Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Bocs, hogy itt bénázok.. Posted Image

Ez nem a bicajom...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Köszi! Így elsõre kissé kínai nekem, de majd csak megoldom vhogy...http://www.jankomuterme.hu

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Majd igyexem. Bár mostanában a sok bringázástól nem lesz idõm fotózni...

Egyébként hogyan szúrhatok be ide képet?

A szövegdobozban, ha nem a gyors válaszra nyomsz (hanem az "ezt idézem"re, vagy az új hozzászólásra), amikor írod az üzenetet megjelenik egy csomó kis ikon.
A képet felrakod valahová a netre, egy publikus tárhelyre, és a tulajdonságai közül kimásolod az URL-jét. Rákattintasz erre az ikonra: Posted Imageés a megjelenõ csíkba beilleszted a kimásolt URL-t. Vigyázol, hogy a http:// ne legyen ott kétszer, mert akkor nem látszik a kép.

Bocs, ha túl részletes, de nem tudom melyik részét nem tudtad. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
rontottam, aztán töröltem

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Majd igyexem. Bár mostanában a sok bringázástól nem lesz idõm fotózni...

Egyébként hogyan szúrhatok be ide képet?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

...és MEGVAN, és MEGVAN, és MEGVAN VAZZZZZEEEE!!!

Összejött a pénz és még ott várt rám a boltban, utolsó darabként, 40 ronggyal leárazva.
És most az ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!! A Kelly's Imagine '05.
Az a váz..., az a 2005-ös LX hajtómû..., az a karbon üléscsõ... Jiháá húúúúúúúúúú hõõõõõ ajjjjjaj ez mán bicikli! Ajjj, de örülök!

Akkor most üdvözlöm magam a Kelly's topikban, ahová eddig is elõszeretettel látogattam be vendégként, a szimpi társaság miatt. Most már tag vagyok!!!

Gondolom, a fentieket le sem sza*ja sok ember, de belõlem kikívánkozott.

Üdv: Bikebuddha, a szertelenül boldog IMAGINE-tulajdonos

Szia!
Gratula! :) Üdv a klubban.
Képet kérünk, vagyis gondolom a többiek is, de én feltétlenül!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
...és MEGVAN, és MEGVAN, és MEGVAN VAZZZZZEEEE!!!

Összejött a pénz és még ott várt rám a boltban, utolsó darabként, 40 ronggyal leárazva.
És most az ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!! A Kelly's Imagine '05.
Az a váz..., az a 2005-ös LX hajtómû..., az a karbon üléscsõ... Jiháá húúúúúúúúúú hõõõõõ ajjjjjaj ez mán bicikli! Ajjj, de örülök!

Akkor most üdvözlöm magam a Kelly's topikban, ahová eddig is elõszeretettel látogattam be vendégként, a szimpi társaság miatt. Most már tag vagyok!!!

Gondolom, a fentieket le sem sza*ja sok ember, de belõlem kikívánkozott.

Üdv: Bikebuddha, a szertelenül boldog IMAGINE-tulajdonos

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

testbike-on olvastam h vki a salamander vázzal dirt-özik. Ezek szerint azt is bírja...

szokjatok le arról, hogy a testbike véleményeit gondolkodás nélkül komolyan vegyétek légyszíves..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
bbudha: Azóta nekem is volt szerencsém egyhez, hát elõbb ugrokfejest szárazra mint h ilyennel bringázzak....

Vedd csak meg a bike-ot és feszíts rajta! Egy kelly's-en lehet!!

testbike-on olvastam h vki a salamander vázzal dirt-özik. Ezek szerint azt is bírja...

Kelly's sapiban jöttem a villamoson most és a megállóban egy srácon is olyan volt. :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Én egyszer megnéztem egyet közelrõl. Már a nagykerben jött szétfelé... Soha nem venném meg. De igaz: Ott csak a matrica kellíz...

Amúgy a bringák bejönnek. És ha minden összejön, jövõ héten már egy IMAGINE-en feszítek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Kelly's sisakról vkinek van véleménye, tapasztalata?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Igaz! A sár kimondottan olyan körülmény, ami alátámasztja a tfék létjogosultságát. És van még pár ilyen. Ezért is próbáltam óvatosan fogalmazni.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Azért van annak létjogosultásága.. A hétvégi Pilisezésnél magam is tapasztaltam. Jó saras volt egy két hely és ugyan nem nagyon süllyedtem el, de azért szépen felkerült a felenire is, eszement módon sikoltozott a fék, pedig nem is húztam. Biztos nem csak a hangja változott a féknek. Tárcsánál ez nagyon nem jött elõ, mármint a többieknek..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Nézegettem, de nem akarok tárcsaféket. Bár soha sem használtam, de nem tetszik az érzés a fékkaron. Meg a súlya sem. Igazából kételkedem a tárcsák létjogosultságában, legalábbis olyan körülmények között, ahol én bringázni szoktam. Szerintem jórészt a fogyasztói társadalom és az évenkénti fejlesztési kényszer produktumai. A marketing meg hülyíti a népet.

Azért elismerem, hogy vannak stílusok, melyekhez nélkülözhetetlen.

Az sem biztos, hogy a Majestic beleesett a leárazásba. Az Imagine igen, nincs is már belõle egy sem a nagykerben. A boltban áll az utsó, és remélem meglesz még, mire nekem a rávaló...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Üdv, Kellízesek!

Tapasztalatokat várnék, ezúttal az "IMAGINE" modellrõl. A cég honlapján bordó van, a boltban feketét láttam... Létezik több színben is? Már többször hallottam panaszt a középrészeikre. Ha 2005-ös LX hajtómû van fent, az már feltételez egy rendes monoblokkot, vagy attól még lehet gagyi? Miért van kihúzva ez a rovat a honlapon közzétett mûszaki leírásban? Hol olvashatnék esetleg teszteket?
Elõre is köszi a válaszokat.

Buddha, Majestic nem fér bele a keretbe, ha már kelliz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

A cég honlapján bordó van, a boltban feketét láttam... Létezik több színben is? Már többször hallottam panaszt a középrészeikre.

Egyrészt nekem szerencsére nem volt bajom vele, pedig nekem "csak" Salamander van..

Másrészt hol nézted a bordót? Ha a magyaron, akkor szerintem felejtsd el. A "saját" honlapján csak a fekete szerepel. Volt már ilyen baki és kiderült, hogy az adott szín, vagy felszereltség egy régebbi évjárat, csak nem "frissítettek"..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Köszi!

Sejtettem valami ilyesmit, csak nem akartam zöldségeket írni. Állítólag hülye kérdések nincsenek, csak hülye hibák...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Üdv, Kellízesek!

Tapasztalatokat várnék, ezúttal az "IMAGINE" modellrõl. A cég honlapján bordó van, a boltban feketét láttam... Létezik több színben is? Már többször hallottam panaszt a középrészeikre. Ha 2005-ös LX hajtómû van fent, az már feltételez egy rendes monoblokkot, vagy attól még lehet gagyi? Miért van kihúzva ez a rovat a honlapon közzétett mûszaki leírásban? Hol olvashatnék esetleg teszteket?

mert a 05 ös lx jajtómû, integrált középcsapágyas ....és azzal nem lesz gondod nyugodt lehetsz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Üdv, Kellízesek!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

(Valakinek lenne kedve? Mármint lovagolni lovon?)
Ez csak vélemény volt vélemnyre. (Alu merevítõ..)

Igen, igen, igen! Ismersz valami lehetõséget? Én nagyon-nagyon régóta szeretnék, de mikor lett volna lehetõség, akkor a szüleim nem engedtek, azóta meg nem akadt alkalom. Írd meg priviben, hacsak nem Kelly a ló, mert akkor nem annyira off. :-))

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Csak nehezen viselem a hulyeseget.

Nincs is gond ezzel.. Egyetértettünk.. :) Csak valaki kevésbé bírja ezt a stílust.. Én nem vagyok ilyen.. :) De ha beszólsz, akkor véged! :D