Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Csak nehezen viselem a hulyeseget.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Na most mindenki ezen fog lovagolni látom!

A bringázási szokásaimról meg annyit h perceken belül idnulok a napi min. 60km-es túrámra, ha érdekel este megírom mennyi lett!

Én ezen nem fogok lovagolni, akkor már inkább egy igazi lovon.. :) (Valakinek lenne kedve? Mármint lovagolni lovon?)
Ez csak vélemény volt vélemnyre. (Alu merevítõ..)
Al pedig sokszor szélsõséges.. (Al, te vagy az emeberem.. :D )

Egyébként van olyan ember, aki nem izzad, de mint írtam ennek sokszor semmi köze sincs a hajhoz. A fõnököm 40 fok melegben, öltönyben, klíma nélküli autóban (ablakok zárva). semmit sem izzadt. Ráadásul bõr ülésekben! Háát, mire odaértünk a tárgyalásra már kedvem lett volna újra zuhanyozni, bár így is pont úgy néztem ki az öltönyben.. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha hulyeseget irsz, azon valoban lehet lovagolni. Kellemes bringazast.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

A bringázási szokásaimról meg annyit h perceken belül idnulok a napi min. 60km-es túrámra!

Ez érdekelne engem, írsz bõvebben róla.? Please

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

A bringázási szokásaimról meg annyit h perceken belül idnulok a napi min. 60km-es túrámra, ha érdekel este megírom mennyi lett!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A viper szellozese kb. 10x jobb.
Nekem felul 9mm, oldalt 3mm a hajam ha frissen van vagva (2 hetente) es megis izzadok. Erdekes. Ha Te nem, akkor nem szoktal rendesen bringazni :-)

Az alu resz pedig miert lenne veszelyes? Hogy tudna beleallni a fejedbe mikor az egesz hoszaban benne van? Na erre kivancsi vagyok, meseld el :-) Mellesleg a teszt az teszt, tehat kiprobaltak ezeket es nem allt senki fejebe az alu, vajon miert :-) Mellesleg nem torik, hanem hajlik. De elotte az utes energiajabol jo sokat elnyel es csak utana kovetkezik a buko tobbi resze. tehat tobbet bir.

Sztem hasonlít az egyik casco modellhez, ezért is érdekel. Uaz csinálhatja ezt is és fele aron megvan, no meg a matrica. Nekem 3mm-es a hajam, így nem önmlik rólam a víz! :D

Néztem azt a díjnyertes casco-t, sztem az alu rész nagyon veszélyes, mert az nem törik szét hanem a fejedbe állhat. Nem is értem hogy lehet gyõztes bukó.

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Sztem hasonlít az egyik casco modellhez, ezért is érdekel. Uaz csinálhatja ezt is és fele aron megvan, no meg a matrica. Nekem 3mm-es a hajam, így nem önmlik rólam a víz! :D

Néztem azt a díjnyertes casco-t, sztem az alu rész nagyon veszélyes, mert az nem törik szét hanem a fejedbe állhat. Nem is értem hogy lehet gyõztes bukó.

Nem csak haj függõ, hidd el.. :)

Az alu merevítés meg elég nehezen áll bele a fejedbe. Szerintem a héjon keresztül levezeti az ütés erejét..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Van ami egyszer ved es van ami tobbszor. Egyszer az 5e forintos is meg fog vedeni. Viszont bizz a tavaly europa gyoztes casco viper modellben is :-) Tegnap teszteltem ketszer, nem kicsit rongyoltam fejjel a fanak es meg a festek se jott le. Igaz, az egyik pont kozepen az alu merevitesnel talalt.

Na ne offoljunk tovabb. A lenyeg, hogy en nem vennem ezt a kelly's bukot, mert egyreszt franc tudja ki gyartja (a kelly's csak matrica rajta), masreszt ranezesre sem szellozik.

Nekem van prowell sisakom is. Szerintem a kelly's is hasonló, nehéz mint a dög, olyan meleg , hogy patakokban folyt rólam a víz.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Van ami egyszer ved es van ami tobbszor. Egyszer az 5e forintos is meg fog vedeni. Viszont bizz a tavaly europa gyoztes casco viper modellben is :-) Tegnap teszteltem ketszer, nem kicsit rongyoltam fejjel a fanak es meg a festek se jott le. Igaz, az egyik pont kozepen az alu merevitesnel talalt.

Na ne offoljunk tovabb. A lenyeg, hogy en nem vennem ezt a kelly's bukot, mert egyreszt franc tudja ki gyartja (a kelly's csak matrica rajta), masreszt ranezesre sem szellozik.

azért az sem mindegy mennyire véd...lehet ám nagyot esni, csúnyán tud törni a bukó is , szal én maradnék bukoból, mondjuk uvex, cratoni, rudy project, ilyesmiknél

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Kelly's sisakról vkinek van véleménye, tapasztalata?

Én is Casco-t használok, ezen baromi sok luk van, és még így is izzadok benne.. El sem akarom képzelni, hogy milyen lenne, ha alig lenne..

Edit: Bikertigger, azért remélem a Casco-k is jól védenek..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Védeni szerintem az is véd.

azért az sem mindegy mennyire véd...lehet ám nagyot esni, csúnyán tud törni a bukó is , szal én maradnék bukoból, mondjuk uvex, cratoni, rudy project, ilyesmiknél
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Ne hari, de en nem vennek olyat ami nem szellozik. Ha ved, ha nem... Nyilvan mindegyik ved, azert vannak. Viszont a szellozes, a tisztithatosag, esetleges bogarhalo, egyszeru es biztos rogzites, stb. ezek fontos szempontok.

Pont ezért cseréltem le a régit cascora..:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ne hari, de en nem vennek olyat ami nem szellozik. Ha ved, ha nem... Nyilvan mindegyik ved, azert vannak. Viszont a szellozes, a tisztithatosag, esetleges bogarhalo, egyszeru es biztos rogzites, stb. ezek fontos szempontok.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Pont a múlt héten láttam egyet közelrõl, de a kezemben nem volt. Ránézésre a tarkójánál nem valami jól szellõzik (egy luk sem volt hátul). Viszont olcsó, ha jól láttam 5ezer valamenyi.

Védeni szerintem az is véd.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Pont a múlt héten láttam egyet közelrõl, de a kezemben nem volt. Ránézésre a tarkójánál nem valami jól szellõzik (egy luk sem volt hátul). Viszont olcsó, ha jól láttam 5ezer valamenyi.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hmm, nekem ennyi pénzem nincs.. :) Legalábbis erre, és most..
De végülis nem ez a lényeg, hanem, hogy gazdagodtunk egy plusz infóval..

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szia raycoon.
Nekem soha nem volt. én egy mongoose iboc sporttal kezdtem exage 500 lx. szettel kivéve fék az xt volt, majd heavy tools alu laser jött 2 db. lx. szettel, utána gt. corrado, majd barracuda a2v................ sorolhatnám most egy trek 7000-sem van easton csõbõl ragasztva,meg egy troger cristallom 91.-bõl teljes xt-vel, meg egy merida t3-mam városi szaladgálásra.
Hali

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Szia!

Én sem tudtam, szóval köszi az infót. (Milyennel tekert?)
A nosztalgia csak erre terjedt ki, vagy te is nyomtad egy ideig Kelly's-zel?