Ez nem a bicajom...
Majd igyexem. Bár mostanában a sok bringázástól nem lesz idõm fotózni...
Egyébként hogyan szúrhatok be ide képet?
Szia!...és MEGVAN, és MEGVAN, és MEGVAN VAZZZZZEEEE!!!
Összejött a pénz és még ott várt rám a boltban, utolsó darabként, 40 ronggyal leárazva.
És most az ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!! A Kelly's Imagine '05.
Az a váz..., az a 2005-ös LX hajtómû..., az a karbon üléscsõ... Jiháá húúúúúúúúúú hõõõõõ ajjjjjaj ez mán bicikli! Ajjj, de örülök!
Akkor most üdvözlöm magam a Kelly's topikban, ahová eddig is elõszeretettel látogattam be vendégként, a szimpi társaság miatt. Most már tag vagyok!!!
Gondolom, a fentieket le sem sza*ja sok ember, de belõlem kikívánkozott.
Üdv: Bikebuddha, a szertelenül boldog IMAGINE-tulajdonos
testbike-on olvastam h vki a salamander vázzal dirt-özik. Ezek szerint azt is bírja...
Kelly's sisakról vkinek van véleménye, tapasztalata?
Buddha, Majestic nem fér bele a keretbe, ha már kelliz ?Üdv, Kellízesek!
Tapasztalatokat várnék, ezúttal az "IMAGINE" modellrõl. A cég honlapján bordó van, a boltban feketét láttam... Létezik több színben is? Már többször hallottam panaszt a középrészeikre. Ha 2005-ös LX hajtómû van fent, az már feltételez egy rendes monoblokkot, vagy attól még lehet gagyi? Miért van kihúzva ez a rovat a honlapon közzétett mûszaki leírásban? Hol olvashatnék esetleg teszteket?
Elõre is köszi a válaszokat.
Egyrészt nekem szerencsére nem volt bajom vele, pedig nekem "csak" Salamander van..A cég honlapján bordó van, a boltban feketét láttam... Létezik több színben is? Már többször hallottam panaszt a középrészeikre.
mert a 05 ös lx jajtómû, integrált középcsapágyas ....és azzal nem lesz gondod nyugodt lehetsz...Üdv, Kellízesek!
Tapasztalatokat várnék, ezúttal az "IMAGINE" modellrõl. A cég honlapján bordó van, a boltban feketét láttam... Létezik több színben is? Már többször hallottam panaszt a középrészeikre. Ha 2005-ös LX hajtómû van fent, az már feltételez egy rendes monoblokkot, vagy attól még lehet gagyi? Miért van kihúzva ez a rovat a honlapon közzétett mûszaki leírásban? Hol olvashatnék esetleg teszteket?
Elõre is köszi a válaszokat.
(Valakinek lenne kedve? Mármint lovagolni lovon?)
Ez csak vélemény volt vélemnyre. (Alu merevítõ..)
Nincs is gond ezzel.. Egyetértettünk..Csak nehezen viselem a hulyeseget.