Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Írta 2005. október 10. - 16:29

Írta 2005. október 10. - 16:25

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 16:25

Fene az ízlésed..
Én azért nem vettem Salamanderbõl narancsot, mert túl hivalkodónak tûnt.. De ezek..
Egyébként is szép az az új Magnus, hisz így mindenki tudja, hogy MTB XC kategóriába tartozik, régen még gondolkodni kellett rajta..
Szerintem nem olyan hivalkodó a narancs.

Írta 2005. október 10. - 16:21

A Hacker pl. jol nez ki, de ez ocsmany:
Ez tényleg az, pedig az O2-nek nagyon szép színe volt, fõleg a halványabb tetszett.
Írta 2005. október 10. - 15:45

Én azért nem vettem Salamanderbõl narancsot, mert túl hivalkodónak tûnt.. De ezek..

Egyébként is szép az az új Magnus, hisz így mindenki tudja, hogy MTB XC kategóriába tartozik, régen még gondolkodni kellett rajta..

Írta 2005. október 10. - 15:37

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Írta 2005. október 10. - 15:31

Ilyen lett...:

Hát nem tudom... Szépség és szörnyeteg.
Írta 2005. október 10. - 15:18

Az oxigén színéhez nagyon megy a quartz zöldje is..

Írta 2005. október 10. - 15:14

Írta 2005. október 10. - 15:02

Let the people speak
vendég_avus_*
Írta 2005. október 10. - 14:50

Ezen a címen nagyobb méretben is megnézhetõk a 2006-os modellek. Sokszori megnézés után már én sem vagyok biztos abban, hogy a 06-osok jobban néznek ki, mint a 05-ösök. De ez a "ferde" Kelly's felirat érdekes - nekem bejön. A 06-os Madman és Mystery baromira jól néznek ki. Érdekes, hogy a Madman és a Sabotage DSC festése a feliratot és a felsõcsövön lévõ bizbaszokat leszámítva ugyanaz.
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 10. - 14:29

Írta 2005. október 10. - 10:22

Nem tudtam milyen a váz súlya.
De így tényleg elég fura lenne.
![]()
Ahogy én figyeltem, a 2004-esek még jobbak voltak. Arra senkit nem hallottam panaszkodni, a 2005-ösöknél sok probléma volt a teleszkóppal, meg a hátsó váltóra panaszkodtak még páran, hogy felüt nagyobb gödrökben. Vagyis nem a váltó, hanem az a sarkantyú, ha jól emlékszem.
Az mondjuk fura lenne, ha 3 éven keresztül ugyanannyiba kerülne, szerintem a 10ezres emelés ennél akkor sem lenne gáz, ha semmit nem változtattak volna rajta.
Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 10:20

Nem tudtam milyen a váz súlya.Az egy ~1500gr vaz. Ha 1kg konnyitettek rajta, akkor kb. fel kilo, ami pont a fele egy csucs kategorias carbon vaznak. Ergo lehetetlen. Szerintem siman hazudnak. Persze lehet lanc es pedal es nehany aprosag nelkuli suly
![]()
Amugy en nem fikazni akartam, csak gondoltam ide neznek be akik Kelly's-re vagynak. Szoval a mondokam lenyege. Ne varjon senki a '06-os modellekre, mert az ideiek jobb alkatreszekkel szereltek, konnyebbek es olcsobbak is.

Ahogy én figyeltem, a 2004-esek még jobbak voltak. Arra senkit nem hallottam panaszkodni, a 2005-ösöknél sok probléma volt a teleszkóppal, meg a hátsó váltóra panaszkodtak még páran, hogy felüt nagyobb gödrökben. Vagyis nem a váltó, hanem az a sarkantyú, ha jól emlékszem.
Az mondjuk fura lenne, ha 3 éven keresztül ugyanannyiba kerülne, szerintem a 10ezres emelés ennél akkor sem lenne gáz, ha semmit nem változtattak volna rajta.
Írta 2005. október 10. - 10:01

Az biztos, hogy kavarnak. A leírás alapján a Salamander-nél változott a telo (azt ti tudjátok, hogy rosszabb lett vagy sem), viszont hátra az Alivio (11-32) koszorú helyett Deore (11-34) van, és a váltókar is Deore lett Alivio helyett. A hajtómû is csere lett, de ahhoz sem értek..
És drágult egy 10-est..
A drágulás kivételével biztos elmondható, hogy rosszabb lett? (Al meg ne bántódj! Nem azért kérdezem, mert kötözködök, csak érdekel..)
Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 09:55

És drágult egy 10-est..
A drágulás kivételével biztos elmondható, hogy rosszabb lett? (Al meg ne bántódj! Nem azért kérdezem, mert kötözködök, csak érdekel..

Írta 2005. október 10. - 09:28

Ezt így nem mertem kijelenteni, mert annyira nem értek hozzá, de volt valami ilyen érzésem, hogy ez túl nagy különbség. Lehet, hogy egyszerû sajtóhiba. Vagy a mérleg nem volt jó.
Amugy en nem fikazni akartam, csak gondoltam ide neznek be akik Kelly's-re vagynak. Szoval a mondokam lenyege. Ne varjon senki a '06-os modellekre, mert az ideiek jobb alkatreszekkel szereltek, konnyebbek es olcsobbak is.
Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 07:51

annyi nem lehet...az meg egyébként is egy könnyû váz volt..
Ezt így nem mertem kijelenteni, mert annyira nem értek hozzá, de volt valami ilyen érzésem, hogy ez túl nagy különbség. Lehet, hogy egyszerû sajtóhiba. Vagy a mérleg nem volt jó.

Írta 2005. október 10. - 07:47

annyi nem lehet...az meg egyébként is egy könnyû váz volt..Nem tudom mennyi különbség jöhet ki a kisebb-nagyobb vázakból adódóan. Talán ott ügyeskedtek valamennyit.
Írta 2005. október 10. - 07:47

háát salamandernél csak a vkarnál látok eltérést de a képen alivio van deore helyett, a festés meg kifejezetten nem tetszik, fõleg h az édes kis salamander nincs rajta. (legalábbis nem látszik)
Nekem is pont a festés nem tetszik. Olyan szétcsúszott az egész, zavarja a szimmetriaérzékemet. (ha van ilyen az embernek egyáltalán.