszik. Lancon, stb. Tehat ez egy ilyen mufaj.

Egyebkent soha nem tudtam sajnalni egy laikust. En ha veszek valamit, utanajarok, plane ha semmi ismeretem nincs.

Viszont azt se felejtsük el, hogy mivan akkor ha olyan valaki veszi mag aki teljesen laikus hozzá. hordhatja a szervizbe.

Enyim Paripa

Let the people speak

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nem. Az a bosszantó, ha úgy hordod szervizbe, hogy már nem garanciális.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Azért ha az ember hetente hordja szervizbe, readásul úgy , hogy még garanciális is, elég boszantó tud lenni.;)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A kulcs az állandó használat. hA mindennap használod, kijönnek rajta a gyengébb alkatrészek.

Én a magam részérõl, a következõt összeépitem. Olyan cuccot teszek rá amilyet én szeretnék.
Én a Kellys-t nem hibáztattam pl., hogy megszivtam. De úgy látszik, hogy az rst ebben a szériában nem igazán vált be. Mint a középrész, bár nekem azzal semmi bajom nem volt eddig.

Én idén olyan 1000 km-t raktam bele, tavaly kb a felét, és semmi bajom nincs vele. Pedig én féltem, hogy tönkremegy hamar, mert nehéz vagyok. Így még jobban örülök, hogy semmi baja. Lehet, hogy a Gila T4, és a T5 között van némi különbség.
Terepen nem használom, bár az utak néhol eléggé olyanok, mintha nem is aszfalton járnék.
Ja, és szinte minden nap használom.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lehet, hogy azzal nem mentek 1500km-ert par honap alatt :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
elõre gondolkodva jobban jársz, ha a villát "kell" kicserélned (a saját izlésedhez méltóra), mint mondjuk egy hajtásrendszert.

és az rst olcsósítás miatt van benne ehez kétség nem fér.
mondjuk azt nem értem miért hibás ennyire.
én is hajtottam rst-t 2évig, most már más használja és köszöni jól van.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem érdemes vitatkoznunk úgysem tudjuk meggyõzni egymást!
Egy 140ezres bringától azért elvárom h ne kelljen havonta garanciális cserére vinnem! Most ha raknak új rst-t akkor az meddig bírja vajon, megint 1500kmig? Sokan örülnének ha ennyit bírt vna nekik, uh most igazából egy szavam nem lehetne rá, de azért ez nem normális így!

"amikor mukodik" itt a kulcsszó!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tenyleg? Akkor meseld el, hogy egy rendes telo kerul a Salamanderbe, akkor szerinted mennyibe kerult volna? 100e a bringa ara, de akcioban 90-ert van. Szerinted ebbe az arba, hogy ferne bele mondjuk egy RS Judy vagy Pilot vagy valami manitou alap villa, ami olajos es mondjuk van benne lockout? Az a bringa aranak tobb, mint felet vinne. Bizonyos arert talan nem kellene sokat varni. Valaszthatott volna bele ezert az arert egy rock shox judy TT-t, amiben van ket rugo es csok az meg kb 10x szarabbul mozog, nincs benne csillapitas es nem lockolhato. A telod legalabb csillapit amikor mukodik. Amikor meg nem, akkor javitjak gariban.

Es azert nem lehet beszelni tipusokrol, mert nincsenek tipusok. Azt cserelsz a boltban a gyari osszeallitasbol amit akarsz. Felszereltsege van egy fantazianevnek.

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem okolható a kelly's mert rossz az rst villa. Dehogynem! Õk választottak ki minden alkatrészt és azért lehet összességében beszélni a bringákról a típus alapján mert nem saját építésû és a váz gyártója felvállalja saját összeállításában mások alkatrészeit.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem a Salamandereddel semmi gondod nem volt meg es masoknak sem. Az ugyanis egy vaz. A tobbi pedig alkatresz. Ezt kellene mar mindenkinek elkuloniteni es akkor nem lenne gaz. Ez most csak azert merult fel bennem, mert tobbszor is volt rola szo, hogy ennyi meg annyi gondja volt valakinek egy salamnderrel. Meg jo kerekpar vagy sem, nincs jo kerekpar es rossz, csak jo es rossz alkatreszek, vazak es telok, stb.. Alkatreszenkent nezzetek, ez a lenyeg.

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Holnap viszik a forgalmazóhoz a salamanderemet h megnézzék a telót és reményeim szerint cseréljék. Olyan rossz mikor nincs itthon, úgy hiányzik. Havi egy-két szabad estéje mindig van sajna mikor a szervízben alszik.

Tényleg ti reálisan mennyit vártok el a salamandertõl vagy más hasonló kategóriájú kelly's-tõl? Most 2,5 hónapos és 1600km van benne. A 3 szervízbõl egy volt ami esés miadt volt a másik kettõ meg garanciás ügy.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
McPherson: Jobbat mondok! Nézd úgy mint én! Lehet h drágábban vetted de amit már bringáztál vele azt nem lehet pórolni a különbözettel! Az élmények sokkal többet érnek amiket azóta átéltél a bringával!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

WÁÁÁ-ÁHHHH-WUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAAJJJAJAJAJJJJJ!:mad::rocketman:cegly:

Hmm, ezek szerint ez neked most baromi szar hír....
Nézd úgy, hogy biztos a nyakukon maradt egy csomó selejtes és kiárusítják.. :)
Mikor vetted a sajátod?

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

http://ebike.hu/hire.../06/kellysakcio

WÁÁÁ-ÁHHHH-WUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAAJJJAJAJAJJJJJ!:mad::rocketman:cegly:
...And Justice For All