Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
képzavarban vagyok.... cross meg cross country meg outi... meg ilyen vázzal maratonra?...

A cc=xc a cross country. Van külön cross is?

Nem mindegy milyen mûködõképes bringával megyek egy versenyre 3-4ezer ft-os nevezési díjjal?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Nekem is.. :) Bár közel sem az a felszereltség, mint ami a Definite-ben benne van..

Lehet így is definiálni, én valószínûleg Outi, MTB átmenetnek mondtam volna, de azt hiszem ez lényegtelen.. Viszont lehet Cross vázzal indulni egy CC-s maratonon?

Azon a Duna Maratonon, amin mentem vele, lehetett. Rá nem kérdeztek sehol, a rajtszámot kiadó hölgy pedig szerintem nem is volt tisztában a különbséggel. Egyébként jó a kérdés, ha tudsz rá hivatalos állásfoglalást, légyszi tudasd velem. Vannak nemzetközi maratonos terveim és ez tényleg fontos lehet. De ha nem lehetett volna, elmentem volna a mezõny után rajtszám nélkül is. Talán ha dobogós helyen végzek (hahahahahahaha....), lett volna gond...
Különben indult 2 BMX-es arc, akik 30 km környékén eltûntek és egy Csepel kempinges srác, aki megdöbentõen jó idõt ment. (Alkatából ítélve az Ironman helyett tévedt oda...)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Most számolom csak, hogy eddig a 7 emberbõl 6-nak Salamandere van.. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Nevezzük a cross-t egy hardtail MTB-nek 700-as kerekekkel. (Bár sokan másképp definiálják.) Egyre több gyártó áll rá. Engem meggyõzött, mert a mostani crossbicómmal egy órát vertem magamra a tavalyi Duna Maratonon, az elõzõ két évi eredményeimhez képest. Pedig azok montik voltak és felszereltségükben megették a mostani Konámat. És a sörhasam is csak nõtt azóta. Meg a cross ad valamit az országútis feelingbõl is, amiben bõven volt részem még a montik megszületése elõtt. Továbbá szerintem hazánk azon terepeire, ahol egy crossgép nem megy el, már úgysem XC, hanem Freeride gép kell.
Amúgy tetszik a Salamander.

Nekem is.. :) Bár közel sem az a felszereltség, mint ami a Definite-ben benne van..

Lehet így is definiálni, én valószínûleg Outi, MTB átmenetnek mondtam volna, de azt hiszem ez lényegtelen.. Viszont lehet Cross vázzal indulni egy CC-s maratonon?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Én jövök az tuti és hozok egy zsák havert, majd meglátjuk hogy viszont megtaláljuk-e egymást... múltkor a hõsök tere is tele volt, útközben meg elég nehéz lett volna bárkit is megtalálni...
ja és hozzatok villogót is! (ez a szervezõk kérése, tuti tudjátok már, de azért csak hangoztassuk)

Edit: ja egyébként Ti mennyire ismeritek egymást? mert én innen senkit seT

Szóval, akkor..

Tin
Ancitrus
WatchFun
GeNeZiS
Cuki
McPherson
raycoon

Virtuálisan se sok mindenkit, legalábbis innen.. De ahogy Tin mondta egyszer már összefutottam Cukival. Tinnel meg majdnem.. Allal is, de õ most nem számít, mert nem Kelly's-es.. :)
De Al azért jöhetsz velünk, majd viszünk Kelly's matricát a gépedre.. :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nyilvanvalo hiszen a nagyobb kerek ugyanazzal az energiaval tobbet hoz :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Hmm, azért a Salamander és a Definite nem teljesen egy kategória.. Nem csak a felszereltségre gondolok.. Gondolom nem véletlenül van az egyik az "mtb", a másik meg a "cross" ketegóriában.. Persze, nem sokat értek a különbségekhez, de bikebuddha is említette..
Egyébként a leírás alapján jónak tûnik, és a Kelly's-es vázakkal kapcsolatosan eddig senki nem panszkodott, ha jól emlékszem..
Mindenesetre nem az én árkategóriám. :(

Nevezzük a cross-t egy hardtail MTB-nek 700-as kerekekkel. (Bár sokan másképp definiálják.) Egyre több gyártó áll rá. Engem meggyõzött, mert a mostani crossbicómmal egy órát vertem magamra a tavalyi Duna Maratonon, az elõzõ két évi eredményeimhez képest. Pedig azok montik voltak és felszereltségükben megették a mostani Konámat. És a sörhasam is csak nõtt azóta. Meg a cross ad valamit az országútis feelingbõl is, amiben bõven volt részem még a montik megszületése elõtt. Továbbá szerintem hazánk azon terepeire, ahol egy crossgép nem megy el, már úgysem XC, hanem Freeride gép kell.
Amúgy tetszik a Salamander.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mint írtam a Szépmûvészeti Múzemnál lévõ zebránál találkozzunk. Azt nem lehet eltéveszteni. A Szépmûvészeti Múzem van a tér bal oldalán, a zebrán meg át lehet menni a térre onnan. Nem lehet eltéveszteni és mivel Kelly's-eket kell keresni így akkor sem lesz lesz nehéz ha most az elõzõtõl eltérõen lenne ott más találkozó is. Ha meg rossz kelly's-et szólítasz meg akkor hívd oda!! :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Jó éjt!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
:) Ok, én megyek, mert holnap kelni kell, jó éjt mindenkinek.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mobster vaz az tetszene. Jo fele alubol van es masfel kilo alatti a sulya :-) De azt kulon nem aruljak. Amugy en inkabb a csehek fele nezelodom, azaz author. Ertelmes aron vannak nagyon jo es konnyu vazaik. Nekem az a letisztult design is jobban bejon, de nem offolok itt :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

En pedig mind a harmotokat lattam mar es nincs kelly's-em :-)

Mivel láttál már három Kelly's-est, tiszteletbeli Kelly's-esnek nevezheted magad. :) Kitudja, egyszer még veszel egyet. :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En pedig mind a harmotokat lattam mar es nincs kelly's-em :-)

Cuki és raycoon már látták egymást. Én terveztem, hogy megyek arra a találkozóra, de nem jött össze.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Cuki és raycoon már látták egymást. Én terveztem, hogy megyek arra a találkozóra, de nem jött össze.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Én jövök az tuti és hozok egy zsák havert, majd meglátjuk hogy viszont megtaláljuk-e egymást... múltkor a hõsök tere is tele volt, útközben meg elég nehéz lett volna bárkit is megtalálni...
ja és hozzatok villogót is! (ez a szervezõk kérése, tuti tudjátok már, de azért csak hangoztassuk)

...And Justice For All

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
A kelly's-es találkozóban Én is benne vagyok.

Találkozó 17.45 ?Szerintem okés.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Tin
Ancitrus
WatchFun
GeNeZiS
raycoon
Cuki

Hmm, ez így még csak öt.. Kit hagytam ki?

Én is beirtam magam..:bananadan

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Hmm, azért a Salamander és a Definite nem teljesen egy kategória.. Nem csak a felszereltségre gondolok.. Gondolom nem véletlenül van az egyik az "mtb", a másik meg a "cross" ketegóriában.. Persze, nem sokat értek a különbségekhez, de bikebuddha is említette..
Egyébként a leírás alapján jónak tûnik, és a Kelly's-es vázakkal kapcsolatosan eddig senki nem panszkodott, ha jól emlékszem..
Mindenesetre nem az én árkategóriám. :(

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
buddha: sztem jó, de ha veszel egy salamandert más telóval akkor jobban jössz ki és annak a felszereltsége is abszolút jó. kelly's vásárlása elõtt kérdezz rá a monoblokkra és ha vmi noname akkor egybõl cseréltesd h ne kelljen visszavinned. olvass vissza pár oldalt, ilyenekrõl beszéltünk...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
elszámoltam magam, most vagyunk 5en