Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
vendég_rainman_*
Posted 2005. September 05. - 22:59

A cc=xc a cross country. Van külön cross is?
Nem mindegy milyen mûködõképes bringával megyek egy versenyre 3-4ezer ft-os nevezési díjjal?
Posted 2005. September 05. - 22:44

Nekem is..
Bár közel sem az a felszereltség, mint ami a Definite-ben benne van..
Lehet így is definiálni, én valószínûleg Outi, MTB átmenetnek mondtam volna, de azt hiszem ez lényegtelen.. Viszont lehet Cross vázzal indulni egy CC-s maratonon?
Azon a Duna Maratonon, amin mentem vele, lehetett. Rá nem kérdeztek sehol, a rajtszámot kiadó hölgy pedig szerintem nem is volt tisztában a különbséggel. Egyébként jó a kérdés, ha tudsz rá hivatalos állásfoglalást, légyszi tudasd velem. Vannak nemzetközi maratonos terveim és ez tényleg fontos lehet. De ha nem lehetett volna, elmentem volna a mezõny után rajtszám nélkül is. Talán ha dobogós helyen végzek (hahahahahahaha....), lett volna gond...
Különben indult 2 BMX-es arc, akik 30 km környékén eltûntek és egy Csepel kempinges srác, aki megdöbentõen jó idõt ment. (Alkatából ítélve az Ironman helyett tévedt oda...)
Posted 2005. September 05. - 22:20

Posted 2005. September 05. - 22:16

Nekem is..Nevezzük a cross-t egy hardtail MTB-nek 700-as kerekekkel. (Bár sokan másképp definiálják.) Egyre több gyártó áll rá. Engem meggyõzött, mert a mostani crossbicómmal egy órát vertem magamra a tavalyi Duna Maratonon, az elõzõ két évi eredményeimhez képest. Pedig azok montik voltak és felszereltségükben megették a mostani Konámat. És a sörhasam is csak nõtt azóta. Meg a cross ad valamit az országútis feelingbõl is, amiben bõven volt részem még a montik megszületése elõtt. Továbbá szerintem hazánk azon terepeire, ahol egy crossgép nem megy el, már úgysem XC, hanem Freeride gép kell.
Amúgy tetszik a Salamander.

Lehet így is definiálni, én valószínûleg Outi, MTB átmenetnek mondtam volna, de azt hiszem ez lényegtelen.. Viszont lehet Cross vázzal indulni egy CC-s maratonon?
Posted 2005. September 05. - 22:13

Szóval, akkor..Én jövök az tuti és hozok egy zsák havert, majd meglátjuk hogy viszont megtaláljuk-e egymást... múltkor a hõsök tere is tele volt, útközben meg elég nehéz lett volna bárkit is megtalálni...
ja és hozzatok villogót is! (ez a szervezõk kérése, tuti tudjátok már, de azért csak hangoztassuk)
Edit: ja egyébként Ti mennyire ismeritek egymást? mert én innen senkit seT
Tin
Ancitrus
WatchFun
GeNeZiS
Cuki
McPherson
raycoon
Virtuálisan se sok mindenkit, legalábbis innen.. De ahogy Tin mondta egyszer már összefutottam Cukival. Tinnel meg majdnem.. Allal is, de õ most nem számít, mert nem Kelly's-es..

De Al azért jöhetsz velünk, majd viszünk Kelly's matricát a gépedre..

Posted 2005. September 05. - 22:09

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. September 05. - 22:01

Hmm, azért a Salamander és a Definite nem teljesen egy kategória.. Nem csak a felszereltségre gondolok.. Gondolom nem véletlenül van az egyik az "mtb", a másik meg a "cross" ketegóriában.. Persze, nem sokat értek a különbségekhez, de bikebuddha is említette..
Egyébként a leírás alapján jónak tûnik, és a Kelly's-es vázakkal kapcsolatosan eddig senki nem panszkodott, ha jól emlékszem..
Mindenesetre nem az én árkategóriám.
Nevezzük a cross-t egy hardtail MTB-nek 700-as kerekekkel. (Bár sokan másképp definiálják.) Egyre több gyártó áll rá. Engem meggyõzött, mert a mostani crossbicómmal egy órát vertem magamra a tavalyi Duna Maratonon, az elõzõ két évi eredményeimhez képest. Pedig azok montik voltak és felszereltségükben megették a mostani Konámat. És a sörhasam is csak nõtt azóta. Meg a cross ad valamit az országútis feelingbõl is, amiben bõven volt részem még a montik megszületése elõtt. Továbbá szerintem hazánk azon terepeire, ahol egy crossgép nem megy el, már úgysem XC, hanem Freeride gép kell.
Amúgy tetszik a Salamander.
vendég_rainman_*
Posted 2005. September 05. - 21:56

Posted 2005. September 05. - 21:51

Posted 2005. September 05. - 21:47

Posted 2005. September 05. - 21:45

Let the people speak
Posted 2005. September 05. - 21:39

Mivel láttál már három Kelly's-est, tiszteletbeli Kelly's-esnek nevezheted magad.En pedig mind a harmotokat lattam mar es nincs kelly's-em :-)

Posted 2005. September 05. - 21:36

Cuki és raycoon már látták egymást. Én terveztem, hogy megyek arra a találkozóra, de nem jött össze.
Let the people speak
Posted 2005. September 05. - 21:33

Cuki és raycoon már látták egymást. Én terveztem, hogy megyek arra a találkozóra, de nem jött össze.
Posted 2005. September 05. - 21:02

ja és hozzatok villogót is! (ez a szervezõk kérése, tuti tudjátok már, de azért csak hangoztassuk)
Posted 2005. September 05. - 08:56

Találkozó 17.45 ?Szerintem okés.
Posted 2005. September 05. - 08:55

Tin
Ancitrus
WatchFun
GeNeZiS
raycoon
Cuki
Hmm, ez így még csak öt.. Kit hagytam ki?
Én is beirtam magam..:bananadan
Posted 2005. September 05. - 08:43

Egyébként a leírás alapján jónak tûnik, és a Kelly's-es vázakkal kapcsolatosan eddig senki nem panszkodott, ha jól emlékszem..
Mindenesetre nem az én árkategóriám.

vendég_rainman_*
Posted 2005. September 04. - 23:31

vendég_rainman_*
Posted 2005. September 04. - 23:05