Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Sabotage-nal kamu van. Vagy a gumin sporoltak 1 kilot... (ez ugye meg viccnek is rossz) mivel minden ugyanaz, kiveve a telot. A telo viszont ugyanannyi, mint a SID team. Tehat ha az idei 10,5kg, akkor a 06-os is... Cserebe dragabb 40 rugoval ugyanaz a bringa. Bar a telo mas, de szerintem a manitou es a rock shox csucs kategorias, szuperkonnyu, verseny CC villaja egy kategoria.

Nem tudom mennyi különbség jöhet ki a kisebb-nagyobb vázakból adódóan. Talán ott ügyeskedtek valamennyit.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Sabotage-nal kamu van. Vagy a gumin sporoltak 1 kilot... (ez ugye meg viccnek is rossz) mivel minden ugyanaz, kiveve a telot. A telo viszont ugyanannyi, mint a SID team. Tehat ha az idei 10,5kg, akkor a 06-os is... Cserebe dragabb 40 rugoval ugyanaz a bringa. Bar a telo mas, de szerintem a manitou es a rock shox csucs kategorias, szuperkonnyu, verseny CC villaja egy kategoria.

A másik amit néztem, a Sabotage (és a DSC). Azok 70, illetve 40 rugóval drágultak. A Manitou R7 Platinum ezexerint jobb mint a SID Team? A tömegük láttán viszont néztem egy nagyot: 9,2 és 9,5 kiló az idei 10,2 és 10,4 helyett. Ezek gondolom a 19,5-ösre vonatkoznak, a Kelly azokra szokta megadni. 9,2 kiló egy montitól baromira jó nem?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Gila SL helyett RL (gyengebb), deore agyak helyett alivio es dragabb 14e forintal. Akkor ha jol ertelmezem ez azt jelenti, hogy gyengebb cuccok es magasabb ar.

háát salamandernél csak a vkarnál látok eltérést de a képen alivio van deore helyett, a festés meg kifejezetten nem tetszik, fõleg h az édes kis salamander nincs rajta. (legalábbis nem látszik)

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
hát úgy nézem kifejezetten nem jó az ár-érték arányuk...most sztem kb elérték hogy a kellizt is csak vázként lesz érdemes megvenni...már ha a vázakra jó árat csinálnak..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
háát salamandernél csak a vkarnál látok eltérést de a képen alivio van deore helyett, a festés meg kifejezetten nem tetszik, fõleg h az édes kis salamander nincs rajta. (legalábbis nem látszik)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Köszi. Úgy nézem, itt tényleg emelések lesznek. Többségének azért tetszik az új festése (leszámítva a zöld Magnust). A felszereltségek összehasonlítása számomra kicsit problémás.

Pl nézem az új Magnust, amit idén 130-ért vettem, jövõre 150 lesz. Az idein Suntour XCP75 LO villa van, az újon RS Judy J2 LO. Ez most elõre, vagy hátralépés? A hátsóváltó LX az idei Deore helyett, ez gondolom elõrelépés, hasonlóan a Deore Dual Control fékváltókar is. A tömege viszont, amit megadnak, picit nehezebb az ideinél.

A másik amit néztem, a Sabotage (és a DSC). Azok 70, illetve 40 rugóval drágultak. A Manitou R7 Platinum ezexerint jobb mint a SID Team? A tömegük láttán viszont néztem egy nagyot: 9,2 és 9,5 kiló az idei 10,2 és 10,4 helyett. Ezek gondolom a 19,5-ösre vonatkoznak, a Kelly azokra szokta megadni. 9,2 kiló egy montitól baromira jó nem?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lap aljan par darab:
http://kerekpar.hu/termekek/mtb?pid=3

Egesz lapon:
http://kerekpar.hu/termekek/mtb?pid=4

Lap tetejen a maradek ketto:
http://kerekpar.hu/termekek/mtb?pid=5

Ez a kedvencem, fel millaert egy shimano alap pedal...
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/1873

Hol lehet megnézni a 06-os Kelly-ket?

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
bikebuddha: meg lehet ám szokni azt az ülést. Az én Magnusomon is olyan van, és az elsõ János-hegy után még betétes naciban is úgy éreztem, mintha hátulról belém jöttek volna. De ez nem tartott sokáig, most már 2-3 órát betét nélkül is kibirok rajta.

Remélem, ez sikerül...

Annyi a változás, hogy a kormányszár már pozitív szögben áll, a markolatokat rögtön lecseréltem ergonómikus Authorra (kedvencem), és felkerült egy Cateye óra.

Feltöltött kép...és nagyon gondolkodom egy nyeregcserén...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hol lehet megnézni a 06-os Kelly-ket?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ugy tunik elszalltak es most mar a haszon lett az elsodleges. Biztos ugy erzik a marketing beerett. Kivancsi vagyok, mert akik "marka" es/vagy a draga biztos jo alapjan vasarolnak, azok a nagy nevekhez fognak huzni tovabbra is (Trek, Kona - ez csak nalunk kedvelt a jo marketing miatt, Specialized, stb.), a tobbiek meg szerintem inkabb az Author es a Magellan palettat nezik majd.

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Ez érdekes változás. Az elõzõ években pont úgy kalkulálták az árakat, hogy nem változtattak rajta, de növelték a felszereltésget, erre most csökkentik a felszereltésget és növelik az árat? Ezt a baromságot...

Gratula az Imagine-hez! :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Remélem, ez sikerül...

Annyi a változás, hogy a kormányszár már pozitív szögben áll, a markolatokat rögtön lecseréltem ergonómikus Authorra (kedvencem), és felkerült egy Cateye óra.

...és nagyon gondolkodom egy nyeregcserén...

Szép. Azért kíváncsi vagyok a sajátodra is.
Lámpát is vettél? :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ezert vesz itthon mindenki KONA-t es Mongoose-t :)

Egy csomó ember úgy választ bringát, hogy ez jó drága volt, biztos jó, de legalábbis tuti nem rossz. A felszereltsége nem nagyon érdekli õket sokszor.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Szerintem nem fog nekik bejonni. Nyugat europaban es a vilagon nincs nevuk. Keleten meg az ar/ertek arany tobbet nyom a latba. Es van meg par marka ami tartja a kivalo ar/ertek aranyat, ellenben veluk.

Egy csomó ember úgy választ bringát, hogy ez jó drága volt, biztos jó, de legalábbis tuti nem rossz. A felszereltsége nem nagyon érdekli õket sokszor.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem nem fog nekik bejonni. Nyugat europaban es a vilagon nincs nevuk. Keleten meg az ar/ertek arany tobbet nyom a latba. Es van meg par marka ami tartja a kivalo ar/ertek aranyat, ellenben veluk.

Enyim Paripa

Let the people speak

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Tudatos marketing volt.... Az elsõ években többen is keresték a susmust, mert "egy ilyen bringa nem lehet ennyire olcsó, hol itt a haszon?". Mostanra tényleg (jó) neve van a márkának. Jöhet a profit realizálása... A jövõ évi vásárlókkal ezek szerint kifizettetik a 2005-ös Bike Mag hátoldal-hirdetések költségét is...

Az én gépem viszont értékesebb lesz....

De ez a marketing politika fordítva is elsülhet, mert ugye nem Amerikában vagyunk, és a birkanyáj nem oly egyszerû lelkületû, mint az Új Világban...

kezdik magukat "nagynak" érezni...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Atneztem a kinalatot... A hasznalhato suntour telok helyett RS judy-kat pakolnak (ami pedig az egyetlen gagyi RS telo), de a tobbi modellnel is gyengebb telo kerult a '06-os modellekbe. A sram 950-es koszoruk helyett deore (ez is gyengebb) szereles van. Nemely LX cucc helyett deore kerult bringakra. Minden modell nehezebb is, mint az idei.
Es a tetejebe minden modell 10-20e forintal dragabb. Szoval aki Kelly's-re vagyakozik az szerintem meg most menjen vasarolni, mert a '06-os modellekkel rosszabbul fog jarni, mind arban, mind ertekben.
Szereny velemenyem szerint ez itthon a Magellan es az Author (ok is dragitanak minden modellen, de jobb cuccokat es jobb anyagbol keszult vazakat adnak cserebe) markakat fogja erositeni.

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Azert van bor a Kelly's-ek arcan az mar biztos... Gyengebb konfigokat arulnak jovore, magasabb aron. Csak az imagine-t es a Wandal-t neztem, de mind a ketto gyengebb cuccokat kapott es egy 20-assal nott az aruk. Na ez eddig nem volt jellemzo...

kezdik magukat "nagynak" érezni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azert van bor a Kelly's-ek arcan az mar biztos... Gyengebb konfigokat arulnak jovore, magasabb aron. Csak az imagine-t es a Wandal-t neztem, de mind a ketto gyengebb cuccokat kapott es egy 20-assal nott az aruk. Na ez eddig nem volt jellemzo...

Enyim Paripa

Let the people speak

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Remélem, ez sikerül...

Feltöltött kép...és nagyon gondolkodom egy nyeregcserén...