Hmm, mintha az írták volna a honlapon, hogy új.. Látom sokat feccölnek õk is az internetbe..A zuglói megszünt, csak a budai mükszik.

Hmm, mintha az írták volna a honlapon, hogy új.. Látom sokat feccölnek õk is az internetbe..A zuglói megszünt, csak a budai mükszik.
Nna, majd megnézem. Nyitottak egyet Zuglóban is, majd áttekerek.. És a végén a CM-en megyünk egymáshoz színben, formában, stb..
Egyébként, ha már ennyire tudat alatt Scott-ot választasz, akkor miért nem vettél/veszel egy Scott cangát?
Nna, majd megnézem. Nyitottak egyet Zuglóban is, majd áttekerek.. És a végén a CM-en megyünk egymáshoz színben, formában, stb..Hunyadi. " azt azért figyeltem, hogy a szin menjen a bringához.
" jaa, és van hozzá nadrágom is:bananadan
Cuki, hol is vetted?
Hmm, ezen gondolkodtam én is múltkor egy meredek lefelén, jó lett volna kicsit hátrébb rakniu a súlypontom.. De hosszabb távon eddig nem volt kényelmetlen.. Ja, az enyém 19,5-es, ami valószínû nem az én méretem (182 centi vagyok).. A lábam rendesne leér, de mondjuk egy lefelén, ha lecsúsznék róla, akkor már erõsen gond lehet belõle.. Viszont a 17,5-es kicsinek tûnt, nagyon furán éreztem magam rajta..ja bocs..persze nagy volt, alig ért le a lábam . de nem is ez a baj hanem hosszú a felsõcsõ, de annyira hogy az nem volt jó mászásnál sem, lefelé meg abszolút kézenállásos volt a dolog.....ilyenek...
Ááá, dehogy..
Egyébként Cuki Scott-os meze szvsz jól nézett ki, nem ütött el a Salamander színvilágától..
Cuki, hol is vetted?
Edit: Nna, gyorsabb voltál..
ja bocs..persze nagy volt, alig ért le a lábam . de nem is ez a baj hanem hosszú a felsõcsõ, de annyira hogy az nem volt jó mászásnál sem, lefelé meg abszolút kézenállásos volt a dolog.....ilyenek...Nna, ezt soha nem tudtam, hogy mitõl lesz rossz egy gép geója? Az rendben van, hogy terepre szerencsés, ha a felsõcsõ szépen lejt, de mi más? Mi volt a baj terepen a 19-es Konával? (Egyébként nagy volt, vagy mi?)
Ááá, dehogy..Biztos jobban, mint egy Meridás, vagy Kona-s.
A Kelly's bukó nem drága, de ahogy néztem a tarkója nagyon zárt, és kicsik a lukak rajta. Persze mindenképpen jobb, mintha nem hordana a haján kívül semmit az ember.
Nagyon Kelly's fun lehet, ha még a bukója is az..
Egyébként lehet, hogy jó bukó, nem ismerem.. Najó, egy Kelly's-es mezen én is elgonolkodtam, de Sabotage van ráírva, az meg hogy nézne ki egy Salamanderen..
Biztos jobban, mint egy Meridás, vagy Kona-s.Nagyon Kelly's fun lehet, ha még a bukója is az..
Egyébként lehet, hogy jó bukó, nem ismerem.. Najó, egy Kelly's-es mezen én is elgonolkodtam, de Sabotage van ráírva, az meg hogy nézne ki egy Salamanderen..
Nagyon Kelly's fun lehet, ha még a bukója is az..Ez most nem vág teljesen az éppen feszegetett témába, de bent voltam az egyetem dékáni hivatalában, és ott figyelt a dolgozók cuccai között egy Kelly's bukó, meg egy hátizsák.
![]()
Sajnos nem tudtam rákérdezni, hogy kié, pedig elhívtam volna a CM-re. (Már ha amúgy nem tervezte, hogy megy, mert ezt ugye nem tudhatom.)
Nna, ezt soha nem tudtam, hogy mitõl lesz rossz egy gép geója? Az rendben van, hogy terepre szerencsés, ha a felsõcsõ szépen lejt, de mi más? Mi volt a baj terepen a 19-es Konával? (Egyébként nagy volt, vagy mi?)sokban befolyásolja, de elsõsorban terepen....tehát pl mikor elkezdtem komolyabban 22" bca-m volt de csak aszfalton mentem, aztán az elsõ konáim is 19" voltak és aszfalton nem is volt gond legfeljebb nagyon meredek lefeléknél....de terepen...és furcsa de bizony fél centik is sokat számítanak....kelliznek 1ébként elég jó a geója, ott max a méretet tudod rosszul választani...
sokban befolyásolja, de elsõsorban terepen....tehát pl mikor elkezdtem komolyabban 22" bca-m volt de csak aszfalton mentem, aztán az elsõ konáim is 19" voltak és aszfalton nem is volt gond legfeljebb nagyon meredek lefeléknél....de terepen...és furcsa de bizony fél centik is sokat számítanak....kelliznek 1ébként elég jó a geója, ott max a méretet tudod rosszul választani...1 kérdés. A váz mennyite befojásolja azt, hogy mennyire tudsz vele jól menni?
Pl: a kellys-zel valami nagyon jól lehet menni. A városban simán megyek vele 30-at. Lehet kiröhögsz a 30 miatt, de nekem elég jónak tünik. Ezt befolyásolja a váz geoja?
A geo=geometria?
Amúgy pont a vázzal nem volt senkinek próblémája. Nekem legalábis nagyon bejön.
Cuki végülis ha építesz, és bejött a kelliz geója akkor nyugodtan +tarthatod a vázat és fejleszd tovább, mindig egy egy alkatrészt cserélve eljutsz az "egyedi" bringáig...
Én sem azért mondtam, azért volt ott a smiley..én nem a szalamandrát szidtam, és nem is csak a kellizre vonatkozott amít írtam, asszem ez 1 értelmû - csak ez a kelliz topik-...írhattam volna pld cona hahannát, trek 4000-est, specko rockhoppert,,,,stb stb.....