Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Komolyan, neketek nincs ilyen reklámhordozó érzésetek ettõl az új desing-tól? Most vettem csak észre, hogy a láncvilla belsõ felén még az internet cím is rajta van! :scared:

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem ezek tetszenek festesre. A Sabotage meg felszereltsegre is :)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Fene az ízlésed..
Én azért nem vettem Salamanderbõl narancsot, mert túl hivalkodónak tûnt.. De ezek.. :D

Egyébként is szép az az új Magnus, hisz így mindenki tudja, hogy MTB XC kategóriába tartozik, régen még gondolkodni kellett rajta..

Szerintem nem olyan hivalkodó a narancs. :D Nagyon kis konszolidált szín. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A Hacker pl. jol nez ki, de ez ocsmany:

Ez tényleg az, pedig az O2-nek nagyon szép színe volt, fõleg a halványabb tetszett.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Fene az ízlésed.. :)
Én azért nem vettem Salamanderbõl narancsot, mert túl hivalkodónak tûnt.. De ezek.. :D

Egyébként is szép az az új Magnus, hisz így mindenki tudja, hogy MTB XC kategóriába tartozik, régen még gondolkodni kellett rajta.. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
basszus ezek nnekem akarnak eladni....ez is tecc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nekem a zöld Magnustól állt fel a szõr a hátamon. Ilyen volt:

Feltöltött kép

Ilyen lett...:
Feltöltött kép
Hát nem tudom... Szépség és szörnyeteg.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nna, megnéztem mégegyszer a képeket (tegnap már megvolt) és most sem tetszik annyira, mint a mostani. Nem mondom, van benne valami friss vérvonal, ami jó, de hogy egy biciklin 13x legyen rajta a Kelly's felirat, az nekem már sok! Pláne a "turn the poweron" felirat. Mindek egy jelige rá?? Az egészben igazából az nem tetszik, hogy olyan az egész, mint egy hírdetõ fal, vagy reklám bicikli..

Az oxigén színéhez nagyon megy a quartz zöldje is.. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
bazze nekem tecc...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A Hacker pl. jol nez ki, de ez ocsmany:

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
http://the.mtbiker.s...128083834<br />
Ezen a címen nagyobb méretben is megnézhetõk a 2006-os modellek. Sokszori megnézés után már én sem vagyok biztos abban, hogy a 06-osok jobban néznek ki, mint a 05-ösök. De ez a "ferde" Kelly's felirat érdekes - nekem bejön. A 06-os Madman és Mystery baromira jól néznek ki. Érdekes, hogy a Madman és a Sabotage DSC festése a feliratot és a felsõcsövön lévõ bizbaszokat leszámítva ugyanaz.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az új festést is ledörzsöli a bovdenház? Remélem errõl csak olvasni fogunk! Engem nagyon idegesít, akármilyen kis karc is de ronda, meg elõbb-utóbb nagyobb lesz belõle. A felpattanó kövek nem bántják az alját de ez a rohadt gumicsõ bezzeg! Ezt már itt is többen írtátok, meg más is mondta.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Valto felut, stb. Aki terepezik annak fel is fog koppanni az XTR is, nem csak az olcsobbak. Aki meg nem terepezik, annak mindegy. :)

Nem tudtam milyen a váz súlya. :) De így tényleg elég fura lenne. :D

Ahogy én figyeltem, a 2004-esek még jobbak voltak. Arra senkit nem hallottam panaszkodni, a 2005-ösöknél sok probléma volt a teleszkóppal, meg a hátsó váltóra panaszkodtak még páran, hogy felüt nagyobb gödrökben. Vagyis nem a váltó, hanem az a sarkantyú, ha jól emlékszem.
Az mondjuk fura lenne, ha 3 éven keresztül ugyanannyiba kerülne, szerintem a 10ezres emelés ennél akkor sem lenne gáz, ha semmit nem változtattak volna rajta.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Az egy ~1500gr vaz. Ha 1kg konnyitettek rajta, akkor kb. fel kilo, ami pont a fele egy csucs kategorias carbon vaznak. Ergo lehetetlen. Szerintem siman hazudnak. Persze lehet lanc es pedal es nehany aprosag nelkuli suly :)

Amugy en nem fikazni akartam, csak gondoltam ide neznek be akik Kelly's-re vagynak. Szoval a mondokam lenyege. Ne varjon senki a '06-os modellekre, mert az ideiek jobb alkatreszekkel szereltek, konnyebbek es olcsobbak is.

Nem tudtam milyen a váz súlya. :) De így tényleg elég fura lenne. :D

Ahogy én figyeltem, a 2004-esek még jobbak voltak. Arra senkit nem hallottam panaszkodni, a 2005-ösöknél sok probléma volt a teleszkóppal, meg a hátsó váltóra panaszkodtak még páran, hogy felüt nagyobb gödrökben. Vagyis nem a váltó, hanem az a sarkantyú, ha jól emlékszem.
Az mondjuk fura lenne, ha 3 éven keresztül ugyanannyiba kerülne, szerintem a 10ezres emelés ennél akkor sem lenne gáz, ha semmit nem változtattak volna rajta.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A salamander jobb lett, alivio-k helyett deore-k. Kiveve telo (SL heylett RL) es elso agy (shimano ty helyett noname). De lenyegi valtozas nincs rajta. Ez mondjuk innentol izles kerdese, hogy ideit van '06-ost. Ez mondjuk ugy nez ki megeri az arat tovabbra is.

Az biztos, hogy kavarnak. A leírás alapján a Salamander-nél változott a telo (azt ti tudjátok, hogy rosszabb lett vagy sem), viszont hátra az Alivio (11-32) koszorú helyett Deore (11-34) van, és a váltókar is Deore lett Alivio helyett. A hajtómû is csere lett, de ahhoz sem értek..
És drágult egy 10-est..

A drágulás kivételével biztos elmondható, hogy rosszabb lett? (Al meg ne bántódj! Nem azért kérdezem, mert kötözködök, csak érdekel.. :) )

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Az biztos, hogy kavarnak. A leírás alapján a Salamander-nél változott a telo (azt ti tudjátok, hogy rosszabb lett vagy sem), viszont hátra az Alivio (11-32) koszorú helyett Deore (11-34) van, és a váltókar is Deore lett Alivio helyett. A hajtómû is csere lett, de ahhoz sem értek..
És drágult egy 10-est..

A drágulás kivételével biztos elmondható, hogy rosszabb lett? (Al meg ne bántódj! Nem azért kérdezem, mert kötözködök, csak érdekel.. :) )

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az egy ~1500gr vaz. Ha 1kg konnyitettek rajta, akkor kb. fel kilo, ami pont a fele egy csucs kategorias carbon vaznak. Ergo lehetetlen. Szerintem siman hazudnak. Persze lehet lanc es pedal es nehany aprosag nelkuli suly :)

Ezt így nem mertem kijelenteni, mert annyira nem értek hozzá, de volt valami ilyen érzésem, hogy ez túl nagy különbség. Lehet, hogy egyszerû sajtóhiba. Vagy a mérleg nem volt jó. :)

Amugy en nem fikazni akartam, csak gondoltam ide neznek be akik Kelly's-re vagynak. Szoval a mondokam lenyege. Ne varjon senki a '06-os modellekre, mert az ideiek jobb alkatreszekkel szereltek, konnyebbek es olcsobbak is.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

annyi nem lehet...az meg egyébként is egy könnyû váz volt..

Ezt így nem mertem kijelenteni, mert annyira nem értek hozzá, de volt valami ilyen érzésem, hogy ez túl nagy különbség. Lehet, hogy egyszerû sajtóhiba. Vagy a mérleg nem volt jó. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Nem tudom mennyi különbség jöhet ki a kisebb-nagyobb vázakból adódóan. Talán ott ügyeskedtek valamennyit.

annyi nem lehet...az meg egyébként is egy könnyû váz volt..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

háát salamandernél csak a vkarnál látok eltérést de a képen alivio van deore helyett, a festés meg kifejezetten nem tetszik, fõleg h az édes kis salamander nincs rajta. (legalábbis nem látszik)

Nekem is pont a festés nem tetszik. Olyan szétcsúszott az egész, zavarja a szimmetriaérzékemet. (ha van ilyen az embernek egyáltalán. :))